hur man enkelt fixar en helt död Android-telefon

Din Android-telefon dör plötsligt helt? Oroa dig inte, gör sättet att fixa den helt döda Android-telefonen för att sätta på din mobiltelefon igen.

Oavsett hur sofistikerad eller dyr, en smartphone är ömtålig elektronik. Det kan bero på produktionsfel, användarvård som att falla eller drabbas av vatten eller på grund av att det har ätits av ålder.

Om du upplever en Android-smartphone som plötsligt inte slås på eller stänger av helt alias död, få inte panil! Inte nödvändigtvis är din smartphone skadad, ibland måste du bara göra vissa knep för att slå på din favorit mobiltelefon.

JalanTikus kommer att presentera en lösning, 5 sätt att fixa en helt död Android-telefon så att din mobiltelefon är på igen.

Enkla sätt att övervinna en död Android-smartphone

Ladda din smartphone

Kan för buggar eller så finns det så många applikationer som körs i bakgrunden, ibland inser vi inte att vår smartphone tar slut.

Speciellt om batteriet bara är 20% kvar innan du går och lägger dig. När du vaknar är Android-smarttelefonen död och slås inte på när den är påslagen.

Försök ladda den, slå inte på den direkt. Låt det stå en stund så att mobiltelefonbatteriet laddas i cirka 15-20 minuter.

Först då trycker du på strömbrytaren för att försöka slå på den igen, om det inte fungerar går du vidare till nästa trick.

Ta bort batteriet

Ibland är problemet lite allvarligt än batteriet lowbat, till exempel är din smartphone fast i startprocessen vilket är oupphörligt eller på grund av bootloop. Tricket du kan göra är att ta bort batteriet.

För batterier som är integrerade i kroppen tillhandahåller tillverkare vanligtvis en speciell knapp. För att stänga av telefonens ström under en nödsituation eller trycka på strömbrytaren under en lång tid (20-30 sekunder).

Genom att göra detta skär du av smarttelefonens enda resurs. Detta borde lösa problemet och få din smartphone tillbaka i processen känga korrekt.

Svart skärm

Smartphone fäster vi naturligtvis ofta i en smal byxficka eller tas i sömn. Vi vet inte, när vi sover kanske våra mobiltelefoner är deprimerade av våra kroppar.

Om när du vaknar hittar du att din mobiltelefon är död eller tegel, men när du trycker på den vibrerar strömbrytaren men skärmen är bara mörk. Det betyder att din smarttelefonskärm verkligen kan ha problem med skärmen och måste tas till servicecenter.

Så se till att när du sover, placera din mobiltelefon på ett säkert ställe. Detta är också för att undvika risken för dåliga effekter från smartphone-strålning.

Utför en fabriksåterställning från återställningsläge

Om din smartphone ibland slås på, fastnar den ibland känga eller slå på och stäng sedan av igen. Kanske ligger problemet i programvaran, det kan hända när du gör det uppdatering Android till en ny version eller användning beställnings- ROM och gör lite tweaks systemet.

För att lösa detta problem bör du försöka göra fabriksåterställning genom återställningsläge som raderar all data på telefonen och kommer tillbaka som ny.

Se till att du har gjort det backa upp viktig information måste denna metod göras om smarttelefonen är instabil.

För att göra det måste du först stänga av mobiltelefonen och slå på den igen med en tangentkombination Höj volymen + Sänk volymen + strömknappen. Tangentkombinationer varierar beroende på typen av smartphone och tillverkaren av enheten.

När du väl är inne återställningsläge, använder navigering vanligtvis volymknappen och leta efter alternativet Fabriksåterställning. När du har hittat alternativet använder du strömbrytaren för att köra.

Kanske är det trasigt

Skulle kneparna ovan kunna göra din smartphone åter normal. Om något fortfarande går fel eller kanske det fortfarande inte slås på är det förmodligen det hårdvara din smartphone är problematisk eller skadad.

Om det fortfarande är en garanti bör du överväga garantianspråk till servicecenter eller köp en ny / begagnad smartphone om den inte omfattas av garantin och reparationskostnaderna är för dyra.

Det här är 5 enkla knep, som du kan göra om din mobiltelefon plötsligt dör. Om problemet är på programvara kan fortfarande prickas med, men när det gäller saker hårdvara den måste föras till servicecentret. Om det finns tillägg från dig, fäst dem i kommentarerna nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found