hur man registrerar sig för online-motorcykeltaxi 2021, kan vara från en mobiltelefon!

Du kan se hela listan över online Gojek för GoRide, GoCar, GoFood, GoSend och GoBox här. Den senaste uppdateringen är 2021!

Service Gojek nu har det blivit en av de tjänster som håller fast vid samhället. Förutom det hjälper det också sina partners genom att öppna jobbmöjligheter.

Det visar sig dock att många av Gojeks nya partners inte vet hur du registrerar dig online Gojek 2021. Dessutom visar det sig att det finns ett antal dokument som den potentiella partnern måste tillhandahålla för att registrera.

Gojek anses verkligen vara en av dem börja och den bästa indonesiska applikationen som tillhandahåller en mängd olika tjänster som användarna kan njuta av GoRide, GoCar, GoFood, GoSend och GoBox.

Eftersom det finns så många tjänster tillgängliga är det inte konstigt att många människor med olika bakgrund försöker registrera sig som kandidat Gojek-partners.

I det följande har ApkVenue sammanfattat i sin helhet hur man registrerar den senaste Gojek 2021 online helt och är lätt att följa för nybörjare. Kolla in hela listan, låt oss gå!

För dig som är intresserad av att registrera dig för att bli en Gojek-partner behöver du inte köra längre. Anledningen är att du också kan registrera Gojek online uppkopplad eller genom smartphone här!

Metoden är ganska enkel. Du behöver bara fylla i registreringsformuläret uppkopplad och följ stegen som visas på skärmen. Är du redo?

1. Hur man registrerar GO-RIDE online

GoRide är en motorcykeltaxitjänst uppkopplad som förses från Gojek med ett transportsätt i form av en motorcykel för resor.

Se också till att alla nödvändiga dokument (SIM, SKCK, STNK och KTP) har förberetts och är tydligt synliga. Förbered också dessa dokument när du kallas till Gojeks operativa kontor.

I det följande har ApkVenue sammanfattat de fullständiga stegen och hur man registrerar GoRide uppkopplad vid Gojek enligt följande:

 1. Besök först GoRides partnerregistreringswebbplats på listing.go-ride.co.id. välja flikLISTA och fyll i formuläret. I så fall måste du bara trycka på LISTA.
Fotokälla: Gojek
 • Se till att inget saknas och att de angivna uppgifterna är korrekta och korrekta.
 1. Om så är fallet kommer du att bli ombedd att komma in OTP-kod som skickas via SMS till det registrerade numret. Ange det fyrsiffriga OTP-numret och tryck på SKICKA.
Fotokälla: Gojek
 • Se till att det telefonnummer som används används aktivt och kan nås när du registrerar dig.
 1. Fyll i din hemadress och mobilnummer. Det angivna mobiltelefonnumret kan vara mer än ett.
Fotokälla: Gojek
 1. Fyll sedan i datakopian av SKCK, KTP, SIM och STNK i formuläret filer foto på sektion LADDA UPP. Om det är klart, tryck bara på SKICKA.
Fotokälla: Gojek
 • Se till att de uppladdade dokumenten inte är suddiga och läsbara.

 • Filen är inte större än 10 MB och har formatet .jpg, .jpeg, .gif, .png.

 1. En bekräftelsessida visas för att ansöka om GoRide-registrering. Om du är säker på uppgifterna klickar du bara på JA.
Fotokälla: Gojek
 1. Se till att din mobiltelefon alltid är aktiv, eftersom bekräftelse på resultatet av registreringen kommer att skickas via SMS. Om uppgifterna har verifierats kommer potentiella partners att få ett SMS för att komma till Gojeks operativa kontor för att slutföra registreringsprocessen.
Fotokälla: Gojek
 1. Ladda ner speciell applikation förare nämligen GoPartner som har tillhandahållits. Om du inte har det kan du ladda ner genom länk följande:

> Ladda ner här <

Fotokälla: Gojek

Riktigt enkelt, eller hur? Om du har följt stegen ovan och verifierat och aktiverat det betyder det att ditt Gojek Driver-konto är klart att användas.

2. Hur man registrerar GoCar online

Om GoRide tidigare använde en motorcykel var det annorlunda GoCar som är en transportservice uppkopplad från Gojek med biltransportsättet.

