7 bästa equalizer-appar för Android & PC

Vill du vara ljudtekniker men har inte pengar att köpa en miljon equalizer? Lätt! Titta bara på följande rekommendationer för den bästa equalizer-applikationen!

Alltmer avancerad teknik tillåter alla typer av saker som brukade gå igenom olika processer, nu kan de kompletteras med bara ett verktyg.

Till exempel i ljud, gäng. För att producera ett tydligt och trevligt ljud måste soundman använda utjämningsverktyg vars pris kan nå tiotals miljoner.

Du bör vara tacksam för att leva i denna tid eftersom det finns så många bästa equalizer-appen för både Android- och PC-plattformar. Vilka är applikationerna? Kom igen, titta!

7 bästa Equalizer-appar för Android och PC

I den här artikeln kommer ApkVenue att diskutera några rekommendationer för en equalizer-applikation ljudsystem det bästa du kan använda för att rensa ljud eller musik på Android eller PC.

Nyfiken på vilka applikationer? Om så är fallet, fortsätt lyssna på följande artikel, gäng!

1. Bass Booster & Equalizer

Först och främst rekommenderar ApkVenue den bästa Android-equalizer-applikationen utan en namngiven root Bass Booster & Equalizer. Den här applikationen har ett mycket högt betyg i Google Play Store, vet du.

Naturligtvis eftersom Bass Booster & Equalizer har många professionella funktioner som du kan njuta av gratis. Strömmande musik kommer att kännas ännu mer levande.

Du kan själv ställa in hur höga frekvenser, bas, mitten och höga nivåer du vill. Om du inte vill bry dig, finns det en mängd olika förinställningar som du kan välja mellan.

DetaljBass Booster & Equalizer
UtvecklareCoocent
Minimalt operativsystemAndroid 4.2 och senare
Storlek3,4 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.6/5 (Google Play)

Ladda ner Bass Booster & Equalizer-applikationen via följande länk

2. 10 Band Equalizer

10-bandsutjämnare erbjuder en mängd olika funktioner som kompletterar din musikspelare. Du kan njuta av funktioner som Bass Booster och andra gratis.

Förutom dess olika funktioner erbjuder 10 Band Equalizer också 10 kanaler; så att ljudet blir mer varierat. Justering av ljudfrekvensen är också enklare tack vare de 10 ljudkanalerna.

10 Band Equalizer som är den bästa equalizer-applikationen för Xiaomi eftersom den kan maximera ljudkvaliteten i detta märke. Inget mer, knastra-knäcka ljud när du lyssnar på musik på Xiaomi.

Detalj10-bandsutjämnare
UtvecklareMusikförstärkare
Minimalt operativsystemAndroid 2.2 och senare
Storlek1,1 MB
Ladda ner500 000 och högre
Betyg3.3/5 (Google Play)

Ladda ner 10 Band Equalizer-applikationen via följande länk

3. Equalizer - Bass Booster & Volume EQ & Virtualizer

Nästa är namnet på equalizer-appen Equalizer - Bass Booster & Volume EQ & Virtualizer. Denna applikation har många funktioner kraftfull men mycket lätt att använda.

Några av dess funktioner är en basförstärkare, volymförstärkare och tredimensionella virtualiseringseffekter som gör att musik blir levande. Inte bara på Android-telefoner, du kan också använda den här applikationen på surfplattor för att förbättra ljudkvaliteten.

Det finns flera fördelar med denna equalizer-applikation, nämligen videoavkodningstekniken som låter dig spela musik såväl som spela upp videor samtidigt.

DetaljEqualizer - Bass Booster & Volume EQ & Virtualizer
UtvecklareiJoysoft
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek4 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.6/5 (Google Play)

Ladda ner Equalizer - Bass Booster & Volume EQ & Virtualizer-applikationen via följande länk

4. Equalizer FX

Precis som de bästa equalizer-apparna tidigare, Equalizer FX kan också ansluta till olika applikationer för musikspelare. Du kan justera ljudkvaliteten för din favoritlåt.

Denna applikation är perfekt för dig att använda när du är tilldelad att spela musik på en resa i bilen. Även om bilens ljudkvalitet är medioker, kan denna applikation framkalla musik som på konserter.

Även om det är enkelt att använda, har den här applikationen också 5 ljudkanaler, en basförstärkare och en diskantförstärkare som du kan använda för att maximera ljudkvaliteten.

DetaljEqualizer FX
Utvecklaredevdnua
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek2,4 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner Equalizer FX-applikationen via följande länk

5. Music Equalizer - Bass Booster & Volume Booster

Music Equalizer är en lättanvänd och lätt applikation som kan köras på 3 GB RAM-Android-telefoner. I likhet med Bass Booster & Equalizer har Music Equalizer också funktioner som inte är lika coola.

Även om det inte är en DBX-equalizer-applikation, är den resulterande ljudkvaliteten för applikationens storlek mobil också riktigt bra. Förutom dess olika funktioner har denna applikation också olika teman som gör att den ser ännu mer unik ut.

Åh ja, om du gillar att titta på filmer på din mobiltelefon, har denna applikation en effekt stereo surroundljud vilket gör att titta på mobiltelefon känns som att titta på IMAX-biografen, gäng.

DetaljMusic Equalizer - Bass Booster & Volume Booster
UtvecklareKUCAPP - Gratis musik- och videoappar
Minimalt operativsystemAndroid 4.2 och senare
Storlek6,2 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.6/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Music Equalizer - Bass Booster & Volume Booster via följande länk

6. FX-ljud

Efter att ha diskuterat equalizer-applikationen för Android är det dags för ApkVenue att rekommendera den bästa PC-equalizer-applikationen. Den första ansökan är FX-ljud.

FX Sound är en av de bästa applikationerna som en enkel Equalizer för Windows. Trots detta, vad gäller kvalitet, kan denna applikation konkurrera med programvara som kostar miljoner, vet du.

Tyvärr måste du betala ca. 29 US $ för att få FX-ljud online full. Du kan dock försöka ladda ner den här applikationen gratis först.

Ladda ner FX Sound-applikationen via följande länk

7. Realtek HD Audio Manager

Om du inte vill bry dig om att ladda ner och installera en equalizer-applikation på en dator, försök titta på din dator. Vanligtvis, Realtek HD Audio Manager redan installerad som standard.

Detta beror på att kvaliteten på Realtek HD Audio Manager är riktigt bra och också gratis, gäng. Denna applikation tillhandahåller inte bara funktioner för röstväxlare utan också för stereomixar, högtalare, line-in och mikrofoner.

Med den här applikationen kan du ge effekter på ljudet av din musik eller ditt eget mikrofonljud som en röstväxlare. Till exempel är ekoeffekten som i en grotta och så vidare.

Ladda ner Realtek HD Audio Manager-applikationen via följande länk

Det är Jakas artikel om den bästa equalizer-applikationen för ljudsystem, både Android och PC. Om du vill bli ljudtekniker men inte har verktygen kan den här applikationen vara lösningen.

Vi ses igen i en annan intressant artikel från ApkVenue. Glöm inte att lämna ett spår i form av en kommentar i kolumnen som har tillhandahållits, ja!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba.