hur man installerar Windows 10 på Android

Ett enkelt sätt att installera Windows 10 på Android utan att behöva rota eller använda tung extra programvara. Mindre än 5 minuter!

Windows 10 är ett operativsystem utvecklat av Microsoft och synonymt med användning på datorer eller smartphones och surfplattor på Windows Mobile-plattformen.

Det betyder att Android-smarttelefonen du använder inte stöder Windows 10, eller hur? Ja. Men inte riktigt.

ApkVenue berättar för dig för Android-användare som verkligen vill uppleva Windows 10 hur man installerar Windows 10 på Android.

 • Använd inte Windows igen! Detta är anledningen ..
 • Avslöjad! Ett annat arbete av en Windows XP-tapetfotograf som inte är mindre cool
 • 10 'Super' enkla Windows 10-tips och tricks du måste prova!

Så här installerar du Windows 10 på Android

För att detta ska hända behöver din Android-enhet hjälp av en applikation som kallas Datorstartare.

Du kan få den här applikationen gratis i Play Store eller enklare, du kan omedelbart klicka på knappen Ladda ner nedan.

Apparverktyg LADDA NER

Efter att ha bestämt rätt applikation kan du sedan 'jonglera' din Android för att vara som en Windows Phone eller annan enhet som använder Windows 10 OS.

Följ bara stegen nedan:

 • Du börjar känna dig uttråkad eller uttråkad med utseendet på din Android-smartphone, till exempel som en av ApkVens smartphones nedan. Tänk dig sedan för att känna känslan av att använda Windows 10 som operativsystemet på din Android.
 • Som nämnts ovan av ApkVenue behöver du hjälp av ett program som heter Computer Launcher för Win 10.
 • Efter att appen har installerats kan du omedelbart använda Computer Launcher som huvudstart på din Android-smartphone. Du gör detta med välj Computer Launcher från listan över bärraketer på din Android-smartphone.
VISA ARTIKLAR
 • Så här ser det ut hemskärm din Android-smartphone när du har aktiverat Computer Launcher som huvudstartaren. Det slutar inte där, några av funktionerna och utseendet i det är också som Windows 10.
 • Välj menyknappen längst ned till vänster (i den röda rutan), så kommer applikationsdisplayen på din smartphone att se ut som applikationsdisplayen på en Windows 10-baserad enhet.
 • Välj pilikonen (röd ruta), då visas olika statuser som batteriström, WiFi-anslutning, Bluetooth och så vidare.
 • Välj meddelandesymbolen längst ned till höger (i den röda rutan), en smarttelefonavisering visas, som naturligtvis också ser ut som Windows 10-baserade enhetsaviseringar.
 • För att inte glömma, gallerivyn som innehåller mappar och filer på din smartphone kommer också att formas som skärmen på Windows 10.

Det här är tips från ApkVenue angående hur man installerar Windows 10 på Android enkelt och praktiskt.

Även om det inte är en riktig Windows-enhet kan du fortfarande bli av med tristess och känna känslan av att använda Windows 10 via en Android-smartphone. Lycka till!

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.