15 bästa och nyaste PS4-spel 2020, måste spela!

PlayStation 4-spel är alltid roliga till den punkt där du är förvirrad över vilken du ska spela. Tja, här är en samling av de bästa och senaste PS4-spelen för 2020 som du måste prova.

Sonys flaggskeppskonsol, Playstation 4 alias PS4 vara en konsol nästa generation mest populära just nu, även i Indonesien. Verklig grafisk kvalitet är det främsta försäljningsargumentet.

PlayStation 4 eller PS4 har ett stort urval av spel från olika genre som du kan spela. Dessutom finns det flera exklusiva spel som bara släpps på den här konsolen.

Är du förvirrad över vilket spel du ska spela? Kom igen, se rekommendationerna från ApkVenue angående bästa PS4-spel 2020 som du måste ha och spela ett gäng!

Bästa PS4-spelsamling 2020

2019 är det sista året för PlayStation 4. För närvarande verkar Sony vara redo med sin efterträdare, nämligen PlayStation 5 med alla läckor.

I år kan du också spela ett nummer lista över de senaste PS4-spelen 2020 vilket säkert efterlängtas av spelarna.

Inklusive ett av spelen från Hideo Kojima efter att han lämnade Konami, gänget. Nyfiken? Låt oss ta en titt på listan över de bästa PS4-spelen nedan!

1. Death Stranding

Först de senaste PS4-spelen 2019, Death Stranding som blev det första spelet av Hideo Kojima efter att ha lämnat Konami, gänget.

Först introducerad vid E3-evenemanget 2016 fortsätter Death Stranding att vara ordet för cirklar spelare tack vare mysteriet som överfördes till dess att det släpptes.

Inte bara en kuriersimulering, i själva verket erbjuder Death Stranding gameplay enastående komplex.

DetaljDead Stranding
UtvecklareKojima Productions
UtgivareSony Interactive Entertainment
Utgivningsdatum8 november 2019
GenreHandling
Betyg83/100 (Metacritic.com)
PrisRp829,000, - (PlayStation Store)

2. Monster Hunter: World - Iceborne

Nästa är PS4-spelet Monster Hunter: World - Iceborne vilket förmodligen inte är en fristående, men hellre expansionspaket från det bästa PS4-spelet, Monster Hunter: World.

Inte bara en vanlig DLC, MHW - Iceborne ger en ny värld med nya funktioner, som mer grymma monster, rustningoch annan utveckling.

Detta bästa äventyrsspel har också ett koncept öppen värld som du kan utforska allmänt. Åh ja, se till att du har Utrustning bäst innan du hanterar monster, va!

DetaljMonster Hunter: World - Iceborne
UtvecklareCapcom
UtgivareCapcom
Utgivningsdatum6 september 2019
GenreAction rollspel
Betyg90/100 (Metacritic.com)
PrisRp890,000, - (PlayStation Store)

3. Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Följ i fotspåren av versionens framgång remastered från Crash Bandicoot N. Sane Trilogy väcktes racingversionen också till liv för konsoler nästa generation, inklusive PlayStation 4.

Crash Team Racing: Nitro-Fueled erbjuder nostalgi för bilspel som släpptes första gången 1999.

Förutom att förbättra grafikkvaliteten får detta senaste CTR-spel också karaktärsuppdateringar, racingbanor och ett brett urval av lägen som kan spelas.

DetaljCrash Team Racing: Nitro-Fueled
UtvecklareBeenox
UtgivareActivision
Utgivningsdatum21 juni 2019
GenreKart racing
Betyg83/100 (Metacritic.com)
PrisRp579,000, - (PlayStation Store)

4. Mortal Kombat 11

Vem känner inte till Mortal Kombat-serien? Den ultimata sadistiska attacken, aka Fatality, är verkligen spelets huvudattraktion stridande bäst på den här.

För PlayStation 4-spelkonsolen kan du spela spel Mortal Kombat 11 vilket också är en uppföljare till föregående spelserie.

Förutom elementen levrat blod vilket är försäljningsargumentet, Mortal Kombat 11 är också ankomsten av ett nummer tupp nya krigare, som Spawn, Joker, till Terminator, gäng.

DetaljMortal Kombat 11
UtvecklareNetherRealm Studios
UtgivareWarner Bros. Interaktiv underhållning
Utgivningsdatum23 april 2019
GenreStridande
Betyg82/100 (Metacritic.com)
PrisRp843,000, - (PlayStation Store)

Andra bästa PS4-spel ...

5. Sekiro: Shadows Die Twice

Sedan finns det Sekiro: Shadows Die Twice som tar dig in i ett ninjatema-spel i Sengoku-eran på 1500-talet.

