75+ nyaste och bästa romantiska västerlåtar genom tiderna

Behöver du den senaste och bästa västerländska romantiska låten genom tiderna för att förföra honom? Kolla in den fullständiga listan över rekommenderade västerländska romantiska låtar här!

Romantisk västerländsk sång Naturligtvis kan det vara ett alternativ för dig som kanske är trött på att lyssna på indonesiska låtar med liknande genrer.

Speciellt för vissa människor anses västerländska romantiska låtar också vara mer representativa för stämningen, komplett med texter som är så djupa men inte alltför imponerade.

Är du en av dem som gillar att lyssna på och ladda ner romantiska westernlåtar kärlekssång? Behöver du en annan romantisk engelsk sångrekommendation?

Tja, då är det precis rätt! Problemet är i den här artikeln som ApkVenue har en samling av de senaste romantiska westernlåtarna 2020 och de bästa hela tiden.

Samling av de bästa och senaste västerländska romantiska sångerna 2020

Precis som sorgliga västerländska låtar eller liknande kan du hitta och lyssna på västerländska romantiska låtar i musikapplikationer online.

Men eftersom det finns för många av dem måste det göra dig förvirrad över vilken du ska lyssna på, eller hur?

Därför kan du se den fullständiga listan över de mest populära westernlåtarna genom tiderna och den senaste nedan!

Senaste romantiska västerlåtar 2020

Först kommer ApkVenue att diskutera några trendiga västerländska romantiska 2020-låtar. Här, stora namn som ed Sheeran kommer att gå med nykomlingar som Lewis Capaldi, gäng.

Du hittar alla låtar som ApkVenue diskuterar här i musikapplikationer som Spotify. Så se till att applikationen redan finns på din mobiltelefon.

Är du nyfiken på vilken låt och vem är det? Ta bara reda på och lyssna på låten:

1. Ingen sång utan dig - Honne

Den här låten är verkligen lämplig för att lyssna på de av er som verkligen pratar om kärlek, gäng.

Istället för att ständigt skicka henne med bucin-ord är det bättre att vara lite mer elegant genom att skicka en låt till henne. Ingen sång utan dig Hones följer.

2. U Move, I Move - John Legend ft. Jhene Aiko

Om du letar efter rekommendationer romantisk RnB-sång, låten med titeln U rör mig, jag rör mig som sjöngs av John Legend med Jhene Aiko detta är en av de bästa.

3. Scared To Lived - The Weeknd

Släpptes i mars förra året, den västerländska romantiska låten 2020 har titeln Rädd för att leva Denna veckas egendom är också riktigt bra för de av er som försöker visa kärlek till någon.

4. Dancing With A Stranger - Sam Smith, Normani

Dancing With A Stranger, som populariserades av Sam Smith och Normani, är förmodligen en av dem western bucin sång vilket garanterat gör dig beroende.

5. Intentions - Justin Bieber ft. Quavo

Fascinerad av skönheten i din partner? Låt henne vara mer och mer Lycklig, försök att berätta att du ska lyssna på en låt Avsikter sjungit av Justin Bieber på den här.

6. Gratis kärlek - Honne

Att ha ett lyckligt liv med din partner är definitivt allas dröm. Likaså med betydelsen av låten Fri kärlek Honne är den här.

7. 10.000 timmar - Dan + Shay ft. Justin Bieber

Inte bara trevligt att lyssna på och ha djupa texter, 10000 timmar kan också vara ett intressant val för dig som letar efter en romantisk västerländsk sång för ett videobakgrundsljud.

Allt du behöver göra är att redigera det med ett videoredigeringsprogram och sedan fortsätta att ge utdrag av foton med din pojkvän! Garanterad att din partner blir dåligt avsmalnande!

8. Adore You - Harry Styles

Berättar historien om en man som är villig att göra vad som helst för den kvinna han älskar trots att det är farligt, en romantisk engelsk sång med titeln Avgudar dig Harry Styles är verkligen synd för dig att missa.

9. What a Man Gotta Do - Jonas Brothers

Är du verkligen fascinerad av någon och vill att han ska vara din partner? Kom igen, kod henne med en låt Vad en man måste göra sjungit av Jonas Brother.

10. Jag bryr mig inte - Ed Sheeran & Justin Bieber

Det är ingen hemlighet att närvaron av nära och kära i våra liv kan verka som en tröst, även om vi inte befinner oss i det.

Det är mer eller mindre den innebörd som låten försöker förmedla Jag bryr mig inte ägs av Ed Sheeran och Justin Bieber's, gäng.

