hur man videosamtalar på whatsapp web utan emulator

Du kan faktiskt ringa ett WhatsApp-videosamtal på en bärbar dator utan en emulator, du vet! Kolla in hur man gör WhatsApp Web-videosamtal utan en emulator här ⬇️!

Hur man videosamtalar WhatsApp på en bärbar dator utan en emulator måste vara en av de saker du letar efter i en sådan pandemi. Där allt arbete eller skolaktiviteter sker via videosamtal. Men kan du?

WhatsApp som en applikation chatt De mest populära har en mängd olika funktioner, inte bara skicka textmeddelanden.

Du kan skicka filer, bilder, videor, skapa statuser, för att ringa röst- och videosamtal, du vet. Kanske frågar några av er, kan ni eller inte förutom mobiltelefoner videosamtal WA på en bärbar dator?

För att svara på din fråga, här är Jakas recension sätt videosamtal WhatsApp på bärbara datorer och datorer som du kan göra enkelt och praktiskt, gäng.

Problem: Det kan vara sätt Videosamtal WhatsApp på en bärbar dator utan en emulator?

Förutom att vara tillgänglig på en mobiltelefon har WhatsApp också en speciell funktion som kan användas direkt på en PC eller bärbar dator, namngiven WhatsApp webb eller WA Web som många känner till.

Fotokälla: whatsapp.com (Många frågar, kan videosamtal på WA-webben? Kom igen, ta reda på fakta här!)

ApkVenue har också diskuterat hur man använder WA-webben. Du kan känna de många fördelarna med WA Web, särskilt för dig som har mer aktivitet framför den bärbara datorn.

Till exempel går det snabbare att skicka meddelanden tangentbord den minimerande bärbara datorn stavfel, kan nås på webbläsare utan ytterligare applikationer och mer.

Ändå finns det också några nackdelar med WA Web, varav en är WhatsApp Web stöder ännu inte funktioner för röst- eller videosamtal även om din bärbara dator är nedsänkt webbkamera och mikrofon, gäng.

Men WhatsApp Web låter dig ringa videosamtal via Messenger-rum, en ny funktion som presenteras av WhatsApp för att slå konkurrenter som Zoom och Google Meet.

Så svaret är ja, problemet med hur videosamtal WhatsApp på en bärbar dator utan aliasemulator använder funktionen WhatsApp Web (WA Web).

Så hur använder du funktionen Messenger Rooms på WA Web? Hitta svaret i nästa diskussion nedan!

Sätt Videosamtal WhatsApp på bärbar dator utan & med emulator

Om du hela tiden föredrar att använda andra videosamtalstillämpningar för att kommunicera eftersom du tror att WhatsApp Web inte kan göra det, får du den här gången svaret såväl som stegen, gäng.

Inget halvhjärtat, här kommer ApkVenue också att tillhandahålla två sätt att videosamtal på en bärbar dator samtidigt; Först, hur man videosamtalar på WhatsApp Web utan en emulator, och det andra med en emulator.

Hur man videosamtalar WhatsApp på en bärbar dator utan en emulator (via Messenger-rum)

För de av er som är lata att ladda ner och installera ytterligare applikationer på en bärbar dator så att du kan videosamtal från WhatsApp Web, så tillägger den här metoden ApkVenue speciellt för dig.

Istället för att vara nyfiken, låt oss se de fullständiga stegen nedan!

1. Skapa ett nytt rum

 • Först skapar du först ett nytt rum på WhatsApp Web innan du startar ett videosamtal.

 • Klicka på ikonen för att göra detta 'Bifoga' välj sedan Rum. Klicka därefter på en skärm "Fortsätt i Messenger".

2. Inloggningskonto

 • Därefter dirigeras du till inloggningssidan för Messenger. Här klickar du på knappen 'Fortsätt som ...'.
 • Logga sedan in med ditt Facebook- eller Messenger-konto.

3. Skapa videosamtal i rummet

 • Vid den här tiden kommer du till Messenger-chatt-sidan. För att ringa videosamtal på rummet, du klicka på ikonen med bilden 'kamera'.
 • Därefter visas ett nytt webbläsarfönster och klicka sedan på knappen 'Prova'. Om det finns ett popup-meddelande som ber om tillstånd att använda kameran och mikrofonen är allt du behöver göra att trycka på knappen 'Tillåta'.

