hur man påskyndar Android & PC internetanslutning

Hur man påskyndar internetanslutningen på en Windows-dator eller bärbar dator och Android-mobiltelefon (Telkomsel, Indosat, Smartfren, XL, Axis). Garanterad att vara stabil och anti-långsam!

Irriterad eller inte, när du köper dyra internetpaket visar det sig att det fortfarande är långsamt också?

Du kanske inte bara känner detta på din Android-mobiltelefon, utan också på din PC eller laptop, gäng. Så, för att påskynda din internetanslutning kan du göra flera metoder.

Nyfiken att veta hur? Kom igen, ta en titt på diskussionen hur man påskyndar internetanslutningen upp till 200%, både för följande Android-datorer, bärbara datorer och HP: er!

Hur man påskyndar internetanslutningen på PC / Laptop & Android HP

Dessa två operativsystem, Windows och Android är det vanligaste som du stöter på på datorer, bärbara datorer och enheter smartphone som du använder varje dag.

Och för att göra olika aktiviteter behöver du naturligtvis en internetanslutning just nu. För att påskynda anslutningen kan du följa stegen som ApkVenue har granskat nedan.

Så här påskyndar du Internetanslutning till Windows PC / Laptop (Uppdatering 2020)

Många faktorer kan få dig att känna att din internethastighet är mindre än optimal, både när du använder en PC eller bärbar dator.

Med början från bandbredd tillhandahålls av var och en Internetleverantör (ISP) och olika andra saker.

Nedan har ApkVenue förberett en komplett samling sätt att påskynda datorns internetanslutningar.

1. Ställ in Internetbandbredd

Fotokälla: TechSpot (Vill du veta hur du påskyndar CMD-internetanslutningen? Följ stegen nedan).

Det första sättet att snabba upp datorns internetanslutning är att ställa in den bandbredd internet ansluten till din PC eller bärbara enhet.

För att komma åt funktionerna som körs i bakgrunden kan du följa stegen enligt följande.

 • Öppna Kör-programmet med tangentbordsgenvägen Win + R och skriv sedan "gpedit.msc" och tryck Stiga på.

 • På menyn Datorkonfiguration> Administrativa mallar> Nätverk> QoS Packet Scheduler.

 • Här är det bara flikMiljö till höger om fönstret och välj Begränsa reserverbar bandbredd och välj Aktiverad.

 • Sedan anger du alternativen Alternativ> Bandbreddsgräns (%) och ange siffran 0.

 • Klicka på knappen Tillämpa och OK för att slutföra processen.

Tja, för dig som letar efter ett sätt att påskynda din CMD-internetanslutning är stegen ovan verkligen obligatoriska för dig att försöka, gäng!

Varning:

2. Diskrensning och defragmentering

Det är mycket viktigt att upprätthålla prestanda för din Windows-dator eller bärbara dator så att den förblir optimal och är i högsta position, gäng.

Varför är detta så viktigt? För i grund och botten när du använder internet kommer det naturligtvis att påverka hastigheten hos ett system vid bearbetning av data.

Så här är två saker du enkelt kan göra för att påskynda din PC-internetanslutning, nämligen att göra Diskrensning och Diskdefragmenteringhårddisk du regelbundet.

För hur diskrensning och defragmentera hårddisken korrekt kan du följa stegen nedan:

Hur man rensar en hårddisk

Steg 1 - Öppna programmet 'Diskrensning'
 • Det första steget, du hittar och öppnar ett program som heter 'Diskrensning'.

Fotokälla: JalanTikus (För dig som letar efter ett sätt att påskynda din Windows 10, 8 eller till och med 7 internetanslutning kan du följa detta steg).

Steg 2 - Välj en enhet
 • Därefter väljer du vilken enhet som ska rengöras så att datorns prestanda blir mer optimal. Tryck sedan på knappen 'OK'.

Steg 3 - Välj filerna som ska rengöras
 • Slutligen måste du bara välja vilka filer som inte är viktiga och du vill rengöra dem. Till exempel, här väljer ApkVenue papperskorgen.

 • Tryck därefter på knappen 'OK' och gjort!

Hur man defragmenterar en hårddisk

Steg 1 - Öppna programmet 'Defragmentera och optimera enheter'
 • Först söker du efter och öppnar programmet 'Defragmentera och optimera enheter'.

Steg 2 - Välj en enhet
 • Nästa steg, du välj lokal enhet vilken du vill optimera.

 • Klicka i så fall på knappen 'Optimera'.

Fragmenteringsprocessen körs automatiskt, här behöver du bara vänta tills den är klar.

Åh ja, stegen ovan kan också provas för de av er som letar efter ett sätt att påskynda din internetanslutning till Windows 10 eller andra versioner, gäng!

3. Installera antivirusprogram

Även om det låter trivialt och inte har något att göra med det, är den här metoden ibland effektiv för att påskynda din internetanslutning, vet du!

Nu för det verkar du vara tvungen attInstallera och använda programvara det bästa antivirusprogrammet för att minimera hot.

Från ett virus, adware, skadlig kod och andra farliga saker du kan stöta på på internet och som påverkar enhetens prestanda.

