7 ansökningar för att göra de bästa affischerna 2020, praktiskt!

Vill du göra en affisch för marknadsföring men inte bra på design? Detta är en applikation för att göra de bästa affischerna och är enkel att använda. Finns för Android, iOS och PC!

Har du många aktiviteter eller produkter att marknadsföra? Jag vill göra en affisch men har ingen skicklighet gud att driva Adobe Photoshop?

Oroa dig inte! Ser du, för närvarande finns det många ansökan om att göra affischer som kan användas på smarttelefonenheter och naturligtvis lätt att använda, även för er som inte är bra på design.

Dessa applikationer kan också laddas ner gratis och en del av dem kan användas antingen på Android-, iOS- eller PC-smartphones.

Vill du veta något? Ta bara en titt på ApkVenues artikel om applikationsrekommendationer för att göra de bästa affischerna det följande!

Ansökan för att göra den bästa affischen

Även om det för närvarande finns många applikationer för att göra affischer på smartphones, så har naturligtvis inte alla dessa applikationer bra funktioner och kvalitet, gäng.

Dessutom är det inte ovanligt att dessa applikationer också har namn och till och med skärmar som är nästan lika så att det till och med gör dig förvirrad.

Tja, för de av er som vill ladda ner den bästa applikationen för affischtillverkare, här är några rekommendationer från ApkVenue.

1. Canva

Vem känner inte till den här en av de bästa applikationerna för grafisk design?

Har laddats ner av mer än 50 miljoner användare i Play Store, Canva har verkligen blivit ett av de bästa valen för de av er som letar efter en applikation för att designa en affisch, gäng.

Denna applikation låter dig skapa mönster från grunden eller använda mallar som har tillhandahållits.

Inte bara affischer, Canva kan också användas som en applikation för att göra broschyrer, inbjudningar, CV, till och med bildspel presentation du känner till.

Canva-appen i sig tillgängligt för Android och iOS. Men om du vill ladda ner Canva-applikationen för bärbara datorer, du behöver bara använda den online på deras officiella webbplats.

DetaljCanva
UtvecklareCanva
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek22 MB
Ladda ner50.000.000 och högre
Betyg4.7/5 (Google Play)

Ladda ner Canva-applikationen via länken nedan:

Canvas produktivitetsappar LADDA NER

2. Adobe Spark Post

Nästa finns en applikation för affischtillverkare som heter Adobe Spark Post vilket gör att du kan skapa fantastiska mönster utan att behöva äga skicklighet specialdesignad.

Levereras med ett enkelt och lättanvänt användargränssnitt, Adobe Spark Post erbjuder också intressanta funktioner som designfilter, magisk text, texteffekter och andra.

För de av er som inte alls har någon aning om att göra en affischdesign, erbjuder den här applikationen också många häftiga mallval.

Så ladda bara ner programmet som du kan använda antingen Android- eller iOS-enhet.

Åh ja, för dig som letar efter en applikation för att göra affischer på en PC gratis kan du också använda Adobe Spark Post på en dator online via webbplatsen officiellt, gäng.

DetaljAdobe Spark Post
UtvecklareAdobe
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek61 MB
Ladda ner5.000.000 och högre
Betyg4.4/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Adobe Spark Post via länken nedan:

Produktivitetsappar LADDA NER

3. Desygner

Letar du efter en applikation för att skapa affischer på iPhone och Android? Kanske en applikation som heter Desygner detta kan vara ett av de bästa alternativen för dig att ladda ner.

Desygner nominerades som en av de bästa applikationerna för grafisk design av Forbes och andra välkända medier, och kan inte bara användas för att skapa affischer utan också logotyper, inbjudningar och mycket mer.

Dessutom ger den här applikationen cirka 1000 mallar designade av proffs som du kan använda för att göra affischer. Det bästa!

Desygner-applikationen kan användas på enheten Android eller iOS. Men om du vill via PC du måste bara besök den officiella webbplatsen bara skapa och skapa en affischdesign online.

DetaljDesygner
UtvecklareDesygner Pty Ltd.
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek21 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.7/5 (Google Play)

Ladda ner Desygner-applikationen via länken nedan:

Foto och bild Ladda ner appar

4. Poster Maker Flyer Maker 2020

Den rekommenderade applikationen för att göra nästa affisch är Poster Maker Flyer Maker 2020 som utvecklades av utvecklaren Fantastisk App Maker.

