12 applikationer för att se den bästa indonesiska subanime 2020

Vill du veta det bästa anime-programmet just nu? Låt oss titta på din favoritanime genom applikationen för att titta på följande Jakas rekommenderade anime.

Anime har länge varit en favorit bland många människor för att användas som underhållning när det är ledigt är många människor beroende av att titta på filmer tills de blir wibu.

Att titta på anime kan ske via många gängmedia, det kan också ske via anime-tittarsidor online eller applikationer på mobiltelefoner.

Den här gången kommer Jaka att ge den bästa rekommendationen för att titta på Anime Sub Indo till dig. Denna applikation är garanterat en cool hangout-vän på helgerna.

Komplett samling av applikationer för att titta på Anime Sub Indo (Uppdatering 2020)

Indo-anime-applikationen som ApkVenue delade den här gången valdes utifrån det stora urvalet av anime och även de intressanta funktioner som den erbjuder.

Du kan ladda ner alla applikationer i listan gratis, men det finns något innehåll i programmet som du måste lösa in innan du kan njuta av det.

Vilka är de anime-applikationer som du verkligen kan njuta av 2020? Varför är du i raden av rekommendationer? Kom igen, låt oss gå in i applikationslistan.

1. Netflix

Om du bara har tittat på TV-serier eller filmer på engelska på Netflix, du måste verkligen försöka titta på anime på Netflix, gäng.

Som den största streamingplattformen i världen är det säkert att Netflix också har en komplett samling av Indo sub anime, tack. Börjar från anime om skolan till anime för vuxna, gäng.

Men kom ihåg att du måste prenumerera först för att titta på anime på Netflix. Priset är egentligen inte så dyrt. Du kan gå samman med dina vänner.

InformationNetflix
UtvecklareNetflix, Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.4 (10,348,256)
StorlekVarierar efter enhet
Installera den1.000.000.000+
Android MinimumVarierar efter enhet

Ladda ner Netflix-appen här!

Apps Entertainment Netflix, Inc. LADDA NER

2. AnimLovers

APK för att titta på nästa anime som ApkVenue rekommenderar är AnimLovers. Denna applikation har en ganska komplett anime-samling och har verkligen indonesiska undertexter.

AnimLovers uppdaterar alltid sin animesamling så att du inte behöver vara rädd för att du saknar din favoritanimehistoria. Kolla på En bit eller Boruto definitivt spännande, deh!

Dessutom erbjuder AnimLovers också HD-kvalitetsprogram, vet du. God kvalitet, minimala annonser, och det är gratis, vem vill inte prova det?

InformationAnimLovers
UtvecklareReals-appar
Recensioner (Antal granskare)4.3 (73.264 )
Storlek6 MB
Installera den1.000.000+
Android Minimum5.0 och högre
Apps Entertainment Reals Apps LADDA NER

3. Crunchyroll

Nästa klockansökan är Crunchyroll. Denna applikation är mycket populär bland animeälskare eftersom den används i stor utsträckning i olika delar av världen.

ApkVenue använder också ofta denna applikation för att titta på Jakas favoritanime på fritiden. I Crunchyroll-applikationen kan du hitta mer än 25 tusen anime-avsnitt och räknar.

Anime-listan fortsätter uppdatering fortsätt med den senaste utvecklingen så att du inte missar din favoritanimehistoria.

InformationCrunchyroll
UtvecklareEllation, LLC
Recensioner (Antal granskare)3.1 (451.275 )
StorlekVarierar efter enhet
Installera den10.000.000+
Android MinimumVarierar efter enhet

Ladda ner Crunchyroll-applikationen här!

Produktivitetsappar LADDA NER

4. Anime-TV

Nästa är TV-anime, en indonesisk sub-anime-tittande applikation som ger en mängd spännande anime som du kan titta gratis på din Android-telefon.

I den här applikationen kan du titta olika typer av anime med indonesiska undertexter du vet, så du behöver inte bry dig om att leta efter undertexter själv längre.

Var inte rädd för att missa de senaste avsnitten, för den här applikationen kommer att uppleva frekventa uppdateringar, anpassa sig till animeinnehåll och TV-program varje dag.

InformationTV-anime
UtvecklareKIKU Group
Recensioner (Antal granskare)4.0 (22.437 )
Storlek9,5 MB
Installera den500.000+
Android Minimum5.0

Ladda ner Anime TV-applikationen här!

Appar Underhållning Roligt monster LADDA NER

5. AnimeLab

Tja, om AnimeLab Detta är en anime-applikation på Android som är lämplig för de av er som tittar på berömda anime som Dragon Ball, Fairy Tail, Sword Art Online och andra.

För varje vecka kommer det att finnas de senaste avsnitten som uppdateras till applikationen, så du kommer aldrig att sakna din favoritserie.

Tvivlar inte på gänget för kvaliteten på videon, det kan du också välja dubbning Engelska eller använda undertexter.

Det finns många andra funktioner som du kan njuta av i appen, ladda ner den så att du vet mer om fördelarna med denna applikation.

InformationAnimeLab
UtvecklareMadman Entertainment
Recensioner (Antal granskare)4.1 (4.981 )
Storlek13 MB
Installera den100.000+
Android Minimum5.0

Ladda ner AnimeLab-applikationen här!

LADDA NER Video- och ljudappar

Andra Indo Sub Indo Anime Watch-applikationer ...

6. FastAnime

Med ansökan FastAnime, kan du titta på anime med bästa kvalitet och undertexter på engelska.

Denna ansökan är ström, så du behöver ett stabilt internet medan du tittar på. Du kan dock leta efter en mängd spännande anime, från kategorin Samurai till Urban.

Det viktigaste att understryka med den här appen är du kan njuta av innehållet gratis utan att betala och utan registrering.

InformationFastAnime
Utvecklare-
Recension4.0
Storlek3 MB
Android Minimum4.1

Ladda ner FastAnime-applikationen här!

LADDA NER appar

7. HIDIVE

Denna anime-tittande applikation är verkligen inte den mest kompletta, men du kan hitta massor av klassisk och nyligen släppt anime med bästa kvalitet HIDIVE.

Trots det här applikationen ** alltiduppdatering dess anime-samlingar **, så var inte rädd att missa den anime-serie du gillar, gäng.

Gränssnittet är svart och ser modernt ut, vilket gör det perfekt för användning på natten eller i mörka förhållanden.

InformationHIDIVE
UtvecklareHIDIVE, LLC
Recensioner (Antal granskare)2.2 (1.001 )
Storlek10 MB
Installera den100.000+
Android Minimum4.2

Ladda ner HIDIVE-applikationen här!

Appar Underhållning LADDA NER

8. Funanime

Nästa är Funanime, den här anime-streamingapplikationen ger inte bara den senaste anime utan också manga som du kan få tillgång gratis.

Du kan hitta en mängd olika spännande anime från klassiskt till modernt. Dessutom finns det en kommentarfunktion som du kan använda för att diskutera viss anime eller manga.

Du kan få tillgång till olika samlingar och olika intressanta funktioner i denna applikation gratis, så det finns inget fel för dig att ladda ner och prova just nu.

InformationFunanime
UtvecklareMonkey Mount-appar
Recension2.2
Storlek14 MB
Android Minimum4.2

Ladda ner Funanime-applikationen här!

Appar Underhållning LADDA NER

9. Wakanim

Byt till nästa anime-applikation, nämligen Wakanim. ApkVenue rekommenderar denna applikation eftersom den ger utmärkt anime-kvalitet med undertexter komplett.

Du kan hitta en mängd olika favoritanime i sin helhet. Bortsett från det finns det funktioner historia för att ta reda på vilken anime som har bevittnats tidigare.

Med den här applikationen kommer du alltid att kunna se utvald anime och enkelt gå tillbaka till tidigare avsnitt som inte har visats ännu.

InformationWakanim
UtvecklareWakanim-produktion
Recensioner (Antal granskare)4.3 (8.738 )
Storlek7,8 MB
Installera den100.000+
Android Minimum4.4

Ladda ner Wakanim-applikationen här!

LADDA NER appar

10. Funimation

Tja, om Funimation Du kan också lita på detta som ett program för att titta på Anime med HD-bildkvalitet på din mobiltelefon.

Förutom undertexter på anime, den här appen också tillhandahåller engelsk dubbning för olika anime. Dessutom stöder den här appen även offline-tittande funktioner.

Du måste dock köpa olika innehåll i applikationen. Du kan ladda ner applikationen här killar:

InformationFunimation
UtvecklareFunimation Global Group
Recensioner (Antal granskare)3.2 (63.892 )
Storlek39 MB
Installera den5.000.000+
Android Minimum6.0

Ladda ner Wakanim-applikationen här!

LADDA NER appar

11. AnYme

Nästa är AnYme, den här applikationen är mycket enkel och lätt att använda. Du hittar en mängd olika spännande anime med kompletta avsnitt här.

Inte bara titta på anime, du som vill ha de bästa anime låtar eller anime bakgrundsbilder kan fås från denna applikation, killar!

Den här applikationen inte tillgängligt i Google Play Butik, men du kan fortfarande använda den via APK-filen som ApkVenue tillhandahåller.

InformationAnYme
Utvecklare-
Recension4.0
Storlek7 MB
Android Minimum4.4

Ladda ner AnYme-applikationen här!

Apps Entertainment AnYme LADDA NER

12. Anime.Lib

Sista är Anime.Lib, det här anime-programmet Jaka rekommenderar för dig som gillar att titta på berömda anime som One Piece, Bleach, Detective Conan och andra.

Avsnitten i applikationen är mycket fullständiga. Dessutom du också kan läsa manga och höra anime-låtar genom denna applikation.

Med alla dessa fördelar är det garanterat att du kommer att känna dig som hemma länge och titta på denna anime-applikation.

InformationAnime.Lib
UtvecklareDasist Entertainment S.L.
Recension4.0
Storlek23 MB
Android Minimum2.3.2
LADDA NER appar

Det är rekommendationen för de bästa applikationerna för att titta på Anime för Android och iPhone från ApkVenue. Att använda den här applikationen är bekvämare än att använda webbplatsen.

Även om urvalet av anime kan vara mer begränsat, kan det här utbudet av applikationer fortfarande vara en intressant underhållning för att radera all trötthet du känner.

Vilken applikation är din favorit, gäng? Skriv din åsikt i kommentarfältet, vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om tittar på anime eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found