11. Bekväm - H.E.R.

Släpptes i februari förra året, en brittisk romantisk sång med titeln Bekväm det betyder en kvinna som känner sig väldigt bekväm när hon är med en man hon gillar.

12. Comeback - JoJo ft. Tory Lanez

Dessutom finns det en romantisk sång med titeln Kom tillbaka som populariserades av JoJo och Tory Larez som du kan lyssna på i följande utdrag.

13. Smekmånad bleknar - Sabrina Carpenter

Att leva en oändlig romantikhistoria är allas dröm. Men om du hoppas att detta kan gå i uppfyllelse kan du skicka den här låten till din partner, gäng!

14. Fastnat med U - Ariana Grande och Justin Bieber

Från titeln ensam kanske du redan kan veta att den här verkligen är lämplig för de av er som letar efter western bucin-låtar, gäng.

15. To Die For - Sam Smith

Den senaste västerländska romantiska låten som är den sista som finns Att dö för som blev populär av Sam Smith. Den här romantiska låten blandad med sorg är lämplig för dig som beklagar din kärleks öde.

För de som fortfarande inte är nöjda, kolla in tillägget av andra romantiska westernlåtar i rekommendationerna för de mest populära och nyaste westernlåtarna från ApkVenue!

Mäns alla tiders västerländska sånger

Efter att ha känt den senaste serien av låtar kommer den här gången ApkVenue att bjuda in dig att komma ihåg genom att lyssna på de bästa romantiska västerlåtarna genom tiderna, särskilt för manliga sångare eller solister.

Är du nyfiken på de manliga sångare som fyllde Jakas lista? Här är raderna tillsammans med de romantiska sångerna som du omedelbart kan lyssna på:

1. Ingenting kommer att förändra min kärlek till dig - George Benson

Det är inte dags att uttrycka din kärlek till din partner med hjälp av koder! Istället för att göra bråk av skäl att vara okänsliga är det bättre att skicka den här låten direkt.

2. Bästa delen - Daniel Caesar

För den här vet ni alla hur romantiska texterna till låten som sångaren Daniel Caesar försöker förmedla.

Istället för att bara lyssna på det själv är det bättre att lyssna på det med din pojkvän för att göra det mer romantiskt, gäng!

3. Real To Me - Brian McFadden

Förvirrad över att ladda ner romantiska västerlåtar genom tiderna, vad mer är trevligt att lyssna på? Verkligt för mig sjungit av sångaren Brian McFadden kan du göra ett alternativ.

4. (Allt jag gör) Jag gör det för dig - Bryan Adams

Är du villig att göra vad som helst för någon du verkligen älskar? Vill personen veta det? Du kan använda låtar Allt jag gör följande Bryan Adams.

5. När du inte säger någonting alls - Ronan Keating

Hade använts som ett soundtrack för en komedifilm med titeln Nothing Hill 1999, När du säger ingenting den här legendariska sångaren Ronan Keating är också bra för dig att lyssna på.

6. Om du inte är den - Daniel Bedingfield

Vacklande med din partner? Försök att lyssna och ägna stor uppmärksamhet åt innebörden av sångtexterna Om du inte är den rätte följande.

7. Signerad, förseglad, levererad (jag är din) - Stevie Wonder

Efter att ha vunnit många priser är den här romantiska låten som sjöng av Stevie Wonder också synd att du missar.

8. Smyck - Miguel

Nästa romantiska western bucin-låt kommer från sångaren Miguel med sin sång med titeln Smycka. Den här låten är perfekt för dig som vill förmedla till din pojkvän hur mycket du älskar honom.

9. Kan inte hjälpa till att bli kär - Elvis Presley

Var inte förvirrad över vad du kan ladda ner mer romantiska westernlåtar som är trevliga att lyssna på. Du kan prova den här låten från Elvis Presley.

10. All of Me - John Legend

Hade prydd världen och indonesiska diagram, låtar Hela mig populariserad av John Legend, det finns ingen anledning att tvivla på romantiken!

11. I dina ögon - Peter Gabriel

Även om det inte är en västerländsk release, är det en sång I dina ögon sjungit av Peter Gabriel är detta det rätta valet för dem som vill uttrycka hur värdefulla människor du älskar i ditt liv.

12. Precis som du är - Bruno Mars

Föredrar du din partner som är den du är och fortfarande är dig själv? Kan du skicka den här låten till din partner.

13. Fallin All In You - Shawn Mendes

Var inte förvirrad om de tidigare låtarna inte existerar som du gillar, det finns fortfarande följande Shawn Mendes mest populära westernlåtar genom tiderna.

