hur man gör Instagram-musik på insta story, 100% fungerar!

Vill du göra ett foto med en låt på Instagram Stories? Här kommer ApkVenue att granska hur man gör Instagram Music på Insta Story med hjälp av standardfunktionerna och appen Storybeat.

Funktioner Instagram-musik faktiskt har det funnits länge, för att vara exakt från och med 28 juni 2018, gäng.

Men tyvärr kanske du hittar ett meddelande i form av "Instagram-musik finns inte i din region" och andra problem, så du är förvirrad över hur man löser det, eller hur?

I denna artikel kommer därför ApkVenue att granska hur hur man gör Instagram-musik på Instagram-berättelser du. Speciellt för Instagram Music-användare i Indonesien.

Så att du inte missar det och förstår bättre är det bättre att titta noga på ApkVenues recension nedan, va!

Samling av sätt att skapa Instagram-musik med hjälp av filter och StoryBeat-applikationen

Som ni vet, funktioner Instagram-musik inte officiellt tillgängligt för användare i Indonesien. Egentligen kan du hantera det med hjälp av en VPN-applikation, vet du.

Men om du är orolig för farorna med en gratis VPN-applikation finns det också ett sätt att göra Insta Story-musik som liknar Instagram Music-funktionen beväpnad med en applikation som heter Storybeat.

Hur gör ni då båda? Jaka kommer att ha en fullständig recension som du kan läsa nedan, gäng!

1. Så här lägger du till musik i bilder på Insta Story (Instagram Music)

Första ApkVenue diskuterades med hjälp av den officiella funktionen i Instagram-musikhär. Du kanske har frågat förut, "Varför har jag inte en Instagram Music-klistermärke på min Instagram?".

Det är sant att det inte är det, för den här funktionen i sig är endast tillgänglig för regioner Australien, Nya Zeeland, Franska, tysk, Sverige, engelskoch Amerikas förenta stater, gäng.

Fotokälla: animoto.com

Så för områden utanför det, inklusive Indonesien, kommer det inte att bli det. Men ta det lugnt, du kan fortfarande övervinna Instagram Music är inte tillgänglig beväpnad med den bästa VPN-applikationen.

Tja, hur man lägger till musik till Instagram Stories-bilder den här gången rekommenderar ApkVenue att du använder en Android VPN-applikation som heter TunnelBear VPN. Hur gör du det då?

Steg 1 - Ladda ner Den senaste TunnelBear VPN-applikationen

 • För det första rekommenderar ApkVenue dig starkt ladda ner Ansökan TunnelBear VPN senaste som du kan ladda ner via länken nedan.
Apps Networking TunnelBear, Inc. LADDA NER

Steg 2 - Öppna och Logga in TunnelBear VPN

 • Öppna TunnelBear VPN-applikationen som redan är installerad och du är kvar logga in med det konto som du har skapat.
 • Om du inte har ett TunnelBear-konto kan du enkelt registrera dig direkt. Klicka bara på alternativet Skapa ett konto.

Steg 3 - Anslut till ett VPN-nätverk

 • Sedan på huvudsidan TunnelBear är allt du behöver göra att ansluta VPN-nätverket till ett land som tillhandahåller Instagram Music-funktionen, till exempel använder ApkVenue Amerikas förenta stater.
 • Välj ett alternativ Amerikas förenta stater eller USA på nedre menyn eller svep på skärmen tills du hittar den. För att ansluta är allt du behöver göra att trycka på knappen Ja.
 • Vänta på det växla överst ändras till Ansluten och VPN-logotypen visas på aviseringsfält.

Steg 4 - Öppna Instagram-applikationen

 • Stäng TunnelBear-fönstret genom att trycka på hemknappen och öppna sedan programmet Instagram du.
 • Här stannar du knacka kameraikonen högst upp för att börja skapa Instagram-berättelser. Du kan göra foton eller videor som vanligt, gäng.

Steg 5 - Lägg till Instagram Music Stickers

 • Därefter är allt du behöver göra att lägga till Instagram Music-klistermärket genom att trycka på Sticker-ikonen högst upp eller svep uppåt på skärmen.
 • Du behöver bara trycka på alternativet musik som på bilden nedan.

Steg 6 - Lägg till låtar på Instagram Music

 • Det kommer att finnas ett antal sångalternativ som du kan förvandla till klistermärken. Det finns också flera alternativ som Populär, Stämningaroch Genrer.
 • Du kan också söka efter din favoritmusik med hjälp av sökfältet ovan.
 • Att höra förhandsvisning sång, allt du behöver göra är att trycka på ikonen Spela till höger och tryck sedan på ikonen Album för att börja lägga till musik.

