hur man tar bort ett michat-konto permanent (senast 2020)

Trött på att spela MiChat och vill bli av med ditt digitala fotavtryck? Kolla in följande artikel för att ta reda på hur du enkelt raderar ditt MiChat-konto permanent

Mitt i samtal för aktiviteter hemma som idag är chattapplikationer det mest populära alternativet för att umgås. Även om WhatsApp dominerar denna sektor finns det en mängd andra chattapplikationer som erbjuder en mängd utmärkta funktioner.

En av dem är MiChat, gäng. Denna applikation låter dig hitta nya vänner och till och med flickvänner genom funktionen närliggande. Tyvärr gör den begränsade tillgången och det lilla antalet användare dig snabbt uttråkad.

Om du inte vill spela MiChat längre läser du rätt artikel. I den här artikeln kommer ApkVenue att diskutera hur man enkelt tar bort MiChat-konton.

Vad är MiChat?

Innan ApkVenue går in i huvuddiskussionen kanske det finns några av er som inte känner till MiChat. MiChat är ett gratis chattprogram som du kan använda för att kommunicera med vänner, familj och flickvänner.

Inte bara det, du kan också träffa nya vänner som finns runt dig, till och med hitta en kompis, gäng. Bortsett från det är denna applikation också mycket lättare än WhatsApp.

Du kan ladda ner MiChat via Google Play Store för Android-användare eller via App Store för iPhone-användare. Denna applikation är också gratis, gäng.

Sociala appar och meddelanden LADDA NER

Tyvärr finns det negativa saker i MiChat, gäng. ApkVenue rekommenderar inte de av er som är minderåriga att använda denna applikation.

En av anledningarna till att många människor håller sig borta från den här applikationen är att den här applikationen ofta används för negativa saker som onlineprostitution.

Mot Ramadan som nu är det bra för oss att hålla oss borta från negativa saker och söka belöning så mycket som möjligt. Det är möjligt att radering av ditt MiChat-konto kan vara det första steget för att rena dig själv.

Hur man enkelt tar bort MiChat-konto

Även om den nya vänskapande funktionen på MiChat är mycket användbar, är det synd att det fortfarande är några användare. Tänk på det, den mycket mer populära Line chat-appen har också en liknande funktion.

Om du är trött på att använda MiChat kan du faktiskt ta bort det här programmet från din mobiltelefon. Tyvärr kommer ditt registrerade konto inte att raderas av sig själv.

För att vara ärlig finns det ingen funktion som gör att vi omedelbart kan ta bort ett MiChat-konto som Facebook. Du kan dock prova några av metoderna nedan, gäng.

Åh ja, om du också letar efter ett sätt att ta bort ditt MiChat Lite-konto kan du också använda den här metoden, vet du.

1. Hur tar jag bort MiChat-konto genom att ändra profil

Den första lösningen att ta bort MiChat-kontot är med ersätt din profil med falska data så att när ditt konto visas i söklistan kommer andra inte att känna igen det här kontot som ditt.

 • Öppna och kör MiChat-applikationen.

 • Om du någonsin har chattat via den här applikationen, ta bort all chatthistorik genom att trycka på en stund på din chatt och välj sedan ta bort chatt. Detta syftar till att radera alla dina digitala spår på MiChat.

 • Gå sedan in i huvudmenyn igen. Klicka sedan på fliken Mig.

 • Klicka på ikonen som visar ditt foto för att öppna din profilsida. Ändra din personliga identitet så kreativt som möjligt. Du kan ändra foto och namn med din favorit anime karaktär.

 • Du kan också ändra kön i applikationen, MiChat ID, hobbyer, region och alla funktioner som kan beskriva dig uttryckligen.

 • När du är klar kan du återgå till menyn.

 • Precis som WhatsApp, Facebook och Instagram har MiChat också en namngiven funktion Ögonblick där du kan lägga upp allt du vill, inklusive foton, texter, videor och mer.

 • För att radera det, gå till huvudsidan och välj sedan fliken Ögonblick. Tryck ett ögonblick på ditt inlägg och välj sedan borttagningsalternativet. Om du använder ett försättsfoto, glöm inte att byta ut det också, gäng.

 • När din identitet har tagits bort från din profil är det dags att förhindra att din profil upptäcks av andra. Även om din identitet har ändrats på ett sådant sätt kan den som sparade ditt nummer fortfarande se ditt kontos verkliga identitet.

 • Tricket är att klicka på fliken Migoch välj sedan ett alternativ Integritet.

 • På sidan Sekretess bekräftar du alternativet Hitta mig av MiChat ID och Hitta mig efter telefonnummer genom att skjuta knappen till höger om de två alternativen.

 • För att säkerställa att all din chatthistorik har raderats, gå tillbaka till menyn Migoch välj sedan ett alternativ inställningar.

 • Klicka på menyn Chattaroch välj sedan Rensa chatthistorik.

 • Det sista steget i hur du tar bort detta MiChat-konto är logga ut från kontot. Tricket är att öppna fliken Mig, öppna alternativ inställningaroch välj sedan Logga ut.
 • Efter att du loggat ut kan du säkert radera MiChat-applikationen.

2. Hur tar jag bort MiChat-kontot permanent

Om du inte känner dig säker med metoden ovan kan du följa nästa sätt för att permanent ta bort ditt MiChat-konto. Den här vägen inte nödvändigtvis 100% framgångsrik, men det är inget fel för dig att försöka.

För att radera ditt MiChat-konto permanent kan du försöka göra en e-postapplikation för att radera kontot skickas till MiChat-hjälpcentret som har en e-postadress [email protected].

Du måste förklara varför du vill ta bort ditt MiChat-konto. Dessutom rekommenderar ApkVenue att du skickar ett mejl på engelska, gäng.

Efter att ha fått svar från MiChat, följ instruktionerna för att ta bort ditt konto. Men förvänta dig inte mycket eftersom MiChat svarar sällan på e-post.

Det här är Jakas artikel om hur du raderar ditt MiChat-konto permanent. Förhoppningsvis kan artikeln ovan hjälpa dig, gäng!

Vi ses igen i en annan intressant artikel från ApkVenue. Glöm inte att lämna ett spår av kommentarer i den tillgängliga kolumnen.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba