200+ betydelser av alla de mest kompletta och senaste emojierna 2021

Betydelsen av den mest kompletta och nyaste emoji 2021 som du måste veta, missförstå det inte så skäm dig inte!

Betydelsen av uttryckssymboler eller uttryckssymbol ibland olika uppfattningar mellan dig och andra människor som accepterar det. Att känna till innebörden av emoji-bilder är därför nu en ny vetenskap som du måste lära dig lite efter lite.

Dessutom har uttryckssymboler blivit en vanlig sak som folk brukar använda i olika chattapplikationer, inklusive den populära WhatsApp-chattapplikationen.

Så, så att du inte missförstår innebörden av uttryckssymboler från den kille du gillar, i den här artikeln ger ApkVenue en diskussion om olika emojis och deras betydelser helt och hållet.

Istället för att vara nyfiken, låt oss ta en titt på följande översyn av emojis fulla innebörd!

Nya emojis år 2021

Det är som mänskligt språk som alltid ökar varje år med utseendet på populära ord som uppkopplad, emojis är också i samma situation.

Förekomsten av nya emojis regleras av kroppen Unicode Consortium och 2021 träffar vi en ny uppsättning emojier den Emoji 13.1.

Är du nyfiken på vilka nya emojis du kommer att träffa i år? Du kan omedelbart se i tabellen nedan, gäng!

UttryckssymbolFörklarade Emoji
Förvirrad, ansikte i moln, tät dimma
Yrlig, hypnotiserad, yr med problem
En brinnande känsla, brinnande av svartsjuka, en kärlek så brinnande
Ett hjärta som har läkt återställer känslor
Trött, suck av besvikelse / missnöje
Gäspningar, tristess, tråkig prat, sömnig
Knappar fingrar, förklarar volymen på ett objekt (vanligtvis om det är lite)
Döva, teckenspråk
Döva, teckenspråk
Döva, teckenspråk
Leende medan vi grät, rörde, tappade glada tårar
Groucho Marx-glasögon
Italienska fingerknoppar, italienska handgester
Ninja, rör dig snabbt som en ninja
Ammande mödrar
Pappa ammar
Man i julhatt som firar jul
Svart katt
Isbjörnar
dodofågel
Sjölejon
Kackerlackor
Flugor
Män i smoking, pigor
Damer i smoking, pigor
Kvinna med slöja, brud och brudgum
Man med slöja, brudgum
Bubble tea, iced boba
Rullskridskor
Trollstav, magi
Pinata
Matryoshka docka
Flip flops
Daggmaskar
Bäver
Oliver
Peppar
Tekanna
Sten
Trä
Hydda
Synål
Militär hjälm
Dragspel
Kendang
Mynt
Bumerang
Träsågar
Skruvmejsel
Krok
Trappa
Hiss tecken
Spegel
Fönster
Toalettpump
Musfälla
Hink
Gravstenar, gravar, död
Tandborste
Transgender symbol
Hjärtat, besviken

Lista över den mest kompletta betydelsen av emoji eller uttryckssymboler

Förutom listan över betydelser av de senaste 2021-uttryckssymbolerna ovan finns det definitivt många andra typer av emojis som du ofta hittar på WA, Instagram eller plattform andra sociala medier, eller hur?

Dessutom finns det nu många nya emojier, inklusive en av dem hårig emoji som nu är viralt och allmänt använt.

Även om vi ofta ser framväxten av dessa emoji, finns det ibland några av dem som vi inte vet vad de menar eller till och med misstolkas. Det kan vara farligt om du använder dig av emojis som är förbjudna i vissa länder!

Innan du skickar den till någon är det därför bättre att först ta reda på vad den fullständiga emojibilden du skickade nedan betyder.

1. Betydelsen av Emoji - Ansiktet på den brända månen

Denna emoji ser vid första anblicken ut som en månförmörkelse men med ett ansiktselement i mitten.

Enligt uppgift kan denna uttryckssymbol tolkas för att uttrycka ogillande, förolämpa eller förmedla känslor eller ironi.

2. Två pekfingrar möter varandra

För dig som ofta använder chattapplikationer eller sociala medier måste du känna till den här emojin. Men vad, vad menar du?

