10 applikationer för inspelning av låtar på mobiltelefoner och datorer

Vill du spela in själv men resultaten är som i en inspelningsstudio? Jo det kan du! Ladda bara ner följande program för inspelning av låtar på HP och PC!

Prata om inspelningsprogramvaramåste du veta att den här programvaran ofta används i inspelningsstudior. Enheten som används är i form av en PC eller bärbar dator.

Men tack vare tekniska framsteg kan du nu enkelt spela in dig själv med hjälp av en applikation ljudinspelning på HP eller PC.

Sedan, vad som helst program för inspelning av låtar på HP och PC kan du försöka? Så att du inte blir förvirrad, se följande rekommendationer, gäng!

App för röst- och musikinspelare på Android

Vill du spela in hemma? Kan du? Du behöver bara ladda ner Röst- och musikinspelningsapplikationer på HP, både Android och iPhone. Kolla in rekommendationerna nedan.

1. FL Studio Mobile

En av de mest kända programvarorna i världen för inspelning och arrangering av musik på HP är FL Studio Mobile. Denna programvara används ofta av musikindustrins spelare.

De använder den för att spela in och ordna arbetet med sina låtar. Förutom att den kan användas på en dator är den här applikationen också tillgänglig för mobiltelefoner.

Även släppt i version mobil, den här röstinspelningsapplikationen skiljer sig nästan inte från versionen skrivbordet. Faktum är att funktionerna inte är mindre kompletta.

DetaljFL Studio Mobile
UtvecklareImage-Line
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek11 MB
Ladda ner100 000 och högre
Betyg (Play Store)4.1/5.0

Ladda ner FL Studio Mobile via länken nedan:

Produktivitetsappar LADDA NER

2. Music Maker Jam

Fotokälla: Foto: apkgator

Vill du spela in och komponera musik med många musikgenrer? Ljudinspelningsapplikation Music Maker Jam är svaret.

Med mer än hundratals musikaliska arrangemang kan du utforska din förmåga att skapa musik som är lätt att lyssna på.

Förutom att arrangera kan du också lägga till en inspelad röst i din låt genom att använda funktionen röstinspelning.

Efter att ha spelat in rösten kan du göra det också blanda din röst med den tillgängliga musiken och du kan ändra den själv.

DetaljMusic Maker Jam
UtvecklareJAM Just Add Music GmbH
Minimalt operativsystemVarierar
StorlekVarierar
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg (Play Store)4.6/5.0

Ladda ner Music Maker Jam på länken nedan:

Appar Produktivitet JAM Lägg bara till Music GmbH LADDA NER

Andra appar för röst- och musikinspelning på Android ...

3. Audio Evolution Mobile Studio

Dessutom finns det en sånginspelningsapplikation som heter Audio Evolution Mobile Studio. Denna applikation rekommenderas för expert- inom musikinspelning.

Denna applikation spelar in ljud som vanligt, vilket senare kan blandas och justeras. Det finns också många effekter inbäddade i denna röstinspelningsapplikation.

Inte färdig där, i den här applikationen finns det också många intressanta funktioner, en av dem metronom. Så du kan spela in enligt önskat tempo.

Tyvärr är denna ansökan inte gratis. Audio Evolution Mobile Studio kostar 109 000 IDR i Google Play Store, gäng.

DetaljAudio Evolution Mobile Studio
UtvecklareeXtream mjukvaruutveckling
Minimalt operativsystemVarierar
StorlekVarierar
Ladda ner100 000 och högre
Betyg (Play Store)4.3/5.0

Ladda ner Audio Evolution Mobile Studio här.

4. SunVox

Diskuterar fortfarande applikationer för att spela in låtar med fantastiska funktioner, det finns SunVox vilket också kan göra det lättare för dig att spela in en låt eller spela in musik i klassstudion.

I den här applikationen finns det funktioner synthtrummor som har hundratals d-ljud och andra effekter som komplement till din musik.

Senare kan inspelningsresultaten också exporteras direkt till formatet MIDI-spår. Perfekt för både nybörjare och proffs!

DetaljSunVox
UtvecklareAlexander Zolotov
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek13 MB
Ladda ner10 000 och högre
Betyg (Play Store)4.8/5.0

Ladda ner SunVox via länken nedan:

Appar Produktivitet Alexander Zolotov LADDA NER

5. Hi-Q MP3 röstinspelare

Om du letar efter något enkelt och inte behöver många inställningar, kallas Android-inspelningsappen HI-Q MP3-inspelare kan vara lösningen.

Även om det är enkelt är det inte bara en ljudinspelningsprogram som inte har några fördelar. Resultatet av inspelningen som gjordes var mycket smidigt och tydligt.

Du kan också ställa in alternativ, till exempel ljudets styrka eller svaghet, tid och kvalitet innan du sparas som en MP3-låt.

Det finns två versioner av denna applikation, vissa är gratis och andra betalas. Men om du inte kan köpa PRO-versionen, kan den fria versionen fortfarande producera ljudinspelningar av hög kvalitet.

DetaljHi-Q MP3 röstinspelare
UtvecklareAudiophile
Minimalt operativsystemVarierar
StorlekVarierar
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg (Play Store)4.5/5.0

Ladda ner Hi-Q MP3 Voice Recorder på länken nedan:

Audiophile Browser Apps NEDLADDNING

Ljud- och musikinspelningsapplikation på PC

Förutom att använda mobiltelefoner finns det också PC studio inspelning ansökan som kan hjälpa dig att skapa musik som ett proffs. Titta bara på följande rekommendationer.

1. Audacity

Djärvhet måste vara bekant för ljudarbetare och podcastskapare. I själva verket kan du använda den här applikationen gratis eller gratis.

Denna kostnadsfria applikation för PC-musiktillverkare är väldigt enkel att använda med ganska kompletta funktioner. Förutom inspelning kan Audacity också användas för att redigera ljud.

Bortsett från det har den här röstredigeringsappen funktioner för att klippa röster, kombinera musik, ta bort sång och mycket mer.

Ladda ner Audacity på länken nedan:

Apps Video & Audio Audacity Development Team LADDA NER

2. RecordPad

Denna röstinspelningsapplikation på datorn är prissatt till ett ganska billigt paketpris, som bara är USD20-USD25, gäng.

För små podcasts eller indie-satsningar kan du köpa RecordPad med det billigaste hemlicenspaketet.

Även om det är den billigaste versionen får du fortfarande massor av coola funktioner som du kan lita på för att spela in och redigera dina ljudfiler.

Ladda ner RecordPad på länken nedan:

Appar Video och ljud NCH-programvara LADDA NER

Andra PC-röst- och musikinspelningsapplikationer ...

3. WavePad

Om du har mer kapital eller budget rekommenderar ApkVenue att du laddar ner den här betalda PC-röstinspelningsapplikationen. Priset är USD30-USD40.

Med det priset, WavePad erbjuder många kompletta funktioner, till exempel klipp och klipp, dubbletter, infoga andra ljud och mycket mer.

Denna applikation kan också användas för olika ljudfilformat. Faktum är att inspelningarna också är mycket tydliga jämfört med andra PC-röstinspelningsapplikationer.

Ladda ner WavePad på länken nedan:

Appar Video och ljud NCH-programvara LADDA NER

4. Reaper

Skördeman är en funktionsrik studioinspelningsapplikation och prissätts relativt billigare än det tidigare alternativet, gänget.

Denna app kommer med stöd för flera spår. Det finns också stöd för flera kanaler med 64 kanaler på varje spår. Är det inte intressant?

Bortsett från det erbjuder Reaper också möjligheten att spela in ljud direkt till mono-, stereo- eller till och med flerkanaliga ljudfiler. Måste försöka, här!

Ladda ner Reaper här.

5. Adobe Audition

Adobe Audition är ett av de bästa PC-inspelningsapplikationerna du kan prova. Denna app kommer med några mycket intressanta funktioner.

Bland dem, flerspårsredigering och blandning vilket säkert gör din ljudredigeringsupplevelse enklare och effektivare, gäng.

Du kan prova Adobe Audition gratis först om du inte är säker. Om du verkligen gillar det kan du prenumerera från 300 000 IDR per månad.

Ladda ner Adobe Audition här.

Tja, där är det 10 sånginspelningsapplikationer på HP och PC som du kan prova. Funktionerna som erbjuds varierar också, både gratis och betald.

Tack vare dagens sofistikering är det inte omöjligt att göra inspelningar i studioklass. Så vilken ljudinspelningsapplikation bör vara ditt val?

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reza Alif.