Dessa 11 spel anses ha förolämpat islam! spela inte längre!

Det finns också några spel som har förolämpat islam utan att vi vet det! Vad är spelen? Låt oss titta på följande ApkVenues recension!

Spel skapades medvetet för till underhållning varje person. Videospel är också en underhållning mest gillade över hela världen, från barn till vuxna måste alla vara väldigt mycket en hobby att spela videospel, oavsett om det är ett Android-spel, konsol eller PC.

Och eftersom det är så kul att spela, utan att veta det, spelet vi spelar medförde en dålig inverkan, är en av de vanligaste dåliga effekterna av att spela spel lämna dyrkan.

Dyrkan är dock något som vi måste utföra, även för muslimer. Dessutom finns det också några spel som har visat sig vara förolämpande islam utan att vi vet det! Vad är spelen? Låta se ApkVenues recension nedan!

  • 6 kontroversiella Android-appar blockerade av Google Play Store

11 Dessa spel anses förolämpande mot islam! Behöver inte spela!

1. Prins av Persien

Persiens Prins tros ha förolämpat islam eftersom svärdet har arabiskt manus som läser sprida min undervisning även en vers. Svärdet användes för att döda i spelet. Om vi ​​drar slutsatsen från det arabiska manuskriptets betydelse betyder det att det här spelet lär oss våld.

2. Counter Strike Condition noll raderade scener

Counter Strike Condition noll borttagna scenerockså tros ha varit förolämpar islams religion. Det är ett krig. När vi försöker skjuta med islamiska soldater, om du kan observera noggrant, kommer du att höra ljudet av soldater som skjuts med skrik som låter. ALLAHU AKBAR och JIHAD.

3. Guitar Hero 3 Legend Of Rock

Kanske så länge vi spelar Guitar Hero 3 På PlayStation insåg jag inte att detta spel bar ett förolämpande budskap till scenen.

Detta Guitar Hero 3-spel levererar låtar sten klassisk, svart metall, och så vidare vilket är flödet mystisk (Jäkel). Titta på golvet på scenen när du spelar det här spelet, säkert kommer du att se Allahs ord som de är trampade.

4. Devil May Cry

djävulen kanske gråter man tror det och man fruktar att det kan orsaka dåliga saker som påverkar spelarnas tro eftersom det finns saker som förolämpar islam när man sänder meningar som Ka'bah och Allah.

Detta spel ger spelare att slåss med demoner, i syfte att besegra dem för genom 12 dörrar innan den främsta djävulen väntar vid dörren (Ka'bah).

Det är mycket tydligt att detta spel är förolämpande för religion eftersom det också kan ses tydligt i Allahs ord som visas i varje dörren kontrollerad av demonerna.

5. Stronghold Crusader

För spel Stronghold Crusader kanske inte lämnar ett spår, som en kränkande dörröppning eller något. Men detta spel tros förolämpa islam eftersom det tar spelare in Korståg.

Spelkaraktären du använder heter Korsfarare, för att föra ett krig mot araberna, under korstågen, måste araberna bekämpa islam.

6. Resident Evil 4

Du måste känna till Resident Evil 4-spelet som har ett uppdrag att rädda presidentens dotter kidnappad av zombies? Även om det var riktigt kul att spela det, förolämpade de omedvetet islam, det kunde ses från symboler det är i det här spelet.

Denna symbol är något upprörande eftersom emblemet liknar emblemet dörren till Umar Bin Khatab från Profetens moské i Medina detta i spelet används som en symbol för Satan.

7. Dantes Inferno

Dantes Inferno ta spelaren på ett uppdrag i helvetet, karaktären har möjlighet att förstöra och rena andarna människor som har blivit förbannade med korsets ljus för att överföra dem till himlen.

Platsen för saker som anses vara en annan förolämpning i det här spelet beror på historien de tog genom någon poeten Dante Alighieri "1265-1321" Inferno som sa att profeten Muhammad SAW och hans följeslagare Ali bin Abi Talib kastades i helvete nivå åtta vilket orsakades av de grymheter som delade samhället med hans läror.

8. Kom igenDans

Kom igenDans Detta är ett spel som är populärt bland tonåringar, för det är så spännande att vi inte observerar saker i det här spelet. Om du tittar noga på bilden ovan ser du en förolämpning. Ja, naturligtvis är det Al Quran trampas på av karaktärerna.

9. Riken

Det är ett nationellt barnspel som är ganska känt och populärt, men bakom allt, oavsett slump eller avsiktligt, bär detta spel en berättelsesscene som förolämpar religion. Det finns två egenskaper hos nationen inkräktare med muslimska namn, det är Fauzan och Hakim. Dessa två karaktärer beskrivs som arroganta, grymma, listiga och grymma. Poängen är att det är som om muslimer är radikaler.

10. Clive Barkers Undying

Aldrig spelat ett spel Clive Barkers Undying? I så fall vet du historien om det här spelet. Ja, historien i det här spelet handlar om matchen eller kampen med djävulen, där felet i det här spelet ligger Allahs mening inne i ett palats bebott av demoner.

11. Angry Birds

För att vara ärlig är felet i det här spelet inte så tydligt, men det finns vissa som säger att Angry Birds förolämpar islam genom den klingande fågeln Alhamdulillah när man försöker döda en gris och kombineras med ljudet av apor i förklädnad.

Det är 11 kända spel som påstås förolämpade islam. Av de 11 spelen ovan är det möjligt att utvecklaren inte tänker göra detta, men det finns naturligtvis ett spel som verkligen är avsiktligt att förolämpa islam eftersom det är mycket tydligt är spelet. Guitar Hero 3 Legend Of Rock som visar Allahs ord och sedan trampade de på scenen.