10 bästa offline-actionspel för Android 2020

Vill du spela ett actionspel utan kvot? Här är en lista med rekommendationer för de bästa offline-actionspel 2020 för Android-telefoner. Gratis att spela när som helst utan kvot!

Du gillar att leka offline actionspel på Android? Vilka speltitlar spelar du mest?

Att spela spel på smartphones är en vanlig sak för tonåringar. Men inte alla spel kan spelas om internetanslutningen är i trubbel.

En lösning är att spela spel offline. Speciellt om spelet du spelar är actiongenren är det garanterat inte mindre spännande än onlineversionen av spelet.

Spel med action- eller actiongenren är vanligtvis mer intressanta när de spelas online. Det är det som orsakar mer online än offline actionspel.

Onlinespel är dock inte alltid mer spännande än spel off-line, särskilt om du befinner dig i ett visst område som är långt ifrån täckning på internet. Hur länge vill du spela spelet uppkopplad?

Här är rekommendationer det bästa offline-actionspelet på Android som du kan försöka spela även utan internet alls. Kom igen, se helt nedan!

1. Alien Shooter

Först är det välkända skjutspelet som är lämpligt för dig att prova om du vill känna känslan av att döda utomjordingar från yttre rymden, alias utomjordingar.

Alien Shooter inbjuder dig att jaga utomjordingar i cool grafik och en ganska utmanande historia.

Spelet skapat av utvecklaren Sigma Team är ett av de mest populära offline-actionspel på Android eftersom det tidigare släpptes på PC och sålde bra.

DetaljAlien Shooter
BetygBetygsatt för 12+
Granskningsresultat4.6 (279,212)
Spelstorlek38 MB
Android minimum4.0 och uppåt
LADDA NER Skjutspel

2. Grimvalor

Nästa är Grimvalor som har en spelstil hacka och snedstreck. I det här bästa offline-spelet kommer du att bli en hjälte i en värld som är i en nedgång.

Du har tilldelats att bekämpa de onda monstren och besegra kungens mod. På väg kommer du att träffa ett antal stora, utmanande chefer.

Grimvalor är gratis och du kan spela det även utan internet. Fängslad av spelet, gäng?

DetaljGrimvalor
BetygBetygsatt för 7+
Granskningsresultat4.3 (2,960)
Spelstorlek40 MB
Android minimum4.4 och uppåt
LADDA NER RPG-spel

3. Shadow Fight 2

Skuggslagsmål 2 är en blandning av RPG-spel och klassiska actionspel. Du kan utrusta karaktären du väljer med valt vapen.

Dessutom kan du välja dussintals kampsportfärdigheter som din hjältekaraktär kommer att använda för att bekämpa fiender till chefer i det här spelet.

Det yttersta målet för detta bästa offline-actionspel från NEKKI är att stänga Shadows Gate.

Detta offline-spel är ett av de mest populära med mer än hundra miljoner människor som redan laddar ner och spelar det på sina smartphones.

DetaljSkuggslagsmål 2
BetygBetygsatt för 12+
Granskningsresultat4.6 (12,156,087)
Spelstorlek30 MB
Android minimum4.1 och uppåt
LADDA NER NEKKI Arcade Games

4. Implosion: Förlora aldrig hoppet

Nästa är Implosion: Förlora aldrig hoppet vilket är det bästa Android-actionspelet med realistisk grafik som en samtida spelkonsol.

Du kommer att bli en hjälte i futuristiska kläder för att slåss mot de onda fiender som heter XADA. Förutom det kan du också uppgradera din karaktär så att den blir coolare. Bra!

DetaljImplosion: Förlora aldrig hoppet
BetygBetygsatt för 12+
Granskningsresultat4.4 (276,249)
Spelstorlek23 MB
Android minimum4.0 och uppåt
Äventyrsspel från Rayark Inc. LADDA NER

5. Xenowerk

Om det är ett spel Xenowerk detta tar dig till yttre rymden och bekämpar de grymma utlänningar som är redo att attackera. Xenowerk är ett offline actionspel som du måste prova.

