7 av de senaste och bästa indiska filmerna 2020, fulla av fantastisk action

Behöver du rekommendationer för de senaste indiska filmerna 2020 och de bästa? ApkVenue har den här listan över de senaste indiska filmtitlarna, perfekt för att titta på din fritid.

Indiska filmer kan fängsla många människor att titta på dem med ljudspår och också en unik historia, som skiljer sig från Hollywood-filmer och indonesiska filmer i allmänhet.

Denna unikhet gör att den senaste serien av indiska filmer alltid är eftertraktad av många som ett skådespel för att bli av med tröttheten i vardagen.

Det är otvivelaktigt att Bollywood-filmindustrins konsistens i att producera en ny filmlinje varje år är den senaste sortimentet av indiska filmtitlar alltid närvarande varje år.

7 senaste indiska filmer 2020

Bollywoodindustrin är inte bara känd i Indien, filmindustrins inflytande på den här har till och med trängt igenom den internationella världen, inklusive Indonesien.

Det är inte konstigt att många indonesier alltid letar efter de senaste indiska filmerna att titta på varje dag, och kanske är du också en av dem.

Vilka är de senaste indiska filmerna som har sänts nyligen? ApkVenue har denna rekommendation. Inte bara det senaste, Jaka väljer också samtidigt vem som är i den bästa indiska filmkategorin.

1. Tanhaji: The Unsung Warrior, The Latest Indian Action Film

Den senaste indiska actionfilmen om den här tar temat för den tidigare indiska kungariket. Tanhaji spelar den veteranindiska skådespelaren Ajay Devgn, vars skådespelande kvalitet är obestridlig.

Tanhaji berättar om en krigare i Indien som försöker ta ett fort som styrs av fienden med ett mycket mindre antal trupper än sin fiende.

I denna actionfilm kommer du att presenteras med olika fängslande actionscener genom hela filmen som fascinerar många människor och gör den senaste indiska filmen. få 8/10 betyg på IMDb.

TitelTanhaji: The Unsung Warrior
leva10 januari 2020
Varaktighet2 timmar och 15 minuter
ProduktionAjay Devgn Ffilms & T-Series
DirektörOm Raut
KastaAjay Devgn, Saif Ali Khan, Sharad Kelkar, et al
GenreAction, Biografi, Drama
Betyg8/10 (IMDb.com)

2. Bra Newwz

För dig som behöver lätt underhållning som kan få dig att skratta i timmar, kan den här senaste indiska romantiska komediefilmen vara ett alternativ.

Good Newwz berättar historien om två par som försöker få barn genom IVF-processen. Tyvärr gick något fel i denna process som ledde till spermier från båda parter förvirrad.

Trots komedi-genren, den här filmen innehåller ett djupt meddelande och förpackningen av berättelsen är mycket attraktiv.

TitelBra Newwz
leva27 december 2019
Varaktighet2 timmar 14 minuter
ProduktionZee Studios, Dharna Productions & Cape of Good Films
DirektörRaj Mehta
KastaAkshay Kumar, Kareena Kapoor, Diljit Dosanjh, et al
GenreKomedi, Drama
Betyg7.2/10 (IMDb.com)

3. Angrezi Medium

Den senaste indiska filmen 2020 tog upp temat för förhållandet mellan far och dotter. I den här filmen kommer du att bli inbjuden att bevittna en fars kamp för att förverkliga sin dotters drömmar.

Detta rörande tema är täckt med komedielement som kommer att imponera på dig känna berg-och dalbana känslor när du tittar på den.

Meddelandet som tas upp i filmen av Homi Adajania är också väldigt rörande, det kan verkligen göra tittarna glada.

TitelAngrezi Medium
leva13 mars 2020
Varaktighet2 timmar 25 minuter
ProduktionMaddock Films & London Calling Productions
DirektörRaj Mehta
KastaIrrfan Khan, Radhika Madan, Kareena Kapoor, et al
GenreKomedi, Drama
Betyg8/10 (IMDb.com)

4. Jawaani Jaaneman

Den här senaste indiska filmen berättar historien om en person Playboy i 40-talet plötsligt upptäckte att han hade en dotter.

