25+ bästa PC-spel online 2020 - 2021

Det bästa PC-onlinespelet 2021 som är lätt men ändå roligt, komplett med trailers, recensioner och åtminstone PC-specifikationer här ✅!

Spel uppkopplad PC är nu en ny favorit för spelare eftersom den erbjuder lite annorlunda spänning jämfört med spel uppkopplad smartphone. Är du en av dem som ofta spelar spel uppkopplad?

Om så är fallet måste du redan ha memorerat spelen uppkopplad Den berömda PC: n hype, både tidigare och nuvarande?

Spel uppkopplad PC tjock med namnet co-op multiplayer eller spela med andra spelare, för det är spelets huvudfunktion uppkopplad.

Så, vilka spel är roliga och beroendeframkallande för dig att spela med dina vänner uppkopplad? Kom igen, se listan över spel uppkopplad Den bästa PC 2020 som ApkVenue har förberett!

Spel uppkopplad De bästa datorerna som ApkVenue listade är indelade i flera kategorier, från äventyr till Battle Royale-spel, till exempel spel överlevnad bästa av PUBG.

Tja, dessa spel har båda funktioner uppkopplad Coop-multiplayer. Det betyder att du kan spela med dina vänner via en internetanslutning.

Är du nyfiken på spelet uppkopplad Vilka är de mest populära sakerna som ApkVenue kommer att ge? Kom igen, se listan nedan!

1. Warframe

Först är spelet uppkopplad Den mest populära PC 2018, nämligen Warframe, spel samarbetsåtgärd som du kan spela gratis från Steam. Du kan välja ditt eget vapen enligt din spelstil.

Spel uppkopplad Denna gratis PC kommer att bjuda in dig att spela som en ninja i rymden utrustad med futuristiska vapen.

Du kan spela spel uppkopplad Denna dator samarbetar med dina vänner eller är din motståndare. Här är minimispecifikationerna:

DetaljSpecifikation
OSWindows XP SP 3 eller högre
ProcessorIntel Core 2 Duo e6400 eller AMD Athlon x64 4000+
Minne2 GB RAM
GrafikNvidia GeForce 8600 GT eller ATI Radeon HD 3600
Lagring25 GB
Äventyrsspel Digitala extremer LADDA NER

2. Rocket League

Den här är ett spel uppkopplad De bästa och mest populära datorerna som är ganska unika med temat fotboll. Anledningen är att du spelar fotboll med bil, gäng!

Raket ligan du kan spela med dina vänner uppkoppladkan du välja ditt eget fordon. Det coolaste är att det här spelet stöder crossplay, du vet.

Du kan ladda ner spel uppkopplad Denna bästa PC via Steam, priset är ganska billigt. Här är minimispecifikationerna:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 eller senare
Processor2,4 GHz dubbelkärna
Minne2 GB RAM
GrafikNVIDIA GTX 260 eller ATI 4850
Lagring7 GB

Ladda ner Rocket League är här!

3. Dead by Daylight

Spel Dead By Daylight är ett spel samarbete skräck helt spelad av riktiga spelare utan NPC. Du kommer att spela 4vs1 som består av efterlevande och mördare.

För att vinna spelet måste du överleva och fly från mördarna, eller lyckas döda folket efterlevande. Även om det är ett skräckspel, om du spelar det med vänner är det verkligen inte skrämmande.

Du kan ladda ner det här spelet på Steam till ett ganska överkomligt pris. Här är minimispecifikationerna:

DetaljSpecifikation
OS64-bitars operativsystem (Windows 7, Windows 8.1)
ProcessorIntel Core i3-4170 eller AMD FX-8120
Minne8 GB RAM
GrafikDX11-kompatibel GeForce GTX 460 1GB eller AMD HD 6850 1GB
Lagring25 GB
Actionspel LADDA NER

4. Monster Hunter: World

Spel uppkopplad Den näst bästa datorn är Monster Hunter: World. Du kan spela med dina vänner online uppkopplad att jaga unika monster.

Naturligtvis är du bekant med gameplay från Monster Hunter och själva monsterna. Du kan också njuta av det här spelet själv off-line.

Du kan ladda ner det här spelet på Steam och här är de minimispecifikationer som du måste ha.