Uttryckssymbolen för två pekfingrar som möter varandra används enligt uppgift när du hoppas att någon inte blir arg på den fråga du ställer.

Det finns också de som säger att innebörden av denna uttryckssymbol betyder att du tvekar, blyg, väntar eller till och med skyller på dig själv.

3. Le generad utsmyckad med hjärtan

Denna uttryckssymbol är vanligtvis förknippad med att känslan av kärlek är blommig och används vanligtvis mellan älskare.

Denna emoji själv har olika betydelser, den kan användas för att förklara att du är fascinerad, känner dig älskad, förälskad, att känna dig glad att få ditt ansikte att rodna.

4. Uttryck viftande händer

Betydelsen av denna emoji kan vara två, gäng, den kan användas för att säga hej och säga Hej! Eller så kan du också använda den om du är i ett forum och vill skicka en fråga.

5. Betydelsen av uttryckssymboler - välkomstgester

Denna emoji har en bild av en person kundservice eller personer som är redo att hjälpa till att svara på dina frågor. Du kan också som ett uttryck be dina vänner tillbaka "Vad tror du?".

6. Emoticons mening - Böja artigt

Denna emoji har en betydelse som någon har respekt vilket är bra för dig. Kan också användas som ett uttryck för att uttrycka ursäkter.

7. Betydelsen av Emot - Sullen Person

Denna emoji betyder någon som är ledsen och stressad. Denna emoji kan användas för att beskriva dåliga nyheter.

8. Människor rynkar pannan

Betydelsen av denna emoji skildrar någon som är förvånad eller också en bild av missnöje. Om du får denna emoji betyder det att personen är arg eller irriterad på grund av dig.

9. Människor som masseras

Denna emoji kan användas för att uttrycka att du vill lindra all stress inifrån.

10. Betydelsen av Emoji - OK gester på toppen av huvudet

Betydelsen av denna emoji vill berätta för andra att allt är bra. Du kan också använda denna emoji när du godkänner något. Denna hållning beskriver formen av överenskommelse eller acceptans.

Andra uttryckssymboler som betyder ~

11. Betydelsen av uttryckssymboler - Wonder Gestures

Denna emoji betyder att du är förvirrad och inte vet vad du ska göra. För att uttrycka det enkelt beskriver denna emoji tal "Jag har ingen aning" eller "Vad som helst". Ser ut som tjejer när de är inbjudna att äta, gäng!

12. Betydelsen av Emoji - korsade gester

Det här är inte 'Wakanda Forever' gest, va! Betydelsen av denna emoji är en form av ogillande eller ber dig att stoppa något så snart som möjligt. Om din pojkvän skickar denna emoji under en strid, skynda och be om ursäkt!

13. Klappa i pannan

"Jösses!" det är meningen med denna emoji, gäng. Denna emoji visar någons förvåning eller det kan vara ett uttryck för skam, därför täcker han ansiktet.

14. Par som kysser varandra

Så om du redan är ihopkopplad kommer du ofta att använda denna emoji, eller hur? Betydelsen av denna emoji beskriver definitivt kärlek sett från accenten kärlekoch önskan att kyssa varandra.

15. Två män kysser varandra

Emojis måste vara känsliga i Indonesien eftersom de betraktas som emojier Gay. I Amerika är detta vanligt. Denna emoji kan användas för att beskriva två tvillingpojkar som älskar sina syskon.

16. Par med hjärtikoner

Denna emoji betyder att någon är mycket tacksam för deras förhållande. Skicka detta till din pojkvän för att beskriva hur mycket du älskar honom.

17. Betydelsen av Emoji - Familj med barn

Denna emoji skildrar en familj med sammansättningen av far, mor och son. Kan beskriva din närhet till din familj.

18. Män och kvinnor håller hand

Dessa två karaktärer har uttryck som är glada och sida vid sida. Denna emoji betyder att allt som händer så länge vi är tillsammans kommer att vara bra.

Appar Sociala & Meddelanden I Love IceCream Ltd. LADDA NER

19. Två män som förenar händerna

Denna emoji kan innebära att vi har ett mycket solidt team eller så kan det tolkas som en representation av ett homosexuellt par. Beroende på hur du tolkar det kan det också användas för att beskriva broderskap eller vänskap.

