Tio applikationer kombinerar de bästa videorna på mobilen

Applikationer som kombinerar de bästa videorna är måste för innehållsskapare. Läs rekommendationerna för en ansökan om fusion av videor i den här artikeln.

En videofusionsapplikation är en av nödvändigheterna för människor som är mycket förtjusta i att skapa innehåll. Speciellt för dem som gillar att ladda upp videor på sociala medier som Instagram.

Gillar du att göra videoredigering? Videoredigering är en videomodifieringsaktivitet som vanligtvis görs för att göra ett eller flera videoklipp mer intressanta att titta på.

Att slå samman videor är en redigeringsaktivitet som är både svår och rolig. Sammanfoga videor görs för att skapa en berättelse från olika klipp.

Så ApkVenue har en rekommendation ansökan kombinerar videor för dig som vill redigera videor på en Android-mobiltelefon. Kom och se helt!

Rekommenderade applikationer för sammanslagning av videor

För närvarande kan videoredigeringsaktiviteter inte bara göras på en dator, många videoredigeringsprogram inklusive ett videofusionsprogram som du kan använda på en Android-telefon.

Även om HP: s Android-specifikationer förmodligen är sämre än bärbara datorer eller datorer, kan videoredigeringsapplikationer på Android fortfarande erbjuda en mängd intressanta funktioner att använda.

Av de många liknande applikationerna, följande 10 applikationer för att kombinera videor i en bildruta bäst på Android så att du kan prova.

1. Adobe Premiere Rush

Vem känner inte till Adobe, ett företag som arbetar med professionell redigering för PC och mobila enheter.

Du kan prova den bästa applikationen för videofusion, nämligen Adobe Premiere Rush, den här applikationen har funktioner som inte är mindre kompletta än den PC-redigeringsprogramvara som finns tillgänglig idag.

Förutom att kombinera videor kan den här applikationen slå samman iPhone- och Android-videor ställa in belysning, övergångar, fram tills effekt slow motion för din video.

Ännu mer intressant, du kan också få resultaten av videorna i den här applikationen exportera till en videofusionsapplikation för PC, nämligen Premiere Pro CC, vet du. Trevlig!

InformationAdobe Premiere Rush
UtvecklareAdobe
Recensioner (Antal granskare)4.0 (15.553)
Storlek155 MB
Installera den1.000.000+
Android MinimumVarierar

Ladda ner Adobe Premiere Rush-applikationen här!

LADDA NER Video- och ljudappar

2. Video Editor för ActionDirector

Du har hört Cyberlink? Redigeringsföretag som Adobe har en interaktiv Android-videoredigeringsapplikation som passar dig unga människor.

ActionDirector Video Editor är en av dess produkter för Android. Du kan redigera din video helt enkelt med den här applikationen.

Förutom att vara en applikation som kombinerar videor i en ram, finns det många funktioner som effekter, filter, klistermärkeoch många fler som du kan använda.

InformationActionDirector Video Editor
UtvecklareCyberlink Corp.
Recensioner (Antal granskare)4.5 (128.725)
Storlek38 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.4

Ladda ner ActionDirector Video Editor-applikationen här!

Cyberlink video- och ljudappar LADDA NER

3. Quik, det bästa gratisvideoförsamlingsprogrammet

Applikationen samlar nästa video som ApkVenue rekommenderar är Quik. Denna videoredigeringsapplikation mycket lätt för dig att använda, gäng.

Förutom att kombinera videor kan den här applikationen som kombinerar videor och foton också lägga till foton, undertexter och andra intressanta effekter in i videon som du redigerade.

Denna applikation har dussintals teman som kan användas för att dekorera dina videor och stöder olika videoformat, ditt arbete blir mycket lättare med den här applikationen.

InformationQuik
UtvecklareGo Pro
Recensioner (Antal granskare)4.7 (1.340.376)
Storlek99 MB
Installera den100.000.000+
Android Minimum5.0

Ladda ner Quik-applikationen här!

LADDA NER GoPro Inc Video- och ljudappar

Annan Video Merge-applikation ...

4. KineMaster

KineMaster detta är lämpligt för dig som vill göra redigering som kräver lite lager allt på en gång. Denna sammanfogningsapplikation för video har en attraktiv och enkel gränssnittssida.

KineMaster är en av de mest använda Youtuber-videoredigeringsapplikationerna idag. Du behöver inte speciella färdigheter, du kan omedelbart skapa häftiga videor här.

Hur man kombinerar videor på en mobiltelefon med denna applikation blir ännu mer spännande tack vare effektfunktionen, klistermärke, fläck, hastighetskontroller och mer. KineMaster stöder också olika video- och ljudformat.

InformationKineMaster
UtvecklareKineMaster Corporation
Recensioner (Antal granskare)4.4 (2.658.309)
Storlek87MB
Installera den100.000.000+
Android Minimum5.0

Ladda ner KineMaster-applikationen här!

KineMaster Corporation Video- och ljudappar LADDA NER

5. YouCut

Gillar du lat att redigera videor horisontellt? Tja, applikationen kombinerar videor utan namngiven vattenstämpel Du skär detta kan du använda vertikalt.

Du kan redigera dina videor fritt och enkelt kombinera olika videor. Den här videolänkappen också fri att använda, du vet!

Om du vill att ett fotoredigeringsprogram ska bli en video har YouCut också olika unika funktioner, inklusive för att skapa bildspel genom att kombinera flera bilder, gäng!

