hur bra är din spel-PC eller laptop? försök att kolla här!

JalanTikus granskar hur man kontrollerar funktionerna hos en spel-PC eller bärbar dator. Antingen med fri programvara eller onlinetjänster.

Speletida Crysis 1 som släpptes 2007 kan man säga att detta är en väckelse för PC-spelare. Anledningen är att Crysis 1 vid den tiden kan visa en extraordinär grafisk skärm på ett PC-system.

Svampningen av PC-spelare gör verkligen hårdvara mer och mer varierande på marknaden. Detta kommer att påverka PC: n att varje person monterar olika. Hur är då den faktiska prestandan på vår dator? Nu genom den här artikeln presenterar ApkVenue ett sätt att kontrollera funktionerna på din PC eller spelbärbar dator.

  • SINNA, Xiaomi Mi 5s genomskinligt riktmärke AnTuTu 164 tusen poäng!
  • Skriv ut stora riktmärkesresultat, iPhone redo att slå Samsung Galaxy Note 7!
  • Lumia 525 kan använda Android Marshmallow, detta är riktmärkesresultatet

Hur man kontrollerar PC- eller bärbarhetsförmåga

Skillnaden mellan vår dator och andra förvirrar oss naturligtvis hur vårt PC-spel egentligen kan? När det gäller förmågor kan vi se det från riktmärken. Riktmärket som ApkVenue betyder här är uppdelat i två, nämligen riktmärket för datorns förmåga och riktmärket för datorns förmåga att spela vissa spel. Observera att du också kan använda dessa två metoder för bärbara datorer.

Riktmärke för PC-kapacitet

Jämförelser är ett test genom att tillhandahålla ett numeriskt värde på ett PC-system som du kan jämföra detta nummer med andra referensresultat senare. Till exempel, efter att ha testats fick Jakas dator en poäng på 1000, medan din dator när den testades fick en poäng på 1300. Detta betyder att ditt PC-system är mycket bättre än Jaka.

För att göra detta behöver du en programvara. Så här rekommenderar ApkVenue två programvara gratis, det vill säga PCMark eller 3Dmark.

Fotokälla: Video: PCMark

PCMark används mer för att mäta förmågan hos alla typer av datorer eller bärbara datorer, och mäta prestandanivån och arbetseffektiviteten. Samtidigt fungerar 3DMark mer för att mäta datorns förmåga när det gäller grafik, särskilt att spela 3D-spel.

Fotokälla: Video: 3DMark

Jämförelse av datorns förmåga att spela vissa spel

Precis som hans namn, riktmärken Detta används för att mäta om ett visst spel kan spelas på en spel-PC eller bärbar dator. Till exempel finns det ett nytt spel Vakthundar 2, med detta riktmärke kan du veta om din PC eller bärbara dator kan spela det eller inte.

För detta riktmärke behöver du inte ladda ner en stor applikation. Du kan använda en av två tjänster uppkopplad, det är Kan du springa det eller GameDebate.

Fotokälla: Foto: CanYouRunIt

Att använda tjänsten Canyourunit är väldigt enkelt. Du måste bara besöka webbplatsen och ange namnet på spelet du vill spela. Denna applikation kommer automatiskt att upptäcka ditt PC-system och resultaten kan ses omedelbart.

Fotokälla: Foto: GameDebate

Under tiden för GameDebate-tjänsten är allt du behöver göra att besöka webbplatsen, ange spelnamnet, CPU-data, VGA och RAM, då kommer resultaten att visas.

Så här kontrollerar du funktionerna på din PC eller spelbärbar dator. Lycka till!

Banner: Digital gjuteri