20. Betydelsen av Emoji - Två kvinnor som håller händer

Betydelsen av denna emoji är densamma som den tidigare punkten, gäng. Kan beskriva det nära förhållandet mellan systrar, vänskap, även för att beskriva ett lesbiskt par.

21. Två kvinnor i kaninkostymer

Denna emoji visar en modell från Playboy Magazine som heter "Bunny". Kan användas som en inbjudan att gå på fest.

22. Gravida kvinnor

Denna emoji har en mening som definitivt innehåller goda nyheter, vilket är att berätta att du är gravid. Men det kan också vara farligt om din pojkvän plötsligt skickar detta mitt på natten, haha ~

23. Dansande kvinnor

Denna emoji kan beskriva en mycket persons uttryck lämnade. En annan betydelse av uttryckssymboler, denna emoji kan betyda en inbjudan till fest eller dans.

24. Dansande män

Samma som föregående punkt, du kan använda denna emoji som svar om du får en emoji i föregående punkt.

25. Betydelsen av emoticonbilder - Människor i bastu

Denna emoji visar en person i en bastu. Kan användas som ett uttryck som bjuder in dig att koppla av mer från den nuvarande situationen.

26. Den leende apan Emoji

Om du vill skicka ett glatt leende uttryck med ett roligare intryck, använd bara denna apa-emoji. Använd inte denna emoji för att säga ett ord till vänner, okej? hehe.

27. Betydelsen av Monkey Emoji som stänger ögonen

Denna emoji kan betyda att du inte vill se något. Till exempel skickar din vän ett foto av djävulen vidare chatt och skrämma dig, skicka bara den här emojien för att svara.

28. Apan stänger sin mun

Denna emoji betyder att någon inte vill säga något. Använd bara denna emoji om din vän ber att få veta om en hemlighet och du inte vill säga den.

29. Monkey stänger öronen

'Jag vill inte höra,' jag vet inte ',' gå inte med '. Det är ungefär meningen med denna emoji. Dessa tre apa-emojis består av ett berömt ordstäv som säger se inget ont, hör inget ont, tala inget ont.

30. Emoji Bikini

Denna emoji betyder en inbjudan att simma eller sola på stranden. Enligt beteckningen på själva bikinin, gäng.

31. Rökemoji

Betydelsen av denna emoji är ett uttryck när någon flyr, liknar animeeffekterna när en karaktär springer iväg och skapar rök. Kan även hmm om du använder den för att beskriva effekten av prutning, hehe.

32. Emoji med öppen mun

Betydelsen av denna emoji är ganska sensuell, eftersom den visar en kvinnas mun med en ljus läppstiftfärg som verkar förförisk.

33. Rökt Emoji

'Muuaahhh', det är beskrivningen av innebörden av denna emoji. Om din tjej skickar denna uttryckssymbol betyder det att hon ger en kyss uppkopplad till dig, hehe.

Disney Social & Messaging Apps LADDA NER

34. Tungan sticker ut

Betydelsen av denna emoji är någon som retar genom att sticka ut tungan. Har du ofta gjort detta när du var liten?

35. Näsa Emoji

Denna emoji kan betyda att någon sniffar konstiga dofter. Beroende på kontextens sammanhang. I chattgruppen för KPK-personer kan detta användas om det luktar korruption i statliga kontor.

36. Öron Emoji

Om denna öronemoji ger en signal om att han lyssnar noga på dig. Det finns definitivt barn i gruppen som gillar detta medan de ger hashtags lyssna.

37. The One Eye Emoji

Den här ögat-emoji betyder att den tittar på dig och övervakar dig ständigt. Denna emoji är också ofta förknippad med förtroende Horus öga du vet.

38. Glancing Eyes Emoji

Denna emoji kan beskriva att någon varnar dig om någon tittar. Eller så kan den också användas för koder, till exempel 'det finns en vacker flicka bredvid den'. Det är vad uttryckssymbolen betyder.

39. Eldemoji

Så, om denna emoji visar en brinnande ande och det är det varm. Använd dessa emojis för att tända andan i ditt chattrum.

