10 fotoredigeringsprogram för att suddiga Android 2019

Vill du suddiga dina foton? Har du inte en mobiltelefon med dubbla kameror? Nu kan du enkelt använda en suddig bildredigeringsapplikation för att göra dina foton bokeh. (Android)

Trippelkamerafunktionen har nu blivit en obligatorisk funktion, särskilt för smartphones flaggskepp alias som riktar sig mot marknaden high end.

Förutom bättre bildkvalitet kommer bokeheffekten på foton också att ge ett bättre intryck.

Tja, här listar ApkVenue rekommendationer oskärpa fotoredigeringsapp vilket kan få din mobiltelefon att producera foton som en DSLR-kamera med bokeh-effekt.

Kom igen, se helt nedan!

Android Bokeh Photo Editing Application

De av er som ofta är förvånade över foton med suddighetseffekter, aka bokeh, andra människor på sociala medier, skulle kunna göra foton som inte är mindre coola.

Nyckeln är att använda suddig fotoredigeringsapp som är tillgänglig för Android. Här är de bästa Android-redigeringsapplikationerna för bokeh för att lägga till en suddighetseffekt på dina foton.

1. Oskärpa

Först är ansökan Fläck vilket ger olika intressanta suddighetsfunktioner för dina mobiltelefonfoton.

Inte bara redigera foton så att de får ett suddigt intryck, du kan också göra vissa delar av fotot bleka.

Detta kan få objektets fokus att lysa ännu mer. Att använda den här applikationen är också väldigt enkelt och gratis att ladda ner.

Kasumbi LADDA NER Video- och ljudappar
DetaljFläck
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4.0 (10,123)
Spelstorlek2,4 MB
Android minimum4.4 och uppåt

2. AfterFocus

AfterFocus Detta gör att du kan lägga till en suddighetseffekt till en befintlig bild från galleriet eller det foto du just tagit.

Det finns två lägen här, först smart läge vilket gör att du enkelt kan välja vilka delar du vill fokusera på och vilka som ska suddas genom att helt enkelt rita en kant med fingret.

Den andra är det manuella läget som låter dig välja vilka delar som ska hållas i fokus. Denna metod är mer komplicerad men kan ge bra oskärpa.

LADDA NER appar
DetaljAfterFocus
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4.2 (172,668)
Spelstorlek15 MB
Android minimum4.0.3 och uppåt

3. Teleportera

Tja, nästa är Teleportera vilket är det enklaste bokeh-fotoredigeringsprogrammet att använda. Denna applikation bearbetar foton automatiskt.

Allt du behöver göra är att ta ett foto inifrån applikationen eller genom galleriet. När bokehprocessen är klar är allt du behöver göra att justera suddighetsintensiteten i fotot genom att flytta spaken åt vänster eller höger.

LADDA NER appar
DetaljTeleportera
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4.4 (6,123)
Spelstorlek51 MB
Android minimum5.0 och uppåt

4. PicsArt Photo Studio

Letar du efter ett program som kan redigera foton till bokeh med olika funktioner?

PicsArt fotostudio det här kan vara svaret, gäng. Eftersom det finns 5 suddighetseffekter tillgängliga för dig att använda, nämligen normal, smart, rörelse, fokal och radiell.

PicsArt kan också skapa bildkollage med ett ganska komplett antal redigeringsverktyg. Speciellt om du följer ett abonnemang PicsArt Gold som kommer att ge ett antal mer kompletta funktioner.

Det kan inte förnekas, PicsArt är en av de bästa fotoredigeringsapparna på Android. Trevlig!

PicsArt foto- och bildappar LADDA NER
DetaljPicsArt fotostudio
BetygBetygsatt för 12+
Granskningsresultat4.5 (8.495.028)
SpelstorlekVarierar
Android minimumVarierar

5. Cymera-kamera

Cymera-kamera är ett fotoredigeringsprogram som du kan lita på eftersom det har ett antal intressanta funktioner och ger utmärkt fotokvalitet.

Förutom att ge dina bilder ett suddigt intryck, kan du också använda ett antal roliga filter som Jul Selfie till Nyårsselfie.

