10 bästa och mest spännande koreanska filmer 2017 | måste titta!

En lista över de mest spännande och bästa koreanska filmerna 2017 som du måste titta på som filmälskare. Komplett med filmrecensioner och trailers.

Annyeong haseo, är du en av de illaluktande saker älskare Koreakillar?

Den här gången har ApkVenue en lista över koreanska filmer 2017 som kommer att göra dig nostalgi lite. Du vet Koreanska filmer som är känd 2017 gör att du känner dig mer nyfiken romantisk film vilket gör avsmalnande.

Några av dessa filmer blev så kända att uppföljare skapades. Oavsett om det är en actionfilm, drama eller till och med romantik. Koreanska filmer 2017 kan sägas vara på sin gyllene topp.

Är du nyfiken på vilka filmer? Låt oss titta på listan över de bästa koreanska filmerna 2017, Jakas val som du ska titta på!

Koreanska filmer 2017

De filmer som ApkVenue nämner nedan kommer att delas in i två kategorier, de mest spännande enligt Jaka och de mest romantiska filmerna. Så kanske det är lite åsiktsskillnad om de koreanska filmerna 2017 nedan.

Om du vill höra koreanska låtar som gör dig upphetsad igen kan du se låtlistan i den mest kompletta listan över senaste koreanska låtar för oktober 2018.

För dig som vill titta på filmen kan du titta på den via Hooq eller iFlix med prenumeration.

Apps Entertainment HOOQ NEDLADDNING

Om du vill titta på den här filmen gratis kan du också titta på den via filmströmningssidan som ApkVenue har registrerat i följande artikel:

VISA ARTIKLAR

Mest populära koreanska filmer 2017

1. En taxichaufför / Taeksi woonjunsa

Den första mest spännande koreanska filmen 2017 är en film En taxichaufförkillar. Filmen spelas 1980. En taxichaufför tilldelas att eskortera en utländsk journalist till Gwangju.

När de anlände till Gwangju var staden i kaos. Demonstrationsfall från allmänheten och studenter som för närvarande är heta. Hur fortsätter berättelsen? Titta omedelbart på en taxichaufför killar!

DetaljInformation
Betyg7,8
DirektörHun Jang
SpelareKang-ho Song, Thomas Kretschmann, Hae-jin Yoo

2. 1987: När dagen kommer

Nästa är 1987: När dagen kommer, en film som utspelades 1987 om fallet med mordet på en tonåring av polisen i Korea.

Efter att mordfallet doldes började en åklagare ifrågasätta tonåringens död.

Efter att ha blivit misstänksam mot sin död sökte han omedelbart efter sanningen om döden. Är du nyfiken på historien på jakt efter sanningen? Låt oss titta på 1987: When The Day Comes killar!

DetaljInformation
Betyg7,8
DirektörJoon-Hwan Jang
SpelareYoon-Seok Kim, Jung-woo Ha, Hae-jin Yoo

3. Tillsammans med gudarna: de två världarna / Sin-gwa ham-kke: Jwi-wa beol

Tillsammans med gudarna: de två världarna är en film som du måste ha hört killar. Berättelsen berättar om en brandman som dog och fördes av tre vakter efterlivet till efterlivet.

Han får dock chansen att komma tillbaka till livet genom reinkarnation, vilket bara kan göras genom att passera 7 hinder. Är du nyfiken på om han klarade utmaningen? Se tillsammans med gudarna: de två världarna.

DetaljInformation
Betyg7,3
DirektörYong-hwa Kim
SpelareJung-woo Ha, Tae-Hyun Cha, Ji-Hoon Ju

4. Glömt / Gi-eok-ui bam

Glömt är en filmfilm som berättar historien om en ung lidande överkänslighet. En gång såg han sin bror som kidnappades av en grupp människor.

Efter ett tag återvände broren hem utan att komma ihåg någonting om kidnappningen.

Sedan hans återkomst har hans äldre bror agerat konstiga och konstiga händelser har börjat dyka upp. Är det sant att det var hennes bror som återvände hem? Vad hände egentligen? Titta på den glömda filmen killar.