40. Hjärnemojis

Betydelsen av denna emoji kan vara negativ, till exempel 'använd din hjärna', 'ha en hjärna', etc. Men du kan också använda den för liknelsen om "arbeta smart".

41. Betydelsen av Sweat Splash Emoji

Denna emoji visar svett eller svett som ett resultat av någons hårda arbete. Men var försiktig när du kombinerar detta med andra emojier, meningen kan vara annorlunda.

42. Emoji Screaming People

En emoji i form av en silhuett av en person kan beskrivas som ett uttryck för någon som pratar om rykten eller frågor som just nu cirkulerar.

43. Dizzy Emoji

Detta är inte en stjärnstjärna emoji, du vet, men en emoji för att uttrycka någons förvirring. Du vet att i filmer som det finns stjärneffekter på spelarnas huvuden när de går ur spel?

44. Emoji födelsedagstårta

Du kan använda denna tårtaemoji för att fira en speciell dag. Kan vara för födelsedagar, fira årsdag, nya butiksfirande, klassvinnare och mer.

45. Emoji Confeti

Denna exploderande konfeti är perfekt för att fira en framgång eller en speciell fest. Som under det nya året eller firar examen.

46. ​​Stängt paraplyemoji

Den här stängda paraplyemojin betyder att någon påminde dig om att ta med ett paraply eftersom det har potential att regna den dagen.

47. Öppet paraplyemoji

Denna emoji illustrerar att du måste använda ditt paraply omedelbart. Det kan bero på att det regnar eller vädret är väldigt varmt.

48. Emoji Panyung med regndroppar

Denna emoji betyder att det regnar. Du kan använda den för att berätta för dina vänner om ditt tillstånd eller också påminna dem om att inte gå ut eftersom det regnar.

49. Den kvinnliga Emoji andas ut

Denna emoji beskriver Naturens moder som blåste luft. Kan användas för att beskriva vädret som är svalt eller blåsigt.

50. Emoji A Girl Dress

Denna emoji visar en feminin figur. Kan också tolkas som en vana shopaholic och ikoner mode.

51. Betydelsen av Emoji Lipstick

Denna emoji kan vara en kod för tjejer om de håller på att göra sig redo och klä upp sig. Den röda läppstiftfärgen har också en mening passion och attraktiv.

52. Emoticon Polish

Denna emoji betyder att någon gör sig redo för ett speciellt tillfälle. Kan också beskriva naturen hos en kvinna som är feminin och gillar att prena.

53. Emoji-ring

Denna emoji kan användas för att föreslå för någon. Ringar symboliseras ofta av ikonen för kärleksbandet mellan två människor.

54. Emoji skakar

Denna emoji kan användas som ett uttryck för godkännande. I Indonesien kan ett handskak tolkas som ett uttryck för ursäkter eller gratulationer.

55. Emoji Footprints

Denna emoji med två fotavtryck visar en svårighet som säkert kommer att övervinnas med hårt arbete. Kan också användas för att beskriva 'redan OTW här'.

56. Emoji-pistol

Ursprungligen var den använda pistolen ett skjutvapen men nu ersätts den med en vattenpistol. Denna emoji kan användas för att bara skämta med vänner, till exempel 'se upp, jag skjuter dig senare'.

57. Köra Emoji

Om det betyder att någon tränar eller kommer att träna. Du kan också använda det som ett uttryck om du vill fly från konversationen, hehe.

58. Emoji Selfie

Du vet redan detta, eller hur, gäng? Någon tar en selfie, du kan använda den för att be om fotobevis från dina vänner med ursäkten 'ingen bildbluff!' hehe.

59. Var glad

Denna emoji betyder att du uttrycker en känsla av lycka. Så om du känner dig lycklig kan du använda glad emoji detta.

60. nervositet

Känn dig aldrig nervös när du möter en motståndare chatt? Kanske kan denna nervositet uttrycka din nervositet mot din motståndare chatt. För PDKT med din partner älskar jag dem ofta nervös emoji detta ja.

61. Var intresserad

Om du är chatt-an och PDKT, då är du inbjuden att titta på eller titta-datum, ge bara svaret med lockade emojis detta. Denna emoji betyder att visa intresse.

