hur man installerar nox player android emulator på den mest kompletta pc / laptop 2018

Android-emulatorn är gjord så att du kan använda applikationer eller spela Android-spel på en PC eller bärbar dator, varav en är Nox Player. Så här installerar du Nox Player och hur du ställer in denna Android-emulator på PC-killar.

Förvirrad över att spela Mobile Legends eller PUBG Mobile på en dator men är fortfarande kvar?

Du kanske inte har provat den bästa Android-emulatorn på den här. Ja, speciellt om inte Nox App Player vilket till och med har rekommenderats av nästan alla spelare.

Hur installerar du det då? Istället för att vara förvirrad kommer nu ApkVenue att granska hur man installerar Nox App Player på en PC / laptop tillsammans med falsk att spela mer bekvämt.

Specifikationer för Minimun Nox App Player Android Emulator på PC / Laptop!

Fotokälla: bignox.com

Nox eller Nox App Player är en Android-emulator utvecklad av Nox Limited för användning på Windows och MacOS-baserade datorer eller bärbara datorer. Nox Player är också känd som en emulator som passar Android-spelare du vet.

Förutom att vara mycket lätt, är Nox Player också utrustad med olika funktioner som gör det lättare att spela spel som Mobile Legends: Bang Bang såväl som PUBG Mobile. Som keymapping automatiska och anpassningsbara grafiska inställningar.

VISA ARTIKLAR

I den senaste versionen av Nox Player 6 kan du nu uppleva Android-emulatorn på grundval Android 7.1.2 Nougat senaste versionen för att köra de senaste Android-apparna och spelen.

Naturligtvis finns det minimispecifikationer för Nox Player som din dator eller bärbara dator måste uppfylla för att kunna använda den. Här är några av dem!

SpecifikationNox Player 6
ProcessorDual Core Intel eller AMD 2.2GHz som stöder VT-teknik
Bagge2 GB minimum
Minne2 GB minimum
VGA1 GB grafikkort eller mer som stöder Open GL 2.0
Operativ systemWindows 7/8/10 eller MacOS
VISA ARTIKLAR

Hur man installerar Nox Player på PC / Laptop!

Under installationen är Nox Player ganska enkelt utan att behöva några ytterligare inställningar.

Men vad som är säkert, inaktivera först antivirusprogrammet i Windows och håll kontakten med internetnätverket killar. Här är de fullständiga installationsstegen för Nox!

Steg 1 - Ladda ner installationsprogrammet

För första gången måste du ha en offlineinstallatör Nox App Player som du kan ladda ner nedan.

Filen är ganska stor, cirka 300 MB, så du behöver en bra internetanslutning killar.

BigNox Emulator LADDA NER appar

Steg 2 - Förberedelser för installation

Sedan kör du bara Nox Player-installationsprogrammet, den här gången använder ApkVenue den senaste Nox Player v.6.2.1.

Första gången kommer du omedelbart till en sida som innehåller en knapp Installera, men glöm inte att kryssa "Jag har läst och accepterat Nox-licensavtalet".

Steg 3 - Välj avancerade inställningar (valfritt)

Egentligen kan du också gå till sidan Avancerad eller Särskild för att se fler inställningar innan du installerar Nox Player.

Från och med verkställande kataloger, genväg etc. I så fall klickar du bara Installera Okej.

Steg 4 - Installationsprocess

Sedan körs installationen av Nox Player på din PC eller laptop. Denna process tar bara cirka 10 minuter.

Om det finns ett problem under installationen bör du inaktivera det nya antivirusprogrammet och upprepa de första stegen igen.

I så fall visas ett fönster som bara innehåller knappar Start. Klicka på den och Nox Player öppnas automatiskt och körs för första gången. Vänta tills huvudmenyn visas.

Steg 5 - Registrera ett Gmail-konto

Så här ser Nox Player-huvudmenyn ut på en PC eller bärbar dator. Men först, det är bättre du registrera ett Gmail-konto dig för att komma åt Google Play Butik.

Tricket är bara att klicka på appen Google Play Butik.

Steg 6 - Registreringsprocess för Gmail-konto

Då blir du ombedd att lägga till både befintliga och nya Google-konton. Här antar ApkVenue att du redan har ett Google-konto, så klicka bara på knappen Vilket har funnits.

Steg 7 - Klar

Ange din e-postadress och lösenord och klicka sedan på pilikonen till höger. Följ nästa steg tills ditt konto är registrerat och kan komma åt Google Play Butik.

Grattis till detta steg, du kan använda Nox Player på en PC eller bärbar dator du vet!

VISA ARTIKLAR

Så här ställer du in Nox App Player på en PC / bärbar dator för att vara bekväm att använda!

För att få en bekväm användarupplevelse kan du Nox Player-inställningar enkelt genom menyn som finns i den här Android-emulatorn.

ApkVenue kommer att diskutera enkla grafiska inställningar så att spela spel blir ännu bättre!

Steg 1 - Öppna inställningsmenyn

Gå till menyn Miljö Nox Player genom att klicka på ikonen redskap i det övre högra hörnet.

I den här menyn kan du justera utseendet till andra saker relaterade till Nox. Här är det bara flikAvanceradkillar.

Steg 2 - Justera inställningarna enligt specifikationerna

I det här avsnittet har du bara prestandainställningar enligt PC eller laptop specifikationer, inställningar börja i smartphone- eller surfplattläge och önskad upplösning.

Förutom det kan du också välja ett läge tolkning med OpenGL och DirextX och FPS rekommendationer för att spela spel som Mobile Legends eller PUBG Mobile.

Steg 3 - Klar

Om du har det, tryck bara på Spara ändringar och sedan är allt du behöver göra att ladda om Nox Player-applikationen för att tillämpa inställningarna enligt vad du vill.

Så det är så man installerar Nox Player och hur man ställer in denna Android-emulator på en PC eller bärbar dator killar.

För en handledning om hur du spelar Mobile Legends på PC kan du läsa följande artikel: 100% ARBETE !!! Hur man spelar Mobile Legends på en PC eller bärbar dator utan lag (Nox Player).

Lycka till!!!

Läs också artiklar om Emulator eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.