6 sätt att hacka den populäraste WhatsApp-typen av hackare, var försiktig!

Naturligtvis borde du känna till några av sätten att hacka WhatsApp som hackare använder. Inte för brott, du måste känna till den här metoden så att du inte blir offer för WA-hacket!

Numera letar många efter hur man hackar WhatsApp. Även om detta är något som är olagligt och bryter mot politiken.

WhatsApp för närvarande är det den mest använda chattapplikationen. Förutom att vara enkelt och praktiskt, gör olika spännande funktioner på WA verkligen oss intresserade av att välja den här applikationen.

Tyvärr finns det inte lite nyheter om att WhatsApp-applikationen är benägen att hackas, aka lätt att kapa, du vet, gäng!

Naturligtvis vill du inte ha all integritet på WhatsApp, oavsett om det är meddelanden eller filer som finns -dela med sig kända för vänner och spridas till allmänheten?

Därför bör du känna till en mängd hur man hackar WhatsApp Hackerstilen som ApkVenue kommer att diskutera nedan så att du inte blir offer.

Hur man kapar WA

Även om utvecklaren naturligtvis har tillhandahållit sin applikation ett kvalificerat säkerhetssystem, finns det faktiskt fortfarande många sätt att knacka på mobiltelefoner, vilket i slutändan gör användarna oroliga.

För det är det inget fel om vi som användare vet vad som är metoderna, aka sätt hackare brukar använda för att övervaka innehållet i andras WhatsApp, gäng.

Här är några hur man hackar WA hackerstil som du behöver veta för att hjälpa dig att identifiera om det finns tappmärken på ditt WA-konto. Kolla in det!

1. Hacka WA med hjälp av OTP SMS

Fotokälla: Telset.id (Även om den är utformad för att skärpa inloggningssäkerheten visar det sig att OTP SMS-funktionen också kan vara ett kryphål för hur man hackar WhatsApp).

I WhatsApp-verifieringsprocessen hittar du definitivt namnet OTP SMS, där du måste ange verifieringskoden som WhatsApp har skickat till ditt nummer via SMS.

Tja, vanligtvis kan hackare komma åt OTP SMS genom att använda en applikation spionprogram särskild. Efter framgång kan hackare fritt få tillgång till aktiviteter på din WhatsApp.

För att vara säker från detta hot har ApkVenue någonsin gett dig tips om hur du loggar in på WhatsApp utan en verifieringskod, eller hur?

I den här artikeln kan du se hur du loggar in i WA utan ett telefonnummer så att din integritet kan upprätthållas, gäng.

2. Hacka WA med hjälp av spionapplikationer

Nästa sätt att hacka WA är att använda spionapp. Hackare behöver ibland också hjälp, varav en använder spionapplikationer eller applikationer dataintrång som är allmänt tillgängliga på internet.

En applikation som kan användas för att hacka WhatsApp är WhatsDog. Inte bara övervakning, den här applikationen kan också användas för ändra ditt meddelande, du vet.

LADDA NER appar

3. Hacka WA genom att extrahera WhatsApp-meddelanden

Som vi vet erbjuder WhatsApp ett alternativ säkerhetskopiera alla meddelanden eller chattar för att återställa raderade WA-meddelanden eller för att göra det lättare för användare när de måste byta smartphone-enheter.

Tyvärr kan den här funktionen användas av hackare för att stjäla din integritet. Genom olika knep dataintrångkan hackare enkelt skapa reservchatt WA du även med ditt eget e-postkonto!

Automatiskt kan hackare göra det komma åt och läsa alla meddelanden som passerar på din WhatsApp är som att trycka på WhatsApp vilken ApkVenue beskrivs i följande artikel!

VISA ARTIKLAR

4. Hacka WA med hjälp av WhatsApp Web

Fotokälla: Urbandigital (Förutom att använda en spionapp, kan WhatsApp Web också användas för att hacka WhatsApp, du vet).

Precis som hans namn, WhatsApp webb tillhandahålla faciliteter som gör det lättare för oss, inklusive hackare, att komma åt WhatsApp från en PC eller bärbar dator.

Allt du behöver göra är att skanna WhatsApp QR-koden från din smartphone så att du sedan kan komma åt WA-kontot på din PC eller laptop.

Hackare kan naturligtvis enkelt utföra dessa skanningar och när de har tillgång kan de göra det läsa, skicka, för att ändra meddelanden på din WhatsApp.

Egentligen kan du också hacka WhatsApp-vänner för att göra det enkelt så länge du vet hur man gör den här tekniken, gäng.

5. Hacka WA genom att styra smarttelefonen från PC / Laptop

Nästa hackande sätt att hacka WhatsApp är med hjälp av en applikation som kan styra en smartphone från en bärbar dator / PC eller vice versa.

Teknik som ofta kallas spegling Detta används ganska mycket av människor som inte vill vara komplicerade, för de kan styra flera enheter allt på en gång från endast en enhet.

Tyvärr kan sofistikering av denna teknik enligt uppgift utnyttjas av hackare du vet, gäng. När deras bärbara dator framgångsrikt får tillgång till din smartphone kan din WhatsApp enkelt styras av dem.

Vanligtvis använder hackare hjälp verktyg ungefär Teamviewer Snabb för att komma åt hela smartphone-skärmen när du gör denna WA-kapningsmetod.

6. Hacka WA med hjälp av SS7-tekniker (Det mest kraftfulla sättet att hacka WhatsApp)

Fotokälla: YouTube (Hur man hackar WA med hjälp av SS7-tekniken blir nu populär efter att många applikationer använder den tvåstegsverifiering).

Nästa finns hur man hackar WA med SS7. Den här tekniken ökar i popularitet eftersom många applikationer använder den tvåstegsverifiering.

Genom att hacka WhatsApp är sådan verifiering mycket lätt för hackare att tränga in, inklusive när de vill utnyttja målets WhatsApp-konto.

Termin Signalsystem nr 7 (SS7) i sig är ett signalprotokoll som används globalt för att presentera telekommunikationsnät.

Detta protokoll har också en mängd olika funktioner relaterade till telefonsamtal, roaming, SMS och ger konvergens av röst- och datatjänster, gäng.

Det är de olika aliasmetoderna hur man hackar WhatsApp som hackare vanligtvis använder för att övervaka WA-offer, gäng.

Efter att ha känt till de sex sakerna ovan hoppas ApkVenue att du kan vara mer vaksam och försiktig igen med säkerheten för ditt WhatsApp-konto!

Låt inte din integritet till och med bli konsumtion för andra människor eller till och med det bredare samhället. Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found