Du måste åtminstone ha ett antivirusprogram för datorer för att vara säkra och undvika virusattacker.

Åh ja, glöm inte att alltid uppdatera antivirusprogrammet du använder, OK!

4. Uppdatera den senaste webbläsaren

Använder du redan det snabbaste webbläsarprogrammet men laddar fortfarande långsamt?

Ibland måste du också för att kunna känna en snabb internetanslutninguppdatering webbläsarprogram som används till den senaste versionen. Varför ska detta göras?

För i princip de funktioner som ges på sidan webben alltmer olika till nu.

Tja, använder webbläsare naturligtvis kommer gamla inte att kunna visa det senaste innehållet så att det saktar ner dig när du använder det.

5. Uppgradera maskinvara eller bärbar dator

Fotokälla: Bestsevenreviews (Har du provat olika sätt att påskynda datorns internetanslutning men det misslyckas fortfarande? Det betyder att det är dags för dig att uppgradera din bärbara maskinvara).

Det sista du kan göra för att öka internethastigheten på en PC eller bärbar dator är att användauppgraderahårdvara som du använder.

Detta kommer tydligt att påverka hastigheten vid bearbetning av data, gäng.

Än du gör uppgradera totalt finns det några små förändringar du kan göra själv, till exempel:

 • Byta ut optisk hårddisk med SSD (Solid State Drive).
 • Ersätter RAM med ett som har bättre kvalitet och snabbhet.
 • Byta ut en nyare processor (speciellt för PC) och så vidare.

För att göra den här metoden behöver du faktiskt mycket pengar, så du måste vara lite tålmodig för att spara för att göra det!

Hur man påskyndar internetanslutningen på Android-telefoner

Fotokälla: turktoyu.com

Det påverkas inte bara av operatörer av internetnät, anslutningshastigheten på smartphones bestäms också av olika andra faktorer.

Det är därför du kan göra flera sätt att påskynda Android-internetanslutningar, särskilt de som använder Telkomsel, Indosat, Smartfren, XL, Axis och så vidare så att ditt internet blir snabbare och snabbare, gäng!

1. Blockera och ta bort annonser

Fotokälla: Digital Market Asia (Blockering av annonser i webbläsaren kan också vara ett sätt att påskynda Android-internetanslutningen).

Utan att du förstår det kan ett antal annonser som visas på en webbsida faktiskt göra din internetkvot slösaktig, vet du!

Förutom att göra en slösaktig kvot finns det en annons på en sida webben det kommer också att göra internet trögt eftersom det måste ladda mer data.

Så för att öka hastigheten på internetanslutningen på en Android-smartphone kan du försöka blockera och ta bort annonser på din enhet.

Att blockera annonser som är på webbläsare, du kan använda webbläsare som är utrustad med funktioner AdBlock, som Opera Browser eller UC Browser.

Under tiden, om du vill blockera alla typer av annonser på en Android-mobiltelefon, kan du använda ett program AdAway. Tyvärr måste din mobiltelefon redan ha åtkomst rot här.

Men för er som vill veta hur man blockerar annonser utan rot, kan du först läsa ApkVenues följande artikel:

VISA ARTIKLAR

2. Använd Lite-läge

Generellt är dagens smarttelefonwebbläsarapplikationer utrustade med en mängd avancerade funktioner som kan påskynda laddningsprocessen.

Till exempel funktioner Lite-läge på Google Chrome-applikationen som påstås ha tillgång till en webbsida snabbare och minska upp till 60% dataanvändning.

Sedan för Opera webbläsare applikationsanvändare finns det också funktioner Datasparing där du kan justera kvaliteten på bilden som visas på webbsidan.

Ju lägre kvalitet på den valda bilden, desto snabbare är laddningsprocessen, gäng.

Riktigt enkelt, eller hur? Så du behöver inte längre leta efter sätt att påskynda din Android-root-internetanslutning, vilket verkligen är mycket mer komplicerat.

3. Rengör och rensa cache

Nästan 80 procent av applikationerna på Android-telefoner kräver en internetanslutning för att fungera.

Ju oftare dessa applikationer används kommer dessa applikationer också att spara cache som om de lämnas inaktiva kommer att bli ännu större och göra prestanda smartphone Tyngre.

Sedan cache vad är det egentligen? Lätt, cache kan tolkas som tillfälliga data för att skapa en process läser in applikationen blir snabbare.

Ändå måste du också kontrollera och rengöra cache som staplar tabletter. Denna metod är effektiv så att internetanslutningen förblir stabil på Android.

Om du vill göra det via inställningar är allt du behöver göra att gå till menyn Inställningar> Lagring> Cache> Rensa cache.

Under tiden, om du vill ha ett enklare sätt kan du använda en applikation som One Tap Cache Cleaner eller Ren mästare, gäng.

4. Använd en VPN

Det kommer faktiskt att finnas tillfällen när internetanslutningen i ett område är mycket långsam tills den används bläddring Jag känner mig överväldigad, till exempel när jag reser till avlägsna områden. Har du någonsin känt det?

