5 sätt att dölja applikationer på Android-telefoner av alla slag

Hur man döljer applikationer kan göras utan root. Kolla in följande samling sätt att dölja applikationer på Android-telefoner av alla slag!

Hur man döljer applikationer på en mobiltelefon kan göras med några enkla knep. Denna metod är mycket eftertraktad eftersom det kan finnas applikationer som är privata.

För närvarande finns det förutom bild- eller videofiler också flera personliga applikationer på Android-telefoner så att andra inte kan se det här!

Förutom hur man döljer filer på en Android-mobiltelefon visar det sig att det också finns metoder eller sätt Dölj en applikation som du kan följa, gäng.

Nyfiken? I den här artikeln kommer ApkVenue att ge recensioner, tips och hur man döljer applikationer på en Android-telefon garanterat enkelt och utan rot.

Samling av sätt att dölja applikationer på Android-telefoner, garanterat 100% framgång!

När vi pratar om Android kommer det naturligtvis inte att skiljas från användarnas säkerhet och integritet. Inklusive de av er som kan använda Android-applikationer för vuxna som naturligtvis är personliga.

I själva verket kan du bara använda ett Android-appskåp. Men naturligtvis kommer detta fortfarande att visa applikationsikonen på applåda, gäng.

För att göra applikationen helt "förlorad" kan du följa samlingen hur man döljer Android-appar som ApkVenue har sammanfattat enligt följande.

Hur man döljer standardapplikationer på alla Androids

Kanske irriteras du av standardprogrammet eller uppblåsthet som visas när du först köper en ny Android-telefon.

Ingen anledning att göra avinstallera, du kan försöka dölja applikationer på Android utan ytterligare applikationer. Ibland behöver du det när som helst, gäng.

För att dölja standardapplikationerna på din mobiltelefon kan du följa metoderna för att dölja OPPO, Vivo och andra Android-mobiltelefonmärken nedan!

1. Öppna Google Play Butik

 • Först går du till ansökan Google Playoch tryck sedan på hamburgare ikon längst upp till vänster på skärmen. Här behöver du bara glida neråt och sedan välja ett alternativ Hjälp & feedback.

2. Gå till Android Application Management Menu

 • Därefter kommer du till en speciell sida. Här behöver du bara välja ett alternativ Tryck för att gå till applikationsinställningar som ska omdirigeras till Android-applikationshanteringssidan enligt följande.
 • Välj standardapplikationen som du vill dölja, till exempel döljer ApkVenue applikationen Google Duo, gäng.

3. Välj alternativet Inaktivera

 • På applikationsinformationssidan för Google Duo behöver du bara trycka på en knapp Inaktivera. Om en varningsruta visas så här måste du bara välja den OK.
 • Tänk på att metoden för att dölja en app med alternativet Inaktivera raderar alla versioner uppdatering någonsin du ladda ner.

4. Återställ dolda appar

 • För att återställa applikationen med den här metoden behöver du bara följa stegen från början och välja den Gör det möjligt.
 • Då visas applikationen igen den applåda, men du måste ladda ner uppdateringar först för att kunna använda den igen.

Hur man döljer applikationer på Xiaomi-mobiltelefoner

Under tiden för Xiaomi-mobilanvändare kan du också njuta av standardfunktionen för att dölja applikationer som finns i MIUI-gränssnittet.

Att komma åt och ordna är ganska enkelt, där du bara behöver följa hur man döljer appar på Xiaomi såsom följande.

1. Öppna Inställningar och välj Applås

 • Öppna menyn inställningar på din Xiaomi-mobiltelefon och skjut sedan till botten tills du hittar alternativet Applås som följande, gäng.

2. Aktivera App Lock i MIUI

 • Applåsfunktionen i MIUI låter dig låsa eller dölja upp till 12 ansökningar, du vet. Om det här är första gången du aktiverar det är allt du behöver göra att trycka på Sätta på.
 • Efter det måste du bara ställa in mönstret som fungerar som ett lås och sedan lägga till Mi-kontot som du använder på din Xiaomi-mobiltelefon genom att trycka på Lägg till.

3. Dölj applikationen på Xiaomi-mobiltelefonen

 • Då måste du bara välja flikDolda appar högst upp för att dölja appar från applåda MIUI. Aktivera genom att skjuta toogle på det program som du vill dölja.
 • Hur man döljer Xiaomi-applikationen är klar. Riktigt enkelt, eller hur?

4. Visa dolda appar i Xiaomi

 • För att komma åt applikationer som du har dolt på din Xiaomi-mobiltelefon, på applåda Du måste bara göra gester som du gör zooma in på bilden.
 • Därefter kommer du att bli ombedd att ange det mönster som skapades tidigare för att få åtkomst till dolda applikationer.
 • För att visa applikationen igen behöver du bara följa stegen för att använda den Applås som ovan och inaktivera det toogle ansökan på flikDolda appar, gäng.

Hur man döljer applikationer på en Samsung-mobiltelefon

Den senaste raden av Samsung-mobiltelefoner som nu är beroende av One UI-gränssnittet har också en inbyggd funktion för att dölja applikationer utan behov verktyg ytterligare.

Dessutom, hur man döljer applikationer utan applikationer på Samsung kan dölja alla applikationer, inklusive Android-standardapplikationer som Calculator to Calendar.

Till hur man döljer appar på Samsungkan du omedelbart följa stegen som ApkVenue beskrivs enligt följande.

1. Öppna hemskärmsinställningar

 • Du kan aktivera en av de dolda funktionerna på denna Samsung-mobiltelefon genom att öppna inställningarna hemskärm på ett användargränssnitt.
 • Tricket, nypa på huvudskärmen. Då måste du bara välja ett alternativ Hemskärmsinställningar som är längst ner.

2. Välj Hide Apps Option

 • Du behöver inte en applikation för att dölja ytterligare applikationer i ett användargränssnitt, gäng. Här kan du helt enkelt svepa ner på skärmen och välja ett alternativ Dölj appar.

3. Välj applikationen som ska döljas

 • Slutligen ser du alla applikationsikoner som är installerade på din Samsung-mobiltelefon som du har. Markera de program du vill dölja och välj dem Gjort Om det redan är.

4. Dölja appar på Samsung framgångsrikt!

 • På det här sättet döljs applikationen från Samsung-mobiltelefonen som du använder.
 • För att visa den igen behöver du bara följa stegen ovan igen. Avmarkera alternativen Dölj appar och välj Gjort. Riktigt enkelt, eller hur?

Hur man döljer applikationer med Microsoft Launcher

Om din Android-telefon inte har en inbyggd funktion för att dölja applikationer kan du också göra detta med hjälp av Android-startprogrammet.

En som ApkVenue använder är Microsoft Launcher som har bra prestanda och bra betyg på Google Play, gäng.

Hur döljer du sedan applikationer på Vivo, Huawei eller andra Android-märken som inte har standardfunktionen för dold applikation? Kolla in följande förklaring, låt oss gå!

1. Ladda ner Senaste Microsoft Launcher-applikationen

 • Först måste du ladda ner Ansökan Microsoft Launcher senaste som du kan få via länken nedan.
 • Om du har gjort installationen launcher som vanligt tills gränssnittet på din Android-telefon ändras, gäng.
Ladda ner Microsoft Apps Utilities

2. Öppna Applåda Microsoft Launcher

 • Från utseendet hemskärm, allt du behöver göra är att trycka på ikonen applåda längst ner för att visa en lista över applikationer installerade på din Android-telefon.

3. Öppna alternativet Dolda appar i Microsoft Launcher

 • Tryck sedan på tre prickar ikon som är högst upp applådaoch välj sedan ett alternativ Dolda appar för att dölja applikationer i Microsoft Launcher.
 • I fönstret Hidden Apps behöver du bara trycka på knappen Dölj appar visas på skärmen, gäng.

4. Välj det program du vill dölja

 • Kommer komma dyka upp alla applikationer som du kan dölja i Microsoft Launcher. Markera det tills bocken blir blå och tryck på Bekräfta när det är klart.
 • Tja, hur man döljer applikationer i Microsoft Launcher är framgångsrikt. Nu hittar du inte appar som är dolda på applåda.
 • För att visa applikationen igen måste du bara följa föregående steg och sedan trycka på Ta bort, gäng.

Hur man döljer appar med Nova Launcher

Slutligen finns det ett sätt att dölja appar på Android med Nova Launcher det kommer troligen att synas anti-mainstream, gäng.

Du kan ändra programnamn och ikon används, inklusive att också kunna ersätta Instagram-ikonen som var viral för en tid sedan.

Så, så att du inte misstänker, måste du bara ändra applikationens ikon och namn till ett program eller spel som din pojkvän sannolikt inte kommer att öppna. Är du nyfiken på hur?

1. Ladda ner Senaste Nova Launcher-applikationen

 • Precis som tidigare måste du ladda ner Ansökan Nova Launcher senast via länken nedan och installera den launcher på din Android-telefon.
TeslaCoil-programvara LADDA NER Browser-appar

2. Öppna appvy i Nova Laucher

 • Från sidan hemskärm, du behöver bara svepa skärmen uppåt för att öppna skärmen för alla applikationer och spel installerade på Android-mobiltelefonen.

3. Välj alternativet Redigera applikation

 • Välj applikationen som du vill dölja genom att trycka och hålla ned applikationsikonen. Kommer komma dyka upp som innehåller flera alternativ, där du bara kan välja Redigera.
 • Som du ser kan du här anpassa applikationens ikon och namn, du vet!

4. Ändra applikationsikonen

 • Tryck på ikonbilden du vill ändra och välj sedan Galleri-appar för att välja applikationsikonen som du laddade ner tidigare.

5. Ändra applikationsnamn

 • Slutligen är allt du behöver göra att ändra applikationsnamnet till Appetikett och knacka Gjort när det är klart.
 • Nu har utseendet på ikonen och namnet på applikationen förändrats vilket gör att andra luras av den riktiga applikationen som du gömmer.

Det finns några hur man döljer appar på Android-telefoner av alla märken och typer som enkelt kan göras utan behov av åtkomst rot alls!

För att öka säkerhetsnivån kan du också installera ett Android-applikationsskåp så att andra inte kan tränga igenom det, gäng.

Har du andra fantastiska lösningar som förhindrar andra från att öppna dina privata applikationer? Kom igen, skriv din åsikt i kommentarfältet nedan. Lycka till!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Street Rat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found