DetaljSpecifikation
OSWINDOWS 7, 8, 8.1, 10 (64-bitars krävs)
ProcessorIntel Core i5-4460, 3.20GHz eller AMD FX -6300
Minne8 GB RAM
GrafikNVIDIA GeForce GTX 760 eller AMD Radeon R7 260x (2 GB VRAM)
Lagring20 GB
LADDA NER Spel

5. Övervakning

Vem känner inte till Overwatch?

ApkVenue är säker på att du känner till Overwatch, spelet uppkopplad De bästa och mest populära datorerna som spelas och används som standard-PC-recensioner av välkända YouTubers.

Detta spel gjordes av en välkänd utvecklare, Blizzard. Overwatch anpassar FPS-spelet uppkopplad som spelas i realtid med andra spelare.

Många spelstilar presenteras av Overwatch, som Assault, Escort, Hybrid och många fler. Men kärnan i spelet är att skydda och ta tag i motståndarens "bas".

DetaljSpecifikation
OSWindows Vista / 7 / 8/10 64-bitars
ProcessorIntel Core i3 eller AMD Phenom X3 8650
Minne4 GB RAM
GrafikNvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850 eller Intel HD Graphics 4400
Lagring30 GB
LADDA NER Spel

Spel Uppkopplad Liten storlek lätt PC

Nästan samma som på en smartphone, naturligtvis måste du också vara uppmärksam på specifikationerna för den bärbara datorn innan du bestämmer dig för att spela spel uppkopplad på PC, gäng.

Detta beror på att de flesta datorspel har mycket stora filstorlekar, vilket gör att bärbara dators prestanda är långsamma när de tvingas arbeta hårt eller i detta fall spela spel. uppkopplad.

Tja, lyckligtvis finns det fortfarande några spel uppkopplad En liten lätt PC som kan vara ett alternativ för dig att välja. Även om storleken är liten och relativt lätt, men gameplay och kvaliteten på den grafik som erbjuds är inte mindre cool!

1. Dragon Nest

Om det är ett spel uppkopplad Känner du den här lätta datorn, gänget? Förutom att vara rolig och beroendeframkallande, kan du också spela Dragon Nest utan att behöva en PC eller spelbärbar dator med höga specifikationer.

draknäste är ett spel skapat av Eyedentity Games och distribuerat av Gemscool i Indonesien.

Detta spel berättar historien om guden Althea som förgiftas av sin syster Vestinel. Detta gift kan bara botas genom att ta kärnan i själva giftet som finns i Alterias värld.

Spelaren berättas om en hjälte som letar efter medicin för att läka guden Althea och rädda världen.

Du kan välja 5 typer av stridsstilar (klasser) i det här spelet, varje klass har sina egna fördelar. Om du spelar med dina vänner, se till att ditt lag har en klass som stöder varandra!

DetaljSpecifikation
OSWindows XP eller högre
ProcessorPentium 4 eller Dual Core CPU
Minne1 GB RAM
GrafikNvidia 7600 eller AMD
Lagring4 GB

Ladda ner Dragon Nest är här!

2. Brawlhalla (spel Uppkopplad Free Light PC)

Nästa finns spel uppkopplad lätt krig Brawlhalla som erbjuder 2D-grafik och gameplay nästan som Nintendo-spelet Super Smash Bros.

Detta spel från Ubisoft-utvecklaren har också ganska olika karaktärer, varav några till och med är resultatet av samarbete med andra utvecklare som karaktärerna Lara Croft, Ben 10 och många fler.

Intressant, här kan du inte bara slåss ensam mot fienden, men upp till åtta spelare för att slåss i olika spellägen.

Minsta specifikationerBrawlhalla
OSWindows XP SP3 / Vista / 7 (64-bitars)
ProcessorIntel- eller AMD-processor
Minne1 GB RAM
Grafik512 MB VRAM NVIDIA- eller AMD- eller Intel-grafikkort
Lagring400 MB tillgängligt utrymme

Ladda ner Brawlhalla via länk följande:

LADDA NER Spel

3. Left 4 Dead 2 (Game Uppkopplad Bästa lätta PC)

Ger olika spellägen från enspelarläge till co-op multiplayer, Left 4 Dead 2 är ett zombietema-spel som är lätt nog för att du ska kunna spela på en PC.

Här kommer du att ställas inför ett uppdrag där du måste rädda dig själv från en zombieattack tillsammans med fyra av dina andra vänner.