Fördelen med detta spel är stridsstilen där huvudpersonen använder en protetisk vänster hand som kan anpassas efter behov.

De bästa PS4-spelen 2019 kommer från utvecklarna Från mjukvara som hjälpte till att göra spelet Dark Souls och Bloodborne, gäng.

DetaljSekiro: Shadows Die Twice
UtvecklareFrån mjukvara
UtgivareActivision
Utgivningsdatum22 mars 2019
GenreAction äventyr
Betyg90/100 (Metacritic.com)
PrisRp664,000, - (PlayStation Store)

6. Devil May Cry 5

Efter lång tid utan några framsteg från Devil May Cry-serien kan du nu spela det senaste PS4-spelet med titeln Devil May Cry 5 med element hacka och snedstreck vilket är spännande.

Spel Action äventyr detta var efter svärdens incident, ett onaturligt fenomen i staden Red Grave. Ett stort träd dök upp från underjorden och attackerade medborgarna.

Nero rusade till staden för att rädda medborgarna. Där kommer du att spela det för att utrota demonerna. Du kan använda tre tecken, nämligen Nero, Dante och V.

DetaljDevil May Cry 5
UtvecklareCapcom
UtgivareCapcom
Utgivningsdatum8 mars 2019
GenreAction-äventyr, hacka och snedstreck
Betyg88/100 (Metacritic.com)
PrisRp758,000, - (PlayStation Store)

7. Kingdom Hearts III

Nästa i listan över de bästa PS4-spelen 2019 är Kingdom Hearts III. Det har inte funnits länge, äntligen släpptes uppföljaren till detta spel i januari 2019.

I det här bästa PS4-spelet för tjejer och pojkar kommer du fortfarande att vara Sora med Donald Duck och Goofy som äventyr i Disney och Pixars värld för att besegra Heartless.

De och de ikoniska Disney-Pixar-karaktärerna arbetar tillsammans för att rädda världen. Garanterat att vara roligt och beroendeframkallande, gäng!

DetaljKingdom Hearts III
UtvecklareSquare Enix affärsdivision 3
UtgivareSquare Enix
Utgivningsdatum29 januari 2019
GenreAction rollspel
Betyg83/100 (Metacritic.com)
PrisRp724,000, - (PlayStation Store)

8. Resident Evil 2

Saknar du att spela skräckspel som gör gåshud, gäng? Det är precis rätt, här!

Resident Evil 2 kan ge samma nostalgi och spänning som det första spelet. Du kommer att bli Leon när han är lekmann och Claire Redfield student.

De kämpade tillsammans för att komma ut ur staden som upplevde Racoon City zombie aplocalypse.

Spel zombies Det bästa som någonsin släpptes 1998 släpptes den 25 januari 2019 med en modernare stil och naturligtvis den bästa grafiken.

DetaljResident Evil 2
UtvecklareCapcom FoU-division 1
UtgivareCapcom
Utgivningsdatum25 januari 2019
GenreÖverlevnadsskräck
Betyg91/100 (Metacritic.com)
PrisRp741,000, - (PlayStation Store)

9. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 är inte en uppföljare, utan en prequel till den första serien som släpptes 8 år tidigare.

Detta långutvecklade spel erbjuder ett element öppen värld med västerländsk bakgrund, där du kommer att spela som Arthur Morgan.

Utvecklad av Rockstar Studios, naturligtvis kan du inte underskatta gameplay erbjuds också miljö hela världen i detta Playstation 4-spel.

DetaljRed Dead Redemption
UtvecklareRockstar Studios
UtgivareRockstar-spel
Utgivningsdatum26 oktober 2018
GenreAction äventyr
Betyg97/100 (Metacritic.com)
PrisRp740,000, - (PlayStation Store)

10. Grand Theft Auto V

Vem kan förneka det Grand Theft Auto V är ett spel öppen värld bäst genom tiderna?

Redan mer än 5 år gammalt har detta bästa PS4-spel en stor spelarbas. Dessutom är Grand Theft Auto Online-läge också tillgängligt för att spela med alla spelare i världen.

Förutom att utföra uppdrag med tre spelbara karaktärer, erbjuder GTA V också gameplay som är gratis med ett nummer fuska som kan användas.

Även om det inte officiellt har meddelat efterträdarserien har läckorna av GTA VI i stor utsträckning sett i cyberspace. På vissa sätt,bom GTA V-serien eller inte?

DetaljGrand Theft Auto V
UtvecklareRockstar North
UtgivareRockstar-spel
Utgivningsdatum17 september 2013
GenreAction äventyr
Betyg97/100 (Metacritic.com)
PrisRp429,000, - (PlayStation Store)

11. Nioh 2

För dig som älskar konceptspel hacka och snedstreckmåste du prova det spel som heter Nioh 2. Detta spel är en uppföljare till Nioh som släpptes 2018, gäng.

