hur man använder wifi-huvudnyckel för att surfa gratis

Vill du veta hur du använder WiFI Master för att få gratis WiFi? Låt oss se hur du använder den senaste versionen av WiFi Master, slutför alla dess funktioner. (Uppdatering 2020)

För närvarande har WiFi blivit en viktig sak som inte kan skiljas från människors liv. Tillgängligheten av detta objekt är mycket viktigt för vissa människor.

Dess funktion som en nätverkskälla gör WiFi till det mest eftertraktade objektet när du går in på en ny plats eller ett nytt område, liksom att göra objektets lösenord mycket värdefullt.

För att inte bli överväldigad av att alltid leta efter WiFi-lösenord på nya platser kommer ApkVenue den här gången att dela information om hur du använder WiFi Master så att du alltid kan få tillgång till gratis WiFi.

Kompletta funktioner och hur du använder Wifi Master

WiFi-mästare är en bra applikation leverantör samt en WiFi-nätverksdetektor vem är omkring dig. Inte bara kan den upptäcka, WiFi-nätverksdetekteringsprocessen utförs också snabbt.

Bortsett från det, WiFi Master också kan mappa tillgänglighetsdata för WiFi-nätverk det är runt dig, liksom att kunna märka vilken WiFi som kan nås gratis.

Den här funktionen är resultatet av utvecklingen av ett delningssystem för WiFi-anslutning utvecklat av Wifi Master, en unik funktion i denna applikation.

Hur man använder WiFi Master är också ganska enkelt där du bara behöver göra en eller två kommandon och omedelbart kan komma åt funktionerna och tjänsterna i denna applikation.

Hur man använder WiFi-huvudnyckel utan rot

Det finns 3 huvudfunktioner som du kan njuta av gratis i den här applikationen, nämligen sWiFi-sökning, WiFi-kartläggning och även WiFi-delning.

Denna applikation utvecklar inte bara en WiFi-detekteringsfunktion, utan har också en funktion som liknar sociala medier där användare kan dela WiFi-nätverk med andra användare.

Med den här funktionen kan du kan få gratis WiFi-åtkomst på olika platser eftersom andra användare har delat lösenordet från WiFi i denna applikation.

Utan vidare, här är hur du använder WiFi Masterkey effektivt för varje funktion den har.

Hur man använder WiFi Master för att få gratis WiFi

Den första funktionen som ApkVenue kommer att diskutera är funktioner Få mer gratis WiFi vilket är huvudfunktionen i denna app.

Hur man använder WiFi Master för den här funktionen är också ganska enkelt. Här är stegen du måste ta för att använda den här funktionen.

  • Steg 1 - Öppna WiFi Master-applikationen och vänta några ögonblick tills den här applikationen utför nätverksdetekteringsprocessen automatiskt.
  • Steg 2 - Om nätverkslistan som visas inte är tillfredsställande för dig, klicka på alternativet Få mer WiFi för att se vilken annan WiFi som finns.

  • Steg 3 - Listan över WiFi-nätverk laddas om och du kan välja vilket nätverk som är det starkaste och mest lämpliga för dina behov.

Denna WiFi-nätverksdetekteringsprocess kommer att upptäcka allt WiFi runt dig, så det finns också mycket WiFi Lösenord som du kommer att se i denna display.

Hur man använder WiFi-huvudnyckeln som ApkVenue diskuterade är inte ett sätt hacka WiFi, så att du bara kan ange nätverk som delas av andra WiFi Master-användare för att komma åt gratis.

Hur man använder Wifi Master-applikationen för att hitta närmaste WiFi

Förutom att du kan upptäcka närmaste WiFi-nätverk, du också kan se tillgången på WiFi i området omkring dig med hjälp av WiFi-kartfunktionen.

Genom att använda den här funktionen kan du kan se de olika gratis WiFi som finns tillgängliga i det område du befinner dig använder GPS-funktionen på din smartphone.

WiFi som visas har också märkts noggrant där du kan se gratis WiFi-plats närmast den plats där du är.

Hur man använder WiFi-masterappen för funktioner WiFi-karta detta klassificeras också som mycket enkelt. Här är de fullständiga stegen.

  • Steg 1 - Öppna WiFi Master-applikationen på din smartphone.

  • Steg 2 - Klicka på ikonen i form av GPS och karta i det övre högra hörnet för att komma åt WiFi Map-tjänsten.

  • Steg 3 - Vänta några ögonblick tills denna applikation är klar med att skanna närmaste WiFi-plats automatiskt, så kommer du omedelbart att kunna se WiFi-platsen.

När skanningsprocessen är klar visas WiFi-platsvisningen tydligt på din mobiltelefon. Här kan du också se vilken WiFi som kan nås gratis efter färg.

Denna funktion kan vara mycket användbar för de av er som behöver en anslutning vid kritiska tider. Med den här funktionen kan du gå till där gratis WiFi är direkt eftersom det finns en platsguide.

Hur man använder WiFi-huvudnyckel för WiFi-delning

Om du vill dela ett WiFi-nätverk med andra användare kan du dra nytta av funktionen WiFi-delning i denna ansökan.

Genom att dela denna information med andra användare kommer andra användare att göra det kan ansluta till WiFi som du delar utan att behöva få veta lösenordet direkt.

Detta sätt är möjligt kan vara en strategi för ägarna Kafé samt en plats att umgås, eftersom människor lätt hittar platsen för din plats baserat på gratis WiFi-tips.

Så här använder du WiFi Master-applikationen för att dela WiFi med andra applikationsanvändare.

  • Steg 1 - Öppna WiFi Master-applikationen och gå till huvudsidan.

  • Steg 2 - Välj WiFi du vill dela genom att klicka på WiFi-namnet på lista finns på huvudsidan.

  • Steg 3 - Ange WiFi-lösenordet och glöm inte att markera alternativet WiFi-delning så att detta nätverk senare kan delas automatiskt.

När dessa steg har slutförts kommer din WiFi automatiskt in i WiFi Master-databasen och andra användare kommer att kunna komma åt den utan ett lösenord.

Så här använder du WiFi Master i var och en av dess funktioner baserat på den senaste uppdateringen 2020.

Denna applikation är inte en applikation hacka WiFi och liknande, som ryktas allmänt, men en detekteringsplattform samt delning av WiFi till andra applikationsanvändare.

Förhoppningsvis kan informationen som ApkVenue delar den här gången vara användbar för er alla, och vi ses i nästa artiklar.

Läs också artiklar om WiFi eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.