Även om det klassificeras som ett PC-spel uppkopplad lätt, men det här spelet från Valves utvecklare erbjuder faktiskt fortfarande ganska fantastisk grafisk kvalitet, du vet, gäng.

Minsta specifikationerLeft 4 Dead 2
OSWindows XP SP3 / Vista / 7 (64-bitars)
ProcessorIntel Pentium 4 3.0 GHz-processor
Minne2 GB RAM
Grafik128 MB NVIDIA GeForce 6600 eller ATI Radeon X800 VRAM
Lagring13 GB ledigt utrymme

Ladda ner Left 4 Dead 2 till och med länk följande:

LADDA NER Skjutspel

Nästa...

4. Hjärtsten

Om du är uttråkad av RPG, FPS eller så vidare och letar efter en alternativ genre som inte är mindre spännande att spela, kan du ladda ner PC-spel. uppkopplad lätt namngiven Hjärtsten.

Hearthstone själv är ett kortbaserat strategispel där du kan tävla med mer än 100 miljoner andra spelare från hela världen.

Det här spelet från Blizzard Entertainment kan fortfarande låta främmande för de flesta av er, men intressant, Hearthstone lyckades komma in som ett eSports-spel vid de asiatiska spelen 2018, vet du!

Oh ja, Hearthstone är också ett spel uppkopplad Dator är gratis så att du inte behöver spendera för att kunna spela spelet.

Minsta specifikationerHjärtsten
OSWindows 7/8/10 (64-bitars)
ProcessorIntel Premium D eller AMD Athlon 64 X2
Minne3 GB RAM
Grafik256 MB VRAM NVIDIA GeForce 8600 GT eller ATI Radeon HD 2600 XT
Lagring3 GB tillgängligt utrymme

Ladda ner Hearthstone via länk följande:

Blizzard Entertainment, Inc. Kortspel LADDA NER

Om du vill ha en lätt PC-spelrekommendation uppkopplad såväl som off-line annat kan du läsa ApkVenues artikel om "15 bästa lätta PC-spel som passar för potatis-PC-specifikationer".

VISA ARTIKLAR

Spel Uppkopplad PC fri

Om du är trasig men ändå vill spela spel uppkopplad PC, du kan försöka kontrollera PC-spelrekommendationer uppkopplad följande bästa gratis!

1. Utveckla steg 2

Byt till spel uppkopplad Gratis PC, först där Evolve Stage 2 som är en ersättning för Evolve-spelet som hämtades från Steam. Nu tillbaka med samma namn med några tillägg.

Om du tidigare har betalat för det kan du nu spela Evolve Stage 2 gratis på PC. Ändå vissa saker som saker som betalas för i spelet.

Detta spel har temat för ett skjutspel mot monster, innehåller 4 spelare som människor och 1 spelare som ett monster.

Du kan ladda ner spelet här: Evolve Stage 2

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 64-bitars
ProcessorCore 2 Duo E6600 / Athlon 64 X2 6400
Minne4 GB RAM
GrafikNVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5770
Lagring25 GB

Ladda ner Evolve Stage 2 är här!

2. Starcraft II

Nästa är Starcarft IIDetta spel från Blizzard studio har temat för det bästa strategispelet som är så populärt i världen att det har blivit ett stort e-sportspel.

I spelet uppkopplad Denna bästa dator, som om du är en krigsledare som hanterar dina trupper för att slåss mot fienden. Du kan också välja typ av ledare med en mängd olika typer av trupper.

Kom igen, spela spelet gratis och utmana dina vänner att spela! Du kan ladda ner spelet gratis här: Starcraft II

DetaljSpecifikation
OSWindows Vista / 7 / 8/10 64-bitars
ProcessorIntel Core i3 eller AMD Phenom X3 8650
Minne4 GB RAM
GrafikNvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850 eller Intel HD Graphics 4400
Lagring30 GB

Ladda ner Starcraft 2 är här!

3. Krigsfartygets värld

Om det är ett spel World of Warship Detta är ett strategispel med temat fartygskrig. Du verkar vara en kapten som styr alla skeppsrörelser och kommandon när det gäller skjutning.

Detta spel är gratis att spela på PC, du kan slåss mot andra spelare för att få priser. Inte bara det, du kan också spela med dina vänner online.

