hur man återställer borttagna sms på Android

Har du någonsin av misstag raderat ett viktigt SMS? Ta det lugnt, så här återställer du borttagna SMS på en Android-mobiltelefon, root no & 100% fungerar.

Har du någonsin upplevt ett SMS som av misstag raderades trots att det var mycket viktigt?

Så även om det sällan används kan det viktiga SMS vara en OTP (Engångslösenord) och andra viktiga uppgifter.

Så för er som behöver det hur man återställer borttaget SMS särskilt på Android-telefoner kommer ApkVenue att granska det helt åt dig.

Samling av sätt att återställa borttagna SMS-meddelanden på Android-telefoner

Det finns flera metoder som ofta används för att återställa raderade textmeddelanden eller meddelanden på din Android-telefon. Som att använda en applikation Wondershare Dr. Fone och MyJad Android SMS Recovery som följer.

Men i förväg, för att följa stegen, först förbereda en PC eller bärbar enhet och även en Android-mobiltelefon som är ansluten till internet.

Och ännu bättre, din Android-enhet har rotats så att det blir enklare att returnera SMS. Du kan läsa hela rotmetoden här: Hur man rotar Android-telefoner med och utan PC komplett!.

Hur man ser borttaget SMS med Wondershare Dr.Fone

Wondershare är ett av de mest välkända företagen som finns för att tillhandahålla Android-enhetshanteringstjänster via PC.

Inte bara det, detta företag har också skapat en applikation som kan återställa förlorade filer på Android.

Dr.Fone är ett program som tilldelas som Android Recovery Utility, som är gjord för att återställa viktiga filer som har gått förlorade på Android.

Listan över filer som denna applikation kan returnera är SMS-meddelanden, musik, bilder, dokument, meddelanden historia Whatsapp, konversation och kontakter.

 1. ladda ner och installera Wondershare Dr.Fone på PC. Ladda ner direkt via den officiella webbplatsen här. När nedladdningen är klar installerar du som vanligt på datorn.

 2. Öppen inställningar på Android, knacka på val Utvecklaralternativ och markera alternativet USB felsökning.

Notera:


Om du inte hittar ett alternativ Utvecklaralternativ, gå till alternativ Om telefon i inställningar och knacka fortsätt med valet bygga nummer tills meddelandet visas Du är nu utvecklare. Kom sedan tillbaka till början.

 1. Öppna Dr.Fone-applikationen på datorn medan du ansluter Android-enheten till datorn med en mikro-USB-kabel och vänta tills Dr.Fone-applikationen är klar för att känna igen Android. Knacka urval Tillåta om det finns ett meddelande dyka upp som visas på Android.

 2. Klicka på startknappen för att utföra skanningsprocessen från tidigare raderade data på Android. Denna process tar tid, särskilt om det finns mycket data på Android.

 1. Klicka på fliken Meddelanden välj sedan det SMS-meddelande som du vill returnera, kryssa bara för det kryssruta meddelandet du vill ha på återhämtning. Innan du gör processen återhämtningkan vi först göra recension på det raderade meddelandet innan du bestämmer dig för att trycka på knappen Återhämtning .
 1. Om du är 100% säker klickar du på återställningsknappen, då ska applikationen köras och sedan kan de raderade SMS-meddelandena äntligen användas igen.

Så här visar du borttagna SMS med MyJad Android SMS Recovery

Vid första anblicken är denna applikation faktiskt en populär applikation som ett sätt att återställa raderat SMS på Android.

Som namnet antyder är denna applikation utformad speciellt för att bara återställa raderade SMS-meddelanden.

Nu kan denna applikation användas på Android- och iOS-enheter.

 1. Ladda ner och installera applikationen MyJad Android Recovery på PC. Ladda ner via den officiella webbplatsen här.

 2. Öppna den installerade applikationen medan du ansluter Android-enheten till datorn med en mikro-USB-kabel. Aktivera alternativet USB-felsökning, metoden är densamma i det andra steget i den första metoden.

 3. Vänta tills Android-enheten upptäcker denna applikation, efter att Android-enheten har upptäckts, kommer applikationen automatiskt att genomföra processen skanna på en Android-enhet.

 1. Klicka på fliken meddelande efter processen skanna Gjort.
 1. Välj det meddelande du vill ha ta igen sig genom att markera alternativen i rutan kryssruta försedd. Borttagna meddelanden kommer att färgas rött, medan svarta betyder att meddelandet fortfarande finns på Android-enheten.

 2. Om du är 100% säker trycker du på knappen Återhämtning . Bearbeta återhämtning Detta kommer att ta lite tid, särskilt om det finns tillräckligt med meddelanden på Android.

 1. KnackaOK på fönstret dyka upp som visar ett meddelande om att processen återhämtning har slutförts. Koppla bort Android-enheten från datorn och nu kan det raderade SMS-meddelandet äntligen läsas igen.

Hur man återställer borttaget SMS utan applikation

Slutligen kommer ApkVenue att berätta vad om ditt viktiga SMS raderas utan att du behöver använda ett program på en Samsung-mobiltelefon. Om du använder ett annat mobiltelefonmärke kan du också prova följande metoder.

Så här återställer du borttagna SMS på en Samsung-mobiltelefon ganska lätt, verkligen. Du behöver bara dra nytta av funktionerna säkerhetskopiering och återställning det är på din mobiltelefon.

Är du nyfiken på hur? Kolla in den fullständiga förklaringen nedan, gäng!

 • Öppna applikationen inställningar på din Samsung-telefon.

 • Skrolla ner tills du hittar alternativet Konton och säkerhetskopiering.

 • Klicka på alternativ Säkerhetskopiering och återställning.

 • Välj på menyn Återskapa data. Kryssa sedan i avsnittet Meddelanden för att återställa alla SMS du får tills det senaste datumet du säkerhetskopierade.

 • Klick Återställ att börja. Se till att du är ansluten till en stabil internet- eller WiFi-anslutning eftersom din mobiltelefon laddar ner data från servern.

Det är metoden och hur man återställer borttagna SMS på en Android-mobiltelefon, lätt? Förhoppningsvis är detta användbart.

Om du har frågor om stegen ovan, tveka inte att ställa i kommentarfältet nedan.