hur man tittar på YouTube för att få pengar och registrera webbplatsen 2021

Vill du veta hur man ser på Youtube som ska betalas? ApkVenue har den här betalda YouTube-tittarsidan och Android-applikationen som du kan använda för extra fickpengar.

Numera finns det många intressanta videor på internet, särskilt på Youtube. Med utgångspunkt från videohandledning, humor, speloch andra som du hittar på YouTube.

Om vi ​​är det googla, faktiskt finns det mycket information på internet om hur man får dollar från internet, varav en är hur man tittar på Youtube för att tjäna pengar.

Du behöver ingenting för att titta på Youtube, bara genom att titta på YouTube kan du få dollar. Tro inte? Kom igen, låt oss se helt!

Det finns många appar och webbplatser där ute som hävdar att de ger sina användare pengar genom att be dem att titta på YouTube-videor och så vidare.

Var försiktig för inte alla webbplatser säger sanningen, och du kan bara användas av dem, även de uppgifter du sätter in kan tas från dem.

Den här gången kommer ApkVenue att berätta hur man tittar på Youtube för att få pengar som du kan träna hemma och klassificeras som säker eftersom webbplatsen och ansökan är officiella.

Hur man tittar på Youtube för att tjäna pengar via Swagbucks webbplats

Det första sättet att titta på Youtube, få pengar, ApkVenue, kan nås via en PC eller via en webbläsare på din mobiltelefon, gäng.

Denna första metod drar nytta av Swagbucks webbplatstjänst där den här webbplatsen tillhandahåller tjänster till sina användare för att fylla i undersökningar, visa annonser eller titta på videor och få betalt.

Från den här webbplatsen kan du byta ut de poäng du får efter att ha slutfört en rad uppgifter med Amazon-kuponger eller kredit från Paypal.

Denna webbplats har rapporterats i olika internationella medier, så du behöver inte oroa dig för dess säkerhet. Här är stegen du måste följa så att du kan titta på YouTube och få betalt i dollar.

 1. Gå till Swagbucks-webbplatsen via länken //www.swagbucks.com/.
 2. Om du inte har ett Swagbucks-konto, gör det registrering först.
 3. Tryck på menyn Upptäck till vänster för att se vilka erbjudanden som för närvarande är tillgängliga.
 4. Välj vilken annons du ska se. Ju fler annonser du tittar på, desto mer poäng erhålls och kan bytas mot Dollar.

Youtube-videoannonsalternativ är inte alltid tillgängliga på den här webbplatsen, men jämfört med andra webbplatser som inte nödvändigtvis är säkra erbjuder Swagbucks en bättre service.

Även om alternativet att titta på Youtube betalat i dollar inte är tillgängligt kan du fortfarande tjäna pengar på den här webbplatsen genom att fylla i en enkel undersökning.

Poängen du får från betalda undersökningar och att titta på Youtube är inte så olika, så det är inget fel med att försöka.

Hur man tittar på betald Youtube via Tv-Two-applikationen

Det andra sättet att titta på Youtube för pengar kräver en speciell applikation, så du måste ladda ner och installera den här applikationen först.

Ta det lugnt, det här applikationsgänget är säkert eftersom du fortfarande kan ladda ner det direkt på Playstore vilket betyder uppfyller fortfarande de säkerhetsstandarder som tillämpas av Google. Du kan ladda ner den nedan:

LADDA NER Tv-Two-applikationen

Fängslad av att använda den här betalda YouTube-tittande applikationen? Låt oss se hur man använder det nedan.

 1. Ladda ner och Installera Tv-Two-applikation.
 2. Öppna programmet och sedan välja videon som du vill titta på.
 3. Varje video du tittar på genererar en viss poäng.
 4. Tryck på plånboksikonen för att se hur många poäng du har samlat på dig.
 5. Tryck på menyn utbetalningsbegäran, byt poäng mot pengar efter att ha nått minst 50 000 poäng.

Denna betalda YouTube-klockapplikation utbyter poäng i applikationen med kryptovaluta TTV. Genom att byta 50 000 poäng får du 50 TTV-valutor.

Om du konverterar till USD är 1 TTV värt 0,0006 USD, så efter att du har samlat 50 000 poäng får du 0,03 USD eller cirka 470 rupier.

Detta värde kan ändras varje gång, men ApkVenue rekommenderar att du letar efter andra alternativ om du verkligen vill hitta fler.

Belöningar i Android-applikationen att titta på betald Youtube är för liten för tillfället, och kan vara ett alternativ när värdet på TTV senare stiger.

Lista över webbplatser som betalar YouTube-tittare

Förutom de två webbplatserna och applikationerna som ApkVenue presenterade ovan finns det faktiskt många fler webbplatser som betalar YouTube-tittare. Här är några av dem!

1. Betald2Youtube

En av webbplatserna som du kan försöka besöka så att du kan få ytterligare fickpengar är Paid2Youtube. Denna webbplats är ganska populär och besöks av många användare.

Stegen för att använda webbplatsen Paid2Youtube är följande:

 1. Öppna webbplatsen Paid2Youtube på //paid2youtube.com/.
 2. Registrera dig först.
 3. Ange PayPal-kontot. Om du inte har en kan du läsa guiden här.
 4. Välj den video du vill titta på.

Liksom andra applikationer eller webbplatser kan du få pengar från poängen du samlar in. Dessutom måste du ge betyg, kommentarer och till och med prenumerera på videouppladdarkontot. Ta det lugnt, en video som du tittar värderas till 0,005 USD.

2. Watch2Earn

En annan webbplats som du kan prova är Watch2Earn. Det är mer eller mindre detsamma som den tidigare webbplatsen, det är bara att du kan använda ett bredare utbud av betalningsalternativ.

Här är en guide om hur du använder webbplatsen Watch2Earn:

 1. Öppna webbplatsen Watch2Earn på //www.watch2earn.biz/.
 2. Registrera dig med ditt namn och e-post.
 3. Välj den video du vill titta på.

Poängen du får genom att titta på videor kan bytas mot pengar. Det nominella varierar också från dag till dag.

3. Baymack

Baymack är en YouTube-tittande webbplats som kan tjäna pengar. Senare får du poäng som kan bytas mot pengar.

Här är en guide om hur du använder Baymacks webbplats:

 1. Öppna Baymack-webbplatsen på //www.baymack.com.
 2. Registrera dig med ditt namn och e-post.
 3. Välj den video du vill titta på.

Fördelen med den här webbplatsen är att du kan tjäna pengar genom att dela länkar och bjuda in människor från andra sociala mediasidor, som Twitter, Yahoo och Microsoft.

Så titta på YouTube för att tjäna pengar som du kan träna just nu. Även om han verkligen får pengar föreslår Jaka att han letar efter ett annat alternativ, gänget.

Speciellt om du öppnar dessa webbplatser och applikationer med hjälp av mobilkvoter är intäkterna du får fortfarande mindre än kostnaden för den använda kvoten.

Förhoppningsvis kan informationen som ApkVenue delar den här gången vara användbar för er alla, och vi ses i nästa artiklar.