4 sätt att se wa-status utan att märkas

Hur man ser WA-status utan att känna till ägaren är väldigt enkelt, du vet! Nyfiken? Kolla in de fyra sätten att se WA-historien utan att märkas nedan!

Kepo vill se WhatsApp-berättelse krossa, men vill inte fångas? Eller tänker du till och med ladda ner WA-statusen och spara den i mobiltelefongalleriet?

Det finns faktiskt ibland stunder där vi vill se någons status utan att ägaren vet det. Oavsett om det är önskan att vinna över din förälskelse, vänner eller kanske din hårda chef.

WhatsApp-status i sig är en funktion för att dela historier i form av videor, foton eller text till vänner eller allmänheten som Instagram Story.

Den här gången har ApkVenue gjort det hur man ser WA-status utan att känna till ägaren som du enkelt kan prova. Så du behöver inte tveka längre för att se din crushs WA-status.

Samling av sätt att se den senaste okända WA-berättelsen 2020

I motsats till hur man ser människors Insta-berättelser utan att bli fast, kan man se på någons WA-status utan att märkas på flera sätt.

Är du nyfiken, hur gör du det? Använd den inte länge, ta bara en titt på förklaringen om hur du ser WA-status utan att märkas nedan.

Hur man ser WA-status utan att fastna (utan applikation)

Lata att installera ytterligare applikationer för att göra hur man ser WhatsApp-status utan att märkas? Tyst! Du kan också göra det utan att behöva installera ytterligare applikationer, gäng.

Stegen för att göra detta är mycket enkla, ännu enklare än hur man döljer WhatsApps onlinestatus.

Intresserad av att prova det? Du kan se stegen nedan.

1. Hur man ser WA-status utan att vara känd via sekretessinställningar

Det första sättet är att ställa in inställningarna på din WhatsApp, gäng. Det finns lagliga arrangemang för att dölja dig själv när du anger någon annans WhatsApp-status.

Det betyder att du inte behöver ytterligare applikationshjälp för att göra det. Följ dessa steg.

Steg 1 - Ange WhatsApp-inställningar
 • För att komma till WhatsApp-inställningssidan väljer du ikonen punkt tre den längst upp till höger. Välj sedan ett alternativ inställningar.
Steg 2 - Välj 'Konto'
 • På menyn Inställningar väljer du meny konto för att gå till nästa steg för att se WA-status utan att märkas.
Steg 3 - Öppna menyn 'Sekretess'
 • Välj sedan ett alternativ Integritet.
Steg 4 - Inaktivera funktionen 'Läs kvitto'
 • Avmarkera rutorna Rapportera Läs eller Läs kvitto. Tada! Du har också lyckats se WA-status utan att du märks.

Tyvärr har denna metod nackdelar, nämligen att du inte heller kan ta reda på vem som har sett din WhastApp-status.

Dessutom kan du inte säga om WA-chatten som har skickats har lästs av mottagaren eller inte, gäng.

För att återgå till att vara synlig är allt du behöver göra att återgå till WhatsApp-inställningarna och sedan kryssa i rutan igen Rapportera Läs eller Läs kvitto.

2. Hur man ser WhatsApp-status utan att fånga sig via File Manager

Denna andra metod kan inte bara se andras WhatsApp-status utan att ägaren vet det utan också för att spara WA-status.

Detta steg kräver Filhanterare på en mobiltelefon, om du inte har den, har ApkVenue förberett File Manager-applikationen nedan. Ladda bara ner och installera.

AVG Technologies Ladda ner komprimerings- och säkerhetskopieringsappar

Nu, om du kan komma åt filhanteraren, följ bara stegen nedan.

Steg 1 - Öppna filhanteringsprogrammet
 • Öppen Filhanterare. Leta reda på och klicka på mappen efter namn WhatsApp.
Steg 2 - Gå till mappen "Media"
 • En gång i WhatsApp-mappen väljer du mappen Media.
Steg 3 - Välj mappen "Stauses"
 • Klicka på inställningar eller varningar i Media-mappen de tre punkterna längst upp till höger på skärmen. välja Visa gömda filer, gå sedan till mappen Status.
Steg 4 - Se WA-status utan att fastna
 • I den här mappen hittar du foto- och videofiler som du kan visa eller spara.

Med det här steget kan du inte bara se andras WA-status utan att bli fast, utan du kan också spara den samtidigt utan att behöva ytterligare en WA-statushämtningsapplikation. Det är enkelt, eller hur?

Åh ja, men den här metoden sparas faktiskt bara i mappen "Statuses" när du är har sett personens WA-status, gäng.

Tja, för att överlista kan du aktivera först funktionen 'Läs kvitto' som ApkVenue förklarade tidigare och WA-statusfilen sparas automatiskt i WhatsApp-mediamappen.

3. Hur man ser WA-status utan att veta det Off-line

Tidigare kunde det vara hur man ser en väns WA-status utan att man märks tillfällig med den tid du ställer in dig själv.

Tricket är att stänga av din mobiltelefons internetdata eller aktivera flygplansläge. När internetanslutningen är avstängd kan du se WhatsApp-statusen.

Tyvärr är den här metoden inte längre tillämplig nu, gäng. När du har stängt av internetanslutningen kan du bara se WhatsApp-status som endast är text, inte foton eller videor.

Dessutom kommer ägaren till den WA-status som du såg tidigare omedelbart få en anmälan om att du har sett status efter att mobiltelefonen har anslutits till internet igen.

Men du behöver inte vara ledsen! Eftersom ApkVenue har ett alternativt sätt att se WA-status utan att märkas med ytterligare applikationer som du kan se i sin helhet nedan.

Hur man ser WA-status utan att vara känd med applikationen

Om de tre sätten att se WA-status utan att märkas ovan kan göras utan att behöva installera ytterligare applikationer, kommer den här gången ApkVenue att tillhandahålla ett annat alternativ genom att använda programmet.

Den applikation som används här är inte applikationen ser WA-status utan att märkas som tillhandahålls specifikt för detta ändamål, men WA MOD GBWhatsApp-applikationen.

Nyfiken att veta hur? Kom igen, se hela förklaringen nedan!

1. Hur man ser okänd WA-status på GBWhatsApp

Det är ingen hemlighet att WhatsApp MOD-applikationen som GBWhatsApp är utrustad med olika funktioner som du inte kan hitta i den officiella WA-applikationen.

Att inkludera en av dem är en funktion för att visa WhatsApp-status utan att bli fast, gäng.

För mer information om hur du ser WA-status utan att statusproducenten vet om GBWhatsApp, kan du se stegen nedan.

GBWhatsapp Sociala och meddelandeprogram LADDA NER
Steg 1 - Ange 'GB-inställning'
 • Först och främst trycker du på punktikonen i det övre högra hörnet och välj sedan 'GB inställning'.
Steg 2 - Välj "Sekretess och säkerhet"
 • En gång på sidan GB Inställningar väljer du menyn 'Sekretess och säkerhet'.
Steg 3 - Aktivera "Dölj visningsstatus"
 • Slutligen behöver du bara aktivera det växla'Dölj visningsstatus' för att slutföra hur man ser en väns WA-status utan att ägaren vet det.

BONUS: Hur man ser vänner online på WhatsApp

De mest grundläggande funktionerna på WhatsApp är funktioner online-status som tjänar till att berätta om personen som ska adresseras är online eller inte.

Du måste ofta kontrollera att din förälskelse eller pojkvän är online eller inte, eller hur? I själva verket behöver du inte bry dig om att kontrollera andras WhatsApp för att ta reda på när de är online.

För att du kan få notis varje gång personen du menar är aktiv på sin WhatsApp, gäng. För att ta reda på hur, se följande artikel!

VISA ARTIKLAR

Det är hur man ser WA-status utan att märkas. Metoden är lätt att följa, eller hur? Förhoppningsvis kan den här metoden hjälpa dig att bli av med din nyfikenhet, va!

Åh ja, alla knep ovan kan också följas för de av er som letar efter sätt att se WA-status utan att märkas på en OPPO, Xiaomi, Samsung eller annan mobiltelefon.

För de av er som vill veta hur man ser WA-status utan att få vänner eller hur man ser dold WA-status har ApkVenue inte hittat ett säkert trick som kan göras.

Skriv din åsikt om den här artikeln i kommentarfältet, gäng! Vi ses i nästa artikel och lycka till!