Se också till att du har förberett dokument som hur du registrerar dig hos GoRide som SKCK, KTP, SIM, STNK, plus de senaste bilderna.

Ett annat krav, naturligtvis, måste du ha en bil för att betjäna passagerare. Som för hur man registrerar GoCar onlinekan du följa stegen nedan:

 1. För att registrera dig för GoCar kan du direkt besöka klik.go-car.co.id direkt från smartphone-webbläsare.
Fotokälla: Gojek
 • Knacka flikLISTA och fyll i dina personuppgifter. Om det är klart stannar du knackaLISTA.
 1. Vänta några ögonblick för att få det OTP-kod skickas via SMS. Ange sedan den fyrsiffriga OTP i den angivna kolumnen och tryck på SKICKA.
Fotokälla: Gojek
 • Se till att det använda mobiltelefonnumret används aktivt och att du kan komma åt det när du registrerar dig.
 1. Du kommer till webbplatsen för att slutföra PERSONLIG INFORMATION, till exempel nödnummer, adresser, bankdata till tidigare jobb. Om du redan trycker på FORTSÄTTA.
Fotokälla: Gojek
 1. Då kommer du att bli ombedd att ladda upp en närbildsfoto, SKCK / profilfoto, KTP, SIM och STNK i avsnittet LADDA UPP. Skicka om du har det SKICKA.
Fotokälla: Gojek
 • Se till att foto-, SKCK-, KTP-, SIM- och STNK-filerna som du laddar upp syns på framsidan, är klara, inte suddiga och har tillräcklig belysning.

 • Storleken får inte vara större än 10 MB och laddas upp i formatet .jpg, .jpeg, .gif, .png, .tiff eller .bmp.

 1. Då kommer du att bli ombedd att bekräfta inlämnandet av en lista som GoCar-partner. KnackaJA för att börja få verifiering från Gojek.
Fotokälla: Gojek
 1. Inom några minuter kommer du att få ett SMS om du lyckas med verifieringen.
Fotokälla: Gojek
 1. Glöm inte att ladda ner först GoPartner-specialapplikationen på HP. Därefter, kom omedelbart till närmaste Gojek Operational Office i din stad.
Fotokälla: Gojek

Du kanske undrar om du inte har en SKCK eller redan har en SKCK men den är inte längre giltig, kan du fortfarande inte registrera dig för GoCar?

Ta det lugnt, du kan fortfarande registrera dig för GoCar. Hur du registrerar dig för GoCar utan SKCK kan fortfarande göras, men du måste omedelbart fylla kraven när du besöker Gojeks operativa kontor.

3. Hur man registrerar GoFood online

Har du ett kulinariskt företag och vill att ditt företag ska kännas igen av många människor? Du kan också registrera dig GoFood Partner enkelt och snabbt från smartphone du.

Tidigare para partner Gojek-företag måste registrera sig via webbplatsen en efter en. Nu har Gojek ändrat det genom att tillhandahålla tjänster med en enda affärspartner med GoBiz. Tjänsterna som tillhandahålls av GoBiz inkluderar GoFood, GoPay och POS.

Åh ja, hur man registrerar GoBiz uppkopplad Detta är gratis. Dessutom är den insamlade informationen garanterad säkerhet och kommer inte att användas av parter utanför företaget.

Om du är intresserad av att bli GoBiz-partner för Gojek, är det bättre att omedelbart följa dessa steg:

 1. Ladda ner GoBiz på PlayStore via vilken Android-mobiltelefon som helst, om du inte har det, tack ladda ner genom länk det följande:

> Ladda ner här <

Fotokälla: Gojek
 • Tryck sedan på GoBiz Register-knappen.
 1. Inkludera data som ägareidentitet (KTP), bankkontoinformation, affärsinformation och utloppsinformation i GoBiz-applikationen.
Fotokälla: Gojek
 1. Ange data som visas på skärmen. Var uppmärksam på hur du tar ett KTP-foto och ett foto av dig själv med en KTP i enlighet med bilden som anges.
Fotokälla: Gojek
 1. Fyll i kontodata som kommer att användas för utbetalning av affärsmedel och tryck sedan på Verifiera.
Fotokälla: Gojek
 • Om namnet på bankkontoägaren inte överensstämmer med företagets ägare måste du ladda upp styrkande handlingar i form av en sparbok eller checkkonto.
 1. Se guiden för att skriva ett företagsnamn för att undvika misstag. Därefter fyller du i de uppgifter som anges på skärmen.
Fotokälla: Gojek
 1. Öppna först hela adressskrivningsguiden för att läsa alla villkor så att inga fel uppstår.
Fotokälla: Gojek
 • Se till att bilden på den uppladdade platsen matchar det som är registrerat, inte är suddigt, har bra belysning och att utloppets namn syns tydligt.
Fotokälla: Gojek
 • Om du har ett hemföretag, vänligen ta ett foto av framsidan av huset där verksamheten är.
 1. Välj slutligen GoFood-tjänsten för att aktivera genom att kontrollera kryssruta på höger sida av skärmen.
Fotokälla: Gojek

Hur? Det verkar lite komplicerat och svårt. Men för dig som vill att ditt företag ska få mer vinst, skadar det inte att följa GoBiz Partner-listan ovan.

4. Hur man registrerar GoSend Online

Bortsett från att erbjuda ojek- och taxitransportlägen uppkopplad, Gojek tillhandahåller också praktiska expeditionstjänster samma dag genom att använda GoSend.

Innan du registrerar dig, ta en titt på kraven som krävs för att bli en GoSend-partner nedan:

 • Fordonets minimiålder är 8 år
 • Inkludera KTP-dokument
 • Inkludera SIM-dokument C
 • Inkludera STNK-dokumentet
 • Inkludera de senaste SKCK-dokumenten
 • Redo att arbeta 10 timmar om dagen och 5 dagar i veckan
 • Högsta ålder på 35 år
 • Minst 1 GB RAM-minne för mobiltelefoner
 • Minsta 5 tums mobilskärm

Redan nyfiken på hur hur man registrerar GoSend uppkopplad? Här är stegen du kan ta:

 1. Först går du till webbplatsen www.go-jek.com/go-send/join/ direkt från din mobiltelefon.

 2. Skrolla ner tills den hittar GoSend Anslutningsformulär som du kan fylla i enligt den tillgängliga kolumnen. Om så är fallet, fyll bara i det captcha och knacka ANSLUTA SIG.

Fotokälla: Gojek
 1. Vänta på bekräftelsemeddelandet som skickas till mobilnumret. Därefter kommer du att bli ombedd att besöka närmaste Gojek Operational Office och fortsätta registreringen där.
 • Se till att det mobilnummer som används vid registreringen är aktivt och kan kontaktas när som helst.

5. Hur man registrerar GoBox online

Har en bil plocka upp, en låda eller lastbil som är tomgång och oanvänd? Du borde följa direkt hur man registrerar GoBox online för att få ytterligare inkomster.

GoBox i sig är en logistiktjänst som tillhandahålls av Gojek för expeditioner av varor med stora och stora laster. Tänk på följande först:

 • Inkludera KTP-dokument
 • Inkludera KK-dokument
 • Inkludera SIM-dokument
 • Inkludera STNK-dokumentet
 • Inkludera aktiva KIR-dokument

Dessutom är att gå med i GoBox faktiskt inte bara en drivkraft utan också för affärer och arrangören. Registreringsprocessen är ungefär densamma. För att registrera dig, se nedan.

 1. Besök webbplatsen join.go-jek.com/go-box/ för att registrera dig via formuläret.
 • Fyll i din personliga och fordonsinformation helt och aktivera den captcha och knackaSKICKA IN.
 1. Ett bekräftelsemeddelande skickas till det registrerade mobilnumret. Du får en inbjudan att komma till närmaste Gojek Operational Office och fortsätta GoBox-registreringsprocessen.

Så det är guiden och hur man registrerar Gojek uppkopplad utan krångel med kö och kan göras direkt från din mobiltelefon.

Kolla också in några av Gopay-ansökningarna gratis och de senaste 2021 i följande artikel:

VISA ARTIKLAR

Om det är något lättare, varför måste du registrera dig? off-linerätt? Förhoppningsvis är den här artikeln användbar och lycka till att registrera dig som Gojek-partner.

Läs också artiklar om Gojek eller andra intressanta artiklar från Ilham Fariq Maulana.