8 bästa webbplatser för videostreaming förutom YouTube

Förutom YouTube finns det andra webbplatser för videostreaming som inte är lika coola och högkvalitativa. Här är listan!

Vem vet inte Youtube? En applikation eller webbplats för videostreaming Detta bästa och mest populära har besökts av hundratals miljoner besökare varje dag för att titta på olika typer av videoinnehåll som tillhandahålls.

YouTube har dock också ett antal nackdelar, särskilt problemet med innehåll av låg kvalitet som ofta uppstår. Så naturligtvis är det inget fel om du försöker titta på flera andra alternativa strömmande webbplatser förutom YouTube.

Sedan, vad som helst den bästa streamingwebbplatsen som kan besökas förutom YouTube? Oroa dig inte, här är Jakas sökresultat!

1. Metacafe

Foto med tillstånd av: OSINT Base

Metacafe (//www.metacafe.com/) är en strömmande webbplats med miljontals korta videor som är indelade i flera kategorier från spel, musik, filmer och TV.

Så det häftiga är att den här webbplatsen använder ett speciellt algoritmesystem så att du senare kan titta högkvalitativa videor enligt dina intressen.

Det coolaste är att du också kan få pengar gratis härifrån, gäng. Metoden är väldigt lätt!

Du behöver bara ladda upp en video på den här webbplatsen, och om din video får mer än 20 000 visningar får du pengar. Inte dåligt, eller hur, för dig att göra det till en alternativ applikation för att tjäna pengar?

Fördelar:

 • Kan tjäna pengar
 • Högkvalitativa videor
 • Stort urval av kategorier

Brist:

 • Majoriteten av dem är fyllda med videor av utländska skapare

2. Vimeo

Fotokälla: variety.com

Förutom YouTube, Vimeo (//vimeo.com/) är en populär webbplats för videostreaming som fortsätter att växa 2020. Inte konstigt, Vimeo är det tuffaste rival YouTube tills nu.

Unikt har Vimeo blockerats sedan 2014 av den indonesiska regeringen. Anledningen är att Vimeo presenterar innehåll som strider mot indonesiska kulturvärden.

Faktum är att Vimeo i sig kan sägas vara mycket bättre på grund av dess högre kvalitetsinnehåll. Bortsett från det stöder Vimeo videokvalitet upp till 4K. Inte konstigt att Vimeo-streamingkvaliteten alltid är bra och tydlig.

Fördelar:

 • Stöder 4K-video
 • Massor av intressant och kvalitativt videoinnehåll

Brist:

 • Kan endast nås med en VPN

3. Dailymotion

Foto med tillstånd av: Netsec

Inte mycket annorlunda än Vimeo, Dailymotion (//www.dailymotion.com/id) är nästa videostreaming-webbplats som kan tävla med YouTube.

Detta är förståeligt på grund av utseendet på Dailymotion själv ungefär som YouTube, med början från trendiga videor på huvudsidan och dela upp videoklippen efter kategori.

Webbplats för videostreaming baserad i Frankrike det erbjuder strömmande kvalitet upp till 720p och naturligtvis en mängd kvalitetsinnehåll från proffs. Ja, även om det också finns innehåll från vanliga besökare.

Fördelar:

 • Visa användarvänlig
 • Stort urval av kategorier
 • Erbjuder 720p streamingkvalitet

Brist:

 • Inte allt innehåll kommer från kända skapare

4. Rycka

Fotokälla: PCMag

Inte hävda att du är en riktig spelare om du aldrig har hört talas om den här streamingwebbplatsen. Förutom YouTube, Rycka till (//www.twitch.tv) så en av de mest populära sajterna av spelare.

Det beror på Twitch 100% hängiven för att ge uppdateringar om utvecklingen av spelvärlden. Här kan du se olika videor live streaming spel

Dessutom kan du också se direktuppspelade videor relaterade till diskussioner om vissa spel. Du kan också chatt med andra spelare som använder Twitch och självklart ladda upp dina egna videor.