När du spelar spelet kommer du att tilldelas att förstöra alla utomjordingar och deras bon. Du kan också njuta av spelet upp till 70 nivåer.

Detta spel har också cool grafik med en spänd historia. Du måste prova det på din fritid, gäng.

DetaljXenowerk
BetygBetygsatt för 12+
Granskningsresultat4.7 (174,174)
Spelstorlek22 MB
Android minimum4.3 och uppåt
Actionspel LADDA NER

6. Broken Dawn II

Broken Dawn II är ett offline actionspel som är väldigt spännande för dig att spela. Anledningen är att du kommer att bli en hjälte som bekämpar onda zombier.

Detta spel är också utrustat med ett antal effekter för att göra spelet mer spännande. Fiender och chefer i det här spelet är verkligen mycket svåra att slå, men du kommer att få små färdigheter för att besegra dem.

DetaljBroken Dawn II
BetygBetygsatt för 7+
Granskningsresultat4.5 (67,143)
Spelstorlek45 MB
Android minimum4.1 och uppåt
LADDA NER RPG-spel

7. Thor: Lord of Storms

Vem känner inte till en av superhjältarna till The Avengers?

Thor: Lord of Storms uppmanar dig att slåss med den här gudkaraktären från landet Asgardia.

Här kommer Thor att fungera som en rebell som försöker slåss mot trupperna Allvar från yttre rymden. Kan Thor slå dem? Ja, beroende på om du kan vinna eller inte.

DetaljThor: Lord of Storms
BetygBetygsatt för 7+
Granskningsresultat4.3 (29.290)
Spelstorlek68 MB
Android minimum4.1 och uppåt
LADDA NER Strategispel

8. Glory Ages

Du undrar hur svårt det är att vara en samurai?

Nu kan din nyfikenhet fyllas genom att spela offline actionspel Glory Ages. I det här spelet blir du en samurai som är redo att bekämpa fienden.

Glory Ages ger också ett antal distinkta spelstilar som gör att du kan röra dig i stil med en riktig samurai. Du kan också välja vapen och karaktärer.

Det slutar inte där, grafik och bakljud det här spelet är så bra att du kan transporteras till Japan från mitten av århundradet. Trevlig!

DetaljGlory Ages
BetygBetygsatt för 7+
Granskningsresultat4.6 (36,509)
Spelstorlek77 MB
Android minimum4.1 och uppåt
Actionspel LADDA NER

9. In i spegeln

Om det är ett spel In Mirror den har en futuristisk värld i Cyberpunk-stil. Du kommer att bli en hjälte som är redo att bekämpa den onda fienden som heter Spegelgrupp.

Du kan spela detta spel upp till 20 nivåer, förutom att du också kan uppgradera din karaktär för att göra dem starkare. Han grät igen, det finns ett antal dolda föremål i spelet, du vet!

DetaljIn Mirror
BetygBetygsatt för 12+
Granskningsresultat4.3 (25,539)
Spelstorlek59 MB
Android minimum4.4 och uppåt
Actionspel LADDA NER

10. Shadow of Death

Sista är Shadow of Death vilket ger begreppet stickman med cool grafik. Du kan välja fyra hjältar med deras respektive stridsstilar.

Shadow of Death bjuder in dig i en mörk värld. Du har också tilldelats att bekämpa fienden och besegra mörkerkungen. Spelet är väldigt coolt med ett tvådimensionellt perspektiv.

Redo att slå fienden i det här bästa offline-spelet, gäng?

DetaljShadow of Death
BetygBetygsatt för 7+
Granskningsresultat4.6 (198,891)
Spelstorlek93 MB
Android minimum4.1 och uppåt
LADDA NER Arkadspel

Det är rekommendationen för det bästa offline-actionspel för Android som du kan spela utan att behöva bry dig om en internetanslutning. Vilka spel har du provat eller vill prova, gäng?

Skriv din åsikt i kommentarfältet, ja. Vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om Offline-spel eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi