hur man använder lucky patcher för att hacka Android-spel

Har du inte pengar för påfyllning i ditt Android-spel? Ta det lugnt, ApkVenue lär dig hur du använder Lucky Patcher för att hacka dina favoritspel

Om du är uppmärksam har nästan alla Android-spel nu antagit systemet Köp inom appen. Ju mer pengar du spenderar desto snabbare blir det framsteg du är med i spelet.

Egentligen är det inte fel. När allt kommer omkring är detta system det enda sättet för gratis spelutvecklare att inte gå i konkurs, gäng.

Systemet är också dåligt, gäng. Det dåliga är att om du inte är en sultan kommer du inte att kunna tävla med de stora spelarna som fyller på upp till miljoner Rupiah.

ApkVenue har en lösning för dig gratis spelare de som inte vill förlora är bra på sultanen. Med en fuskapplikation Lucky Patcher, kan du hacka ditt Android-spel för att göra dina framsteg ännu snabbare.

Fascinerad av hur man använder Lucky Patcher? Kom igen, se följande artikel!

Hur man hackar Android-spel med Lucky Patcher

Lucky Patcher är ett verktyg som kan förändras manus från applikationen i ditt spel. Att ändra manuset utan författarens tillstånd är naturligtvis olaglig sak, gäng.

Därför rekommenderar inte ApkVenue att du använder den här applikationen. Förutom att vara olagligt riskerar denna applikation också att göra spel, även din mobiltelefon är skadad.

Det är dock inget fel om du vill veta hur du använder Lucky Patcher, gäng. Ursprung, på egen risk, ja!

Åh ja, Lucky Patcher kan fungera optimalt om din Android-telefon är rotad, gäng. Så här använder du Lucky Patcher:

Notera:

Steg 1 - Ladda ner och installera Lucky Patcher

 • Det första steget du måste göra är att ladda ner Lucky Patcher-applikationen. Tyvärr hittar du inte Lucky Patcher-applikationen i Google Play Store, gäng.

 • Eftersom denna applikation är olaglig måste du besöka och ladda ner den direkt från Lucky Patcher-webbplatsen. Om du inte vill bli störd kan du också ladda ner direkt via länken nedan.

Apps Utilities Lucky Patcher LADDA NER
 • När du har laddat ner installerar du programmet på din mobiltelefon. Du måste också ge tillstånd till Lucky Patcher för att få åtkomst till data på din mobiltelefon, gäng.

Steg 2 - Välj det spel du vill ha

 • När programmet är installerat öppnar du Lucky Patcher-applikationen. I början behandlar Lucky Patcher alla applikationer som är installerade på din Android.

 • När du har angett Lucky Patcher-applikationen hittar du olika applikationer. Välj applikationen / spelet som du vill hacka med Lucky Patcher.

 • Om du till exempel vill fuska pengar eller nivåer i spelet, se till att det finns ord InApp-köp hittades under speltiteln enligt nedan.

 • Under det spelet

Steg 3 - Börja lappa spelet

Klicka på spelet du vill lappa. Välj ett alternativ i menyn som öppnas Meny med lappar, Skapa modifierad APK-filoch välj sedan Supportkorrigering för InApp och LVL-emulering.

 • Sätt en checklista på Stödplåster för LVL-emulering och Supportkorrigering för InApp-emulering Klicka sedan Tillämpa.
 • Vänta ett ögonblick tills processen är klar. När det är klart visas resultaten lappa-hans. Klick Lansera så att spelet eller applikationen kan köras omedelbart.

Steg 4 - Klar

Om det lyckas kommer priset automatiskt att uppgå Lagra transformerad till $0.00 aka gratis. Riktigt enkelt, eller hur, gäng?

Välj ett av de föremål som du vill köpa gratis. När ett nytt fönster visas, kontrollera det Skicka ett svar till applikationen osignerad (detta kan fungera för icke-root-användare) och Spara köp för återställning klicka sedan på knappen Ja.

Här är ett exempel på dess framgång:

Andra funktioner för Lucky Patcher

Även om det mer populärt används för att hacka pengar eller nivåer i spelet, visar det sig att det finns riktigt många, du vet, hur man använder andra Lucky Patchers.

Hittills har Lucky Patcher fyra andra viktiga funktioner, nämligen:

 • Erhöll en licens för fullständig version från gratisappar eller spel som är tillgängliga i Google Play Butik.

 • Ta bort licensverifiering på betalda applikationer så att du kan njuta av premiumapplikationer utan att behöva köpa den fullständiga versionen.

 • Ta bort annonser distrahera från appar eller spel.

 • Installerar någon annans patch på applikationen eller spelet.

Av de 5 huvudfunktionerna i Lucky Patcher rekommenderar ApkVenue att du tar bort annonser i applikationen. Annonserna som alltid visas stör ofta spelupplevelsen.

Detta är ApkVenues artikel om hur man enkelt använder Lucky Patcher för att hacka köp inom appen och köp premiumprodukter i spelet.

Även om det kan göra det lättare för dig att spela spel, kommer det fortfarande inte att vara lika spännande som någon som spelar ärligt. Garanterat kommer spelare som fuskar definitivt att uttråkas snabbt.

Om du har andra spelhacktips, glöm inte att dela dem i kommentarerna nedan. Vi ses igen vid nästa tillfälle!

Läs också artiklar om Hacka eller andra intressanta artiklar från Em Yopik Rifai.