Steg 7 - Ställ in låtens varaktighet

 • Dessutom kan du också ställa in vilken del av låten du vill använda genom att skjuta skjutreglage i avsnittet nedan.
 • Ställ också in önskad låtlängd genom att knacka på ikonen till vänster och välja längd. Om det är klart måste du bara trycka på Gjort.

Steg 8 - Placera klistermärken och lägg till berättelser

 • Slutligen kan du placera Instagram Music-klistermärket som du vill och trycka på klistermärket för att ändra formen som du vill.
 • Om det känns rätt måste du bara trycka på alternativet Din historia att dela offentligt eller Nära vänner endast för dina närmaste vänner.

Steg 9 - Instagram Music Stories Done!

 • Gjort! Nu har Instagram Stories med din Instagram Music-klistermärke lagts till, gäng. Mer eller mindre blir resultatet så här. Riktigt coolt, eller hur?

Steg 10 - Hur man övervinner Instagram-musik är inte tillgängligt i din region (valfritt)

 • För att se till att andra kan njuta av dina Instagram-berättelser, se till att du använder ett VPN-nätverk som är anslutet till ett land som stöder Instagram Music-funktionen som ovan.
 • Detta för att övervinna meddelandet "Instagram Music är inte tillgängligt i din region" som visas nedan, gäng.

Steg 11 - Åtgärda misslyckandet med att ladda Instagram-musikklistermärken (valfritt)

 • Genom att överlista kan inte alla lyckas efter att ha använt den här metoden. Det finns dock några saker du kan göra.
 • Först kan du ändra tidszonen enligt det VPN-nätverk du använder. Tricket, gå till menyn Inställningar> Ytterligare inställningar> Datum och tid> Välj tidszon.
 • Andra, logga ut först ditt Instagram-konto innan du använder ett VPN. Vägen att gå till Profil> hamburgarikon> Inställningar> Logga ut.
 • Tredje, avinstallera Instagram-applikation och Installera tillbaka när du ansluter till VPN-nätverket.

VARNING:


Inte alla mobiltelefoner kan använda stegen ovan. Vid testning använde Jaka Xiaomi Redmi 4X och använde framgångsrikt denna metod. Under tiden när du testar med Samsung Galaxy S10 +, fungerar tydligen inte som den ska.

2. Hur man gör foton med låtar på Instagram (StoryBeat-applikationen)

För det andra kan du också använda ett extra program som kallas Storybeat som har en funktion för att lägga till musik till Instagram Stories-bilder, gäng.

Du kan också använda den här applikationen för att vara ett av tipsen för att göra Instagram Stories ännu mer uppdaterad. Nyfiken hur man använder den? Cekidot ~

Steg 1 - Ladda ner Den senaste Storybeat-applikationen

 • Ladda ner Ansökan Storybeat - Släpp lös din kreativitet senaste som du kan ladda ner via länken nedan.
Appar Photo & Imaging iflix Sdn Bhd LADDA NER

Steg 2 - Öppna Storybeat-applikationen

 • Öppna sedan appen Storybeat och bevilja behörigheter genom att trycka på en knapp Tillåta. Klicka på ett alternativ för att börja lägga till musik Lägg till musik i foton eller video.

Steg 3 - Lägg till musik i Storybeat-appen

 • Välj det foto eller den video som du vill lägga till musik till och tryck på Nästa. För att lägga till musik, tryck bara på "+" -ikonen som på bilden nedan.

Steg 4 - Sök och lägg till musik

 • Välj bara ett alternativ Sök musik för att söka efter låtar online uppkopplad. Du kan också välja ett alternativ Lägg till låt från ditt bibliotek för att lägga till låtar off-line.
 • Om du redan trycker på Lägg till för att lägga till musik till den.

Steg 5 - Ställ in den musik du vill lägga till

 • Ställ in den del av musiken du vill lägga till och knacka på Spara. Vänta några ögonblick tills förhandsvisning visas och tryck bara på ikonen för att spara Ladda ner som nedan.

Steg 6 - Exportera Instagram-berättelser med musik

 • Välj alternativet Gratis med vattenstämpel och knacka Fortsätta för att fortsätta processen. När det är klart är allt du behöver göra att knacka Dela videor för att dela den på Instagram Stories.

Steg 7 - Dela Storybeat till Instagram Stories

 • Välj bara ett alternativ Historier att dela till Instagram-konto. Fortsätt processen när du skapar berättelse som vanligt. Det är enkelt, eller hur?

Video: Bli ett improviserat celebgram? Så här lägger du till Instagram-följare snabbt och gratis

Det är Jakas diskussion om hur man lägger till Instagram Music-pinnar i dina Instagram Stories, med de officiella funktionerna och Storybeat-applikationen som ett alternativ.

Efter dig posta, säkert garanterar ApkVenue att många omedelbart skickar DM hur man använder det, gäng. Lycka till och lycka till!

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Naufaludin Ismail.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found