Kom igen, bilda ditt eget slagskepp och besegra fienden i det här spelet: World of Warships

DetaljMinsta specifikationer
OSWindows 7 x86
ProcessorCore2Duo 2,7 GHz, AMD Athlon II 3 GHz
Minne2 GB RAM
GrafiknVidia GeForce 8800GT / 9600GT, IntelHD 4000, NVIDIA GeForce 620M, AMD Radeon HD 4650
Lagring35 GB

Ladda ner World of Warships är här!

Nästa...

4. Shadowverse CCG

Shadowverse CCG detta är ett kortspel uppkopplad gratis som du kan spela på PC. Detta spel har en cool anime-stil tema med intressanta karaktärer.

Du kan välja åtta klasser med olika typer av kort, välja den klass du gillar mest och öva på dina färdigheter. Inte bara det, du kan slåss mot andra spelare regelbundet realtid!

Kom igen, ladda ner spelet och utmana dina vänner att slåss i det här spelet: Shadowverse CCG

DetaljSpecifikation
OSWindows Vista / 7 / 8/10 64-bitars
ProcessorCore i3-3225 / AMD A8-7650K
Minne4 GB RAM
GrafikGeForce GT 640 / Radeon HD 5770
Lagring2 GB

Ladda ner Shadowverse CCG är här!

5. Dauntless

Senaste spelet uppkopplad Den senaste gratis PC är Oförfärad, det senaste RPG-spelet online från Phoenix Labs.

Som ett spel uppkopplad annars kan du välja mellan olika klasser som passar din spelstil. Du kommer att jaga stora monster i det här spelet.

Oavsett om du är ensam eller med vänner är det roligt att spela Dauntless, gäng. Kom igen, ladda ner spelet gratis i Epic Game Store.

DetaljSpecifikation
OSStöd för Windows 7 DX11
Processori5 SandyBridge
Minne4 GB RAM
GrafiknVidia 660Ti (DX11)
Lagring15 GB

Ladda ner Dauntless här!

Spel Uppkopplad PC MMORPG

Om du älskar RPG-spel men vill spela med vänner kan du välja ett av spelen uppkopplad Följande PC MMORPG: er:

1. De äldre rullar online

Det första i spelet The Elder Scroll Online, där du spelar i den typiska världen av The Elder Scroll som spelas in i riket och draken.

Liksom spelet Elder Scroll V kommer du att slåss mot många monster, leta efter vapen och göra sökande för att avsluta spelet.

I spelet uppkopplad detta äventyr kan du träffa och äventyr med dina vänner. Här är specifikationerna för att kunna spela det:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 64-bitars
ProcessorIntel Core i3 540 eller AMD A6-3620 eller högre
Minne3 GB RAM
GrafikDirekt X 11.0-kompatibelt grafikkort med 1 GB RAM (NVidia GeForce 460 eller AMD Radeon 6850)
Lagring85 GB

Ladda ner The Elder Scrolls Online är här!

2. Final Fantasy XIV

Därefter kommer Final Fantasy-serien och den här gången den enda serien uppkopplad vilket kan sägas om spelet uppkopplad PC som fungerar.

Final Fantasy XIV erbjuder spel öppen värld typiskt för Final Fantasy-världen med det roliga Moogle och Chocobo.

Final Fantasy XIV spelas inte online turbaserad, men är mer karakteristiskt för MMORPG-kampsystem. Du kan försöka Rättegång gratis på Steam och här är specifikationerna.

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 32/64 bit, Windows 8.1 32/64 bit, Windows 10 32/64 bit
ProcessorIntel Core i5 2,4 GHz eller högre
Minne4 GB RAM
GrafikNVIDIA GeForce GTX750 eller högre, AMD Radeon R7 260X eller högre
Lagring40+ GB

Ladda ner Final Fantasy XIV är här!

3. Eve Online

Eve Online är ett MMORPG-spel med temat krigföring mellan galaktiska plan. Du kan bygga din egen flygplansbas och attackera fiendens baser för att få Artikel de.

Detta spel har utmärkt grafisk kvalitet och ljudeffekter som om du befann dig i riktigt rymd. Du måste verkligen prova PC-spel uppkopplad den här, deh.