Denna applikation låter dig skapa enkla och högkvalitativa mönster för affischer, flygblad, broschyrer, broschyrer och så vidare.

Inte bara det, ett alternativ till denna broschyrtillverkningsapplikation ger också mer än 10 miljoner bakgrundsbilder, klistermärken, till ikoner som ger bättre designresultat.

För de av er som är intresserade kan tyvärr denna applikation endast användas för Android-smarttelefonenheter ensam, gäng.

DetaljPoster Maker Flyer Maker 2020
UtvecklareFantastisk App Maker
Minimalt operativsystemAndroid 5.1 och senare
Storlek16 MB
Ladda ner5.000.000 och högre
Betyg4.6/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Poster Maker Flyer Maker 2020 via länken nedan:

>> Poster Maker Flyer Maker 2020 <<

5. Poster Maker, Flyers, Banner, Ads, Card Designer

Som namnet antyder, ansökan Poster Maker Detta kan inte bara användas för att göra affischer utan också annat designarbete, gäng.

Denna applikation erbjuder också flera stödjande funktioner som en varierad samling bakgrundsbilder, mer än 500 typsnitt, klistermärken och mycket mer.

För de av er som är blinda när det gäller design klassificeras ansökan för att göra den här affischen som mycket lätt att använda, särskilt med utseende användargränssnittenkel.

Du kan få den här applikationen gratis i Google Play Store och kan bara användas för Android endast.

DetaljPoster Maker, Flyers, Banner, Ads, Card Designer
UtvecklareTechnozer-lösning
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek12 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Poster Maker, Flyers, Banner, Ads, Card Designer via länken nedan:

>> Poster Maker, Flyers, Banner, Ads, Card Designer <<

6. Poster Maker

Har du fortfarande inte hittat en applikation för affischtillverkare på din mobiltelefon som matchar dina preferenser? I så fall kanske en ansökan ringde Poster Maker det här kan vara ett annat alternativ, gäng.

Inte mycket annorlunda än tidigare applikationer, Poster Maker låter dig skapa affischer som ser professionella ut utan att du har designkunskaper.

Denna applikation ger också ett antal coola funktioner som en samling bakgrunder, klistermärken, teckensnitt, texturer och effekter som kan förbättra dina affischdesignresultat.

Men om du har en söt bild att använda som bakgrund på din affisch kan du fortfarande använda den. Hur som helst, du kan designa det efter din smak!

Samma som den tidigare applikationen, denna Poster Maker kan bara användas för Android-enheter endast och kan laddas ner gratis i Google Play Butik.

DetaljPoster Maker
UtvecklareSöt bakgrundsstudio
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek28 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.7/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Poster Maker via länken nedan:

>> Poster Maker <<

7. Affischbutik

Ansökan om att göra den bästa sista affischen, nämligen Affischbutik utvecklad av utvecklaren Tar7ah.

Posterhop erbjuder cirka 39 häftiga mallar som kan ändras efter eget önskemål, anpassningsbara ikoner, klistermärken, till en mängd olika typsnitt.

Inte bara lämplig för användning vid tillverkning av affischer, Posterhop kan också vara ett av de bästa valen för de av er som letar efter den bästa offertstillverkaren, gänget.

Det beror på att Posterhop har redigeringsverktyg som klassificeras som komplett och inte är sämre än de flesta speciella applikationer för grafisk design.

Tyvärr är denna applikation endast tillgänglig för Android-mobilanvändare endast.

DetaljAffischbutik
UtvecklareBet7ah
Minimalt operativsystemAndroid 5.1 och senare
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner500 000 och högre
Betyg4.7/5 (Google Play)

Ladda ner appen Posterhop via länken nedan:

>> Affischbutik <<

Det var några av applikationerna för att göra de bästa affischer som du kan ladda ner och använda just nu, gäng.

Vissa av applikationerna ovan kan också användas för Android- eller iOS-användare, och vissa kan till och med användas gratis på en dator.

Om du gillar vilken affischtillverkarapplikation mest?

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.