Dessutom får du ett nummer klistermärke och sminkverktyg vilket kan göra ditt ansikte ljusare. stannar inte där, det finns också en unik funktion för att redigera ansikten så att de ler.

SK Communications foto- och bildappar LADDA NER
DetaljCymera-kamera
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4.4 (2,452,482)
SpelstorlekVarierar
Android minimum4.0.3 och uppåt

Andra Bokeh-fotoredigeringsprogram ...

6. Linsoskärpa

Om applikationen ovan gör dig förvirrad på grund av dess många funktioner kan du lita på den Linsoskärpa. Denna applikation kan enkelt lägga till en bokeh-effekt i fotobakgrunden.

För att använda den, välj bara den del av fotot som du vill fokusera på och det här programmet behandlar fotot automatiskt.

LADDA NER appar
DetaljLinsoskärpa
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat3.7 (512)
Spelstorlek17 MB
Android minimum4.4 och uppåt

7. Oskärpa bildbakgrund

Vill du ha ett kraftfullt oskärpa fotoredigeringsprogram?

Oskärpa bildbakgrund kan vara ditt val eftersom det kan producera foton som DSLR-kameraskott. Dess naturliga suddighetseffekt uppfyller dina behov.

Du kan också justera suddigheten för bilder manuellt och praktiskt samt en zoomfunktion för exakt redigering. Du kan också justera suddets intensitet lika mycket.

LADDA NER appar
DetaljOskärpa bildbakgrund
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4.0 (138,630)
Spelstorlek9,1 MB
Android minimum4.1 och uppåt

8. Punkt oskärpa

Nästa är Punkt oskärpa, ett flaggskeppsprogram som du måste välja för att ge dina foton en suddighetseffekt. Förutom att tillhandahålla kompletta funktioner är den här applikationen också lätt att använda.

Point Blur har ett bekvämt gränssnitt och är utrustat med intressanta funktioner som frihand och rak oskärpa. Bortsett från det finns det också andra fotoeffekter som kan användas som triangel och pixelering.

Om färgen på fotot du fångar inte är attraktivt ger den här applikationen också ett antal alternativ för att justera kontrasten till färgtemperaturen. Intressant, eller hur?

LADDA NER appar
DetaljPunkt oskärpa
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4.3 (44,577)
Spelstorlek2,6 MB
Android minimum4.4 och uppåt

9. Oskärpa kamera: Fyrkantig oskärpa

Oskärpa kamera: Kvadratisk oskärpa är en applikation gjord av Lolo Apps som förtjänar att vara ett av dina val. Förutom att göra foton till bokeh, har denna applikation också olika intressanta funktioner för dig.

Du kan använda det här programmet för att tillhandahålla text, filter och effekter som maximerar resultatet av fotot. Bortsett från det finns det också en funktion att skapa oskärpa layout.

LADDA NER appar
DetaljOskärpa kamera: Kvadratisk oskärpa
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4.0 (3,027)
Spelstorlek28 MB
Android minimum4.1 och uppåt

10. Square Art Photo Editor

Sista är Square Art Photo Editor vilket är lämpligt för dig att använda som Instagram-fotoredigerare eftersom det ger intressanta fotoresultat.

Denna applikation kan göra att foton har en bokeh-effekt, perfekt för uppladdning till Instagram-konton och andra sociala medier. Bortsett från det har denna applikation också funktioner collage.

Om det inte räcker finns det mer än 100 andra professionella filter som är lämpliga för dig att använda i dina foton. Bra!

LADDA NER appar
DetaljSquare Art Photo Editor
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4.4 (94,396)
Spelstorlek12 MB
Android minimum4.1 och uppåt

Det är tio av de bästa bokeh-fotoredigeringsapparna JalanTikus-versionen. Låt dina foton se professionella eller konstnärliga ut med en oskärpa eller bokeh-effekt bakom motivet.

Nu kan du enkelt göra suddig fotoredigeringsprocess på Android även om din smartphone inte har en dubbelkamerafunktion. Lycka till!

Läs också artiklar om Ansökan eller skriva från Reynaldi Manasse Övrig.