10 sätt att ansluta wifi som inte kan ansluta

Varför kan inte WiFi anslutas? Koppla av, så här ansluter du en WiFi som inte kan ansluta, det är väldigt enkelt!

Har du någonsin frågat, varför kan inte WiFi-anslutning även om lösenordet är korrekt? Koppla av, här kan du få olika svar samt hur man ansluter till WiFi som inte kan anslutas.

I själva verket har WiFi blivit en obligatorisk anslutningsfunktion på smarttelefonenheter. Denna funktion gör att vi kan komma åt internet snabbare, stabilare och billigare.

Kan möta en plats med faciliteter fri WiFi är verkligen en rolig sak, men det finns tillfällen när WiFi på en Android-smartphone plötsligt kopplas bort och inte ens kan ansluta alls. Vill du veta hur man löser det? Här är recensionen!

Orsaker och hur man ansluter till ett WiFi som inte kan anslutas

Har du någonsin sparat WiFi men inte anslutit? Tja, problem med WiFi kan orsakas av olika saker, kanske för att WiFi-komponenten på din Android-smartphone är riktigt fel.

Innan du bestämmer dig för att gå till ett servicecenter, låt oss först kontrollera att WiFi verkligen är skadad. Du gör detta genom att genomföra några enkla ansträngningar nedan. Observera, gäng!

1. Grundläggande steg: Flygplansläge och starta om

Ignorera aldrig de enklaste stegen, ofta letar vi omedelbart efter det komplicerade sättet. Även om den klassiska metoden kan räcka för att vara en potent medicin. Här är stegen!

 1. Öppna först inställningsmenyn och välj WiFi, du måste inaktivera och återaktivera anslutningen.
 2. Gör detsamma med enheten router, om problemet är anslutningen i ditt hus. Stäng av den åtminstone vänta upp till två minuter och slå sedan på den igen.
 3. En annan enkel lösning är att aktivera flygplansläge eller flygplansläge, vänta några ögonblick och dubbelkontrollera anslutningen.
 4. Nästa steg, prova det omstart enheten och gå in i felsäkert läge.

Du försöker ansluta igen när du är i felsäkert läge, kan du ansluta? Om du kan ansluta till WiFi-nätverket utan problem, stanna kvar omstart smarttelefonen återgår till normalt läge.

2. Självkopplad WiFi-anslutning

Du laddar ner med en WiFi-anslutning, men efter att ha lämnat den ett tag visar det sig att WiFi-anslutningen går förlorad. Vad hände?

Det beror förmodligen på att du inte har aktiverat det Behåll WiFi, kopplar den här inställningen automatiskt från enheten från WiFi-nätverket för att spara smarttelefonens batteri. För att åtgärda detta, här är guiden!

 1. Öppna inställningsmenyn.
 2. Välj WiFi.
 3. Tryck på hamburgarknappen eller punktknappen högst upp till höger.
 4. Välj meny Avancerad.
 5. Välj menyn behåll WiFi när telefonen sover eller Ha på wifi medans du sover.
 6. Välj ja eller alltid, för att njuta av sömlös anslutning.

Var försiktig, en frånkopplad WiFi kan också indikera olaglig aktivitet med din WiFi. Så du bör läsa tips och tricks för att blockera olagliga WiFi-användare.

3. Hur man kommer åt ad-hoc eller Hidden Network

Flera trådlösa nätverk med router trådlöst, som måste köpas separat.

Om du har mer än en dator kan du skapa ett trådlöst nätverk utan att köpa trådlös router och kan använda en dator som en station.

Tyvärr kan Android-smarttelefonen inte upptäcka det Ad-hoc WiFi, för att kunna ansluta till en Android-smartphone behöver du några ändringar systemet.

Det betyder att smarttelefonen måste vararotlyckades XDA-utvecklarforumet skapa en lappa för att ta bort denna begränsning. Med filer lappa wpa_supplicant, din Android-smartphone kan ansluta till olika typer av nätverk.

Tricket, öppna det inställningar> WiFi> lägg till nätverk. Därefter anger du SSID och Lösenord korrekt.

4. IP-autentiseringsproblem

Har du problem med IP-förvärv? Fast i obegränsad autentisering, ibland fungerar inte WiFi eftersom det inte går igenom den här processen. Lösningen är först starta om routern, om det fortfarande fortsätter, försök göra det återställa starta om din smartphone.

