5 sätt att skärmdumpa den senaste Samsung 2020 av alla slag

Hur man skärmdumpar Samsung är faktiskt väldigt enkelt ✅ att göra. Här är 5 sätt att SS Samsung HP som du kan prova❗

Sättet att skärmdumpa Samsung skiljer sig faktiskt inte så mycket från hur man fångar skärmen på en annan Android-mobiltelefon, gäng.

En av de viktigaste HP-funktionerna är skärmdumpar aktuell skärm. Detta görs ofta för att ta en bild av en konversation i appen chatt.

Dessutom finns det många fler som kan placeras från den här funktionen, som att ta dokument och spara foton. Ändå finns det fortfarande de som inte förstår hur man använder det.

Sedan, hur hur man skärmdumpar Samsung? Koppla av, ApkVenue berättar den kompletta metoden och du kan prova den på alla typer av Samsung-mobiltelefoner, gäng!

Samling av Samsung Mobile skärmdump för alla typer

Letar du efter ett sätt att skärmdumpa Samsung J2, J7, A70 eller andra serier, gäng? Egentligen är metoden nästan densamma, egentligen, även om HP-serien är olika.

Även, hur man SS Samsung HP Du kan också göra följande på anteckningen och tabellen från den här sydkoreanska leverantören. Kolla in detaljerna nedan!

1. Hur skärmdumpar Samsung genom att dra skärmen

För hur du skärmdumpar den senaste Samsung S10-, S20- eller Samsung-mobiltelefonen kan du torka av ditt handalias hårt slag från vänster till höger om HP-skärmen.

Vänta på ett ljud slutare kamera som ett tecken på att du framgångsrikt har tagit en skärmdump, gäng.

Men kom ihåg att du måste aktivera den här funktionen först. Vanligtvis aktiveras den här funktionen automatiskt.

Men om du har problem kan du försöka följa stegen nedan, gäng!

 • Steg 1 - Gå in i menyn inställningar >Avancerade funktioner eller för en äldre version inställningar >Rörelser och gester.

 • Steg 2 - Sätt på den toogleHandflata för att fånga.

 • Steg 3 - Gjort. Stäng inställningsmenyn för Samsung-skärmdump och försök att fånga den skärm du vill ha.

2. Hur skärmdumpar Samsung med knappar

Det är komplicerat när du använder en funktion Handflata för att du ofta tar fel tag eller måste försöka flera gånger först? Om så är fallet, använd bara knapparna på din Samsung-mobiltelefon.

Skärmdump med ström- och hemknappen

För hur du skärmdumpar Samsung J7 och andra gamla versioner kan du använda knappen Hem. För att göra det tydligare, överväg stegen nedan:

Fotokälla: digitaltrends.com

 • Steg 1 - Tryck på knappen Kraft och Hem samtidigt.

 • Steg 2 - Håll ett ögonblick tills ett klickljud eller vibration visas om du aktiverar vibrationsläget.

Tänk på att skärmdumpmetoden på den här Samsung-mobiltelefonen endast kan göras om mobiltelefonen fortfarande har en startknapp.

Skärmdump med knapparna Power and Volume Down

Under tiden har de senaste Samsung-mobiltelefonerna i genomsnitt eliminerat hemknappen.

Men lugna dig! Du kan fortfarande skärmdumpa Samsung A11 och andra senaste Samsung-utgåvor med andra metoder utan hemknappen.

 • Steg 1 - Välj den aktiva skärm som ska tas. Tryck sedan samtidigt på knappen Kraft och Sänk volymen.

 • Steg 2 - Håll den tills ett ljud visas slutare kamera. Klart, deh! Skärmdumpens resultat sparas automatiskt i mobiltelefongalleriet.

3. Hur skärmdumpar Samsung med S Pen

Fotokälla: pcworld.com

Den här är speciellt för Samsung-serien som är utrustad med S Pen. Bortsett från Not-serien kan vissa surfplattor som Tab A också göra den här tekniken. Metoden är som följer:

 • Steg 1 - Aktivera menyn Flygkommando som automatiskt går ut när du ritar S Pen. Eller så kan du också trycka på knappen på S Pen.

 • Steg 2 - Välj Skärmskrivning för att ta en skärmdump.

 • Steg 3 - Innan du tar skärmdumpar kan du lägga till några anteckningar i bilden.

 • Steg 4 - När du är klar trycker du på knappen Dela med sig eller Spara.

4. Lång skärmdump från Samsung

Istället för att ta skärmdumpar från Samsung en efter en på varje skärm eller använda en applikation för skärminspelning kan du enkelt ta långa skärmdumpar!

För de som inte vet hur lång skärmdump på Samsung och andra Android-telefoner, ta en titt på guiden i följande artikel!

VISA ARTIKLAR

5. Hur man tar en Samsung-skärmdump med en applikation

Känner du dig kär till de fysiska knapparna på din mobiltelefon? Om så är fallet, hur kan du ta skärmdumpar av Samsung-mobiltelefoner med skärmdump app Samsung.

För att ta reda på vad som är rekommendationerna för HPs skärmdumpapplikation kan du se hela recensionen i artikeln nedan, gäng!

VISA ARTIKLAR

Det var bara några få hur man skärmdumpar Samsung alla typer, inklusive gamla och senaste Samsung-mobiltelefoner, gäng. Det är enkelt, eller hur?

Kom ihåg, låt inte skärmdumpfunktionen från Samsung missbrukas. Enligt ITE-lag, är vi förbjudna att ta skärmdumpar av konversationer utan deras tillstånd.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah