15 rekommendationer för bästa fantasyanime med högst betyg

Behöver du de bästa fantasyanime-rekommendationerna att titta på? Du kan se fantasyanime i följande genrer, från romantikkomedi till magisk!

Fantasy anime Du hittar det nyaste och bästa 2020 med högsta betyg här, från magisk, romantisk komedi, övernaturlig, superkraft, till magisk skola. Visst som ett fan av den ursprungliga japanska animationsserien kan du memorera alla listor som ApkVenue presenterade.

Dessutom kan du utnyttja listan nedan för att fylla din fritid på bästa sätt, oavsett om du är på jobbet eller på semester.

Börjar från actiongenren anime till anime-romantik som kan göra dig bruten. Tja, men den här gången kommer ApkVenue att granska det bästa fantasy anime som måste ingå i din bevakningslista.

Nyfiken? Här kommer ApkVenue att diskutera fantasy anime rekommendationer den bästa magin med högsta betyg som du kan se 2020. Lycklig läsning och tittande!

2020: s högsta betyg Bästa fantasy-anime

Det är som nästan all anime som du tittar på idag har en fantasygenre, med handlingar som ligger utanför det mänskliga vardagen.

Börjar från att kunna kommunicera med spöken, äventyr i spelvärlden till att leva i en värld full av grymma jättar. Duh det gör det bara spänt!

Notera:


Informations- och rekommendationsbetyg för Fantasu-anime under Jaka rapporteras från webbplatsen MyAnimeList.net. För mer fullständig information kan du besöka webbplatsen.

Lista över de bästa fantasy-romantiska anime

1. Re: ZERO - Starting Life in Another World

Isekai fantasy-anime med flest avsnitt berättar historien om Subaru Natsukis äventyr, en pojke som plötsligt kallas till en fantasivärld som skiljer sig mycket från den värld där han kommer ifrån.

Subaru är inblandad i konflikten som inträffar i den värld han just besökte med de kvinnliga vännerna han möter Emilia, Rem och hennes syster Ram.

De försöker hitta en väg ut ur denna stora konflikt de har stött på, och Subaru blir kär i Emilia tack vare sin skönhet och nåd.

Å andra sidan hade Rem också en förälskelse på Subaru och gjorde kärlekstriangeln dynamisk mellan dem ännu mer komplicerad.

TitelRe: ZERO -Starting Life in Another World
leva4 april 2016 - 19 september 2016 (hösten 2013)
Episod25
GenrePsykologi, drama, fantasi, romantik
StudioP.A. Arbetar
Betyg8.33 (MyAnimeList.net)

2. Ookami till Koushinryou

Ookami till Koushinryou eller också populärt känd som Spice an Wolf handlar om Holovarguden vars existens började glömmas på grund av den tekniska utvecklingen.

I en medeltida värld, i denna anime möts Holo Lawrence Kraft, en handlare som reser för att sälja sina varor.

Holo, som tappar motivation, hjälper äntligen Lawrence att återvända till sin ursprungsort, Yoitsu.

Det är på denna resa som båda har sina respektive mål där berättelsen är väldigt spännande för dig att följa.

TitelOokamu till Koushinryou (Spice and Wolf)
leva9 januari - 26 mars 2008 (vinter 2008)
Episod13
GenreÄventyr, Fantasy, Historisk, Romantik
StudioFöreställ dig
Betyg8.33 (MyAnimeList.net)

3. Väder ut med dig

Weathering with You är en av de bästa fantasyanime-rekommendationerna som du måste titta på, gäng.

Den här animefilmen berättar historien om Hina Amano, en gymnasieelever som har en speciell kraft att kalla till solen och stoppa regnet.

Hina träffade sedan Hodaka Morishima som försökte rädda honom från att jagas av människor som försökte skada honom.

Förutom att vara förpackad i charmig animation, är denna anime också fylld med original soundtrack som är iögonfallande kommer du garanterat att känna dig som hemma och titta på den.

TitelVäder ut med dig
leva19 juli 2019
Episod1
GenreLivsskiva, drama, romantik, fantasi
StudioComic Wave-filmer
Betyg8.58 (MyAnimeList.net)

4. Akatsuki no Yona

Akatsuki no Yona är ett av valen för övernaturlig fantasianime med högsta betyg som du måste titta på, särskilt eftersom historien är väldigt intressant att följa.

Huvudpersonen i denna anime är en rödhårig prinsessa som heter Yona. Han växte upp till en självisk person eftersom hans far var för bortskämd.

Senare kommer olika möten med nyckelpersoner i denna fantasimagi att göra storyn ännu mer spännande och utmanande. Du måste titta på den här anime!