Detta spel har många unika funktioner som PVP, PVE, brytning, och andra. Du kan omedelbart ladda ner det gratis på Steam. Här är de PC-specifikationer du behöver:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7
ProcessorIntel Dual Core @ 2.0 GHz, AMD Dual Core @ 2.0 GHz)
Minne2 GB RAM
GrafikAMD Radeon 2600 XT eller NVIDIA GeForce 8600 GTS
Lagring20 GB
RPG-spel CCP NEDLADDNING

Nästa...

4. Black Desert Online

Spel Black Desert Online Detta kommer från Sydkorea, gäng, du kommer att skapa din egen karaktär som du kan anpassa i början av spelet. Du kan också göra stygga karaktärer du vet.

Speli sig är mer riktad mot handling MMORPG med grafik full av effekter. Du kan också välja din slagslag baserat på klass.

För att ladda ner den kan du gå till den officiella Black Desert Online-webbplatsen eller så kan du köpa den på Steam. Här är minimispecifikationerna:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 eller senare (32-bitars eller 64-bitars)
ProcessorIntel Core i3-530 2,9 GHz
Minne4 GB RAM
GrafikGTS 250, GeForce 9800 GTX, Radeon HD 3870 X2
Lagring27 GB

Ladda ner Black Desert Online är här!

PC MOBA-spel

MOBA-spel är en av många folks favoritgenrer. Samarbete och hjältenivå är nycklarna till att vinna det här spelet.

1. DOTA 2

PC-spel uppkopplad i den första MOBA-genren domineras det naturligtvis av DOTA 2, du är verkligen inte främmande för det här spelet. I den mån det är ett av spelen för e-sport.

DOTA 2 är ett av de e-sportspel som har det högsta antalet priser i världen. Detta kan inte skiljas från fansens entusiasm som aldrig tar slut.

Detta spel är också lätt nog för att köra på en PC i allmänhet. Här är minimispecifikationerna för DOTA 2:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 eller senare
ProcessorDubbel kärna från Intel eller AMD vid 2,8 GHz
Minne4 GB RAM
GrafiknVidia GeForce 8600 / 9600GT, ATI / AMD Radeon HD2600 / 3600
Lagring15 GB
Valve Strategispel LADDA NER

2. League of Legends

Den andra MOBA är League of Legends eller vad som ofta kallas LOL. Spel uppkopplad Denna bästa dator är alltid en rival till DOTA 2. Till skillnad från DOTA 2 måste du köpa en hjälte innan du kan spela den.

Detta spel har 3D-grafik som är lättare än DOTA 2. LOL är också ett e-sportspel som är turnering i stor skala, gäng.

Du kan ladda ner den via Garena och detta är den minsta specifikation som du måste ha.

DetaljSpecifikation
OSWindows XP eller senare
Processor2 GHz-processor
Minne1 GB RAM
GrafikNvidia GeForce 8800 / AMD Radeon HD 5670
Lagring12 GB

3. Paladins

Paladins är ett spel team shooter fantasy som du kan spela med vänner online uppkopplad. Du kan välja karaktärer med olika förmågor.

Om du vill spela Overwatch men inte har pengar måste du verkligen försöka spela Paladins-spelet, gäng. Detta spel kombinerar FPS med MOBA, du vet.

Tja, det här spelet kan spelas gratis och du kan ladda ner det på Steam. Här är minimispecifikationerna:

DetaljSpecifikation
OSWindows XP SP2, Windows Vista eller Windows 7
ProcessorCore 2 Duo 2,4 GHz eller Althon X2 2,7 GHz
Minne2 GB RAM
GrafikATI- eller Nvidia-grafikkort med 512 MB videoram eller bättre och stöd för Shader Model 3.0+. (ATI Radeon 3870 eller högre, Nvidia GeForce 8800 GT eller högre)
Lagring15 GB

Ladda ner Paladins här

Nästa...

4. Stormens hjältar

Slutligen från MOBA-genren finns det Stormens hjältar från Blizzard Entertainment. Detta spel innehåller karaktärer från Warcraft, StarCraft och Diablo-spel med gameplay MOBA.

Om du är uttråkad av populära MOBA-spel som DOTA 2 eller League of Legends, rekommenderar ApkVenue att du provar Heroes of The Storm.

Heroes Of The Storm är perfekt för dina spelälskare från Blizzard Entertainment. Minsta specifikationer är följande:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 / Windows 8 / Windows 10
ProcessorIntel Core 2 Duo E6600 eller AMD Phenom X4
Minne3 GB RAM
GrafikNVIDIA GeForce 8600 GT eller ATI Radeon HD 4650 eller Intel HD Graphics 3000
Lagring20 GB

Ladda ner Heroes of The Storm är här!

