hur man tar bort standardapplikationen på Android utan root

Bloatware eller standardapplikationen på Android-telefoner är verkligen irriterande. Här berättar ApkVenue hur du tar bort standardapplikationen på en Android-mobiltelefon utan root (Uppdatering 2020)

Upprörd med alias standardapplikation uppblåsthet irriterande på din Android-telefon?

Faktum är att, förutom att konsumera internt minne, skapar standardapplikationen ibland smartphone Din Android är super långsam du vet.

Dessutom är många bloatware-appar gjorda för att inte avinstalleras av användare. Naturligtvis är det väldigt irriterande, särskilt om applikationen är full av annonser som på Xiaomi-mobiltelefoner.

Om du vill veta hur du tar bort standardapplikationen på en Android-telefon utan root-åtkomst, kolla in detaljerna nedan!

Så här tar du bort Android-mobilappar utan standard

I den här artikeln ger ApkVenue dig en handledning om hur du tar bort standardapplikationen för Android utan root. Faktum är att root låter dig tinker med din Android-telefon efter behag, inklusive att radera alla applikationer.

Tyvärr kommer root också med allvarliga risker. Din mobilgaranti förverkas, även dina personuppgifter kan hackas av hackare.

Genom att följa den här metoden behöver du inte längre aktivera systemet Superanvändare först innan du tar bort irriterande inbyggda appar.

Det finns två metoder för att ta bort standardapplikationer utan root, nämligen att använda CCleaner-applikationen och även genom att inaktivera applikationen via Inställningar.

Titta bara på det, låt oss gå, gäng!

1. Ta bort standardapplikationer för Android med CCleaner

För den här metoden måste du använda CCleaner-applikationen som fungerar för att rengöra minne och cache på din mobiltelefon för att göra den lättare.

Steg 1 - Ladda ner och installera applikationen

 • Först måste du ladda ner och Installera Ansökan CCleaner som ApkVenue har tillhandahållit i länken nedan:
Piriform-rengörings- och tweaking-appar LADDA NER

Steg 2 - Välj App Manager

 • Öppna CCleaner-applikationen som har installerats och knacka markera de tre raderna i det övre vänstra hörnet App hanterare.

Steg 3 - Öppna systeminställningar

 • välja flikSystemet och tryck på knappen för papperskorgen.

Steg 4 - Börja avinstallera program

 • När du vill ta bort standardapplikationen från systemet visas en varning. Du kan ignorera det med ett knapptryck Fortsätta.

Notera:

Steg 5 - Välj borttagna applikationer

Välj vilka appar du vill ta bort från smartphone Din Android.

Steg 6 - Klar

KnackaAvinstallera, visas en varning om du verkligen är säker på att du raderar programmet. Om du är säker, knackaAvinstallera tillbaka.

2. Inaktivera program i inställningar

Om bloatware-applikationen inte kan tas bort av CCleaner och du inte vill rota din Android-mobiltelefon kan du försöka inaktivera applikationen, gäng.

Faktum är att denna applikation fortfarande kommer att äta upp minne. Men utan åtkomst kommer bloatware inte att sakta ner din mobiltelefon.

Steg 1 - Öppna Inställningar

 • Öppna menyn på huvudsidan på din Android-telefon inställningar. Rulla sedan ner tills du hittar Appar.

 • När du klickar kommer du in i en ny meny. Välj ett alternativ Hantera appar.

Steg 2 - Ta bort Bloatware

 • På sidan Hantera appar hittar du den uppblåsningsvara du vill ta bort.

 • Några av de inbyggda apparna har alternativ för Avinstallera uppdateringar. Det här alternativet skiljer sig från Uninstall som tar bort programmet från din mobiltelefon.

 • Avinstallera uppdateringar bara ta bort alla appversioner så att applikationen återgår till den ursprungliga versionen. Även om det inte går förlorat minskar minnet på din mobiltelefon åtminstone om du tar bort uppdateringen.

 • Det finns också alternativ för Tvinga stopp vilket tvingar applikationen att sluta fungera så att ditt RAM-minne blir lättare.

 • Förutom de två alternativen ovan kan du också välja ett alternativ Radera data för att rensa all data och cache från appen.

Riktigt enkelt, eller hur, gäng? Tyvärr kan du inte använda den här metoden för att ta bort YouTube på din mobiltelefon eller en viktig standardapplikation för Android.

Så så tar du bort din standard Android-applikation, aka bloatware, utan att behöva root-åtkomst som äventyrar din mobiltelefon.

Innan du gör det rekommenderar ApkVenue att du först tar reda på funktionen för standardprogrammet som du kommer att ta bort.

Och glöm inte, innan du gör det bättre du backa upp först applikationsdata va! Lycka till...

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found