4 sätt att lösa HP bootloop, enkelt utan dator (Android)

Din mobiltelefon har en bootloop eller sitter fast på logotypen när den startas om? Så här löser du bootloop på Android enkelt och du kan göra det själv!

Har din Android någonsin hållit sig fast vid logotypen när du slår på mobiltelefonen?

I så fall är det hans namn bootloop killar. Ett tillstånd där din mobiltelefon inte går in i Android-mjukvarusystemet, detta kommer att fortsätta att upprepas tills du reparerar det.

Hur fixar jag en bootloop?

ApkVenue har ett enkelt sätt att övervinna bootloop på din mobiltelefon utan att behöva gå till mobiltelefondisken, nyfiken på hur man gör det? Låt oss se hur man löser hela bootloop!

Vad är Bootloop?

Bootloop är ett problem med den del av Android-programvaran som inte kan komma in i systemet. Egenskaperna är i form av din mobiltelefonskärm som alltid visar Android-logotypen.

Om du hittar ett sådant problem, kom aldrig i panik, kom inte direkt till servicecentret, killar. Du måste bara följa vägen för att ringa bootloop nedan:

4 sätt att övervinna Android Bootloop utan dator

ApkVenue har fyra sätt som du kan försöka övervinna bootloop på din mobiltelefon, du kan göra den här metoden själv utan att behöva ta den till Kundservice eller HP-räknare. Här är hur:

1. Starta om HP

Du kan göra den här första metoden om din bootloop är på en ljusnivå, vanligtvis på grund av datafel utan att gå igenom återställningsläget.

Metoden är enkel, det vill säga att starta om din mobiltelefon genom att stänga av din mobiltelefon, ta bort batteriet, SIM-kortet och SD-kortet. Vänta tills din mobiltelefon är minst 15 minuter.

Sätt tillbaka batteriet, SIM-kortet och SD-kortet och skylla på din mobiltelefon igen. Om det fortfarande inte fungerar, försök använda nästa metod.

2. Torka cachepartition

Torka cachepartition är ett ganska kraftfullt sätt att övervinna bootloop. Du kan göra denna metod utan rädsla för att förlora all mobildata också killar.

Metoden är ganska enkel, det vill säga att gå in i återställningsläge på din mobiltelefon och välja den Torka cachepartition och välj Ja. Sättet att gå in i återställningsläge på varje mobiltelefon är annorlunda. Så här går du till återställningsläge på vissa HP-märken:

  • Samsung: Start + strömbrytare eller Hem + Volym upp + Ström
  • Huawei: Strömknapp + Volym upp
  • LG: Hem + Volym upp + Ström
  • Som oss: Ström + volym upp tills logotypen visas, släpp strömbrytaren medan du fortsätter att trycka på Volym upp.
  • HTC: Ström + Volym ner + Ström

Din mobiltelefon återgår till huvudsidan om den lyckas. Om det fortfarande finns problem måste du göra en fabriksåterställning, killar. Metoden är nedan.

3. Fabriksåterställning

Det mest effektiva sättet att övervinna bootloop som du kan göra är att göra Torka av data eller fabriksåterställning Din mobiltelefon går igenom återställningsläge.

Tekniskt sett kommer denna metod att återställa systemprogramvaran och få den att se ut som första gången systemet installerades. När du är i menyn Återställningsläge väljer du den Fabriksåterställning välj sedan Ja.

Systemet bearbetas automatiskt, låt din mobiltelefon göra en fabriksåterställning utan att störas. När du lyckats ska din mobiltelefon komma in på sidan Hem.

4. Blinkande ROM

Blinkande ROM är det mest komplicerade och det svåraste sättet att lösa bootloopproblemet. Användningen av den här metoden används endast om din mobiltelefon har ett allvarligt bootloop-problem.

Vanligtvis beror ett sådant bootloop-problem på felaktig installation av en anpassad ROM eller felaktigt uppdatering av operativsystemet på din mobiltelefon. Det sätt som måste göras för att lösa detta är att blinka ROM enligt din mobiltelefon.

Du kan använda Smartphone Flash Tool-applikationen, metoden listas också i applikationen. Du måste bara följa varje steg. Här är applikationen:

Appar Utvecklarverktyg LADDA NER SpflashTool

Om du tvivlar på att blinka din egen kan du besöka ditt HP-servicecenter. Följande är platsen för servicecentret för varje HP-märke (klicka för att öppna det):

  • Samsung
  • Xiaomi
  • Oppo
  • Som oss
  • Sony

Det är fyra sätt att övervinna bootloop på Android utan en dator som du kan göra själv hemma utan krångel. Om du är rädd för att övervinna bootloop själv kan du kontakta Jaka via Jalan Tikus sociala medier.

Vilket sätt tror du är det mest effektiva för att övervinna bootloop-killar? skriv din åsikt i kommentarfältet ja, vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.