hur man tar bort det senaste permanenta Gmail-kontot 2020

Vill du inaktivera ditt Google- eller Gmail-konto av rädsla för att bli hackad? Så här tar du bort det senaste permanenta Gmail-kontot 2020 på bärbara datorer och mobiltelefoner ✅.

Så här tar du bort ett permanent eller tillfälligt Gmail-konto ibland behöver du verkligen göra det av olika skäl.

Oavsett om det beror på att du vill ändra Gmail-namnet som är väl, eller kanske det är av säkerhetsskäl så att det inte missbrukas av oansvariga människor.

Problemet är dock att det fortfarande finns många som inte vet hur man permanent tar bort ett Gmail / Google-konto, gäng. Du är också en av dem?

Var inte förvirrad! I det följande kommer ApkVenue att förklara i sin helhet hur man tar bort det senaste permanenta Gmail-kontot 2020. Kolla in det!

Så här tar du bort det senaste Gmail-kontot 2020 på bärbara datorer och HP

Att logga ut från ett Gmail-konto är verkligen inte rätt lösning om du vill bli av med spår eftersom du skäms för att ha ett dåligt användarnamn eller till och med vill skydda ett oanvänt konto för att undvika hackarattacker.

För på det sättet gör du faktiskt bara hur du inaktiverar ditt Gmail-konto, utan att verkligen radera det, gäng.

Hur man tar bort ett Google / Gmail-konto från en bärbar dator eller en mobiltelefonenhet är faktiskt inte så svårt och kräver inga ytterligare applikationer, vet du!

Istället för att bli nyfiken är det bättre att bara titta på hur man tar bort det senaste Gmail-kontot 2020 på följande bärbara datorer och mobiltelefoner.

Så här tar du bort ett Gmail-konto på en bärbar dator

1. Gå till Google-kontosidan

Du besöker //myaccount.google.com/ sidan och går sedan till flikData & anpassning och välj menyn Ta bort en tjänst eller ditt konto.

2. Ta bort Gmail-kontot totalt eller permanent

Då måste du bara välja ett alternativ Radera ditt konto för hur du tar bort ett Gmail-konto.

3. Bekräfta lösenord

Tidigare bad Google dig också att gå in igen Lösenord det Google-konto som du har.

4. Ta bort Gmail-konto

Slutligen kommer det att finnas en bekräftelsessida innan kontot tas bort. Om du redan förstår och håller med, behöver du bara aktivera tecknet kolla upp och klicka Radera konto.

Så här tar du bort ett Google / Gmail-konto på en mobiltelefon

För dig som gillar praktiskt kan du också ta bort ditt Gmail / Google-konto direkt via mobiltelefon. Metoden är mycket enkel. Kolla in det!

1. Öppna Gmail-appen

Öppna Gmail-applikationen på din mobiltelefon och klicka sedan på fotoikonen längst upp till höger. Se till att du använder kontot du vill ta bort. Klicka i så fall på Hantera ditt Google-konto.

2. Google-kontoinställningar

Välj fliken på sidan Google-konto Data & personalisering. Skrolla ner och välj ett alternativ Ta bort en tjänst eller ditt konto. För att radera ett Gmail-konto, välj Ta bort ditt Google-konto.

3. Ta bort Gmail-konto

Ange lösenordet för Gmail-kontot som du vill ta bort för verifiering. Klicka sedan Nästa. Skrolla längst ner och kontrollera sedan alternativen nedan. När du är säker klickar du på alternativet Radera konto.\

Redan klar! Om du fortfarande behöver ett alternativt sätt att radera ett Google / Gmail-konto på din mobiltelefon har ApkVenue diskuterat detta i den tidigare artikeln, du vet!

Åh ja, för att slutföra processen måste du logga in på ditt konto först, därför kan du välja ett alternativ "Glömt ditt lösenord?" för hur man tar bort ett Gmail-konto som har glömt lösenordet, gäng.

Tänk också på att all data som är kopplad till ditt Google-konto raderas automatiskt om du gör hur du tar bort detta permanenta Gmail-konto.

