7 sätt att känna någon annans mobiltelefon, exakt!

Så här får du reda på att mobiltelefonen är avlyssnad och dess olika hemliga koder. Så att mobiltelefonen är säkrare!

Hur man tar reda på om det är lätt att knacka på din mobiltelefon är mycket enkelt och du kan göra det själv hemma. Med andra ord behöver du inte professionell hjälp för att hantera det.

Harius medgav att cyberbrott alltmer hände. Dessutom finns det redan många på internet hur man trycker på HP som enkelt kan göras av vem som helst, inklusive dig.

Sedan, hur hur man får reda på att någon annans mobiltelefon har hackats eller buggats? Var inte förvirrad, titta bara på förklaringen nedan!

Hur man känner till att man tappade på din mobiltelefon

Det finns flera sätt att ta reda på och leta efter kranade mobiltelefoner. Men i förväg, läs först den korta förklaringen som ApkVenue skrev nedan.

Egenskaper för tappad HP

Om du känner att du trycker på din mobiltelefon kommer det säkert att finnas ovanliga tecken som gör dig misstänksam.

Tja, innan du försöker kontrollera den avlyssnade mobiltelefonen är det bättre att först läsa följande artikel om egenskaperna hos en smartphone som tappats, gäng.

VISA ARTIKLAR

Hur man kontrollerar avlyssnade mobiltelefoner

Efter att ha känt egenskaperna hos en mobiltelefon som avlyssnas kan du bekräfta den på flera sätt som är ganska enkla, du vet!

Att veta någonting hur man tar reda på om man trycker på mobiltelefonen eller inte, du kan se följande knep, gäng!

1. Kan inte logga in

Ett sätt att söka efter avlyssnade mobiltelefoner är att övervaka aktivitet på WhatsApp. När du använder din mobiltelefon igen efter att ha lämnat den, försök att öppna WA-applikationen.

Om mobiltelefonen plötsligt loggar ut från WhatsApp-applikationen är det möjligt att en annan part använder ditt mobilnummer för att logga in på WhatsApp-applikationen på en annan mobiltelefon.

Detta kan också hända när mobilnumret har duplicerats, så att hackare enkelt kan öppna meddelanden som innehåller OTP-koden för att logga in på WhatsApp.

2. Meddelandet läses trots att det inte har öppnats

Sättet att kontrollera nästa knackade mobiltelefon är att kontrollera inkommande meddelanden, vare sig SMS, WhatsApp, Line eller andra chattapplikationer, gäng.

När du hittar det oläsliga meddelanden även om du inte öppnade meddelandet, är chansen att din mobiltelefon verkligen var bugged.

Det stämmer, gäng, när du inte har öppnat det inkommande meddelandet men meddelandet plötsligt försvinner, är det möjligt att någon annan öppnade meddelandet på din mobiltelefon.

3. Konstigt textmeddelande

Aldrig mottaget konstigt textmeddelande innehåller slumpmässiga siffror, symboler eller tecken? Om så är fallet, var försiktig! För, du kan bli spionerad på, gäng.

Detta konstiga textmeddelande kommer från en funktion fjärrkontroll i avlyssningsprogramvaran som skickar den till din mobiltelefon.

För att skydda din mobiltelefon från att bli buggad och ta bort avlyssningsprogrammet som i hemlighet har installerats på din mobiltelefon kan du göra en fabriksåterställning.

Men innan du gör den här metoden, se till att du har säkerhetskopierat viktiga data på din mobiltelefon så att den kan återställas.

4. Hård HP stängs av

Har du någonsin upplevt konstig aktivitet på din mobiltelefon när du använde den och du försökte starta om din mobiltelefon men det var svårt, gäng? Varna!

När du vill stänga av din mobiltelefon men du behöver lång tid för att stänga av din mobiltelefon är det möjligt att någon trycker på din mobiltelefon.

Svårigheten att stänga av din mobiltelefon uppstår vanligtvis eftersom det finns en aktivitet som skickar information från din mobiltelefon till någon som trycker på eller till en tredje part.

5. Kontrollera WhatsApp Web

När någon knackar på din mobiltelefon och använder din WhatsApp kan du ta reda på det direkt med en funktion WhatsApp webb, gäng.

För att göra detta, kolla WhatsApp Web via mobiltelefon. Om det visar sig att du är inloggad på en enhet som du inte känner igen med en plats som också är okänd betyder det att någon verkligen trycker på dig.

Så att andra inte längre kan trycka på WhatsApp på distans kan du omedelbart logga ut eller logga ut från alla enheter som är anslutna till WhatsApp på din mobiltelefon.

6. Kontrollera med nummer * # 21

Hur man får reda på att vår mobiltelefon är knackad kan också göras genom att kontrollera den via det hemliga numret * # 21 #, gäng. Denna metod görs genom att slå nummerkoden.

Du kan använda den här hemliga koden för att ta reda på att mobiltelefonen är knackad genom att kontrollera om det finns en samtalsöverföring på mobiltelefonen som du använder, gäng.

Om du inte känner att vidarekoppling är aktiverad men den här tjänsten är aktiv kan du vara säker på att någon trycker på dig.

För att göra detta, skriv * # 21 # på din mobiltelefon och tryck sedan på knappen Ring upp. Därefter kommer ett uttalande att visas om några samtal vidarekopplades eller inte.

7. Kontrollera med nummer * # 61

Förutom * # 21 # kan du också försöka ta reda på hur du trycker på din mobiltelefon genom att ringa till numret * # 61 #, gäng.

Efter att ha ringt numret kommer det att finnas information om huruvida mobiltelefonen har tryckts in eller inte.

Om din mobiltelefon inte är knackad, kommer den att säga något skrivet "Vidarebefordrar inte". Omvänt, när du trycker på mobiltelefonen visas skrivning "Spedition" åtföljs av ett fångat nummer.

Det var det hur man tar reda på att mobiltelefonen är knackad som du enkelt kan göra utan professionell hjälp, gäng.

Med dessa metoder kan du vidta försiktighetsåtgärder och övervinna dem så att mobiltelefonen du använder inte kan tryckas igen.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.