hur man styr andras datorer utan att behöva installera ytterligare applikationer

Fjärrskrivbordsfunktionen i Windows är gjord för att göra det lättare för användare att kontrollera och känna till alla aktiviteter som sker på andra datorer. Hur man använder? Kolla in Jakas diskussion den här gången!

Windows-operativsystemet är ett operativsystem som erbjuder en mängd mycket användbara funktioner, varav en är en funktion Fjärrskrivbord. Fjärrskrivbordsfunktionen i Windows är gjord för gör det enkelt för användarna kontrollera och känna till alla aktiviteter som sker på den kontrollerade datorn.

Men i okunniga människors händer kan den här funktionen också användas för gjorde lite kul som att styra din väns dator via din dator utan att han vet. Du kan bara stänga webbläsaren eller applikationen och mycket mer. Frågan är var exakt den här funktionen finns och hur använder jag den? Den här gången kommer ApkVenue att diskutera hur man använder funktionen för fjärrskrivbordsanslutning detta. Lyssna ja!

 • Sofistikerad! Styr din dator hemma via Android
 • Hur man avlägsnar en dator med en Android-smartphone
 • Få åtkomst till din dator via Android med Chrome Remote Desktop

Hur man styr andras datorer utan att behöva installera ytterligare applikationer

 • Först och främst tillgång Start meny och sök Kontrollpanel din väns dator.
 • Välj ett avsnitt genom kontrollpanelen Systemet först för att komma till systemsidan som innehåller information om din väns datorsystem.
 • Sedan Välj Avancerade systeminställningaroch välj sedan en flik Avlägsen, eller så kan du välja Fjärrinställningar för att direkt komma åt den här fjärrfliken.
 • På avsnittet Fjärrkontroll, titta på avsnittet Fjärrskrivbord. Det finns två alternativ, nämligen Tillåt inte fjärranslutningar till den här datorn att neka fjärråtkomst från en annan dator till den datorn och Tillåt fjärranslutningar till den här datorn för att möjliggöra fjärråtkomst till datorn. Glöm inte att kontrollera alternativen nedan.

 • Om så är fallet, gör samma sak på din dator.

 • Därefter, när alla inställningar är klara, öppnar du Start-menyn igen och söker efter den Anslutning till fjärrskrivbord sedan från din väns dator, ange IP-adress din dator.

 • Om du inte känner till datorns IP, använd kommandot ipconfig i CMD.

 • Vänta några ögonblick tills anslutningsprocessen är klar och du är redo att spela med din väns dator. Du kan stänga av din väns webbläsare, få åtkomst till filer och mappar som ska laddas ner.kopiera, och mycket mer.

Det var det hur man kommer åt andras datorer från din mycket enkelt och naturligtvis utan att behöva installera en sådan applikation TeamViever och så vidare. , förhoppningsvis användbart och lycka till, se till att du är ansluten till samma nätverk när du använder den här metoden så att den kan lyckas.