Fördelar:

 • Mest populära spelströmningswebbplats
 • Det finns ett stort urval av videor
 • Chattfunktionen är tillgänglig

Brist: -

5. Veoh

Fotokälla: veoh.id.aptoide.com

Veoh (//www.veoh.com/) är en webbplats för streamingtjänster baserad på San Diego. Denna webbplats innehåller en mängd olika videor, inklusive anime-videor och populära musikvideor.

Fördelen med den här webbplatsen är att du kan ladda upp videor i alla storlekar. Det beror på den här webbplatsen har inga gränser storlek ladda upp video också stöder ett stort antal filformat video.

Inte illa, eller hur, så du behöver inte minska storleken på videon vilket säkert kommer att göra det komplicerat!

Tack vare sitt enkla utseende är sajten lite snabbare när du spelar ladda stort innehåll. Du kan omedelbart titta på dina favoritvideor här!

Fördelar:

 • Ingen gräns för videouppladdningsstorlek
 • Stöder många videoformat

Brist:

 • Webbplatsens utseende är mindre attraktivt

6. Video

Fotokälla: Vidio

Video (//www.vidio.com/) är en videostreamingtjänst som grundades i oktober 2014. För närvarande ägs ägandet av Emtek Group. Det stämmer, den här webbplatsen grundades av vår egen nation, du vet!

Vanligtvis presenterar Vidio populära shower som för närvarande är heta i Indonesien, inklusive livestreaming av olika evenemang eller sportmatcher.

Kom ihåg händelsen 2018 asiatiska spel och Asiatiska Para-spel 2018? Alla dessa evenemang sändes direkt via Vidio. Inte konstigt, hans prestige har ökat fram till nu.

Ännu mer intressant kan du också titta på ett antal av de senaste filmtitlarna, både inhemsk och utländsk produktion. Ja, även om bibliotekslistan inte är lika många som speciella webbplatser för filmströmning.

Fördelar:

 • Stort urval av videoinnehåll
 • Online TV-funktion är tillgänglig

Brist:

 • Vissa videor kan endast ses av premiumkontoprenumeranter

7. TED

Fotokälla: TED-blogg - TED-samtal

Är du upprörd? Hjärndöd? Behöver du inspiration? TED är svaret! TED eller allmänt känd som TED Talk (//www.ted.com/), är en annan videosida än YouTube som är perfekt för dig, särskilt millenniegenerationen.

TED själv är icke-provit organisation som innehåller en mängd inspirerande videor; Oavsett om det är talkshower, seminarier, tal av viktiga världsfigurer, som alla kommer från evenemanget TED Talk de organiserar.

Till exempel har Bill Gates, Michelle Obama och Pope Francis varit gäststjärnor för TED Talk. Garanterat, efter att ha sett deras videor, kommer ditt liv att vara lugnare och lyckligare, gäng!

Fördelar:

 • Stort urval av intressanta och inspirerande videor

Brist:

 • Endast tillgängligt på engelska

8. Internetarkiv

Fotokälla: Internetarkiv

Nästa videostreaming annan än YouTube är Internetarkiv (//archive.org/details/movies). Denna webbplats erbjuder ett mycket varierat utbud av videoinnehåll, med ett brett urval av kategorier.

Intressant nog, på den här webbplatsen för videostreaming kan du inte bara hitta nyare videoinnehåll utan också något gammalt videoinnehåll. Till exempel Charlie Chaplin-filmen, som fortfarande är svartvitt.

Åh ja, det skiljer sig inte så mycket från YouTube. På den här webbplatsen kan du också ladda upp ditt videoinnehåll så att det kan ses av många!

Fördelar:

 • Ger ett stort urval av videor från olika kategorier

Brist:

 • Vissa videoinnehåll är mindre intressanta & gamla skolan

Det var några rekommendationer för de bästa och senaste videostreamingsidorna förutom YouTube 2020.

Även om det inte kan förnekas att YouTube-videoinnehåll känns fräschare och fylls av dagens skapare, kan du verkligen göra listan över webbplatser för videostreaming ovan.

Vilken webbplats är din favorit, gäng?

Läs också artiklar om Strömmande webbplatser eller andra intressanta artiklar från Diptya.