De 5 mest avancerade whatsapp-förbjudna applikationerna 2020

Den förbjudna WhatsApp-applikationen aka illegal WA kan göra din WhatsApp ännu mer sofistikerad. Vill du pröva? Följande är den senaste mest avancerade skadliga WA-applikationen 2020.

Förbjuden WhatsApp-applikation alias WA är olagligt Det kan inte förnekas att du kan göra din WhatsApp-chattapplikation mer sofistikerad, komplett med olika funktioner som inte finns i originalversionen.

Även om användning av denna applikation verkligen inte är utan risk, kan de olika funktionerna faktiskt få dig att glömma ett ögonblick alla faror som kan orsakas.

Därför väljer du en olaglig WhatsApp-applikation värt det för att ladda ner måste du tänka noga så att fördelarna du får är i enlighet med riskerna, gäng.

Men lugna dig bara! För den här gången berättar ApkVenue några rekommendationen från den förbjudna WhatsApp-applikationen vilket kan göra din WA mer sofistikerad.

En förbjuden applikation som kan göra WhatsApp mer sofistikerad

Vad ApkVenue menar med den olagliga WA-applikationen här är en rad applikationer som inte är tillgängliga på Play Butik, inte ett förbjudet program som kan göra en mobiltelefon skadad och liknande.

Play Butik det är känt för att ha strikta policyer kring applikationerna som gör det möjligt att installera där, men det betyder inte att appar utanför Play Store alltid är dåliga, gäng.

Många ansökningar är förbjudna Play Butik på grund av att kollidera med olika intressen, och några av dem är 5 oseriösa WA-applikationer nan sofistikerad som ApkVenue rekommenderar nedan.

1. WhatsApp Tweaker

WhatsApp Tweaker eller WhatsApp Tweaks är ett program som låter dig WhatsApp-användare öppna hemliga inställningar i denna chattapplikation.

Hemliga inställningar som kan öppnas inkluderar index vCards, aktivera live platser, och pin chattar. Även om det ännu inte finns tillgängligt i Play Store är den här applikationen redan integrerad med den officiella WhatsApp!

Med den här mer varierade menyn med inställningar blir din upplevelse av att använda WhatsApp mer variabel och verkligen mycket friare.

Du kan ladda ner den här avancerade WhatsApp-applikationen gratis via länken nedan, va, gäng!

InformationWhatsApp Tweaker
UtvecklareAlessandro Paluzzi
Recension4.0
Storlek6 MB
Installera den-
Android Minimum4.0.3

Ladda ner WhatsApp Tweaker-applikationen här!

Sociala appar och meddelanden LADDA NER

2. Vad är Tracker

Det är du som ofta känner osäker och undrar vem det är ange ofta ditt WhatsApp-konto, WhatsApp-applikationen spårare Den här är verkligen obligatorisk för dig att installera.

Precis som hans namn, Vad är Tracker låter användare ta reda på vem som tittat på och besökte deras WhatsApp-konto.

Inte bara vet det vem som såg och besökte ditt WhatsApp-konto, den här applikationen kan också ge detaljerad information inklusive besökarens mobilnummer.

Tuh, gäng! Om du letar efter en olaglig WA-applikation som har funktioner som stöder din irritation, är det bättre att bara ladda ner den här onda WA!

InformationVad är Tracker
UtvecklareVad är Tracker
Recension4.0
Storlek4 MB
Installera den-
Android MinimumVarierar

Ladda ner Whats Tracker-applikationen här!

Sociala appar och meddelanden LADDA NER

3. WhatsApp Plus knäckt

WhatsApp Plus Cracked är en av de "förbjudna" applikationerna kan göra din WA mer sofistikerad. De av er som är uttråkade av utseendet eller temat för WhatsApp som är så kommer inte längre att känna så.

Problemet är med denna olagliga WA-applikation, du kan ändra WhatsApp-temat efter din smak. WhatsApp Plus har också en mängd andra funktioner som gör WA mer sofistikerad.

Du får inte den här kraftfulla funktionen när du använder den ursprungliga versionen av WhatsApp-applikationen. Därför återkallades WA MOD-ansökan från Play Butik och är märkt som olaglig WhatsApp.

InformationWhatsApp Plus knäckt
UtvecklareWhatsApp Plus
Recension4.1
Storlek51 MB
Installera den-
Android Minimum5.0

Ladda ner WhatsApp Plus Cracked-applikationen här!

JalanTikus Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

4. OGWhatsApp

Du vill använd två WhatsApp-konton samtidigt i en smartphone eller Android-enhet?

Då är OGWhatsApp-applikationen den applikation du behöver. Otroligt nog kräver ett program som liknar det olagliga GB WhatsApp inte att du rotar din mobiltelefon så att du kan använda två WhatsApp-konton samtidigt.

En annan funktion som inte är mindre intressant än denna sofistikerade WhatsApp är du kan läsa chatt utan att fastna du vet, så du kanspökande människor men läser fortfarande vad chatten handlar om.

Om du är nyfiken och intresserad av att prova det kan du omedelbart ladda ner den här olagliga WhatsApp-applikationen via länken nedan, gäng.

InformationOG WhatsApp
UtvecklareOG WhatsApp
Recension4.3
Storlek51 MB
Installera den-
Android Minimum5.0

Ladda ner OG WhatsApp-applikationen här!

OsamaGhareeb Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

5. WhatsBox - Verktyg för WhatsApp

Denna olagliga WA-applikation kan sägas vara en ytterligare applikation för WhatsApp mest kompletta. Olika intressanta funktioner finns i denna applikation, och du kan njuta av dem alla med bara en nedladdning.

Olika avancerade funktioner som kan tillämpas på din WhatsApp via denna sofistikerade WhatsApp-applikation, från att skicka chattar utan att behöva spara ditt mobilnummer till att läsa meddelanden utan att fastna.

Utvecklare av detta kraftfulla WhatsApp-verktyg upprätthålla integritet och säkerhet dess användare. Med denna förbjudna WhatsApp-applikation kan du upptäcka vem som är din poäng medan du inaktiverar statusen uppkopplad.

InformationWhatsBox
UtvecklareJurguen Brenes
Recension4
Storlek4 MB
Installera den-
Android Minimum4.1

Ladda ner WhatsBox-applikationen här!

Sociala appar och meddelanden LADDA NER

BONUS: 10 förbjudna WhatsApp-tricks för att göra chatt mer spännande

Tja, förutom den olagliga WA-applikationen som ApkVenue förklarade ovan, kan du också följa följande 10 förbjudna WhatsApp-knep för att göra chatten ännu mer spännande!

Det är fem förbjudna WhatsApp-applikationer vilket kan göra din WA mer sofistikerad och cool. Du kan få olika ytterligare funktioner på WhatsApp genom ApkVenues rekommendationer den här gången.

Även om det har roliga och sofistikerade funktioner rekommenderar ApkVenue att du inte använder de olagliga WA-applikationerna ovan för negativa saker, särskilt kriminella handlingar.

Förhoppningsvis kan Jakas artikel den här gången ge användbar information för er alla och ses senare i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found