inget behov av att köpa kvot! Det här är 5 gratis internetappar utan root

Den här gången kommer ApkVenue att tillhandahålla en lista över 5 gratis internetapplikationer som du måste ladda ner. Är du nyfiken? Kom igen, ta en titt, här är följande.

Tillsammans med utvecklingen av teknik är för närvarande tillgång till internet det viktigaste i våra smartphones så att vi inte saknar information. Men för att komma åt internet behöver du naturligtvis en kvot som du kan köpa i disken närmast ditt hus.

Men om du inte har pengar eller är lat för att köpa dem kan du använda gratis internetapplikationer som är allmänt tillgängliga i Google Play Butik. Inte illa, dina pengar kan användas för att öka dina fickpengar.

Den här gången kommer ApkVenue att tillhandahålla en lista över 5 gratis internetapplikationer som du måste ladda ner. Är du nyfiken? Kom igen, ta en titt, här är följande.

  • 7 sämsta speluppföljare i videospelhistoriken
  • 7 av de konstigaste annonserna som visas i videospel
  • 6 av de mest fruktansvärda problem som förekommer i videospel
  • 7 av de mest absurda vapen någonsin i ett videospel

5 gratis internetapplikationer du MÅSTE ladda ner

1. Super VPN

11

Du kan ladda ner denna applikation i Google Play Store som har en ganska liten storlek, som bara är 5,4 MB. Fördelen med denna applikation är att den har en obegränsad kvot och kan skydda din integritet när du använder den. Dessutom kommer du med den här applikationen att kunna öppna webbplatser som blockeras av regeringen.

2. Anonytun

Anonytun är ett VPN-program som du kan använda för att göra internet gratis, särskilt för Telkomsel-användare. Du kan ändra din kvot till obegränsad med den här applikationen. Därför behöver du bara värdfelet från Telkomsel-operatören som fortfarande är aktiv och använd den här applikationen.

3. Droin VPN

Denna applikation är en gratis internetapplikation som ger dig en kvot på 100 MB varje dag. Även om det ges en kvotgräns är applikationens hastighet väldigt snabb så att du inte hittar fördröjning eller långsam när du surfar på internet. Storleken är också väldigt lätt, vilket bara är 3 MB.

4. Tiger VPN

Denna applikation har fördelen att den kan användas på smartphones som inte är rotade och har ett enkelt användargränssnitt som är lätt att använda för nybörjare. Storleken på denna applikation är också mycket lätt, vilket bara är 5,3 MB och för närvarande har 1 miljon användare laddat ner den.

5. Yuuki VPN

Denna applikation är en gratis internetapplikation som inte har någon kvot för att använda den. Så du kommer att surfa fritt på internet utan att få slut på kvoten. Allt du behöver göra är att leta efter ditt kortfel så att det kan användas som gratis internet. Om du har problem kan du söka på internet efter många kortfel.

Så det är 5 gratis internetapplikationer som du måste ladda ner. Hur har du provat det? Om du har och lyckas, glöm inte att dela den här artikeln med alla dina nära vänner så att de också kan njuta av gratis internet. Hoppas det är användbart.