14. Jag är din - Jason Mraz

Det är inte bara den mest populära västerromantiska låten genom tiderna, en sång Jag är din Jason Mraz är också den bästa romantiska låten du kan lyssna på.

15. Pusher Love Girl - Justin Timberlake

Även om han i filmbranschen togs med på listan över värsta skådespelare som nästan fick en ikonisk roll, har hans karriär inom musikbranschen varit ganska lysande. Till exempel en av de bästa romantiska låtarna nedan.

Så att du kan fortsätta uppdatering musikvärlden, kolla in sajten ofta för att se nyligen släppta låtar så att du inte missar det, gäng!

All Time Romantic Western Song för kvinnor

Nu vänder vi oss till Eve, den här gången är det turen för en samling av de bästa romantiska westernlåtarna genom tiderna av kvinnliga solister.

Finns det namnet på din kvinnliga favoritsångare på Jakas lista den här gången? Ta reda på hela raden omedelbart:

1. Varje gång - Britney Spears

Har du en kärlekshistoria som är lite komplicerad men som också lämnar så djupa och mycket vackra märken? Kanske är din romantikhistoria densamma som följande romantiska västra sångtexter.

2. Jag kommer alltid att älska dig - Whitney Houston

För dig som vill ladda ner romantiska västerlåtar genom tiderna behöver du inte längre tveka att välja den här! Garanterad att din partner kommer att bli avsmalnande!

3. Mitt hjärta kommer att fortsätta - Celine Dion

Det är en romantisk sång som följer med kärlekshistorien om Rose och Jack i den romantiska filmen Titanic. Mitt hjärta kommer att fortsätta krävs för att vara registrerad Spellista du här!

4. Jag är med dig - Avril Lavigne

Letar du efter en romantisk engelsk sång från en kvinnlig sångare? Du kan prova den här!

5. Officiellt saknar dig - Tamia

Den här sorgliga och romantiska västerlåten är väldigt effektiv, det gör dig uttråkad, gäng! Men ApkVenue rekommenderar att du inte lyssnar på det när det regnar, va!

6. Say You Love Me - Jessie Ware

Behöver du säkerhet från din partner? Du kan kodinera med låtar Säg att du älskar mig sjungit av Jessie Ware.

7. Boom Clap - Charli XCX

Från titeln kanske du aldrig tror att den här är en engelsk romantisk sång med så djupa texter. Nyfiken? försök bara lyssna själv!

8. Kärlek på toppen - Beyonce

Med en rytm som verkar glad, Kärlek på toppen Denna legendariska sångerska Beyonce berättar historien om en kvinnas uttryck när hennes kärlek värderas och prioriteras av en partner.

9. Vi tillhör tillsammans - Mariah Carey

Ångrar för att du misshandlat din partner? Kom igen, försök att använda den igen kärlekssång det följande.

10. Äntligen - Etta James

Nästa är det en sång Äntligen som blev populär av Etta James. Du kan lyssna på ett litet utdrag nedan.

11. Kärlekshistoria - Taylor Swift

När det gäller romantiska låtar och kärlek är Taylor Swift verkligen mästaren, gänget. Till exempel en av de bästa romantiska låtarna nedan.

12. Adore You - Miley Cyrus

Älskar du din partner så mycket att du vill stanna vid deras sida? Tror du att vad som än händer så länge du är bredvid honom känns allt lätt? I så fall är den här låten precis rätt att lyssna på.

13. Så länge jag fick dig - Lily Allen

Från titeln kan du redan veta att det här är en av de västra bucin-låtarna, som beskriver att en person inte kan vara långt ifrån någon han älskar.

14. Mannen med barnet i ögonen - Kate Bush

Kanske låter namnet på den här legendariska sångaren främmande för vissa av er, men försök att lyssna på låten och musiken. Riktigt bra, gäng!

15. Från detta ögonblick - Shania Twain

Planerar du att föreslå din partner för äktenskap? Du kan kodinera med den här låten.

För dem som är nyfikna på hur ladda ner Romantiska västerländska låtar från 90-talet ovan, försök kolla hur du laddar ner de senaste MP3-låtar från ApkVenue, gäng!

Alla tiders romantiska västerländska sånggrupper

Romantiska västra låtar skapade av västerländska grupper och band är faktiskt mycket roliga att lyssna på, även klassificerade som legendariska låtar.

Här är fem romantiska västerlåtar av Jakas bästa västerländska grupp eller band genom tiderna:

1. Min kärlek - Westlife

Om du letar efter romantiska västerlåtar är Westlife definitivt ett av alternativen. Det är inte bara trevligt att höra med innebörden av texterna som får dig att rodna, den här låten kommer garanterat också att göra par baper!