Så som en försiktighetsåtgärd kan du se hur du säkerhetskopierar följande Gmail-konto.

Hur säkerhetskopierar du viktiga data från ett Gmail-konto

När du har förstått riskerna kanske några av dig tvekar att ta bort ditt Google-konto eller till och med avbryta din avsikt.

Du behöver inte oroa dig, gäng. Du kan säkerhetskopiera eller säkerhetskopiera data som är kopplade till ditt Gmail-konto. Stegen är som följer:

1. Gå till Google-kontosidan

Först är allt du behöver göra att besöka //myaccount.google.com/ länken på webbläsare. Här är det bara flikData & personalisering välj sedan Ladda ner dina data.

2. Välj Program som stöds

På sidan Ladda ner dina data, du behöver bara välja vilken applikationsinformation du vill ha säkerhetskopiering. Skrolla ner tills du hittar knappen Nästa och klicka.

3. Gör en säkerhetskopia

Nästa kommer du att bli ombedd att ha filtyp, storlek säkerhetskopiering upp till kopieringslänkalternativet, Google Drive eller Dropbox för platsen säkerhetskopiering. Om du har klickat Skapa arkiv.

4. Slutför säkerhetskopieringen

Om så är fallet måste du vänta ett tag så att all din data ärsäkerhetskopiering och du kan ladda ner en kopia, gäng.

Orsaker till att inaktivera permanent Gmail-konto

Det kan inte nekas, att ha ett Gmail / Google-konto är mycket viktigt. Dessutom har dagens Android-telefoner synkroniserat all data i molnet och andra Google-tjänster.

Ändå finns det tillfällen när människor av någon anledning vill ta bort sitt Gmail / Google-konto. Men vad är orsakerna? Kom igen, titta!

  • Redan inaktiv: Den vanligaste orsaken är att Gmail inte längre är aktivt. Du måste ha skrivit ett nytt e-postmeddelande så att du kan spela Mobile Legends igen? Så om du inte använder det är det bättre att bara ta bort Gmail.

  • Användarnamn Över skådespel: Google tillåter inte sina användare att ändra sitt användarnamn. Om ditt användarnamn är ok, är det bättre om du tar bort det och skapar ett nytt snarare än att vara oprofessionellt.

  • Hackat konto: Den farligaste orsaken är att ditt Gmail-konto är hackat / hackat. Om du hackas bör du omedelbart radera den eftersom alla synkroniserade data på ditt Google-konto kan nås via ett Gmail-konto.

Saker att leta efter innan du stänger ditt Gmail-konto

Som ni vet är Gmail-konton för närvarande kopplade till alla tjänster som är användbara i vardagen. Med början från Google+, Google Drive även Youtube bara för underhållning.

Nu innan du bestämmer dig för att ta bort ditt Google-alias Gmail-konto som du har måste du förstå de risker du måste möta efteråt, gäng.

Här är några saker som du bör vara uppmärksam på innan du tränar på hur du tar bort ett Gmail-konto permanent:

  • Du kan inte komma åt meddelanden i Gmail, påminnelser i Kalender, filer i Drive och andra tjänster som är anslutna till ditt Gmail-konto.

  • Allt du har köpt i Google Play Butik, Play Film, Play Book eller Play Music går förlorat.

  • Listan över Android-kontakter som du har sparat i ditt Gmail-konto kommer att gå förlorad.

  • Du kan inte skapa ett Gmail-konto med Användarnamn samma rygg.

  • Och mycket mer.

Så här är stegen för hur du enkelt tar bort Gmail / Google-konton på bärbara datorer och mobiltelefoner och du kan göra det själv.

För att ta bort ett Gmail-konto permanent på en Xiaomi-, OPPO- eller Vivo-mobiltelefon kan du följa stegen som ApkVenue har gett ovan eftersom det är detsamma.

Förhoppningsvis med den här guiden kan du skydda dina personuppgifter och glöm inte att vara försiktig innan du gör det. Lycka till!

Läs också artiklar om Gmail eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.