10 obligatorisk programvara för installation av nya datorer och bärbara datorer

Här är 10 program som måste installeras för nya datorer och bärbara datorer. Följande programvara är verkligen användbart för alla dina dagliga aktiviteter.

För närvarande har de flesta verkligen bytt till mobilteknik. Nästan allt som bara kan göras på en dator kan nu bara göras med hjälp av en smartphone. Det finns dock fortfarande många människor som använder datorer eller bärbara datorer för att utföra sina dagliga aktiviteter. Om du har en ny bärbar dator eller dator kan du ibland vara förvirrad över hur du installerar den programvara något. Den här gången vill ApkVenue diskutera det 10 programvara du måste installera för nya datorer och bärbara datorer.

Nyligen köpta bärbara datorer eller datorer är vanligtvis fortfarande tomma, inte installerade programvara vad som helst, ibland även utan Windows-operativsystem. Ny, du som användare installerar den programvara vad du behöver. Något programvara elnät som verkligen behövs och borde finnas i varje dator? Följande är recensionen.

  • 10 bästa nedladdningsapplikationer förutom IDM, som är 10 gånger snabbare!
  • Programvara som du måste installera efter att du har installerat om Windows
  • 5 programvara för att känna till din bärbara batteris prestanda

10 programvara du måste installera för nya datorer och bärbara datorer

1. Google Chrome

programvara Det första du måste installera för din nya bärbara dator eller dator är en webbläsare. Japp, Google Chrome är det bästa webbläsarvalet för Windows-operativsystemet. Ja, Windows har Internet Explorer eller Microsoft Edge, som är standardwebbläsare. Det ser dock mindre attraktivt ut och funktionerna är ofullständiga. Med Google Chrome kan du komma åt internet enklare och snabbare.

Vänligen ladda ner programvara måste installeras Google Chrome under detta.

Google Inc. webbläsarappar LADDA NER

2. Internet Download Manager

För dig som ofta laddar ner någon fil på internet, från och med programvara, filmer, låtar och så vidare måste du känna till IDM-aliaset Internet Download Manager? Japp, med programvara vilket är mycket användbart, att ladda ner vilken fil som helst är mycket snabbare. Även upp till 10 gånger snabbare och praktiskt. Otroligt nog, om din nedladdningsprocess stannar mitt på vägen, för att internetanslutningen går förlorad, eller om kvoten tar slut, är det bara lugnt. Eftersom du fortfarande kan fortsätta nedladdningen vid ett senare tillfälle, även på en annan dator. IDM har också plug-in för att ladda ner YouTube-videor direkt i din webbläsare.

Vänligen ladda ner programvara måste installeras Internet Download Manager under detta.

Apps Downloader & Plugin Tonec Inc. LADDA NER

3. WinRAR

Här är en programvara mest användbar för PC och bärbara användare. WinRAR är programvara som kan användas för att komprimera en samling filer till en ZIP- eller RAR-fil, samt fungera som extraktor för att öppna olika ZIP, RAR, 7z, JAR, ISO och så vidare. WinRAR representerar programvara med kompletta funktioner och måste finnas i varje bärbar dator eller dator.

Vänligen ladda ner programvara måste installeras WinRAR under detta.

Appar komprimering och säkerhetskopiering LADDA NER RARLab

4. GOM-spelare

En av de aktiviteter som vanligtvis görs på en PC eller bärbar dator är att titta på videor. Oavsett i form av musikvideor, roliga videor, TV-serier eller filmer. För att se filmer och andra videor smidigare behöver du dem programvara videospelare, aka en kvalitetsvideospelare. Den bästa videospelaren du kan använda är GOM-spelare. programvara den kan spela upp videor i vilket filformat som helst. Denna videospelare har också en liten filstorlek och är relativt lätt när den körs. Dess funktioner är också många och kompletta. Även GOM Player kan användas till ström videor från internet, du vet!

Vänligen ladda ner programvara måste installeras GOM-spelare under detta.

5. LibreOffice

Att skapa och bearbeta dokument är en av de viktigaste sakerna att göra på en PC eller bärbar dator. En av programvara Den fria dokumentprocessorn som ApkVenue rekommenderar är LibreOffice. Dess funktioner skiljer sig inte mycket från Microsoft Office, men med en mindre och lättare filstorlek.

Vänligen ladda ner programvara måste installeras LibreOffice under detta.

Office-appar och affärsverktyg LADDA NER LibreOffice.org

6. CCleaner

För att prestanda och prestanda ska fungera bra måste du också vara flitig att underhålla din PC och laptop. Speciellt för rengöring av skräpfiler som cache, tillfälliga filer, etc. Så att det gör datorns prestanda lättare och snabbare. programvara bäst för att göra denna uppgift är CCleaner. Genom att installera och köra CCleaner kommer din dator eller bärbara dator att kännas mycket lättare och snabbare när den används.

Vänligen ladda ner programvara måste installeras CCleaner under detta.

Piriform-rengörings- och tweaking-appar LADDA NER

7. Foxit Reader

Ett av de mest använda dokumentfilformaten är PDF. Eftersom storleken är mindre, vilket påskyndar processen för att skicka via e-post. Nu, för att öppna en PDF-formatfil, behöver du programvara särskild. Urval programvara bäst för att öppna PDF-filer är Foxit Reader. Eftersom, programvara den har en mycket mindre filstorlek och är lättare att köra. Dess funktioner är inte sämre än Adobe Reader.

Ladda ner programvaran som krävs för att installera Foxit Reader under detta.

Kontorsappar och affärsverktyg Foxit-programvara LADDA NER

8. Adobe Photoshop

För att bearbeta och redigera bilder och foton finns det inte där programvara andra att lita på förutom Adobe Photoshop. Du måste redan veta att funktionerna och möjligheten att redigera foton blir vackrare? Eller för att skapa en enkel design som kan användas för olika ändamål. Photoshop är en programvara som måste installeras på din bärbara dator och dator.

Ladda ner programvaran som krävs för att installera Adobe Photoshop under detta.

Adobe Systems Inc. Foto- och bildappar LADDA NER

9. Google Drive

För närvarande blir molnlagringsmediet alltmer populärt. Med molnet kan du lagra olika filer som dokument, foton eller videor utan att behöva frukta att förlora dem när hårddisken är skadad. Eftersom dessa filer lagras på servern och du kan komma åt dem när som helst och var som helst så länge du har tillgång till internet. En av de bästa molntjänsterna är Google Drive. Stor kapacitet och naturligtvis gratis för livet. Du behöver också bara använda ditt personliga Google-konto för att komma åt det.

Vänligen ladda ner programvara måste installeras Google Drive under detta.

Apps Downloader & Google Plugin DOWNLOAD

10. Formatera fabrik

Med programvaraFormat fabrik, kan du ändra formatet på olika filer som bilder, videor och ljud. Processen är snabb och enkel. Du kan också justera kvaliteten på utdatafilen som du ändrar format för.

Vänligen ladda ner programvara måste installeras Format fabrik under detta.

Appar Produktivitet Ledig tid NEDLADDNING

Det är 10 programvara du måste installera för nya datorer och bärbara datorer du. Om du har annan information om programvara andra som också måste installeras, skriv din åsikt i kolumnen kommentar under detta.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found