TitelAkatsuki nej Yona
leva7 oktober 2014 - 24 mars 2015
Episod24
GenreAction, Äventyr, Komedi, Fantasy, Romantik, Shoujo
StudioStudio Pierrot
Betyg8.07 (MyAnimeList.net)

5. Hula ingen Ugoku Shiro

Den näst bästa fantasyäventyrsanime som du bör titta på är Howl no Ugoku Shiro. Huvudpersonen i anime är Sophie, en 18-årig tjej som arbetar som hattmakare.

På en resa för att träffa sin syster möter Sophie den stiliga häxan som kvinnor ofta pratar om, Howl. Olika konflikter kommer att följa Sophies hela resa till slutet.

Tilled av Studio GhibliDenna anime lovar utomordentligt smidiga och skarpa bilder, komplett med distinkta detaljer som bara Ghibli kan arbeta med. Garanterad att du blir nöjd med att titta på den!

TitelHowl ingen Ugoku Shiro
leva20 november 2004
Episod1
GenreÄventyr, Drama, Fantasy, Romantik
StudioStudio Ghibli
Betyg8.67 (MyAnimeList.net)

Lista över den bästa fantasy-komedi-anime

1. Inget spel Inget liv

För dig som älskar anime såväl som spel, har den bästa fantasy-anime titeln Inget spel inget liv detta är värt att gå in på övervakningslista du är.

Denna fantasianime med komikryddor berättar historien om bröder, Sora (bror och Shiro (yngre bror) som sägs vara en pro gamer i den verkliga världen med smeknamnet Kuuhaku.

En dag får de båda ett underligt e-postmeddelande som drar dem två till en fantasivärld där spel bestämmer liv och död.

Tragiskt såväl som väldigt spännande att följa killar!

TitelInget spel inget liv
leva9 april - 25 juni 2014
Episod12
GenreSpel, Äventyr, Komedi, Övernaturligt, Ecchi, Fantasi
StudioDårhus
Betyg8.39 (MyAnimeList.net)

2. Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!

Gör dig redo att skratta dig högt, genom anime berättigad Kono Subarashii ni Shukufuku wo! eller även känd som Konosuba detta.

Från början av denna fantasimagi-anime har huvudpersonen som heter Kazuma dog dumt.

Berättelsen Kazuma vem som är en otaku måste dö dum efter i shock såg en kvinna som skulle träffas av en traktor killar.

Genom denna löjliga död kastas Kazuma äntligen in i en fantasivärld där han möter konstiga människor klädda som häxor.

TitelKono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! (Konosuba)
leva14 januari - 17 mars 2016
Episod10
GenreÄventyr, Komedi, Fantasi, Magi, Parodi, Övernaturligt
StudioDeen Studio
Betyg8.18 (MyAnimeList.net)

3. Kamisama Hajimemashita

Kamisama Hajimasita kan användas som ett urval av fantasy-romantik komedi anime med högsta betyg som du bör titta på. Denna animation har också en övernaturlig berättelse, i vilken jorden Gud heter Tomoe.

Denna anime berättelse kretsar kring Nanami Momozono, en vacker flicka som var tvungen att bära bördan av sin familj tills hon övergavs av sina föräldrar.

En dag räddade han en man på gatan och erbjöd honom en plats att bo. Men vem skulle ha trott, den här mannen tog henne till ett gammalt tempel där hon träffade Tomoes figur.

Så vad sägs om nästa berättelse från mötet mellan Nanami och Tomoe? Bättre bara titta på det!

TitelKamisama Hajimemashita
leva2 oktober - 25 december 2012
Episod13
GenreKomedi, Demoner, Övernaturlig, Romantik, Fantasy, Shoujo
StudioTMS Entertainment
Betyg8.13 (MyAnimeList.net)

4. Jitsu wa Watashi wa

Behöver du den bästa fantasy-romantiska komedianime med högst betyg? Du kan prova att titta på Jitsu wa Watashi wa som släpptes 2015.

Denna anime berättar historien om en student som heter Asahi Kuromine. Han har ett unikt drag, nämligen att han inte kan hålla hemligheter och inte kan ljuga.

Är detta positivt? Tydligen inte riktigt, gäng! Det var en tid då han inte kunde låta bli att försöka ändra sin karaktär. Är det? Titta bara på hela historien!

TitelJitsu wa Watashi wa
leva7 juli 2015 - 29 september 2015
Episod13
GenreKomedi, Övernaturlig, Romantik, Vampyr, Fantasi, Skola, Shounen
StudioTMS Entertainment, 3xCube
Betyg7.00 (MyAnimeList.net)

5. Kobato

Den bästa fantasy-anime 2020 som du bör titta på nästa är Kobato. Handlingen i denna anime berättas sägas vara mycket unik och kunna väcka publikens känslor.

Från en flicka som heter Kobato försökte hon samla Konpeito i en flaska. Som sagt, det kan läka ens känslor från inre sår.

