10 webbplatser för att titta på betalda utländska tv-program gratis

Nu kan du titta på alla coola filmer eller TV-serier var som helst, bara via internet. Tja, här är en lista över webbplatser som du kan använda för att hitta och till och med titta på tv-sändningar utomlands.

Gillar du att titta på TV-serier i flera timmar? Och blir du ibland uttråkad när ** ditt filmlager tar slut? Be sedan din vän om en filmrekommendation, men tyvärr har din vän ** ingen rekommendation mer är kvar. Oroa dig inte! Den här gången kommer ApkVenue att granska om 10 webbplatser för att hitta TV-program som vi kan se nästa som snabbt kommer att bli av med din tristess.

I digital era alla moderna, det finns så många hemsida och applikationer ström vilket gör att du kan titta på TV-sändningar både lokalt och utomlands genom din favoritapparat. Nu kan du titta på alla coola filmer eller TV-serier var som helst via Internet. Tja, här är en lista över webbplatser som du kan använda för att hitta och till och med titta på tv-sändningar utomlands.

  • Så här tittar du på filmer på Netflix utan internetanslutning
  • Inget Internet Inga problem! Här är de 10 bästa offline-Android-applikationerna från 2016

10 webbplatser för att titta på betalda tv-program utomlands gratis

1. Gamens Streaming Guide

Underhållningssida Gam, har en sida som de skapar specifikt för strömmande filmer. Och inte några sidor de gör för TV-serier. Intrycken är hämtade från Netfilx, Amazon Prime, Hulu, HBO Go och Showtime, får du några häftiga filmrekommendationer som för närvarande sänds leva.

När du öppnar strömmande sidan på Gribben hittar du olika filmer som för närvarande sänds live. Navigera muspekare Du går till ** The Best TV Shows On ... ** för att se en lista över de bästa filmerna du kan se här. Och avsnittet ** Se alla aktuella favoriter ** innehåller artiklar som kort granskar olika listor med rekommenderade filmer som du kanske kan titta på.

2. TasteDive

I TasteDive allt hålls så enkelt som möjligt. Du kanske har tittat på något du gillar, då vill du titta på något annat som liknade tidigare. Så fråga TasteDive så kommer du fick genast svaret.

Här gör du det enkelt att hitta de föreställningar du vill ha. Visa rutnätet Flytande innehållande filmrekommendationer hjälper dig att hitta vad du gillar. Klicka på en av de rekommenderade filmerna visas där för att se beskrivningen och trailern filmen.

Bortsett från det, TasteDive också har sin egen gemenskap, vilket gör att du kan se hur många tycka om eller motvilja för rekommenderade filmer. Denna webbplats är förmodligen komplett, förutom att du kan söka efter filmrekommendationer, kan du också använda en liknande tjänst för letar efter böcker, musik, och även spel.

3. ReelGood

För dig som föredrar att titta på TV-program online, ReelGood är webbplatsen för dig. När du först registrerar dig på den här webbplatsen kommer du att bli ombedd att välja en av de tjänster du vill ha prenumerera, som Netflix, Amazon, Hulu, och andra. Därefter får du evenemangsrekommendationer baserat på de tjänster du prenumererar på. Men tyvärr, du får bara rekommendationer av vad du prenumererar på.

Du kan titta populära TV-serier och ny TV-serie i den källa som du har valt tidigare. Varje serie visas IMDB-betyg när du håller muspekaren över den och klickar för att se trailern eller ibland till och med det första avsnittet om den tillhandahålls gratis.

ReelGood är ansluten till Trak.TV att anteckna vad du har sett och gillat på olika plattformar. Här är det också möjligt för dig att sök efter genre, förutom att det också finns flera listor med intryck högst rankad från IMDB eller seriell TV-nörd bäst.

4. CableTV: s Vad du ska titta på

Om streaming inte är din stil kan du ändå gå tillbaka i tiden klassisk kabel-tv för att titta på olika shower här. System från CableTV s Vad du ska titta på gjorda för att hitta rekommendationer för program som fortfarande körs.

Ange tre eller flera program som du har tittat på eller gillat, och smart algoritm kommer att börja arbeta med att hitta rekommendationer som du kanske gillar. Varje rekommendation visar en kort beskrivning, IMDB-betyg, nummer årstider och en släpvagn.

Klicka på knappen ** Hitta den här kanalen ** så att du får ett meddelande när det program du gillar sänds. Den goda nyheten är att du fortfarande kan göra det använd rekommendationsmotorn detta är för att hitta program för att titta på streaming.

5. En bra film att titta på

Om du föredrar att titta på filmer än program show på TV, då är det här webbplatsen för dig. En bra film att titta på (AGMTW) kommer alltid att hitta något du kommer att gilla. Som namnet antyder är den enda agendan för AGMTW att gräva upp filminformation enligt din ålder.

Klicka på verktygsfält Netflix då ange region anpassa den till din nuvarande plats så att du får rekommendationer baserat på vad som finns tillgängligt i ditt land. Visst, vi kan fortfarande titta på vad som helst på Netflix oavsett vilket land vi befinner oss i, men det borde innebära lite hjälp från en VPN just nu.

AGMTWuppdatering de senaste filmerna varje fredag, så nu kan du söka efter de befintliga filmerna du kanske gillar. Klicka på avsnittet ** humör ** så söker AGMTW intelligent efter rekommendationer baserat på ditt nuvarande humör.

Eftersom alla filmer rekommenderas av människor istället för en sökmotoralgoritm, så det är mer troligt att du hittar det du gillar här.

6. Beslut

Beslutstagare är en unik blogg genom att den helt fokuserar på vad du kan titta just nu med on-demand-innehåll. Naturligtvis betyder detta att huvudfokus ligger på Netflix, Hulu, Amazon Primeoch andra liknande tjänster. Som streamingplattform För närvarande får Netflix naturligtvis mest uppmärksamhet.

Precis som andra liknande webbplatser, besluta hålla koll på vad som är nytt på Netflix varje vecka och uppdateras varje dag för att hålla dig underhållen. Varje vecka, Bestäm effektivisering rekommendera ett eller flera häftiga objekt att strömma på Netflix. Och sedan finns det delar Vad du ska titta på ikväll, som har en rekommendation tillsammans med en kort sammanfattning av varför du ska titta på den.

7. FlickSurfer: Den ultimata filterbaserade sökningen efter Netflix

Säg att du ville titta på en komedifilm släpptes 1990, som har dominerat eller vann en Oscar och får ett betyg över 80% på IMDb och Rotten Tomatoes (RT), de två bästa webbplatserna för betygsleverantörer på internet. Åh ja, och naturligtvis borde det finnas tillgängligt på Netflix för din region.

I FlickSurferkan du ställa in alla dessa parametrar som filter och ett brett urval av filmer visas som du kan titta på i en omedelbar sökprocess. Bästa sättet att hitta specifika saker för visning på Netflix.

8. Bästa VPN för Netflix

Bästa VPN för Netflix eller tidigare namngiven Vad finns på Netflix? det har ett syfte att hitta filmer på Netflix som finns högst upp på rankningen tagen från IMDB, Rotten Tomatoes och Metacritic. Varje tjänst har sin egen knapp, tillsammans med två andra knappar för att hitta de senaste utgåvorna på Netflix.

Klicka på en knapp så ser du det en lista över filmer som är högst rankade från det lägsta. Du kan också sortera efter genre, år eller helt enkelt söka efter titeln.

Tjänsten har också flikar för mer filterlista de. I listan Rotten Tomato kan du till exempel sortera efter betyg Tomatometer **, endast berömd kritiker eller endast genom tittarnas betyg. Du behöver inte ett ** tillägg längre för att få RT-betyg på Netflix. Förutom webbtjänster finns denna tjänst också tillgänglig i applikationen mobil som Android och iOS.

9. / r / IFYourLikeBlank

Faktum är att allt som nämns ovan kan göra det lättare för oss att göra det letar efter filmrekommendationer som vi kanske skulle vilja använda smarta sökmotoralgoritmer. Men fortfarande direkta rekommendationer från folket Det bästa. Vanligtvis genom att be om rekommendationer direkt från människor får vi också en tydlig recension av den begärda filmen. Därför bör du försöka gå med i denna grupp på Reddit, IfYouLikeBlank.

Som namnet antyder, överallt subreddit Detta görs för att ge rekommendationer baserat på vad du gillar. Det här är en Reddit-communityn den goda där ute. Ändå, håll dig etisk när du frågar och försök att bläddra först vad du vill fråga. För troligtvis någon annan frågade redan samma sak.

Men om du stannar hittade inget svar även om du har utforskat allt, tveka inte att ställa frågor eller be om rekommendationer. Och glöm inte att lägg till [TV] -tagg så att folk vet vad du letar efter.

10. / r / BestOfNetflix

Om du letar efter en gemenskap som innehåller filmälskare som gillar att prata tillsammans vad som finns på Netflix, är Reddit svaret. Forum BestOfNetflix på Reddit handlar det bara om rekommendationer, nyheter och andra diskussioner som händer på Netflix.

I inläggets titel kommer det vanligtvis att berätta vad du behöver veta om rekommendationerna och klicka på titeln Det kommer direkt direkt dig till filmen i webbläsaren eller Netflix-appen. Om du vill diskutera kan du klicka Kommentar. De flesta rekommendationerna är för Netflix USAemellertid kommer vissa inlägg att ha sin egen landsflagga för att indikera att produkten är tillgängliga inom dess territorium.

Det är flera listor med webbplatser som kan hjälpa dig att hitta filmrekommendationer som du kan titta på. Vilken skulle du använda för att hitta en lista med filmer som du kommer att titta på nästa? Eller kanske du har andra webbplatsrekommendationer? Vänligen dela i kommentarerna nedan.