2. Love Of My Life - Queen

Känner din pojkvän att du är en person som är otrogen, okänslig och inte ens älskar honom? Försök att förklara det med sångtexter Mitt livs kärlek av följande Queen-band.

3. Drive - Incubus

Kärlekssång Det näst bästa som är synd för dig att missa är titeln Drive som populariserades av Incubus.

4. Utan dig - Lufttillförsel

Fortfarande förvirrad över vilken västerländsk romantisk sång som ska förföra din kross? Du kan prova den här.

5. I'll Make Love To You - Boyz II Men

När det gäller låtar som kan få par att sticka ut är Boyz II Men också en av dem som har imponerande verk. Som en av dem nedan.

6. I Will Follow You Into the Dark - Death Cab for Cutie

Att vara en av de romantiska sångerna som ofta förekommer i olika TV-serier och har täckts av många stora musiker, Jag kommer följa dig in i mörkret verkligen värt att lyssna på.

7. Jag vill inte missa något - Aerosmith

Romantiska låtar behöver inte göras med en förförisk tonkomposition, beviset är att denna rockgenrerlåt lyckas förmedla texter som gör dig uttråkad.

8. Unchained Melody - De rättfärdiga bröderna

Den romantiska kärlekshistorien har också presenterats mycket perfekt genom följande låt med titeln Unchained Melody.

9. Iris - The Goo Goo Dolls

Sjunger fortfarande ofta idag, titeln kärlekssång Iris som populariserades av Goo Goo Dolls är också riktigt bra, du vet!

10. vart du än går - The Calling

Passar inte den tidigare låten? Om så är fallet kan du lyssna på den här kärlekslåten med din pojkvän.

11. När jag ser dig le - dålig engelska

Tja, kanske du kan använda den här för att förmedla hur glad du är när du ser din partner le, gäng.

12. Höga förhoppningar - Kodaline

För de av er som har stora förhoppningar på din partner, försök att lyssna på den här låten.

13. Lämna på en jetplan - John Denver

Om du föredrar att lyssna på genermusik Land som fortfarande erbjuder en romantisk berättelse i den, den här kan vara ett alternativ.

14. I'm Gonna Be Around - Michael Learns to Rock

Var inte förvirrad över vilken typ av sång som erbjuder en kärlekshistoria i den, I'm Gonna Be Around är också värt att lyssna på.

15. Gul - Coldplay

Med rytmen i musiken som får dig att bli kär, kommer du att bli ännu djärvare genom texterna i denna romantiska västra sång.

Om du är en iPhone-användare kan du också ladda ner den här romantiska westernlåten. Enkelt, verkligen, så länge du vet hur man laddar ner låtar på iPhone, gäng.

Mest populära västerländska romantiska sångvalvideor

Som en bonus kommer Jaka att presentera flera videoklipp av romantiska västerländska sånger från olika epoker, från de gamla till de som bara har släppts de senaste åren.

Du behöver inte dröja kvar, bara lyssna och titta på videoklippet nedan:

1. Det enda undantaget - Paramore

2. Perfekt - Ed Sheeran

3. Kärlekshistoria - Taylor Swift

4. Alltid - Bon Jovi

5. L.O.V.E. - Michael Buble

6. Little Things - One Direction

7. Fix You - Coldplay

8. Du kommer att leva för evigt i mig - John Mayer

9. Hemlig kärlekssång - liten mix

10. A Way Back Into Love - Hugh Grant & Haley Bennett

11. Två är bättre än en - pojkar som tjejer

12. It's Gonna Be Me - NSYNC

13. We Found Love - Rihanna ft. Calvin Harris

14. Miss Independent - Ne-Yo

15. Hela mitt hjärta - Sov med sirener

16. Något - Beatles

17. På grund av dig - Kelly Clarkson

18. Om jag inte har dig - Alicia Keys

19. Tusen mil - Vanessa Carlton

20. Something 'Stupid - Robbie Williams & Nicole Kidman

Det är rekommendation av romantisk västerlåt 2020 och det bästa av alla tider som du måste lyssna på, särskilt om du är kär.

För dem som fortfarande är ensamma, aka inte har en partner, kan du också lyssna på långsamma västra låtar för att följa dina aktiviteter, gäng.

Vilken är din favorit? Eller har du andra romantiska sångrekommendationer? Glöm inte att säga det i kommentarfältet!

Läs också artiklar om musik eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found