Stanna inte där, YouCut kan också komprimera videostorlekar utan att sänka videokvaliteten mycket. Så du kan fortfarande dela dina redigerade videor på sociala medier ännu mer fritt.

InformationDu skär
UtvecklareInshot Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.8 (1.549.523)
Storlek24 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.3

Ladda ner YouCut-applikationen här!

Appar Video och ljud InShot Inc. LADDA NER

6. FilmoraGo

Om du inte känner till videoredigeringsprogram kan du använda dem FilmoraGo som en applikation som kombinerar videor som är superenkla och bekväma att använda.

Hur man kombinerar videor på Android via denna applikation väldigt lätt, kan du också använda många funktioner som filter, täcka över, rörlig grafik, och mycket mer.

Det mesta av videoredigeringsprocessen som sker i den här applikationen kombinerar gratis videor körs redan automatiskt, du måste bara välja produktion det coolaste du vill ha.

InformationFilmoraGo
UtvecklareInshot Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.0 (397.104)
Storlek35 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.2

Ladda ner FilmoraGo-applikationen här!

LADDA NER Video- och ljudappar

7. VidTrim

Nästa applikation för videoanslutning som ApkVenue rekommenderar är VidTrim om du inte känner till den långa och komplicerade videoredigeringsprocessen.

De enkla funktionerna som applikationen erbjuder kombinerar onlinevideor åtföljs av ett gränssnitt som är lätt att förstå, även för nybörjare.

Även om det ser enkelt ut, finns det många funktioner som du kan använda. Du kan också göra läskunnighetsvideor mer intressanta med effekter och ljudspår i denna ansökan.

InformationVidtrim
UtvecklareGoseet
Recensioner (Antal granskare)4.3 (246.200)
Storlek35 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum5.0

Ladda ner Vidtrim-applikationen här!

Goseet Video & Audio Apps NEDLADDNING

8. VEdit videoklippare och fusion

Som namnet antyder, VEdit detta skapades specifikt som en applikation för att kombinera videor och kan klippa dem. Du kan också enkelt konvertera video till ljud med denna applikation.

Applikationen kombinerar videor på Android utan vattenstämpel den kan användas gratis. Naturligtvis kommer redigeringarna att vara mer intressanta utan vattenstämpel, gäng.

Denna applikation är också relativt lätt eftersom det bara tar 17 MB att installeras på din mobiltelefon. VEdit är lämplig för dig som inte letar efter konstiga funktioner.

InformationVEdit Videoklippare och fusion
UtvecklareClogica
Recensioner (Antal granskare)4.3 (31.841)
Storlek17 MB
Installera den5.000.000+
Android Minimum4.2

Ladda ner VEdit Video Cutter and Merger Application här!

VEdit Videoklippare och fusion

9. VivaVideo

VivaVideo är en av de mest kända applikationerna för videoredigerare med totalt mer än 100 miljoner nedladdningar på Android. Dess funktioner är inte sämre än någon videosammanfogningsapplikation för PC.

Du kan göra många saker för dina videor som nersänkt hastighet, filtrera, bildspel, fram tills videokollage fastän.

Hur man kombinerar videor tillsammans med den här applikationen är också ganska praktiskt eftersom det attraktiva och lätta gränssnittet gör att du känner dig hemma för att redigera videor även om du måste dröja kvar.

InformationVivaVideo
UtvecklareQuVideo Inc. Bästa videoredigerare och videomakningsapp
Recensioner (Antal granskare)4.5 (11.914.727)
StorlekVarierar
Installera den100.000.000+
Android MinimumVarierar

Ladda ner VivaVideo-applikationen här!

QuVideo Inc. Video- och ljudappar LADDA NER

10. Video Editor & Video Maker - InShot

Slutligen finns det en applikation som kombinerar videor från InShot, Video Editor & Video Maker. Du som vill redigera utan att vara komplicerad kan prova den här applikationen, gäng.

Det finns många redigeringsfunktioner som andra applikationer, men den här applikationen har en mängd olika effekter och du kan använda den i applikationen för att försköna dina videor.

Tack vare denna intressanta funktion och dess enkla att använda har Inshot laddats ner av mer än 100 miljoner människor och lyckats upprätthålla ett betyg över 4.

Även om funktionerna är ganska kompletta måste du prenumerera för att kunna njuta av alla InShot-funktioner. Det är inte konstigt att många vill ladda ner InShot Pro MOD APK.

InformationVideo Editor & Video Maker - InShot
UtvecklareInShot Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.8 (5.990.508)
Storlek36 MB
Installera den100.000.000+
Android Minimum4.3

Ladda ner Video Editor & Video Maker - InShot-appen här!

Appar Video och ljud InShot Inc. LADDA NER

Bonus: Hur man kombinerar videor på mobil och PC

Du vet redan, eller hur är de bästa och gratis videokombineringsapparna som du kan använda? Men hur kombinerar du videorna? Är det svårt?

Var inte förvirrad! ApkVenue har också förberett en handledning hur man kombinerar videor till en på en bärbar dator eller mobiltelefon som du kan läsa i artikeln nedan!

VISA ARTIKLAR

Det är en rekommendation ansökan kombinerar videor på Android från ApkVenue, nu kan du betala i delbetalningar för ditt redigeringsarbete var som helst med bara ett mobilkapital.

Den här applikationsraden som ApkVenue rekommenderar har sina utmärkta funktioner, välj bara den som passar dig bäst, gäng.

Enligt din åsikt, vilken ansökan är den bästa bland de andra? Skriv din åsikt i kommentarfältet, vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om redigera applikation eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.