hur man bryter wifi med wifi-karta på Android & iPhone 2021

Beväpnad med WiFi Map-applikationen kan du prova hur du bryter WiFi utan root på Android- och iPhone-telefoner, du vet! Se mer i den här artikeln (Uppdatering 2021)

Hur man bryter WiFi det kan vara en lösning för de av er vars internetkvot alltid är låg trots att man har provat olika sätt att spara kvoten.

Tja, en gratis WiFi-anslutning tillgänglig på offentliga platser är verkligen den rätta lösningen. Tyvärr kan inte alla offentliga WiFi-nätverk nås enkelt. Många är låsta av användning Lösenord.

Du måste ha hört hur man går in i WiFi med en bärbar dator kommandotolken (CMD) som vanligtvis görs av para hackare. Detta måste vara mycket komplicerat för den vanliga mannen.

Tja, för de av er som är desperata efter gratis WiFi, kommer ApkVenue att berätta hur man bryter sig in i WiFi som är låst med den bästa WiFi-krackningsprogrammet, WiFi-karta.

ApkVenue kommer också att dela upp handledningen i 2, nämligen för Android-mobilanvändare och även iPhone-användare (iOS). Kan inte vänta, va? Om så är fallet, ta en titt, låt oss gå!

Hur tillämpningen av Breaking WiFi, Wifi Map fungerar

I själva verket är WiFi Map inte ett program för att bryta sig in eller hacka andras WiFi. Handlingen är olaglig och skadar andra människor, gäng.

WiFi Map är en applikation för att dela WiFi-information. I den här applikationen bidrar människor från hela världen till att uppdatera information om WiFi-åtkomst i närheten till andra användare.

Denna applikation är effektiv för att veta vilka WiFi-anslutningar som är låsta med Lösenord, WiFi-grannar, såväl som offentligt WiFi tillgängligt som i kaféer i gallerior.

Antag att du vill dela din WiFi-anslutning med människor runt dig. Du kan ange din WiFi-anslutning i listan tillsammans Lösenord nyaste.

Du kan också lägga till information om andras WiFi som du känner till. Det coola är att WiFi-kartdatabasen alltid uppdateras varje minut av miljoner andra användare.

Tyvärr kanske du inte kan låsa upp alla WiFi genom att bryta WiFi ingen rot detta.

Problemet är att WiFi Map-applikationen är som en forum delningslösenord WiFi vilket inte längre kan vara giltigt om WiFi-ägaren ändras regelbundet Lösenord de.

Hur man bryter WiFi med WiFi Map på en Android-telefon

Först och främst kommer ApkVenue att förklara för dig hur du gör dethacka WiFi andra människor med WiFi Map-applikationen på en Android-telefon. Metoden är ganska lätt, verkligen!

Jaka har också inkluderat en bild så att du enkelt kan följa den här guiden.

1. Ladda ner Senaste WiFi Map APK-applikationen

 • Ladda ner och InstalleraWiFi-karta först på din Android-telefon via länken nedan:
Farproc-nätverksappar LADDA NER

Eller genom länk följande:

>>>Ladda ner Senaste versionen av WiFi Map <<<

2. Öppna Wifi Breaking-applikationen

 • Öppna denna ansökan och godkänn den Villkor genom att trycka på en knapp Jag accepterar.
 • För första gången kommer du att presenteras för funktionerna och fördelarna med WiFi Map. Du kan komma förbi det genom att trycka på knappen Nästa till huvudsidan.

3. Slå på GPS

 • Aktivera GPS genom att trycka på Aktivera plats och acceptera tillståndet genom att trycka på Tillåta.
 • WiFi Map söker automatiskt efter WiFi-nätverk runt din plats.

4. Välj WiFi-nätverk

 • Rulla upp och hitta WiFi-nätverket du vill ansluta till. Tryck på en och välj sedan Lås upp lösenord att ta upp Lösenord-hans.
 • Därefter visas du Lösenord WiFi tillgängligt. Du stannar här kopiera klistra in och försök att ansluta till WiFi-nätverket på normalt sätt.

Hur man vet Lösenord WiFi-grannar med WiFi-karta på iOS

IPhone-användare (iOS) behöver inte oroa sig. ApkVenue kommer också att berätta hur du bryter in WiFi med WiFi Map för iPhone.

Metoden skiljer sig inte mycket från en Android-mobiltelefon. Det är dock inget fel med att följa den här guiden så att du inte blir förvirrad. Kolla in det!

 • Ladda ner WiFi Map-applikation för iOS från App Store eller via länk nedanför detta:

>>>Ladda ner Senaste versionen av WiFi Map för iOS <<<

 • Installera Ansökan som vanligt. Öppna sedan applikationen.

 • Slå på GPS så att applikationen kan upptäcka WiFi-anslutningar runt dig.

 • Välj ett WiFi vill du. Information om WiFi såsom plats, hastighet och Lösenord visas av applikationen.
 • Leta efter en kolumn med information om Lösenord WiFi nämnt nedan.
 • Öppen inställningar på din mobiltelefon, leta sedan efter WiFi-namnet som matchar det du hittar på WiFi-kartan.

 • införa Lösenord anges i ansökan. Om du har tur kan du ansluta direkt till WiFi-anslutningen.

 • Om till exempel ditt avstånd är för långt från det WiFi du vill ha, klicka på Navigering. Kartapplikationen öppnas automatiskt och ger dig vägbeskrivning till platsen.

Faror och risker med att bryta sig mot WiFi kan få attacker Skadlig programvara?

Fotokälla: vyprvpn.com (Övningen med att bryta WiFi är inte alltid lönsam, det finns också många risker och faror. Något?)

Även om det är ganska roligt där du kan njuta av gratis internet med de två metoderna ovan, men bakom det finns naturligtvis några nackdelar som till och med kan äventyra dig, vet du.

Så innan du försöker båda måste du först först faror och risker med att bryta sig in i WiFi som i några av punkterna nedan.

 1. Internetanslutningen är inte stabil; Detta beror på att du använder något nätverk som fångas av din mobiltelefon, det kan vara att signalen blockeras av en vägg eller byggnad som gör WiFi-signalen instabil.
 2. Benägen att attackera skadlig kod och virus; Särskilt om du använder offentlig WiFi eller sådana på offentliga platser som kan vara infiltrerade skadlig kod eller virus för ett specifikt syfte.
 3. Var försiktig med datastöld; Om du är fast i en fälla hackare, är det möjligt att viktiga uppgifter som sociala mediekonton, bankapplikationer och andra känsliga frågor stjäls på detta sätt.
 4. Skada andra och leverantör; Uppenbarligen, för att du använder det utan tillstånd som kommer att minska FUP eller till och med öka WiFi-ägarens räkning som ska betalas till leverantör.
 5. Grannen berättade mig; Om bara din målgräns WiFi har fel kan du vara arg. Eftersom det visar sig kan du också ta reda på vem som är ansluten till WiFi-nätverket, var om det finns en IP adress känns inte igen naturligtvis människor runt huset så det mest misstänkta, eller hur?

Bonus: Hur man bryter WiFi med WiFi Warden-applikationen

Om metoden med WiFi Map inte fungerar kan du följa nästa handledning här! Skillnaden här är att du kommer att dra nytta av klyftan WPS (WiFi-skyddad installation) på flera nätverk.

Beväpnad med en ansökan WiFi-vaktare som kan bäras utan rot, du kan enkelt bryta in WiFi-lösenord och ansluta direkt, gäng.

Tyvärr gäller den här metoden endast för Android-användare. Om du vill surfa gratis genom att veta Lösenord WiFi-grannar, här är de fullständiga stegen:

1. Ladda ner Senaste WiFi Warden APK

 • Ladda ner och Installera Ansökan WiFi-vaktare som du kan få på länken som ApkVenue har angett nedan.
Ramtin Ardeshiri Apps Utilities LADDA NER

Eller genom länk följande:

>>>Ladda ner WiFi Warden för Android <<<

2. Öppna WiFi Warden-applikationen

 • Öppna applikationen så godkänner du den först Regler och villkor för användning med kran Acceptera. Aktivera sedan behörigheterna genom att trycka på Ge tillåtelse och följ nästa steg.

3. Sök & anslut WiFi

 • WiFi Warden visar automatiskt tillgängliga WiFi-nätverk runt dig. Se till att du väljer ett markerat WiFi-nätverk WPS så att det kan brytas in.
 • välja Ansluta och vänta lite.

4. Välj metod via WPS

 • Välj en metod Anslut med WPS för att börja bryta sig in i WiFi. Använd inte Connect med lösenfras eftersom det är detsamma som du behöver ange Lösenord.
 • Välj ett alternativ Beräkna PIN att bryta ned Lösenord WiFi.

5. Välj PIN och vänta tills nätverket ska anslutas

 • Du kommer att få olika PIN-alternativ som du kan prova. Välj ett alternativ Prova alla PIN-koder och vänta några ögonblick tills nätverket ansluter.
 • Om den här metoden lyckas visas en avisering Du är uppkopplad! och du kan omedelbart prova internet från WiFi-nätverket.
 • Om det misslyckas kan du också prova samma metod på andra WiFi-nätverk märkta WPS.

Riktigt enkelt, eller hur? På det här sättet kan du enkelt ansluta till ett WiFi-nätverk när som helst och var som helst, även om WiFi-nätverket runt dig används Lösenord, gäng.

Dessutom kanske du kan hitta ett sätt att bryta Indihome WiFi som används ofta idag, vet du. Lycka till och lycka till!

Tja, det är så att bryta sig in i WiFi som är låst med Lösenord på en Android-telefon utan att behöva åtkomst rot först, gäng.

Under tiden för de av er som letar efter ett sätt att bryta WiFi som ärLösenord utan en applikation har ApkVenue hittills inte hittat ett sätt om du inte frågar dig själv Lösenord till ägaren.

Förhoppningsvis hjälper info från ApkVenue! Glöm inte dela med sig dina tankar i kommentarfältet!

Dela också och kommentera den här artikeln för att fortsätta få information, tips och tricks och nyheter om teknik från JalanTikus.com.

Läs också artiklar om WiFi eller andra intressanta artiklar från Naufaludin Ismail


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found