Duh! Naturligtvis är det ett besvär om du måste återställa igen, lyckligtvis finns det andra, enklare lösningar. Du installerar bara WiFi Fixer, den här appen kommer att återställa systemfiler på WiFi och vissa nätverksrelaterade tjänster.

Cool igen, WiFi Fixer löser problemet när WiFi försöker få en IP-adress. Du kan ladda ner den via länken som vi tillhandahåller nedan.

Ladda ner applikationen Wifi Fixer

5. WiFi-anslutningen är mycket långsam

Så du kan äntligen ansluta men hastigheten är väldigt långsam, till och med bara för långsam surfning, ber om nåd.

Om du använder offentlig WiFi kan problemet bero på för många användare. Men om du använder WiFi hemma och är säker på att signalen är tillräckligt stark.

Du kan kontrollera din Android-internethastighet för att visa den faktiska nedladdnings-, uppladdnings- och pinghastigheten. Det är också användbart för att hjälpa dig att identifiera problem.

6. Använd kod ##526##

Det finns tillfällen när metoderna som ApkVenue har skrivit ovan inte fungerar optimalt på grund av relaterade faktorer.

Om de fem stegen ovan inte fungerar kan du prova att använda den kod- och talkombination som ApkVenue skrev ovan.

Utan vidare, så här ansluter du ett Wi-Fi som inte kan anslutas via en kodkombination!

 1. Öppna telefonsamtalets knappsatsgränssnitt.
 2. Tryck ##526## och OK.
 3. Sedan laddar systemet om WLAN-inställningarna.
 4. Vänta tills det står OK eller framgångsrik.
 5. Starta om smarttelefonen.

7. Kontrollera WiFi som används

Se till om du använder privat WiFi router eller det modem du använder fungerar. Se också till att du har fyllt i din kredit- eller datakvot för ditt WiFi-modem.

Om du använder allmän WiFi, till exempel på ett kafé. Du kan fråga expediten eller servitören om WiFi finns där eller inte. Eftersom det kan vara så att WiFi upplever störningar.

Om WiFi du använder är installerat Lösenord, se till att du har angett lösenordet korrekt. Glöm inte brevlådan eller nummerupplägget.

Om du använder offentlig WiFi, försök fråga Lösenord rätt till tjänstemannen. Faktum är att om du kan skriva ner det så att det inte är fel. Denna metod kan också användas för att fixa anslutningen Långsam WiFi.

8. Kontrollera anslutna enheter

Ett modem eller router WiFi har vanligtvis en gräns för antalet enheter som används. Till exempel kan den bara dela till 10 enheter, 32 enheter och så vidare.

Därför är det du måste göra först att kontrollera, vad router är full eller inte.

Om det visar sig vara fullt är det helt naturligt att du inte kan gå med i att använda det. Din mobiltelefon kommer inte att kunna ansluta till WiFi, eller den WiFi-status som visas sparas men inte ansluten till internetnätverket.

9. Kontrollera med andra enheter

Försök använda en annan enhet, till exempel en bärbar dator eller en annan Android-smartphone som tillhör din vän, till exempel. Om du inte kan det kan det finnas ett problem router eller modem.

Men om andra enheter kan använda WiFi är det möjligt att din Android-smartphone har problem. Du kan kontrollera WiFi-skador på din Android-mobiltelefon med applikationen nedan.

Miguel Torres benchmarking-appar LADDA NER

För att ta reda på om din WiFi-enhet fungerar eller inte kan du använda applikationen Phone Tester. Denna applikation kan ta reda på statusen för olika enheter på din Android-smartphone.

10. Speciellt för ASUS Zenfone

Om du är en Android-smarttelefonanvändare av ASUS ZenFone-typ kan du använda miniräknare och sedan skriva ".12345+"och klicka sedan på" knappen=". Välj"WiFiBus_Test".

Vänta på processen läser inkortfattad. Sedan när orden "PASS" visas betyder det att din WiFi är bra.

Väl om alla stegen ovan har gjorts och fortfarande inte kan ansluta, kanske hårdvara Din Android-smarttelefons WiFi är trasig. Sedan går du vidare till servicecenter närmast.

Så här ansluter du en WiFi som inte kan ansluta till en Android-mobiltelefon, gäng.

Om du har andra praktiska lösningar för att övervinna Android WiFi felkan du dela dem med JalanTikus och andra läsare via kommentarskolumnen nedan.