8 bästa adhan-applikationer för Android och PC, kan också vara offline!

Bönstider missas ofta på grund av att glömma? Ladda bara ner den bästa adhan-applikationen för följande Android- och PC-enheter. Vissa är också offline!

Vem är ofta sen för böner på grund av att glömma? Även om aktiviteten är ganska enkel, att be 5 gånger om dagen, finns det ibland hinder, inklusive glömska.

Faktum är att i den heliga månaden Ramadan som nu är en av de rätta ögonblicken för de av er som vill öka belöningen av tillbedjan, du vet, gäng.

Därför, så att du inte glömmer att be 5 gånger om dagen, kommer ApkVenue att berätta några gånger för den här gången den bästa adhan-applikationen för Android-telefoner och datorer som en påminnelse.

Vill du veta något? Kom igen, se följande lista!

Adhan-applikation för Android

Bönens schemaläggningsapplikation eller automatisk adhan kan verka trivial för vissa människor, men den här applikationen har faktiskt en mycket viktig roll för att din dyrkan ska fungera smidigt, du vet, gäng.

Speciellt om dina dagar är för upptagen med världsliga angelägenheter, kanske bön är en aktivitet som du ofta lägger åt sidan.

Lyckligtvis är följande några av de bästa adhan-applikationerna för Android och PC.

1. Muslim Pro (den bästa Android-adhan-applikationen)

Fotokälla: Google Play (så att bönstiderna inte missar, ladda bara ner Android adhan-applikationen som heter Muslim Pro).

Den första rekommendationen för Android adhan-applikationen finns där Muslim Pro som har laddats ner av mer än 50 miljoner användare i Google Play Butik.

Naturligtvis kan detta inte skiljas från de olika grundstenfunktionerna som det erbjuder, med början från bönplaner, Al Quran och recitation, digitala bönpärlor, Qibla-kompass och naturligtvis kallelsen till bön.

Inte bara det, du kan lyssna på adhan-funktionen i Muslim Pro-applikationen även om du inte är ansluten till internet, gäng.

Så för de av er som letar efter den bästa offline-adhanen för Android kan Muslim Pro vara ett av de bästa valen.

InformationMuslim Pro
UtvecklareMuslim Pro Limited
Recensioner (Antal granskare)4.6 (1.479.942)
StorlekVarierar efter enhet
Installera den50M +
Android MinimumVarierar efter enhet

Ladda ner Muslim Pro-applikationen via länken nedan:

Apps Utilities Bitsmedia Pte Ltd LADDA NER

2. Salaam

Den näst bästa adhan-applikationen, nämligen Salam utvecklat av PT. Samsung Electronics Indonesia, gäng.

Denna bästa Android automatiska adhan-applikation ger också mycket användbara funktioner som Al Quran, tidsplaner för bön, Qibla-vägbeskrivning, dagligt innehåll, till Hajj och Umrah-guider.

Så bli inte förvånad om Salaam sägs vara en ansökan allt i ett som är lämplig för användning av alla muslimer.

Åh ja, förutom Samsung-mobiltelefoner kan Salaam-applikationen också laddas ner och användas av olika andra Android-mobiltelefonmärken, va!

Så, för de av er som letar efter adhan-applikationen för Vivo, Xiaomi, OPPO och andra, bara ladda ner den.

InformationSalam
UtvecklarePT. Samsung Electronics Indonesien
Recensioner (Antal granskare)4.6 (127.201)
Storlek29 MB
Installera den5M +
Android Minimum4.0.3

Ladda ner Salaam-applikationen via länken nedan:

Appar Produktivitet Samsung Electronics Ltd LADDA NER

3. Bönstider, Qibla och Adhan

Vill du ladda ner ytterligare en 5-timmars automatisk adhan-applikation som inte är lika cool? Om så är fallet kan du prova en applikation som heter Prayer Times, Qibla och Adhan det här, gäng!

Som namnet antyder, erbjuder denna adhan-tidspåminnelsesapplikation en mängd olika funktioner som bönscheman, Qibla, adhan-larm, till imsak-scheman.

Dessutom är en annan funktion som inte är mindre unik och intressant att du kan se platsen för Qibla-riktningen från var du är och veta hur långt det är.

InformationPrayer Times, Qibla och Adhan
UtvecklareAndi Unpam
Recensioner (Antal granskare)4.6 (30.913)
Storlek7,9 MB
Installera den1 M +
Android Minimum4.1

Ladda ner Prayer Times, Qibla och Adhan-applikationerna via länken nedan:

LADDA NER appar

4. Athanotify

Tja, om du vill ha en annan bästa offline-adhan-applikation kan du ladda ner en applikation som heter Athanotify detta, gäng.

Denna applikation låter dig få ett 5-timmars automatiskt adhan-larm som är utrustat med andra coola funktioner.

Kalla det Qibla-kompassfunktionen, Hijri-kalendern, iqamah-tidspåminnelsen och tidsplanen för bönen.

Dessutom har denna applikation också en vacker UI-skärm där det finns flera temalternativ som du kan använda efter din smak.

