endast singlar! Du kan spela 7 virtuella flickvänner på Android

Ensamstående pojkar måste känna sig ensamma mycket, för det finns ingen älskare. Eller kanske är det svårt att hitta en pojkvän på grund av dåliga tekniker.

Pojkar endaDu måste ha känt dig ensam ibland, för det fanns ingen älskare. Eller kanske är det svårt att hitta en pojkvän på grund av teknik pedekate vilket inte är bra.

Koppla av, du kan lära dig det eller bara fylla i tomheten i ditt hjärta med virtuell flickvän som finns på Android. Jaka har sammanställt 7 virtuella flickvänner du kan spela på Android. Följande är recensionen.

  • Direktinstallation! Dessa 5 applikationer gör din pojkvän mer sexig
  • Lagen om att av misstag se sexiga bilder eller porr på internet
  • 5 fakta om Mai Shiranui, den sexigaste spelkaraktären kan göra näsblod!

7 virtuella flickvänner du kan spela på Android

1. Drömflickvän

Om du behöver fylla din tomhet, eller så är du det wibu mot moe anime, du passar in i spelet Drömflickvän.

Detta spel tar dig till ditt hjärta för att skapa och utforma en virtuell flickvän som du vill, från frisyrens början, höjd, hudfärg och andra relaterade saker.

2. VR-flickvän

Trött på virtuella flickvänner tvådimensionell och känner att det finns en gräns för din "platta" mobilskärm. Du kan känna en "djupare" känsla, djup VR Flickvän.

Med tillägget till "VR" vet du säkert att atmosfären kommer att kännas precis så tillsammans, med en VR-enhet. De kan till och med dansa för dig och mer 'bränna' känslan ökade.

3. Stygg flickvän

Stygg flickvän leder dig till en virtuell flickvän 3D som har mer "intensivt" beteende. Naturligtvis med "stygg" krusiduller i det kommer att göra dig detta spel ännu mer 'varm'.

Du kan göra nästan vad som helst med din favoritkaraktär. Chatta med henne, byta kläder och leka med henne. Ju mer du älskar honom kommer han också att älska dig mer.

4. VGAR

Du gillar inte riktigt karaktär moe, och föredrar 3D-karaktärer anpassade från tjejer utlänning? Du kan försöka spela VGAR.

Med virtuella enheter kan du känna djup känsla med din virtuella flickvän. Du kan till och med anpassa honom i den stil du drömde om.

5. Talking Pretty Girlfriend

AI eller Artifial Intelligence vilket betyder artificiell intelligensfaktiskt, dess utveckling har ökat på senare tid. Den här gången är AI inbäddad i form av en virtuell flickvän.

Han kan prata direkt med dig, även i utseende vacker kvinna på riktigt. Tillbringa tid med att chatta med honom, så att han inte blir ensam.

6. Min virtuella flickvän Julie

Andra AI: er kommer med namn Julie. Hon ser väldigt vacker och sexig ut, även om det bara är virtuellt, får hon det förför människors hjärtan som "spelar det".

Du kan också ändra Julies utseende som du vill och din dolda önskan. Prata med henne om romantiska saker, så kommer hon att ge samma tillgivenhet.

7. Maya flickvän

Om din mobiltelefon har otillräckliga specifikationer, lugna dig kan du fortfarande få en annan virtuell flickvän. Maya flickvän, kommer med ett lite mer minimalistiskt utseende till karaktärerna, men ger fortfarande samma "känsla".

Intressant kan detta spel också anpassa och designa den pojkvänskaraktär som du önskar. Förutom det kan du också bjuda in honom datum som en riktig flickvän.

Det är 7 virtuella flickvänner du kan spela på Android. Naturligtvis kan detta spel bara spelas av vuxna män. Skriv din åsikt i kommentarfältet nedan!