Battle Royale Game

För sent, spel strid boyale började dominera de mest populära spelgenren, både på PC och konsoler. Här kommer listan över spel uppkopplad Bästa PC-tema Herre på täppan!

1. Fortnite

Spel Herre på täppan det mest omtalade nyligen är Fortnite, innan den visas på mobilspel det var ursprungligen i PC-versionen.

Spel uppkopplad Den här bästa datorn erbjuder en spelupplevelse Herre på täppan vilket skiljer sig från byggfunktionen.

Du kan ladda ner spelet uppkopplad Denna dator är gratis från den officiella Fortnite-webbplatsen. Här är minimispecifikationerna:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 / Windows 8 / Windows 10
ProcessorCore i3 2,4 GHz
Minne4 GB RAM
GrafikIntel HD 4000
Lagring22 GB
LADDA NER Spel

2. PUBG

Om det är ett spel PUBG Du måste veta, det berömda spelet från Bluehole från Sydkorea. För PC-versionen betalas detta spel och du kan ladda ner det på Steam för IDR 200 tusen.

Även om det inte är ett spel uppkopplad nyaste, men sedan dess utseende hittills är PUBG fortfarande mycket populärt bland spelare.

PUBG i sig är ett mycket utmanande spel och kräver hög koncentration. Ett bra vapen räcker inte för att ta en kycklingmiddag.

Här är minimispecifikationerna för spelet Herre på täppan mest populära, PlayerUnknown Battleground!

DetaljSpecifikation
OS64-bitars Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
ProcessorIntel Core i5-4430 / AMD FX-6300
Minne8 GB RAM
GrafikNVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
Lagring30 GB
LADDA NER Skjutspel

3. Call of Duty: Black Ops 4

Därefter kommer Call of Duty-serien som lanserades den 12 oktober 2018. Call of Duty: Black Ops 4 har funktioner Herre på täppanFörutom kampanj.

Det finns ett kampanjläge med en intressant berättelse som kan vara ett botemedel mot tristess när du är trött på att spela uppkopplad hela tiden.

Det unika med detta spel ligger i vapen du kan använda och skicklighet medan du spelar. Du kan ladda ner den från Steam. Här är minimispecifikationerna:

DetaljSpecifikation
OS64-bitars Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
ProcessorIntel Core i3-4340 eller AMD FX-6300
Minne8 GB RAM
GrafikGeForce GTX 660 2GB / GeForce GTX 1050 2GB eller Radeon HD 7950 2GB
Lagring80 GB

Ladda ner Call of Duty: Black Ops 4 är här!

Nästa...

4. Battlerite Royale

Battlerite Royale är ett spel Herre på täppan kombinerat med MOBA. Du kan välja din karaktär med skicklighet unik och måste överleva för att vinna.

Detta spel har coola fantasielement samt fantastisk 3D-grafik. Kombinationen av två olika genrer var oväntat rätt kombination

Du kan ladda ner Battlerite Royale på Steam och här är minimispecifikationerna:

DetaljSpecifikation
OSWindows XP eller senare
ProcessorDual Core från Intel eller AMD vid 2,8 GHz
Minne4 GB RAM
GrafikIntel HD 3000
Lagring3 GB

Ladda ner Battlerite Royale är här!

5. Ring of Elysium

Spel uppkopplad En annan bästa PC 2018 förutom PUBG är Ring of Elysium. Båda gjorda av Tencent, det här spelet har samma spänning som du kan i PUBG.

Vad är då skillnaden med PUBG?

I det här spelet kan du känna den verkliga skillnaden i väder och det finns också en körfunktion snowboard eller snöskoter. Häftigt, eller hur?

Spänningen att överleva bibehålls fortfarande i det här spelet. Var inte bullrig om du spelar Battle Royale-spelet.

DetaljSpecifikation
OSWindows 7, Windows 8.1, Windows 10
ProcessorIntel i3 8130U (2Cores, 2.3GHz)
Minne4 GB RAM
GrafikNVIDIA GeForce GT 730
Lagring10 GB
LADDA NER Skjutspel

Spel Uppkopplad FPS

1. Counter-Strike: Global Offensive

Naturligtvis när det gäller spel uppkopplad PC med FPS-genren, den första som visas Counter-Strike: Global Offensive eller CS: GO. Detta spel är pionjären inom spel lagbaserad handling sedan 14 år sedan.