4. Kopiera och dela länken

 • Därefter kommer du till sidan för videosamtal som gjordes tidigare.

 • För att ringa ett videosamtal är allt du behöver göra att klicka på knappen 'Kopiera' och dela länken med den vän eller person som du vill videosamtal.

Det är över! För dina vänner som vill gå med i videosamtalet, klicka bara på länken du skickade, gäng.

Det är väldigt enkelt, rätt, hur man gör ett WhatsApp-videosamtal utan emulatorn ovan? Ja, även om du i verkligheten fortfarande inte kan ringa videosamtal direkt från själva WA-webbplattformen.

Men för ett alternativ när Zoom är felaktigt, hur man videosamtalar WhatsApp Web på en bärbar dator utan applikationen ovan är verkligen värt att prova.

Sätt Videosamtal WhatsApp på bärbar dator med emulator

Hittills det enda sättet att aktivera videosamtal WhatsApp på en bärbar dator som har visat sig vara framgångsrik är att använda en Android-emulator.

Av de många lätta Android-emulatorerna som ApkVenue använder, Nox-emulator så det mest rekommenderade att användas som en applikation videosamtal WhatsApp på bärbar dator.

Fotokälla: noxofficial.com (Nox används ofta som ett alternativ till WhatsApp-videosamtalstillämpningar på bärbara datorer. Hur gör du det?)

Dessutom är denna emulator också lämplig för spel, så det är möjligt för dig som vill spela PUBG Mobile-spelet på en PC! Hehehe ...

Istället för att dröja kvar, här är hur videosamtal WhatsApp på datorer och bärbara datorer som enkelt kan övas. Kom igen, se stegen!

1. Installera Nox och WhatsApp på den bärbara datorn

 • Första gången måste du först ladda ner och installera programmet Nox på din bärbara dator. Gör det logga in med ett Gmail-konto, detsamma när du först aktiverar din Android-telefon.
 • Om du har, ladda bara ner Senaste WhatsApp APK via länken nedan. Då måste du bara dubbelklicka på denna APK för att automatiskt installera den på Nox, gäng.
BigNox Emulator LADDA NER appar Appar Sociala & Meddelanden WhatsApp Inc. LADDA NER

2. Öppna WhatsApp-applikationen på Nox

 • Om du har gjort alla stegen ovan blir resultatet mer eller mindre så här, gäng. Du måste bara öppna WhatsApp-applikationen installerad på Nox.

3. Logga in WhatsApp

 • Det finns två metoder du kan göra för logga in WhatsApp på Nox. Först kan du logga in med skapa ett nytt WhatsApp-konto med ett annat telefonnummer.
 • Båda ni kan med WA-kontot du, följden är att ditt WA-konto på din mobiltelefon automatiskt kommer attlogga ut.
 • Om du väljer det andra alternativet borde vi göra det reservchatt WhatsApp returneras först i WhatsApp som du installerade på Nox!

4. Logga in WhatsApp Nox-framgång

 • Så här ser WhatsApp redan ut på Nox-applikationen logga in med ditt konto. För att ringa ett videosamtal är allt du behöver göra att välja din kontakt eller grupp.

5. Börja göra Videosamtal WhatsApp

 • För att ringa ett privat eller gruppsamtal behöver du bara trycka på ikon för videokamera överst på sidan chatt.

6. Bekräfta Videosamtal WhatsApp

 • Slutligen behöver du bara bekräfta om du faktiskt kommer att ringa ett videosamtal. Du klickar bara Ring upp.

7. Det fungerade!

 • Så här ska det se ut videosamtal WhatsApp med Nox-emulatorn. Det ser ungefär ut som du använder smartphone Android, eller hur?
 • Du kan också ringa videosamtal med alias gruppvideosamtal WhatsApp med högst fyra deltagare, gäng. Lycka till!

Video: Hur man gör Klistermärke WhatsApp själv, roligare och coolare!

Tja, där har du det videosamtal WhatsApp på en bärbar dator som du verkligen kan prova enkelt och praktiskt, gäng.

Även om du inte kan direkt videosamtal från WA Web hoppas ApkVenue att tjänsten kommer att vara i framtiden video- och röst samtal kommer snart till den här funktionen! Aminn ...

Vänligen dela och kommentera den här artikeln för att fortsätta bli uppdatering senaste från JalanTikus. Lycka till och förhoppningsvis användbart!

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.