det bästa mmorpg-spelet 2019 som du måste spela

Skynda dig och ladda ner det bästa MMORPG-spelet 2019. Vissa ges till och med gratis, så du behöver inte betala med CC eller skära kredit.

Att höra termen MMORPG, är du säkert redan bekant med den här spelgenren, eller hur?

Spelgenre som har en förlängning Massivt multiplayer online-rollspel Detta verkar vara en av de mest populära spelgenren för spelare.

Säg det bara DragonNest, World of Warcraft, Ragnarokoch många andra speltitlar som har lyckats locka spelare att spela dem kontinuerligt.

Tja, för de av er som gillar att spela spelgenren, nedan är några MMORPG-speltitlar som ingår i kategorin bäst i år, och du kan omedelbart ladda ner och spela det just nu. Här är recensionen.

Bästa MMORPG-spel för PC

1. Black Desert

Black Desert Är en tredje person actionspel som utvecklades av en spelutvecklare från Gingseng Country. Som ett MMORPG-spel har vi till uppgift att utforska uppdrag för att besegra alla hinder eller fiender som kommer i vägen för oss.

Bakgrundsberättelsen för detta spel nämner inte riktiga händelser, aka fantasi eller fiktion. Detta spel uppträdde först i Xbox-versionen sedan 2018 under Microsoft-licensen. För att ladda ner den kanske du måste fylla i en tillräckligt stor internetkvot och installera Internet Download Manager på din dator så att den inte blir avbruten på grund av den fluktuerande internetsignalen.

2. Ringenes herre online

Ringenes herre online är ett MMORPG-spel skapat av Stående stenspel. Detta spel betalades ursprungligen för, men blev senare gratis att spela, så att du kan spela det gratis. Du kan dock köpa territorier tilllåsa upp, eller det kan vara genom att prenumerera.

Ändå är free-to-play-systemet i det här spelet fortfarande mycket bra rättvist. Du kan enkeltlåsa upp bara regens genom att spela spelet, utan att behöva spendera pengar. Du kan dock fortfarande behöva lite granding till samla uppdrag för att kunna köpa nästa regen. Allt är fortfarande djupt rimliga etapper utan att behöva tjäna måste du spendera pengar.

3. Guild Wars 2

Trots åldern på detta spel har nått fem år, det finns fortfarande många spelare som spelar det här spelet. I början av släppet fanns det massor av dem förändringar som finns i det här spelet och finns inte i andra MMORPG-spel, som använder nya mekanismer och är långt ifrån andra MMORPG-spel, särskilt de som släpptes samma år eller tidigare år. Exempel Rising Force, Ragnarok, World of Warcraft, och andra.

I det här spelet, du kommer inte att lyckas bara genom att använda knappkrossning bara, så du verkligen måste stridande mekaniskt, vilket inte bara är knappkrossning. Bekämpa måste tänka, springa medan slåss, gå runt och runt och måste ha timing den rätta att attackera, så att det gör det här spelet mycket mer intensivt och känns som ett online actionspel som du är upptagen med att spela.

4. Eve Online

Det här spelet har begreppet handel med rymden, där spelaren kan skapa ett företag själv eller söka jobb till stora företag som människor har skapat. Du har också makten att göra företaget på din egen väg, kan vara VD, rekrytera människor till mina och sedan sälja dem igen, eller till och med gå med i stora företag det har varit där.

I grund och botten detta spel har sitt ekonomiska system själv kan du bli legosoldat eller kanske en kapare som tar tag i saker som har bryts av arbetaren. Om det händer kommer du att göra det riktade av företaget och ditt plan kommer att förstöras. Dessutom du också kan vara verkställare, nämligen den personen bli av med kaparna precis nu. Och faktiskt finns det många fler som du kan göra i det här spelet.

5. Star Wars: The Old Republic

Stjärnornas krig den gamla republiken är ett spel skapat av Bioware. Detta spel har mycket socialt spelande som är väldigt bra och i det finns det också typer bekämpa pussel och story vilket är riktigt coolt. I det här spelet kommer du att tajma, fest för att slutföra ett uppdrag. Det är granding, men inte tråkigt, måste gå tillbaka någonstans på grund av att bli attackerad, och också berättande det där tung historia.

Även om det skiljer sig från prenumeration och fridock skillnaden inte för långt så det är inte konkurrenskraftigt. Det är gratis att spela fortfarande inom rimliga gränser och trevlig att spela.

Så det är några MMORPG-speltitlar för PC som du kan prova just nu.