Nästa rekommendation är den bästa offline-adhan-applikationen för Android som heter Prayer Schedules and Imsakiyah som utvecklades av utvecklaren

InformationAthanotify
Utvecklareel cheikh
Recensioner (Antal granskare)4.6 (101.323)
Storlek7,9 MB
Installera den1 M +
Android Minimum4.1

Ladda ner Athanotify-applikationen via länken nedan:

>> Athanotify <<

5. Bönstider och Imsakiyah

Nästa rekommendation är den bästa offline-adhan-applikationen för Android som heter Bönstider och Imsakiyah som utvecklades av utvecklaren Kodelokus Cipta Aplikasi.

Även om namnet på namnet bara är Prayer Times och Imsakiyah, är denna applikation faktiskt utrustad med en mängd mycket användbara funktioner, inklusive en av dem är ett automatiskt adhan-larm, gäng.

Tidpunkten för kallelsen till bön är också ganska exakt eftersom den här applikationen kommer att plocka upp en plats enligt var du är vid den tiden.

Inte bara det, den här applikationen ger också en Qibla-kompassfunktion för de av er som kanske vill be på ett främmande ställe.

InformationBönstider och Imsakiyah
UtvecklareAnsökan Cipta Kodelokus
Recensioner (Antal granskare)4.6 (185.876)
Storlek12 MB
Installera den5M +
Android Minimum4.2

Ladda ner applikationen Prayer Times och Imsakiyah via länken nedan:

LADDA NER appar

Adhan-applikation för PC

Tja, om ApkVenue tidigare hade diskuterat några av de bästa adhan-applikationerna för Android, kommer den här gången ApkVenue också att diskutera Adhan-applikationen för PC, gäng.

Speciellt i ett WFH-ögonblick som nu, kommer din PC / laptop säkert att vara en av de prylar du använder mest, eller hur?

Istället för att vara nyfiken, låt oss bara titta på den fullständiga listan över automatiska adhan-applikationer för datorer nedan!

1. Athan (den bästa adhan-applikationen för PC)

Fotokälla: Muslim Daily (Letar du efter en PC offline-automatisk adhan-applikation? Athan är ett av de bästa valen).

Inte bara tillgängligt för smartphone-versioner, applikationer Athan utvecklad av Islamic Finder finns också för PC-versionen, du vet, gäng.

Denna adhan-applikation för PC ger också intressanta funktioner, som Hijri- och Gregorianska kalendrar, automatiskt 5-timmars adhan-larm, till bön efter adhan.

För de av er som inte riktigt förstår Ramadan-termer på engelska, erbjuder denna applikation också indonesiska språkalternativ så att det blir lättare att förstå.

Intressant är att den här automatiska adhan-applikationen för PC offline också låter dig välja ett av de olika adhan-ljudalternativen som du vet.

Minsta specifikationerAthan
OSWindows XP, Vista, 7, 8, 10
Processor-
Minne-
Grafik-
DirectX-
Lagring-

Ladda ner Athan-applikationen via länken nedan:

>> Athan <<

2. Shollu

Vill du ladda ner en automatisk 5 adhan-applikation för andra datorer? Kanske en applikation som heter Shollu det här kan vara ett av de bästa alternativen, gäng.

Shollu tillhandahåller funktioner som inte skiljer sig mycket från tidigare adhan-applikationer, till exempel påminnelser om bön, omvandling av den gregorianska-hijri-kalendern, ändring av ljudet från samtalet till bön och andra.

En av fördelarna är dock att den här applikationen har en ytterligare meddelandefunktion där du kan infoga en anteckning som kommer att höjas varje gång adhan-larmet hörs.

Minsta specifikationerShollu
OSWindows 7, 8, 10
Processor-
Minne-
Grafik-
DirectX-
Lagring-

Ladda ner Shollu-applikationen via länken nedan:

>> Shollu <<

3. Muslim Daily: Al Quran, Adhan (den bästa Windows 8-adhan-applikationen)

Fotokälla: Muslim Daily (Muslim Daily kan vara ett alternativ för de av er som letar efter den bästa Windows 8 adhan-applikationen).

Tja, om den här är specifikt för de av er som letar efter en Windows 8 adhan adhan-applikation, gäng.

Du förstår applikationen Muslimsk dagstidning: Al Quran, Adhan som utvecklades av utvecklaren av WALi-studion, den kan endast användas av bärbara datorer med OS Windows 8.

Adhan-applikationen för PC i sig är utrustad med en mängd olika funktioner som bönscheman, Qibla-riktning, Al Quran, dagliga böner, Hijri-kalender, digitala bönpärlor och naturligtvis automatiska adhan-larm.

Minsta specifikationerMuslimsk dagstidning: Al Quran, Adhan
OSWindows 8
Processor-
Minne-
Grafik-
DirectX-
Lagring-

Ladda ner applikationen Muslim Daily: Al Quran, Adhan via länken nedan:

>> Muslimsk dagstidning: Al Quran, Adhan <<

Tja, det var några av de bästa adhan-applikationsrekommendationerna för Android och PC som du kan använda i denna månad av Ramadan eller till och med därefter, gäng.

Så vet du vilken applikation du väljer? Eller har du andra rekommendationer för den bästa adhan-applikationen? Dela med sig i kommentarfältet nedan, ja!

Vi ses i andra intressanta artiklar!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.