62. Skrattar medan vi gråter

Denna emoji är den bästa emoji som du kan använda för mycket glada stunder. Emoji skrattar medan han gråter det betyder att det finns en sak som är väldigt rolig.

63. Lycklig med leende ögon

Inte mycket annorlunda än glada emojis. I alla fall, glad emoji med leende ögon det indikerar mer lycka.

64. Chuckle

När du befinner dig i en rolig konversationssituation men inte är så rolig kan du använda humra emoji detta är för att visa ett litet skratt.

65. Skratta tills svettas

Har du någonsin skrattat dig i verkligheten? Väl,emojis skrattar tills de svettas det förmedlar sådan mening.

66. Skratta

Uttryck ett skratt som varken är överdrivet eller för påträngande, du använder det skrattande emoji bara detta om du skrattar så.

67. Betydelsen av Angel Emoticons

Ängelemoji Det betyder att du vill göra gott eller vara nöjd med din motståndare chatt dig om han vill göra gott.

68. Blink / flirt

Flimrande eller flirta emoji avsedd för motståndare chatt du har varit förtjust i länge. Använd denna emoji för att uttrycka en flirtig känsla för din partner.

69. Leende nöjd

Emoji ler med tillfredsställelse är en emoji som uttrycker något som har rört hjärtat. Det perfekta leendet för att ödmjukt svara på glädje.

70. Leende

När du befinner dig i en allvarlig situation kan du använda smiley emoji. Det visar mer av ett vänligt leendeuttryck.

71. Inverterat leende

Inverterat leendeemoji kan användas i ögonblick som inträffar plötsligt eller om du får ett konstigt skämt.

72. rodnad

Spolad ansiktsemoji du kan använda för att prata om någon speciell i ditt liv. Vem ska du skicka detta till?

73. Dumt ansikte

Du vet redan innebörden av dumt ansikte emoji detta? Denna emoji betyder att visa ditt uttryck för en konversation som talar om god mat.

LADDA NER Apps-produktivitetsstrips

74. Leende blyg

Precis som den rodnande ansiktsemoji, emoji ler blyg det har en liknande betydelse. Men naturligtvis utan ett rodnande ansikte.

75. Bli kär

Från namnet på denna emoji ensam måste du känna dig kär. Använda sig av emoji i kärlek för att visa dig något du verkligen gillar.

76. Ge en kyss

Emoji ger kyssar det visar ett uttryck för att tycka om utan att överdriva det. Denna emoji tar verkligen inte ett problem för allvarligt.

77. Anka ansikte

Det är faktiskt samma som uttrycket att ge en kyss, dock anka ansikte emoji detta används oftare för unga människor, särskilt kvinnor som gillarselfie Lycklig.

I urminnes tider blandade texten ett kolon med bokstaven V. Betydelsen av uttryckssymbolet: v är vad Facebook-användare kallar Pac-Man-emojin på grund av dess liknande form.

Men nu när användningen av uttryckssymboler har börjat användas vanligtvis med trevligare former, kallas denna emoji vanligtvis emoji för anka.

78. visslande

Tekniskt, visslande emoji det är samma sak som emoji-kyssar. Det kan dock också tolkas som visslande.

79. Kyss

Emoji kyss detta ges vanligtvis när du känner dig orolig för din motståndare chatt du. Vanligtvis, när du pratar om något, utan att bli ombedd kan du direkt ge denna emoji.

80. Betydelsen av galna uttryckssymboler

Menande galna emojis avsedd att uttrycka något konstigt, nonsens eller bara galna saker. Denna emoji visar också att du försöker vara en rolig person.

81. Skrattar medan du lägger ut tungan

Förutom den skrattande emoji medan du gråter, emoji skrattar medan han sticker ut tungan har också en liknande betydelse.

82. Fräck

Djärvt ansiktsemoji avsedd för situationer som talar om en avslappnad fråga utan att orsaka alltför stora effekter.

83. Förskott på pengar

Pengar förskott emojis tänkt att prata om pengar i ett roligt skick. Eller så kan du också använda den för att uttrycka hur nöjd du är med pengar.

