hur man tar bort Windows 7 inte äkta varning utan programvara

Hur man eliminerar varning Windows 7 inte äkta utan programvara som är lätt att öva och har visat sig vara framgångsrik

Skrivbordsunderlägget blir plötsligt svart och längst ner till höger på skärmen visas en varning Windows 7 är inte äkta? Detta beror vanligtvis på att din Windows 7 upptäcks som fortfarande i versionsstatus rättegång eller till och med upptäcks med piratfönster. Efter det kommer det naturligtvis att finnas många sätt att ta bort Windows 7 som inte är äkta från datorskärmen, från manuella metoder till de som använder det programvara. Den här gången kommer JalanTikus att diskutera hur man kan bli av med Windows 7 utan äkta programvara.

  • Hur du åtgärdar Rearm Error 0xc004d307 i Windows
  • Hur man uppdaterar ljuddrivrutiner i Windows 7 och Windows 8

Hur bli av med Windows 7 varning inte äkta utan programvara

  • Först förstås Run kommandotolken genom att välja Start skriv sedan cmd. Efter det kommer det att högerklicka på cmd.exe Klicka sedan Kör som administratör.

  • Skriv sedan kommandot på cmd-skärmen slmgr armen, ange sedan.

  • Vänta tills en liten skärm visas omstart din dator eller bärbara dator.

  • Om det redan är omstart PC försvinner orden Windows 7 inte äkta.

För att förhindra att detta händer igen rekommenderar vi att du stänger av funktionen Windows automatisk uppdatering. Och om sättet att bli av med Windows 7 inte är äkta utan programvara det fungerar inte på din dator eller bärbara dator, då försöker du använda hjälp programvara som Windows Loader Activator eller Tugga WGA. Att stänga av den här funktionen påverkar inte din programvara och datorhårdvara. Lycka till.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found