Även om det har funnits länge ökar entusiasterna för detta spel varje år. Kanske för att du kan spela det här spelet gratis.

Du kan ladda ner spelet uppkopplad Denna gratis PC på Steam, här är minimispecifikationerna:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 / Vista / XP
ProcessorIntel Core 2 Duo E6600 eller AMD Phenom X3 8750-processor eller bättre
Minne2 GB RAM
GrafikGrafikkortet måste vara 256 MB eller mer och bör vara ett DirectX 9-kompatibelt med stöd för Pixel Shader 3.0
Lagring15 GB
LADDA NER Skjutspel

2. Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Tom Clancy's Rainbow Six Siege är ett spel uppkopplad Den näst mest populära FPS-genre-datorn. Detta spel bjuder in dig att spela som CS: GO men med en mer realistisk värld.

Du kan ladda ner den på Steam och här är minimispecifikationerna:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bitarsversioner krävs)
ProcessorIntel Core i3 560 @ 3,3 GHz eller AMD Phenom II X4 945 @ 3,0 GHz
Minne6 GB RAM
GrafikNVIDIA GeForce GTX 460 eller AMD Radeon HD 5870 (kompatibel med DirectX-11 med 1 GB VRAM)
Lagring61 GB

Ladda ner Tom Clancy's Rainbow Six Siege är här!

3. Team Fortress 2

Nästa är Team Fortress 2 vilket är ett FPS-spel med olika spellägen. Du kan välja din karaktär som består av 9 klasser.

Detta spel är föregångaren till hybrid FPS MOBA-spel som Overwatch & Paladins. Det unika med detta spel ligger i den kontinuerliga innovationen av spellägen uppdatering och 3D-karaktärsgrafik.

Du kan ladda ner det här spelet på Steam och här är minimispecifikationerna:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 (32/64-bitars) / Vista / XP
Processor1,7 GHz-processor eller bättre
Minne512 MB RAM
Lagring15 GB
LADDA NER Spel

Nästa...

4. Hunt Showdown

Spel uppkopplad Nästa PC kom från Crytek, nämligen Hunt Showdown. Detta spel är ett PVP-spel jaktbounty som spelas i de mörka åldrarna.

Du kommer att möta många monster med sin egen unikhet. Du måste beväpna dig med den bästa utrustningen så att du kan jaga fritt.

Du kan ladda ner det här spelet på Steam och här är minimispecifikationerna:

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 64bit
ProcessorIntel i5 @ 2,7 GHz och 4 kärnor (6: e generationen, Core i5 6400) eller AMD Ryzen 3 1200
Minne8 GB RAM
GrafikNVIDIA GeForce GTX 660 TI eller AMD Radeon R9370
Lagring20 GB

Ladda ner Hunt: Showdown är här!

5. Planetsida 2

Om det är ett spel uppkopplad Du kan göra den här FPS ladda ner och spela gratis via Steam. Planetside 2 är ett FPS-spel uppkopplad med temat för HALO-stilvärlden.

Du kommer att slåss mot andra spelare och försöka vinna. Du kan också slåss med dina vänner för att göra det ännu mer spännande.

Varje seger ger dig ett pris som du kan använda för att köpa vapen, skicklighet, hud, och mycket mer.

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 64bit
ProcessorCore i5-760 eller bättre / AMD Phenom II X4
Minne6 GB RAM
GrafiknVidia GeForce GTX 260 eller Radeon HD 4850
Lagring20 GB

Ladda ner Planetside 2 är här!

Det är listan över spel uppkopplad PC är verkligen lämplig för dig att spela tillsammans med vänner. Börjar från spelet uppkopplad Lätt PC, till olika intressanta genrer som du kan prova.

Oavsett om det är ett gratisspel eller ett betalt, är alla spelen som ApkVenue inkluderar mycket spännande att fylla din fritid.

Bland alla spelen ovan, spel uppkopplad Vilken gillar du mest? Om ApkVenue fortfarande väljer PUBG, förstås. Skriv din åsikt i kommentarfältet, vi ses i nästa spelartikel, gäng!

Läs också artiklar om Spel Uppkopplad PC eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found