DetaljInformation
Betyg7,3
DirektörHang-jun Zhang
SpelareHa-Neul Kang, Mu-Yeol Kim, Seong-kun Mun

5. Battleship Island / Gun-ham-do

Sista av filmerna med betyg den högsta är Slagskeppsön, en berättelse om den japanska ockupationen av Korea. Denna berättelse spelar sig på ön Hashima som är ett land för en kolgruva.

400 koreaner tvingas arbeta här, och kvinnor eller barn är inget undantag.

Invånarna som inte orkade arbeta med våld där försökte fly och bekämpa inkräktarna. Hur kul är historien? Titta genast på Battleship Island killar.

DetaljInformation
Betyg7,1
DirektörSeung-wan Ryoo
SpelareJung-min Hwang, Ji-seob So, Joong-Ki Song

Om du har tittat på alla de koreanska filmerna 2017 ovan kan du leta efter fler referenser i de 10 senaste koreanska filmerna du borde titta på i oktober 2018.

Koreanska romantiska filmer 2017

1. Höstsonata

Så vi vänder oss till de romantiska kanalens killar, den första listan kommer från filmen med titeln Höstsonata som berättar om en 29-årig kvinna som har en allvarlig sjukdom.

Han har en älskare som han vill gifta sig med, det är synd att hans tid att leva inte är lång i framtiden.

Vill du ha en romantisk sorglig historia som kan göra dig upprörd? Försök att titta på höstsonaten killar.

DetaljInformation
DirektörRommel Ricafort
SpelareHyun Woo, Devon Seron, Ju-hyeong Jin

2. Microhabitat / So-gong-nyeo

Nästa är Microhabitat, den här filmen berättar historien om en tjej som arbetar som hushållerska.

Den här tjejen gillar att röka och gå till barer för att bli full, och hon har en pojkvän som drömmer om att bli författare webtoon.

Historien som ger skratt och flickans spänning kan muntra upp dig medan du tittar killar. Kom igen, de som letar efter en romantisk komedi kan försöka titta på denna Microhabitat-film.

DetaljInformation
Betyg7,5
DirektörJeon Go-Woon
SpelareEsom, Jae-hong Ahn, Duk-moon Choi

3. Dagen efter / Geu-hu

Tja, filmer Dagen efter Detta är en romantisk dramafilm som har skytte i retrostil. Denna film visas endast i svartvitt och inspelningen kommer att kännetecknas av retrofilmer.

Dagen efter berättar om ett missförstånd hos en fru som tycker att hennes anställde ger ett kärleksbrev till sin man. Den här filmen sändes först på filmfestivalen i Cannes 2017.

DetaljInformation
Betyg7,0
DirektörSang-soo Hong
SpelareYunhee Cho, Ki Joabang, Min-hee Kim

4. Eftersom jag älskar dig / Saranghagi Ttaemoone

För att jag älskar dig är en romantisk dramafilm som berättar historien om en man som hamnar i en olycka och förvandlas till en kärleksbudbärare.

Han har också förmågan att förena människor som har svårt att hitta kärlek att hitta en kompis.

Fängslad av den spännande historien om kärleksbudbäraren? Kom och se eftersom jag älskar dig.

DetaljInformation
Betyg6,6
DirektörJihong Ju
SpelareTae-Hyun Cha, Jang Do-Yoon, Yoo-Jeong Kim

5. En tiger på vintern

Sista är En tiger på vintern som berättar om en man som sparkades ut av sin älskare från sitt hus. Han letade också efter en plats att bo och arbeta i staden Seoul.

Efter att ha glömt sitt gamla liv träffade han av misstag sin tidigare älskare igen.

Hur är berättelsen om fortsättningen av hans kärlek? Kom och titta på A Tiger in Winter.

DetaljInformation
Betyg6,5
DirektörKwang-kuk Lee
SpelareHyun-Jung Go, Ye-eun Kim, Jin-wook Lee

Känner du att det inte finns många referenser till koreanska 2017-filmer i det romantiska avsnittet? Du kan se de senaste filmerna som är 2018 i de 10 bästa romantiska koreanska filmerna genom tiderna, Make Baper!

Det är listan över koreanska filmer 2017 som kan få dig att bli beroende och bli förvirrad killar. Vilka andra filmer tycker du passar att vara med på listan?

Skriv din åsikt i kommentarskolumnen, glöm inte att ge den tycka om och dela med sig. Vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om Koreanska filmer eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.