För att överlista det kan du använda hjälp av några av de bästa VPN-applikationerna som finns i Google Play Store för att ansluta till IP-adresser i andra länder.

Förutom att det är användbart för att öppna webbplatser som är blockerade av regeringen, kan du ändra din IP-adress med en VPN också påskynda din internetanslutning, så länge den är ansluten till rätt IP.

5. Ställ in webbläsarens layoutvisning

Fotokälla: Android Police (Att undvika skrivbordsskärmen i HP-webbläsaren är det mest kraftfulla sättet att påskynda Android-internetanslutningar).

De flesta sidor hemsida har gjorts lyhörd så att den automatiskt kan justera vyn när den öppnas smartphone eller på en dator.

Tyvärr finns det ibland de av er som fortfarande vill smaka på utseendet webben på datorn på smartphonevilket gör internetanslutningen ännu långsammare.

Tja, så att internet är på webbläsare du blir snabbare, glöm inte att justera utseendet på layouten i webbläsare Blir Mobil. Målet är att data komprimeras därefter för displayen mobil, gäng.

6. Använda 3G / 4G Speed ​​Optimizer-applikationer

För er vars Android-mobiltelefon redan har åtkomst rot, kan du påskynda internetanslutningen genom att använda programmet 3G / 4G Speed ​​Optimizer.

Så här applikationen fungerar är att ge tweaks specifikt och ger flexibilitet vid reglering och val av internetanslutningshastigheter efter behov.

För hur du gör detta kan du också läsa följande artiklar:

VISA ARTIKLAR

Förutom att använda den här applikationen finns det också andra applikationer som Nätverksmästare, Speedify, eller DNS-växlare som du kan använda. Välj enligt dina önskemål, ja!

7. Gör hackad DNS

DNS själv står för domännamnssystem, dess funktion är att ändra IP adress Blir domänadress.

Så, för att ha en maximal internetanslutning kan du använda den DNS 1.1.1.1.

Denna DNS kan påskynda saker svarstid på internet dig upp till 14,8 ms, perfekt för dig som gillar att spela spel online multiplayer.

Sättet att ändra DNS på din Android-mobiltelefon med DNS 1.1.1.1 är som följer:

 • Öppen Miljö på din mobiltelefon och gå in på WiFi-sidan.
 • Knacka medan du håller ner WiFi som redan är anslutet till dig, välj sedan Ändra nätverk.
 • Du kommer att se olika information om din anslutning till WiFi, välj den IP-inställningar Blir Statisk.
 • Fyll i DNS-fälten med följande siffror, DNS 1: 1.1.1.1 & DNS 2: 1.0.0.1

Förutom Android-telefoner kan du också ställa in DNS 1.1.1.1 på din PC eller laptop. För fullständig metod, kontrollera följande steg:

VISA ARTIKLAR

Genom att följa den här metoden bör din internetanslutning vara snabbare eller åtminstone stabil! Men allt tillbaka från internet vad du använder, gäng.

Och om du använder internet från leverantör som har en viss hastighetsgräns, då är det uppenbart att du inte kan överskrida den angivna internethastighetsgränsen.

Bonus: Hur man kontrollerar internethastighet på datorer och Android-mobiltelefoner

När du vet hur du påskyndar internetuppkopplingen, nej afdol det känns som om du inte deltar i övervakningen av hastighet och stabilitet.

Är du nyfiken på hur? Kom igen, titta på recensionerna nedan.

1. Hur man kontrollerar internethastigheten på en PC / bärbar dator

Utan behovet av en ansökan eller programvara Dessutom kan du omedelbart kontrollera internethastigheten på din PC eller laptop webbläsare som du använder för närvarande.

Här finns olika typer av webbplatser som du kan besöka, varav en är genom Googles internethastighetstest som lätt kan nås.

Tricket är att du bara måste gå in på Googles söksida och gå in nyckelord"hastighetstest på internet", sedan klickar du på knappen Kör ett hastighetstest för att börja kontrollera din internethastighet.

Och om du fortfarande är osäker kan du också använda flera andra metoder så här:

VISA ARTIKLAR

2. Hur man kontrollerar internethastighet på en Android-mobil (realtid)

smartphone Android själv kan du också kontrollera internethastigheten direkt realtid beväpnad med en applikation som heter Nätverkshastighet - övervakning.

Ansökningar som anses ha användargränssnitt klassificerad vänlig Detta ger information om internethastighet då och då, oavsett om du använder ett mobilnätverk eller en WiFi-anslutning.

För steg för användning av nätverkshastighet - övervakningsprogrammet kan du kontrollera fullständigt här:

VISA ARTIKLAR

Video: Långsamt Internet? Det här är de 5 mest effektiva sätten att påskynda din WiFi-internetanslutning

Så här är några tips om hur du kan påskynda dator- och Android-internetanslutningar som du kan prova själv hemma, gäng.

Garanterat att du kan internet på en PC, bärbar dator eller smartphone Android utan att behöva klaga på att vara långsam igen!

Glöm inte att skriva din åsikt i kommentarfältet medan du diskuterar där. Lycka till och lycka till!

Läs också artiklar om Internet eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.