6 egenskaper hos wa blockerade och hur man fixar det

Du kan ta reda på egenskaperna hos WA som blockeras. Det finns flera tecken som indikerar att WA är blockerad så att du vet hur du löser det.

Kännetecknen för WhatsApp som blockeras är uppenbarligen fortfarande sällan kända av många WA-användare så att det visar sig vara ett missförstånd.

Chatta på WhatsApp är kul. Förutom att vara reklamfritt är chatt på WhatsApp mycket lättare jämfört med andra chattapplikationer.

Men har du någonsin velat chatta med någon, plötsligt kan du inte chatta längre?

Du måste tänka om du blockerades av den personen. Omedelbart, duh, du reflekterar över de misstag du har gjort.

Eits..., låt bli negativt tänkande först, gäng! Var inte upprörd direkt eftersom ApkVenue berättar några WA-egenskaper blockerade andra människor.

Hur man vet WhatsApp blockeras av andra

I väntan på störningar från chattälskande människor skräppost, WhatsApp är utrustad med funktioner Blockera kontakt.

Den här funktionen kommer att avvisa alla irriterande chattar från de personer vi blockerar, så vi får inte meddelanden från den blockerade personen.

För att ta reda på att WA-funktioner är blockerade av vänner och andra människor kan du faktiskt bara skicka en chatt till den personen. Om inte levereras länge, vilket innebär att du är blockerad.

Men det finns också ett sätt att ta reda på att WA är blockerat utan chatt. Några tecken på att någon annans WhatsApp-nummer är blockerat är följande:

1. Chattar kryssar alltid för en (Den mest synliga funktionen i WA är blockerad)

För närvarande är WhatsApp utrustad med en funktion med två blå kryss om meddelandet du skickade har lästs. Om de två fästingarna inte är blå betyder det att ditt meddelande har kommit men inte har lästs.

Under tiden, om meddelandet från dig bara markerar ett i WA, betyder det att ditt meddelande inte kom. Om meddelandet inte kommer, finns det två möjligheter.

Det kan vara så att ditt nummer har blockerats av honom, eller så är han i ett område med dålig signal. Men om det har gått en vecka eller en månad ändå kryssa i en, ja fixeradu är blockerad.

2. Kan inte se kontaktprofilfoto

När du chattar med människor kommer din chattmotståndares profilfoto definitivt att visas, eller hur? Om fotot plötsligt försvinner är det troligt att ditt nummer har blockerats av honom.

Men kom ihåg att om personen inte sparar ditt telefonnummer på sin smartphone kanske deras foto kanske inte visas. Det beror också på dina inställningar för WhatsApp kontra chatt.

Men om WA-chatten från dig bara markerar en, plus att du inte kan se den personens WA-profilfoto, betyder det att det är klart att du är blockerad, gäng.

3. Kan inte se kontaktstatus

Du kan också ta reda på kännetecknet för att WA blockeras tillfälligt eller permanent genom att titta på statusen "Senast sedd" eller "Uppkopplad" på WhatsApp-kontakter.

Denna status indikerar att någon aktivt använder WhatsApp eller inte. Under tiden, om någon blockerar din kontakt, kommer du inte att kunna se deras status.

Dina kontakter "Senast sett" visas inte om du inaktiverar den här funktionen i WhatsApp-inställningar. Men många inaktiverar det också så att det inte visas online på WA

Andra blockerade WA-tecken. . .

4. Kan inte anropas

Nästa egenskaper hos WA som blockeras av iPhone eller Android som du enkelt kan ta reda på är samtalsavvisning, gäng.

När du försöker ringa den personen via WhatsApp men de inte är anslutna kan det vara så att de blockerar inkommande samtal på WA eller så blockerar de dig.

Om det kallas visar det sig ditt samtal anlände inte, plus att det också finns andra blockerade WA-funktioner, vilket innebär att du verkligen blockeras av den.

5. Det går inte att gruppera samtal

Egenskaperna hos andra blockerade WA-nummer kan också vara kända genom att använda en av funktionerna på WhatsApp, nämligen Gruppsamtal.

Sättet att ta reda på att vårt WA-nummer är blockerat är att du måste vara i samma grupp som personen du misstänker har blockerat ditt WhatsApp-nummer. Därefter gör du ett gruppsamtal.

Om personen du misstänker har blockerat din kontakt inte kan gå med, är det troligt att du faktiskt har blockerats av dem.

6. Se aldrig den senaste statusen

Egentligen behöver du inte bry dig om att leta efter WA-funktioner som är blockerade med applikationen. Eftersom WhatsApp-tecknet tillfälligt eller permanent blockeras kan det vara lätt att känna till.

Det sista blockerade tecknet från WA kan hittas genom status eller berättelse WhatsApp. Om du blockeras kommer du inte att kunna se personens statusuppdateringar.

Bortsett från det finns det också en möjlighet att personen inte sparar ditt WhatsApp-nummer. Det är därför du inte går rakt negativt tänkande först, ja.

Så, chansen är att du har blockerats eller det kan vara att du är i deras kontakt Dölj för att inte kunna se deras status.

Bonus: Hur avblockerar du WhatsApp

Vet du om ditt nummer är blockerat i WA eller inte? Om det definitivt är blockerat, vill du veta det hur man avblockerar WArätt?

Var inte förvirrad! Du kan prova hur du avblockerar WA-personen som blockerade oss, vilket ApkVenue har förklarat i sin helhet i följande artikel!

VISA ARTIKLAR

Det var Jakas artikel om WA-egenskaper blockerade och hur man löser det. Men kom ihåg att denna indikator inte alltid är absolut. Eftersom det finns andra saker som också kan hända.

Men om du vill chatta med dina vänner som blockerar ditt WhatsApp-nummer har ApkVenue också en lösning genom den här artikeln. Lycka till!

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Fanandi prima Ratriansyah