Denna dotter kommer till liv som verkar fritt och rörigt, ger i shock separat för fadern.

Ett mer chockerande faktum avslöjades av barnet att hon var gravid.

Den här filmen med temat för far-son-förhållandet är fylld med mycket komedi i den, så att processen att förmedla budskapet i denna film inte imponerad nedlåtande och lättare att smälta.

TitelJawaani Jaaneman
leva31 januari 2020
Varaktighet2 timmar 25 minuter
ProduktionPooja Entertainment, Black Knight-filmer och Northern Lights-filmer
DirektörNitin Kakkar
KastaSaif Ali Khan, Tabu, Alaya Furniturewala, et al
GenreKomedi
Betyg7.2/10 (IMDb.com)

5. Bhoot del ett: det spökade skeppet

Den senaste indiska filmen den här försöker ta ett annat tema av de flesta andra indiska filmer.

Denna skräckfilm berättar historien om ett mystiskt fartyg som är strandat på stranden. Det här fartyget visar sig vara hemsökt av en ond ande som inte tvekar att skada personen han är ute efter.

Den här filmen, som just släpptes i februari 2020, är den första filmen i skräckfranchisen i Bollywood, i ett mönster som liknar The Conjuring-franchisen.

TitelBhoot: Part One - The Haunted Ship
leva21 februari 2020
Varaktighet2 timmar 25 minuter
ProduktionDharma Productions & Zee Studios
DirektörBhanu Pratap Singh
KastaVicky Kaushal, Bhumi Pednekar, Ashutosh Rana, et al
GenreSkräck
Betyg6.2/10 (IMDb.com)

6. Chhichhore

Denna senaste romantiska indiska film berättar historien om vänskapen mellan en grupp unga män som betecknas som en massa förlorare som träffades vid samma universitet.

De möts, kämpar, förälskar sig tillsammans och försöker sitt bästa och slåss tillsammans för att bryta sig loss från den förlorarstigma som är knuten till dem.

Den här filmen är fylld med olika konflikter och drama, inklusive romantiska drama. Komedielementet som sätts in i den här filmen är ganska underhållande och kan få publiken att må bra borta från tristess.

TitelChhichhore
leva6 september 2019
Varaktighet2 timmar 23 minuter
ProduktionNadiadwala barnbarnsunderhållning
DirektörNitesh Tiwari
KastaSushant Singh Rajput, Shraddha Kapoor, Varun Sharma, et al
GenreKomedi, Drama
Betyg8.1/10 (IMDb.com)

7. Super 30

Den här senaste indiska filmen berättar historien om en matematiker som strävar efter förändra livet för en grupp missgynnade barn genom att träna dem.

Den här filmen har en premiss som liknar en av de bästa indonesiska filmerna, Laskar Pelangi. Du kommer att återföras till att drömma och driva långt begravda drömmar.

Super 30 är också en film inspirerad av sanna berättelser, vilket verkligen ger publiken sin egen nyans.

TitelSuper 30
leva12 juli 2019
Varaktighet2 timmar 23 minuter
ProduktionPhantom Films, Nadiadwala Grandson Entertainment, Reliance Entertainment & HRX Films
DirektörVikas Bahl
KastaHrithik Roshan, Mrunal Thakur, Nandish Singh, et al
GenreBiografi, drama
Betyg8/10 (IMDb.com)

Det är listan över de senaste indiska filmtitlarna från 2020 som du kan njuta av just nu. De indiska filmerna på denna lista kommer garanterat att underhålla dig på din fritid.

Filmerna på listan som ApkVenue gjorde den här gången fick också ett ganska bra svar när de sändes, så du kommer inte att känna zonk när du tittar på den.

Förhoppningsvis kan Jakas artikel den här gången vara en användbar referens för dig och ses nästa gång.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.