84. Bokmask

Bokmask emoji Detta är tänkt att förmedla ett uttryck för dina tankar som andra människor känner sig omöjliga att acceptera.

85. Lugnt ansikte

Om du är i en konversation som har många medlemmar, till exempel i en WA-grupp, kan du använda lugnt ansikte emoji eller det coola språket är Häftigt, för att förmedla ett intressant uttryck.

86. Betydelsen av krama uttryckssymboler

Kanske förstår en del av er inte innebörden av denna emoji. Egentligen betyder denna emoji att visa att du letar efter någon som kan krama dig.

Det är verkligen lämpligt, gäng, om du sätter in den här uttryckssymbolen mellan de ord som skickas till din pojkvän. Kommer definitivt att vara hungrig!

87. Sly Smile

Sly smile emoji Detta är användbart när du uttrycker något du inte gillar. Det är en satir att visa en sak du verkligen inte värdesätter.

88. Ogiltig

Har du någonsin varit i en position där du var förvirrad över vad du skulle säga? Använda sig av Tom emoji detta. Eftersom denna emoji innebär att du inte kan svara på någonting medan du är i konversation.

Apps Productivity Kika Keyboard Team LADDA NER

89. Neutral

Neutral emoji betyder att du befinner dig i en position som du inte vet om du ska vara glad eller ledsen i ett samtalsämne.

90. Uttryckslöst

Emojis utan uttryck det visar någon de inte bryr sig alls.

91. Platt ansikte

Uttryck av platt ansikte emoji indikerar att det finns något som du tycker är ”krispigt”, till exempel ett otrevligt skämt eller ett obehagligt samtal.

92. Rullande ögon

Emojis rullade ögonen du kan lita på att uttrycka något oattraktivt på ett mer artigt sätt.

93. Tänk

Tänkande emoji detta visar när du tänker, om det som diskuteras är bra eller dåligt. Dessutom uttrycker dessa emojier något i form av en inbjudan.

94. Bli förvånad

När du slåss med din pojkvän, då nämner din pojkvän något ovanligt, du kan använda förtrollade emojis. Denna emoji kan tolkas som "Jag kan inte tro att du säger det".

95. Tråkigt ansikte

När du känner dig nedslagen, ledsen och så vidare kan du använda sorgligt ansikte emoji detta för att uttrycka den saken.

96. Orolig ansikte

Det finns fortfarande många som inte förstår vad denna emoji betyder. Orolig ansiktsemoji visar faktiskt ett oroande uttryck när du hör dåliga nyheter.

97. Arg

När du känner dig arg kan du använda arg emoji den här så att den andra personen du pratar med känner, tycker du inte om det som diskuteras.

98. Mycket arg

Emoji är väldigt arg Detta kan betyda att du är riktigt arg, upprörd och känner att du vill göra något för att få bort din ilska.

99. Rynkar pannan

Emoji rynkade pannan den säger att du är på dåligt humör om något som diskuteras eller känner dig tvungen.

100. Betydelsen av förvirrade uttryckssymboler

När du befinner dig i en förvirrad konversationssituation kan du använda uttrycket från förvirrad emoji detta är så att den andra personen vet att du känner dig förvirrad.

101. Betydelsen av små sorgliga uttryckssymboler

Lite ledsen emoji det betyder att du vet att du fortfarande är i ett sorgligt tillstånd i ett samtalsämne. Men mycket djupare bryr du dig faktiskt inte om det.

102. Olycklig

Du kan använda olycklig emoji det här är när man hör något ledsen och helt förvånande.

103. Trött ansikte

Trött ansiktsemoji betyder att det indikerar att en person behöver en paus för att leva liv och rörelse.

104. Skam

Betydelsen av pinsamt emoji är när du känner att du har gjort en sak som är riktigt pinsam, och känner att ge upp för att vända saker.

105. Sjuk

Om du verkligen är i ett mycket tråkigt tillstånd kan du uttrycka det med sjuka emoji detta.

106. Desperat

När situationen tar dig så att du inte kan göra något, använd den desperat emoji detta för att uttrycka det.

107. Klagar

Förutom uttryck av ilska och också mycket arg, när du känner dig upprörd, kan du använda mumlande emoji för att förmedla ditt missnöje.

108. Förvånad

Förvånad emoji Detta är en söt emoji som visar din förvåning över något som din motståndare pratar om chatt.

109. Ropa i rädsla

Emoji skrek av rädsla Detta visar att du känner dig förvånad, men i den meningen att du är rädd när du får reda på det. Men det kan du också verkligen använd det för skojs skull.

110. Rädsla

Rädd emoji Det är uppenbart vad det används till, eller hur? Du kan dock använda den när du får reda på nyheter där du är förvånad men inte vill skrika eller är chockad vilket gör dig till och med mållös.

111. Betydelsen av bekymrade uttryckssymboler

Emoji är oroliga är en emoji som du kan använda när du hör dåliga nyheter som om någon dog eller något som verkligen skrämmer dig.

112. Förvånat ansikte

När du pratar om något som gör dig förvånad kan du använda förvånad ansikte emoji att uttrycka det.

113. Face Gape

Denna emoji är faktiskt en gapande ansikte emoji eller något som skrämmer och överraskar dig.

Ladda ner SwiftKey-produktivitetsappar

114. Sårat ansikte

Såret ansiktsemoji faktiskt inte heller mycket annorlunda än det gapande ansiktet. Emoji är emellertid mer kapabel att uttrycka smärtsamma situationer.

115. Bli sårad

Emojierna är skadade Detta är tillräckligt kraftfullt för dig att använda när du pratar om ett ämne och du känner dig verkligen kränkt av konversationen.

116. Framåtstress

Om du är stressad vet du inte vad du ska göra, du kan använda stress ansikte emoji att förmedla dina känslor när du är så.

Eller, om du faktiskt ser denna uttryckssymbol från någon i WA-gruppen, försök ge underhållning genom att skicka roliga bilder, gäng.

117. Trötthet

Utmattad emoji är en emoji som förmedlar ett uttryck för att vara trött, trött, slö och slapp.

118. Sömnigt ansikte

Detta uttryck visar att du känner dig mycket sömnig i ett tillstånd. Använda sig av sömnig ansiktsemoji vid rätt tidpunkt så att det inte blir något missförstånd.

119. Gråt

Gråtande emoji Detta avslöjar att du är ledsen och vill gråta när du hör de sorgliga nyheterna.

120. Yrsel Seven Around

Den yrda sju-cirkel emoji mer betyder att om du är full eller yr, vilket gör dig illamående. Bortsett från det kan denna emoji också betyda att du inte vet vad du ska skriva.

121. Face Wonder

Wonder face emoji det betyder att du inte tror på vad som hände eller vad du såg.

122. Håll käften

Håll käften emoji betyder att du uttrycker något som du vet men du inte vill berätta för din motståndare chatt du, eller du visar att du kan hålla hemligt.

123. Ansiktsmask

Emoji ansiktsmask indikerar att du är sjuk eller föreslår din motståndare chatt dig genom att be honom att använda en mask för att inte få sjukdomen.

124. Sjuk

Väl, Om ansiktsmasken visar mer smärta, liknar sjuka emoji detta. Genom att skicka denna emoji vill du visa att du inte mår bra.

125. Sårad

Emoji är skadad mer indikerar att du har problem med ditt fysiska tillstånd eller att du har haft en olycka.

126. Sov

Till skillnad från den sömniga ansiktsemoji, sovande emoji det visar verkligen att du verkligen vill sova och inte har råd att skriva längre chatt.

127. Lycklig djävul

Glad djävulens emoji Detta betyder inte att du är en djävulsdyrkare, utan visar snarare att du är glad över något som händer med någon, eller att du har lyckats hämnas.

128. Satan är arg

Arg djävulens emoji att uttrycka dig kommer att hämnas och kommer att hemsöka någon du menar att alltid skugga honom av rädsla.

129. Polis

Polisemoji Det betyder mer om du är redo att skydda någon du menar i en konversation chatt. I själva verket kan du också visa att du är lika stark som polisen.

130. Den trötta arbetaren

Trött arbetarsemoji betyder att du är en anställd som är trött efter att ha gjort ett byggnadsjobb.

131. Detektiv

Detektivemoji är ett uttryck som visar dig som undersökande färdigheter. Som om denna emoji visar att du är Sherlock Holmes.

132. Betydelsen av Celebration Emoticons

Firande emoji detta visar mer att du deltar i att fira och fira något kul som har uppnåtts av din motståndare chatt du.

133. Applåder

Vill du visa något bra? Du kan ge applåder emoji att förmedla din stolthet över något.

Eller så kan du också använda den när du till exempel spelar roliga gissningar i WA-gruppen och någon har lyckats svara på frågan korrekt.

134. Vi ses snart

Emoji adjö mer kan tolkas när du vill säga adjö och säga "dadah" i en symbol.

135. Ge tummen upp

Emoji tummen upp tolka dig som något som förmedlas av din motståndare chatt eller önskar att han kunde göra sitt bästa.

136. Ge tummen ner

När du inte gillar din motståndares åsikt chatt du, menande emoji tummen ner mer lämpade för användning.

137. Knytnäve

Knytnäve emoji detta kan betyda att du vill träffa någon eller att du "high five" din vän.

138. Fist Up

Har du någonsin känt för att göra något passionerat? Du kan använda uppåt knytnäve emoji för att visa.

139. Fred

Fred emoji det betyder att du vill visa en känsla av fred eller lugna något även för att be om ursäkt för din motståndare chatt du.

140. Betydelsen av uttryckssymboler OK

Emoji OK detta visar att du håller med någons åsikt i ett samtal med din motståndare chatt du. Menande OK här kan tolkas som en sak som är perfekt.

141. Stoppa

Emoji-stopp uttrycker att du har fått nog med din motståndare chatt du som kanske har pratat för mycket. Eller vill du också göra 'hög femma'förbi tillfällig.

142. Öppna händer

Öppen hand emoji indikerar att du uttrycker en öppenhet. Å andra sidan används denna emoji också ofta för att visa en kram.

143. Flexibla muskler

Om du är på humör att göra en stark åsikt, och du fortsätter att vara din åsikt, kan du använda emoji flex muskel. Denna emoji uttrycker något som måste upprätthållas.

144. Tiggeri

Emoji tigger indikerar att du ber din motståndare chatt du. Eller så kan denna emoji också fungera som tacksamhet eller tacka Gud den Allsmäktige.

145. Att höja händerna

Emoji lyfte handen betyder att du är på humör att fråga något. Eller du vill inkludera dig själv i ett samtalsämne.

146. Pekar uppåt

Emoji pekar uppåt betyder att du bekräftar det tidigare meddelandet som anges i a chatt eller på sociala medier.

147. Pekar nedåt

Emoji pekar nedåt betyder också detsamma som emoji som pekar uppåt. Du betonar något mer som ligger under meddelandet du skriver.

148. Pekar åt vänster

Emoji pekar åt vänster uttrycka något viktigt från det du skriver. Vanligtvis placeras denna emoji i slutet av en mening i en konversation.

149. Pekar rätt

Emoji pekar åt höger bekräftar ett meddelande bredvid dig.

150. Långfinger

Det är tydligt, innebörden av långfinger emoji det här är riktigt tufft. Å andra sidan kan dessa emojis användas för att ge uttryck som verkligen gör dig arg.

151. Hälsningar

Emoji hälsning mer indikerar att du vill hälsa på någon som om du säger "Hej".

152. Metallikoner

Vanligtvis, metallemoji detta betyder att du betonar att du är väldigt intresserad av åsikten från en vän chatt du. Betydelsen av denna emoji visar också något som är intressant och definitivt en motståndare chatt Du gillar.

153. Betydelsen av Star Trek Spock Emoticon

Du är en fan Star Trek? Om så är fallet, vet du att detta är en hälsning och tack från vulkanerna.

Det är vad alla emojis finns på smartphone du, var det smartphone Android eller iPhone.

Med det ökande antalet nya uttryckssymbolsvarianter kommer emoji-ordboken som ApkVenue diskuterade den här gången verkligen att hjälpa dig att förstå den.

Finns det några andra emojier som inte har nämnts i recensionen ovan? Om så är fallet, skriv i kommentarerna nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found