Unikt gjorde Kobato detta som det enda sättet han kunde resa sig upp från de döda och leva som andra människor. Kryddat med ny komedi, kommer denna fantasyanime att kännas kul att titta på!

TitelKobato
leva6 oktober 2009 - 23 mars 2010
Episod24
GenreKomedi, Drama, Romantik, Fantasi
StudioDårhus
Betyg8.00 (MyAnimeList.net)

Lista över den bästa fantasy-action-anime

1. Fullmetall alkemist: brödraskap

Duh, prova vem av er som fortfarande tvivlar på storyn från anime Fullmetal Alchemist: Brotherhood?

Också en av de bästa anime genom tiderna, äventyrshistorien om två bröder, Edward Elric och Alphonse Elric naturligtvis väldigt spännande för dig att följa.

De två bröderna som hade ett mycket bittert förflutna blev ett alkemist pålitlig, betala och avslöja den största ånger de någonsin har haft.

TitelFullmetal Alchemist: Brotherhood
leva5 april 2009 - 4 juli 2010 (våren 2009)
Episod64
GenreAction, Äventyr, Komedi, Drama, Fantasy, Magi, Militär, Shounen
StudioBen
Betyg9.24 (MyAnimeList.net)

2. Hunter x Hunter (2011)

Baserat på en av de populära mangorna också, Jägare X jägare förtjänar också att tas med i listan över en av de bästa fantasy action-anime genom tiderna.

Historien om denna anime börjar från Gin Freecs, som strävar efter att bli en jägare på jakt efter sin far, Ging Freecs.

I sina äventyr möter han också andra figurer, till exempel Kurapika, Leorio och Killua som också har ett syfte fortfarande.

Denna anime är ganska lång och indelad i flera båge, så det är bara rätt att titta på det på helgerna.

TitelHunter x Hunter (2011)
leva2 oktober 2011 - 24 september 2014 (hösten 2011)
Episod148
GenreAction, Äventyr, Fantasy, Shounen, Super Power
StudioDårhus
Betyg9.11 (MyAnimeList.net)

3. Shingeki no Kyojin

Shingeki no Kyojin kommer att presentera den mänskliga världens apokalyps inte genom en meteor och så vidare. Det var en attack av en grupp titaner som skulle sluka mänskligheten.

I denna anime handlar det om Eren Yeager som ville hämnas mamman som dog i händerna på Titan genom att gå med i Scouting Legion.

Detta äventyr i en värld full av Titans berättar också historien om hans barndomsvän, Mikasa och Armin.

Historien är ganska komplicerad att förstå, men det är kul för dig som gillar action med element levrat blod.

TitelShingeki no Kyojin
leva7 april - 29 september 2013 (våren 2013)
Episod25
GenreAction, Militär, Mystery, Super Power, Drama, Fantasy, Shounen
StudioWit Studio
Betyg8.48 (MyAnimeList.net)

4. En bit

Pratar om den bästa fantasyanime, stora namn som En bit du kan inte missa det för Jaka att granska säkert.

Sedan sin sändning sedan 1999 har anime och manga One Piece inte gett några tecken på att denna Eiichiro Oda-rika serie kommer att avslutas och avsluta sitt äventyr.

Några av dem har till och med anpassats till filmer och till och med One Piece-tema spel!

The One Piece anime berättelse kretsar kring äventyr Monkey D. Luffy tillsammans med sina andra pirater över hela världen på jakt efter skatten, One Piece.

TitelEn bit
leva20 oktober 1999 - nu (hösten 1999)
Episod???
GenreAction, Äventyr, Komedi, Super Power, Drama, Fantasy, Shounen
StudioToei Animation
Betyg8.53 (MyAnimeList.net)

5. Tsubasa Cronicle

Tsubasa Cronicle är en rekommendation för nästa super power fantasy-anime som du bör titta på, särskilt om du gillar anime som luktar av action och hårda strider.

Till en början kommer denna anime att berätta historien om en arkeolog som heter Syaoran för att få tillbaka minnet om den vackra tjej han gillar Sakura.

Genom att resa dimensioner mellan rum och tid kommer han att hitta många saker som till och med ligger utanför hans sinne. Då lyckades Syaoran återställa Sakuras minne?

TitelTsubasa Cronicle
leva9 april 2005 - 15 oktober 2005
Episod26
GenreAction, Äventyr, Fantasi, Magi, Romantik, Övernaturligt, Shounen
StudioBietåg
Betyg7.56 (MyAnimeList.net)

Så det är rekommendationen för den bästa fantasyanime genom tiderna som du måste titta på i helgen. Hur som helst, det får dig att föreställa dig.

Den bästa fantasyanime kan alltid vara en vän för att utrota ångest och trötthet, vilket är perfekt för att titta på på helger.

Har du några rekommendationer för annan anime? Tveka inte att skriva i kommentarfältet nedan. Njut av att titta!

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.