I den andra serien, som släpptes i mars 2020 på PS4-konsolen, kan du fortfarande känna känslan av att slåss under den japanska kungliga eran.

Dessutom gjorde de senaste PS4-spelen Team Ninja Den innehåller också funktioner för att designa din egen karaktär. Inte bara det, PS4 2020-spelet är garanterat också svårare och mer spännande än sin föregångare.

DetaljNioh 2
UtvecklareTeam Ninja
UtgivareSony Interactive Entertainment
Utgivningsdatum13 mars 2020
GenreAction rollspel
Betyg85/100 (Metacritic.com)
PrisRp829,000, - (PlayStation Store)

12. God of War

För dig som redan känner till PlayStation 2-eran kan du naturligtvis inte utesluta historien om Kratos som kämpar mot gudarna.

Tja, på spelet Gud av krig den här versionen av PlayStation 4 hittar du olika element med unikhet gameplay och grafik som erbjuds.

Kratos-karaktären i det här spelet ser gammal ut och har ett barn som heter Atreus. De två äventyrar tillsammans i Midgards värld och slåss tillsammans med gudarna i den grekiska mytologin.

DetaljGud av krig
UtvecklareSIE Santa Monica Studio
UtgivareSony Interactive Entertainment
Utgivningsdatum20 april 2018
GenreAction-äventyr, hacka och snedstreck
Betyg94/100 (Metacritic.com)
PrisRp309,000, - (PlayStation Store)

13. Persona 5

Har du aldrig spelat Persona-spelserien förut? Ta det bara lugnt! Detta bästa PS4-spel har en helt annan historia, verkligen, gäng!

Persona 5 är ett RPG-spel som får dig att leva livet för en student som avtjänar en avstängd dom från ett brott.

På andra sidan världen stiger Personas makt för att avslöja sanningen. Här kommer du att åtföljas av den ikoniska kattfiguren Morgana för att rädda många människor.

DetaljPersona 5
UtvecklareP-Studios
UtgivareDjupt silver
Utgivningsdatum4 april 2017
GenreRollspel, Social simulering
Betyg93/100 (Metacritic.com)
PrisRp435,000, - (PlayStation Store)

14. Final Fantasy VII Remake

Vem känner inte till Final Fantasy-spelet? Denna spelserie är mycket populär bland spelare. Detta RPG-genrespel visar ofta något intressant i varje serie.

För dig som vill känna spänningen i Final Fantasy-spelet igen, nu kan du spela remake-versionen som är mycket mer spännande. Titeln Final Fantasy VII Remake, gäng.

Spel från Square Enix Detta släpptes speciellt för Playstation 4-konsolen med spel som inte är mycket annorlunda och som verkligen har grafik som är mycket tilltalande för ögat.

Även om det inte innehåller ett PS4-spel att spela tillsammans, presenterar Final Fantasy VII Remake fortfarande spel som inte är mindre spännande även om det spelas ensam, gäng.

DetaljFinal Fantasy VII Remake
UtvecklareSquare Enix affärsdivision 1
UtgivareSquare Enix
Utgivningsdatum2 mars 2020
GenreAction rollspel
Betyg87/100 (Metacritic.com)
PrisRp754,000, - (PlayStation Store)

15. Uncharted 4: A Thief's End

Som titeln antyder, PS4 äventyrsspel, Uncharted 4: A Thief's End, berättar slutet för Nathan Drakes resa i skattjakt.

Men det var inte där ännu, han återvände till sitt senaste äventyr efter att ha accepterat sin brors begäran att jaga efter piratskatten av Henry Avery.

Kvalificerad grafisk kvalitet, cutscene film och komponenter gameplay så den främsta försäljningsargumenten för denna Uncharted-serie, gäng.

På PS4-konsolen kan du också spela en avknoppning med titeln Uncharted: The Lost Legacy som berättar historien om Chloe Frazer och Nadine Rose, fiender i Uncharted 4.

DetaljUncharted 4: A Thief's End
UtvecklareStygg hund
UtgivareSony Computer Entertainment
Utgivningsdatum10 maj 2016
GenreAction-äventyr, Tredjepersons shooter, Platformer
Betyg93/100 (Metacritic.com)
PrisRp279,000, - (PlayStation Store)

Det är en genomgång av ett antal rekommendationer Bästa och nyaste PS4-spel 2020 vilket är obligatoriskt för spelare ha och spela, gäng.

Så vilket spel är din favorit? Eller har du ens andra rekommendationer? Tveka inte att skriva i kommentarfältet nedan och ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om PlayStation eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.