8 av de bästa romantiska Android-spelen som får dig att slå

Den här gången kommer JalanTikus att rekommendera några av de 8 bästa romantiska Android-speltitlarna som du måste prova och kan få dig att klappa ..

Att spela spel på Android görs inte bara ofta av män, många kvinnor har också en hobby att spela spel på smartphones. En av de spelgenrer som kvinnor gillar är det romantiska genrespelet.

För närvarande finns det olika romantiska Android-spel som du kan ladda ner och spela gratis i Google Play Store. Av de många skapade romantiska spelen kommer den här gången JalanTikus att rekommendera flera romantiska speltitlar för Android.

Är du nyfiken på de bästa romantiska spelen du kan spela på Android-smartphoneversionen av JalanTikus-teamet? Här är listan

  • Unika fakta i spelet 7 Paladin-karaktärer som kan göra dig förvånad
  • 5 konstiga spel tillverkade i Japan som du inte borde prova

8 bästa romantiska Android-spel

1. Klä upp dagboken

Det första romantiska Android-spelet är Dress Up Diary. Detta avslappnade Android-spel gjordes av en av spelutvecklarna från Indonesien, Spela spel. Detta spel är också ett av favoritspelen för den berömda YouTuber Han Yoo Raa.

Hitta din kärlekspartner här! Vilken typ av kille gillar du? Detta är inget vanligt dejtingsimuleringsspel! I Dress Up Diary kan du interagera direkt med din partner! Han kommer verkligen att be dig chatta och till och med träffa det blå.

För dig som inte har spelat Dress Up Diary kan du ladda ner spelet är här: Dress Up Diary Android eller Dress Up Diary iOS. Glöm inte att gilla Facebook-fansidan och följ Instagram!

Maingames Simuleringsspel LADDA NER

2. Princess Closet

Nästa finns Princess Closet. Detta Android-romantiska spel gjordes av Ciagram Co., LTD. Nästan som Dress Up Diary erbjuder detta spel en dejtingsimulering med en intressant kärlekshistoria som du kan spela gratis.

Ladda ner spelet här: Princess Closet

3. Love Tangle / Ska vi träffa?

Nästa finns Love Tangle / Ska vi träffa?. Detta Android-spel gjordes av NTT Solmare Corp.. Äventyret börjar när du blir ny medborgare i en lägenhet. Här kommer du att mötas av en kärleks triangelhistoria mellan lägenhetsboende. Du måste välja vilken som passar som datum.

Ladda ner spelet här: Love Tangle / Shall we date?

4. Mystic Messenger

Mystic Messenger är ett simuleringsspel skapat av Cheritz Co., Ltd. Detta spel är också ett av de obligatoriska spelen för kvinnor att spela.

I det här spelet kommer du att ha mystiska chattar med många stiliga män. Förutom att chatta kan du också ringa röstsamtal. Wow!

Ladda ner spelet här: Mystic Messenger

5. Romantisk resa Kärlekshistoria

Nästa är Romantic Journey Love Story. Detta Android-romantiska spel gjordes av Bluebell Lush Interactive Limited. I det här spelet kommer du att träffa flera män som du kan välja att dejta. Varje man har en annan personlighet. Så gör inte fel val!

Ladda ner spelet här: Romantic Journey Love Story

6. LoveStory: Highschool Romance

Nästa är LoveStory: Highschool Romance. Ett av dessa romantiska Android-spel gjordes av en utvecklare från Indonesien, PT. Falk.

I det här spelet tar du rollen som en ny 11: e klassare på SMAN 11 Jakarta. Du som just har flyttat från Kalimantan kommer att möta många nya vänner, nya människor och ganska spännande kärlekshistorier.

Ladda ner spelet här: LoveStory: Highschool Romance

7. Kiss of Revenge

Nästa är Kiss of Revenge. Detta romantiska spel gjord av Voltage, Inc. I det här spelet kommer du att ta rollen som läkare på ett Tokyo-sjukhus. Sjukhuset där din mamma dog för 12 år sedan.

Där planerar du en hämnd. Men när du träffar läkaren kommer du att känna något annat än tidigare. Kommer du fortfarande att hämnas?

Ladda ner spelet här: Kiss of Revenge

8. Ska vi datera miniräknare

Senast där Ska vi dejta miniräknare. Detta spel från Thalia Premium Photo Montage har ett ganska unikt spel. Du kan mäta vilken procentandel av din kompatibilitet med din partner.

Där behöver du bara ange ditt namn, födelsedatum, namn på din make och födelsedatum. Klicka sedan på Beräkna. Procentandelen av hur bra du matchar honom kommer att visas.

Ladda ner spelet här: Should we Date Calculator

Det här är några av de bästa romantiska spelen på Android som kan göra dig grinig, särskilt för tjejer. Från listan över spel ovan, vilken tycker du mest om? Dela i kommentarskolumnen!

Se också till att du läser relaterade artiklar PlayStation eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.